کد مطلب: 267724
این آنتی اکسیدان را داغ داغ بخورید!
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۱
مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب میکنید؛ صدفی یا معمولی. به هر حال مصرف قارچ میتواند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن شما را بالا ببرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، قارچ مانع سرماخوردگی شود. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین هم هست.
ارگوتیونین یک آنتی اکسیدان قوی است که برخلاف آنتیاکسیدانهای دیگر در فرایند پخت و پز ازبین نمیرود، بنابراین شما میتوانید با خیال راحت قارچ را بجوشانید و در سوپ بریزید بدون اینکه نگران از بین رفتن آنتیاکسیدان آن شوید.
بررسی ها نشان می دهند مصرف قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین ببرد و مصرف وزانه دو عدد قارچ پخته شده و داغ می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.
کلمات کلیدی : قارچ
پیراسته فر
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۱۱:۳۰:۰۴
آنتی اکسیدان یک طرف واما داغی آن چی!
درتوصیه های پزشکی وسلامت تاحالا گفته می شد"غذا"ی داغ مضراست برای بدن،ال می کندوبل،امام چطوری این "قارچ داغ"استثناشده! (2835333) (alef-13)