توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 442610
تأثیر مواد غذایی در چربی‌سوزی بدن
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۶
غذاهایی که چرب و پر روغن هستند، علاوه بر اینکه مقدار زیادی کالری وارد بدن می‌کنند و موجب چاقی و انباشت چربی می‌شوند،‌ متابولیسم بدن را کاهش می‌دهند.

به گزارش فارس،  آخرین تحقیقات دانشمندان نشان داده حتی خوردن یک ساندویچ که محتوای داخلش برای سرخ‌شدن از روغن زیادی بهره گرفته است، می‌تواند چربی‌سوزی بدن را تا حد زیادی کاهش دهد و موجب چاقی شود. 

بر اساس یافته‌های جدید، غذاهایی که چرب و پر روغن هستند، علاوه بر اینکه مقدار زیادی کالری وارد بدن می‌کنند و موجب چاقی و انباشت چربی می‌شوند،‌ متابولیسم بدن را کاهش می‌دهند و در آینده نه چندان دور فرد متوجه می‌شود با وجود اینکه غذاهای چربی میل نمی‌کند، اما رژیم هم در بدنش جوابگو نیست که این عامل به تأثیر منفی مواد غذایی چرب در سرعت متابولیسم برمی‌گردد و بدن را در کالری‌سوزی دچار توقف می‌کند. 

بر همین اساس خوردن غذاهای فست‌فود می‌تواند برای بعضی از افراد بحران ایجاد کند علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است غذاهای چرب می‌تواند بیماری‌های کبدی و دیابت ایجاد کند. یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در ایجاد سرطان کبد نیز چربی اضافه‌ای است که بدن دریافت می‌کند. 

هم‌چنین مواد غذایی چرب می‌تواند حساسیت به انسولین را کاهش دهد و سطح چربی‌های مرتبط با بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.
 
کلمات کلیدی : مواد غذایی ،چربی‌سوزی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.