نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 335673
میوه‌های قاچاق مجوز داشتند!
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۴:۰۳
مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران مدعی شد که میوه‌های وارداتی قاچاق نبوده‌اند و مجوزهای لازم را دریافت کرده بودند، چرا که امکان ندارد این حجم از میوه خارجی بدون مجوز و از طریق قاچاق به کشور وارد شده باشد.

محمدرضا شعبانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: باور این‌که میوه‌های خارجی از آن سوی مرزها و با فاصله‌های بسیار دور به کشور قاچاق شده باشد، سخت است و می‌توان گفت میوه‌های وارداتی هیچ یک قاچاق نبوده و مجوزهای لازم را داشته‌اند.

وی افزود: هنگامی که گلابی، سیب، نارنگی، انگور و دیگر میوه‌های خارجی حتی در کوچک‌ترین شهرهای کشور دیده می‌شود، می‌توان گفت این حجم عظیم واردات صورت گرفته، نمی‌تواند به هیچ وجه قاچاق باشد و این تلاشی است که عده‌ای برای نابود کردن ریشه تولید در کشور انجام می‌دهند.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران تصریح کرد: این‌که گفته می‌شود میوه‌های خارجی موجود در بازار قاچاق بوده و مجوز نداشته‌اند توهین به فهم مردم است، چرا که به عنوان مثال مواد مخدری که به کشور قاچاق می‌شود را نمی‌توان مشاهده کرد، اما برخوردهای لازم با قاچاقچیان و محموله‌های قاچاق انجام می‌شود در حالی که میوه از کشورهای دوردستی مانند چین، شیلی و غیره به کشور وارد می‌شود و به راحتی مسئولان ادعا می‌کنند که این میوه‌ها قاچاق است در حالی که امکان‌پذیر نیست.

شعبانی ادامه داد: سه دستگاه برای واردات میوه متولی هستند که می‌توان به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و گمرک اشاره کرد و مسلما واردات میوه خارجی از طریق یکی از این دستگاه‌ها و با مجوز صورت گرفته است.

کدهای عجیب و غریب گمرک راه فرار برای واردکنندگان میوه

وی گفت: کدهای عجیب و غریب که در گمرک وجود دارد که می‌توان به کد تعرفه‌ای با نام "سایر میوه‌های تازه که مذکور نبوده باشد" اشاره کرد و این کدهای عجیب و غریب راهی است که برای برخی وارد‌کنندگان و نورچشمی‌های خود گذاشته‌اند، چرا که تنها چند میوه مانند موز، آناناس، نارگیل و انبه مجوز ورود دارند و هر یک از آنها کد تعرفه‌ای جدا در گمرک دارند و معنی این کدهای مبهم و عجیب و غریب برای واردات مشخص نیست.

مدیرعامل اتحادیه باغداران مازندران تصریح کرد: برای صادرات محصولات مختلف می‌توان کدهای تعرفه‌ای مختلف تعریف کرد، اما برای واردات نباید چنین رویه‌ای در پیش گرفت، چرا که این خود می‌تواند بهانه‌ای برای واردات بی‌رویه و غیرقانونی باشد.

شعبانی گفت: چرا باید از کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، چین و غیره که هیچ تجارت موثری با ایران ندارند، واردات گسترده انجام دهیم و به عنوان مثال گلابی بی‌کیفیت چینی را به قیمت کیلویی ۲۰ هزار تومان به مردم بفروشیم.

وی اظهار کرد: مردم در راستای حمایت از تولید داخلی و توسعه و افزایش تولید و اشتغالزایی در کشور میوه خارجی نخرند و مصرف میوه داخلی را افزایش دهند تا سلامت خود را تضمین کنند و به اقتصاد و معیشت تولید‌کنندگان ایرانی کمک کنند، چراکه میوه‌هایی خارجی که در بازار وجود دارد هیچ‌گونه تضمینی از نظر سلامت و بهداشت ندارند.
 
کلمات کلیدی : میوه‌های قاچاق
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۰۸:۵۷:۲۸
البته میوه های داخلی کاملا تضمین شده هستند ؟

سموم ، افت کشها ، کودهای شیمیایی و ... ؟

کاش کشاورزان عزیز از حال و روز خودروسازان عبرت گرفته تلاش خود را بر دریافت حمایت دولت و جلوگیری از واردات و اجبار مردم به استفاده از اجناس بی کیفیت نگذارند . (3578463) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۱۱:۲۴:۴۸
وارد کننده ها-مجوز دهنده ها-فروشندگان کل را چند سالی حبس کنید
ریشه این کار کنده میشود
مگر اینکه حق حسابی تو کار باشه (3578973) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۲۱:۵۸:۳۹
دیگه همین را کمداشتیم با این همه حاصلخیزی سرزمینهای ایران میوه را از خارج وارد کنیم آفرین بر این دولت شعار تدبیر بی تدبیر1!! (3580702) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۲-۱۱ ۲۲:۰۶:۲۴
اون کشاورزی که ثمره یک سال عرق جبین ودست وپا پینه بسته تا محصولش توبازار خریدار داشته باشه من خودم باغ دارم به والله توشهریور سیب راکیلویی 200تا یه تومانی میخرن گلابی را 500تومان منی که یک سال مشقت کشیدم تو استان هم انبارنگهداری ازمیوه هاوجود نداردحاصل زحمت یک ساله ام دو میلیون هو نمیشه اما واردات ظاهرا مزه دیگری دارد که دولت به فکر تولید کنندگان داخلی نیست......... (3580717) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.