نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 212292
هول حلیم مجلس آینده؛ دیگ داغ تفرقه
بخش تعاملی الف - زین العابدین زینالپور فتاحی - فوق لیسانس فقه و مبانی حقوق اسلامی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۶:۲۷
دو سال و اندی به انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی مانده و سخن درباره فعالیت های تبلیغاتی آن علی الاصل امری غیر معمول و خلاف عرف می نماید. اما نگاهی گذرا به تیترهای رسانه ها – که اندکی از آنها ذیلاً می آید- حکایتی غریب را نمایانگر می شود. [همه شواهد و قرائن به علاقه مندي ..... براي تشكيل يك مجلس همسو ختم مي شود] [مهم‌ترين برنامه‌اي كه اكنون بايد آن را پي گيريم انتخابات مجلس شوراي اسلامي است.] [در صورت نزدیک نبودن نظرات نمایندگان مردم با نظرات آقای ....، مردم در دور بعدی به آنها رأی نخواهند داد][خیز زودهنگام .... برای انتخابات مجلس] فراوانی مباحثی از این دست از یک سو و تمایل برخی به طرح مباحث زود هنگام انتخابات مجلس شورای اسلامی و گاه مجلس خبرگان نشانگر عارضه ای ناخوشایند در اندیشه سیاسی برخی سیاسیون است.

فارغ از اینکه چه کسانی و کدام جریانات سیاسی طالب طرح چنین مباحثی بوده و هستند نفس موضوع مورد نقد نگارنده است. آیا ورود زود هنگام به انتخابات مجلس آینده یا ریاست جمهوری آینده و هر انتخاباتی که در آتیه برگزار خواهد شد امری شایسته و مفید فایده است؟ معایب و مضرات طرح مباحث زود هنگام انتخاباتی بر روند امور کشور چیست؟ مباحثی از این دست وحدت آفرین است یا تفرقه برانگیز؟ منشا و مبدا طرح چنین مباحثی کدام اند؟ سوالاتی از این دست و پرسش های فراوان دیگری پیرامون این مساله می تواند محل مداقه و مباحثه بوده و پاسخ بدان ها رافع برخی مشکلات و سوء برداشت ها باشد.

آنچه مسلم و قطعی است همه صاحب نظران عرصه سیاست در ایران اسلامی و در رأس آنها مقام معظم رهبری دامت برکاته بر این عقیده اند که ورود زود هنگام به مباحث انتخاباتی امری شایسته نبوده و باید از آن اجتناب کرد. رهبری معظم انقلاب در اجتماع بزرگ بسیجیان خراسان شمالی فرموده اند:« انتخابات نزدیک نیست ولی برخی از همین حالا وارد این عرصه می شوند که اصلا این مسئله را تأیید نمی کنیم زیرا هر چیز باید در جای خود و وقت خود انجام شود » یا در جای دیگری فرموده اند:« بعضى از افراد از حالا مسائل انتخابات را شروع كردند - با اينكه هنوز خيلى هم مانده، عجله كردند - اين مسائل انتخاباتى خيلى مهم است و اهميتش در نزديك انتخابات، از جهت حضور در عرصه‏ى انتخابات است؛ اما اهميت امروزش از جهت مشغول كردن افراد به يكديگر، گلاويز شدن با هم، بدگوئى كردن از همديگر و منصرف كردن ذهن‏ها از مسائل اصلى است. مراقب باشيد». دقت در واژگاه کلام رهبری وارسته نظام تبیین کننده مساله است.

نیاز امروز و فردای کشور ما وحدت کلمه و اتحاد و ایستادن بر سر آرمان ها و اهداف انقلاب و تلاش و مجاهدت برای وصول بدان هاست. طرح هر مساله ای که به خدشه دار شدن وحدت و بروز اختلاف و تفرقه بیانجامد مردود و مایه خسران است. شاید طراحان چنین مباحثی تحت تاثیر برخی مسائل روز سیاسی و ناخشنودی های حزبی و گروهی بوده و به عنوان کردن آن پرداخته اند و امید که قصد دیگری نداشته اند. به نظر می رسد خواستگاه چنین مباحثی عدم تحمل و نقد ناپذیری و نداشتن شرح صدر در سیاسیون ماست.

علی علیه السلام ابزار ریاست و مدیریت را شرح صدر بیان فرموده اند. اگر سیاسیون ما عامل به این کلام بوده و نقد پذیری بالایی در عرصه عمل داشتند قطعاً به فکر همسوسازی همه جریانات سیاسی کشور نمی افتادند. اما آنچه به وضوح قابل درک است این است که پسخوراند چنین مباحثی به هیچ وجه مفید به حال جامعه نبوده و نتیجه ای جز ایجاد حاشیه ها و فرصت سوزی مسئولین امر و بروز درگیری های لفظی و ذهنی نخواهد داشت.

اکنون نظام اسلامی درمبارزه ای نفس گیر با استکبار بوده و تلاش های مجاهدانه برای ساخت و آبادانی اقتصاد و زندگی مردم نیاز است و ورود به عرصه تبلیغات انتخابات آینده از اکنون به هیچ وجه حلال مشکلات نخواهد بود. مردم با بصیرت ما هم می دانند و می بینند که طرح فلان موضوع برای رفع گرفتاری از بخشی از زندگی آنان است یا به حاشیه راندن مشکلات آنان و فرصت سوزی.

شایسته است با پیروی از منویات مقام معظم رهبری همگان در عرصه سیاست زمان حال را دریابیم و هر کار را در زمان خود انجام داده و برای نظام و انقلاب هزینه سازی نکنیم.
 
کلمات کلیدی : زین العابدین زینالپور فتاحی
 
نسرین
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۰۷:۳۵:۰۲
مجلس باید نفع مردم را در نظر بگیره وجناحی عمل نکنه. (1917796) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.