نظر منتشر شده
۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 341603
بیمه مرکزی : حق بیمه شخص ثالث افزایش ندارد
پاسخ 18 پرسش مهم در باره بیمه شخص ثالث
بخش خبری الف، 13 فروردین 95
هیچگونه افزایشی در نرخ حق بیمه شخص ثالث صورت نگرفته و افزایش مبلغ حق بیمه صرفا ناشی از افزایش تعهدات بدنی (از 220 میلیون تومان به 253.3 میلیون تومان) و تعهدات مالی (از 5.5 میلیون تومان به 6.3 میلیون تومان) است.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۰
به نقل از اداره کل روابط عمومی بیمه مرکزی، قوه قضائیه در اطلاعیه ای میزان دیه در سال جدید را 190 میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام اعلام کرد.

از ابتدای سال جدید مبلغ ریالی دیه از 165 میلیون تومان به 190 میلیون تومان برای ماه‌های غیرحرام و از 220 میلیون تومان به 253.3 میلیون تومان برای ماههای حرام افزایش می یابد.

بر این اساس بیمه گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.

شایان ذکر است 21 فروردین 95 مصادف با شروع اولین ماه حرام (رجب) خواهد بود و ضروری است بیمه گذاران تا آن زمان، الحاقیه بیمه نامه شخص ثالث خود را خریداری کنند.

با توجه به عدم افزایش حق بیمه در سال 94 (برغم افزایش 10 درصدی دیه) و عدم افزایش متناسب آن با دیه در سال های قبل، مبلغ حق بیمه شخص ثالث سال 1395 به تناسب مبلغ ریالی دیه، 15 درصد افزایش یافته که در مقایسه با تعرفه مصوب سال 1389 هیات وزیران متضمن 26 درصد تخفیف است.

شایان ذکر است هیچگونه افزایشی در نرخ حق بیمه شخص ثالث صورت نگرفته و افزایش مبلغ حق بیمه صرفا ناشی از افزایش تعهدات بدنی (از 220 میلیون تومان به 253.3 میلیون تومان) و تعهدات مالی (از 5.5 میلیون تومان به 6.3 میلیون تومان) است.

*حق بیمه اجباری شخص ثالث، حوادث راننده و انواع وسایل نقلیه در 1395

میزان دیه در سال 1395 معادل 190 میلیون تومان برای ماههای غیرحرام اعلام شده که در ماه های حرام 253 میلیون و 330 هزار تومان است.

حداکثر تعهدات مالی 6 میلیون و 330 هزار تومان و تعهدات بیمه حوادث راننده هم 253 میلیون و 330 هزار تومان است.

حق بیمه سالانه بیمه اجباری شخص ثالث و بیمه حوادث راننده و انواع وسایل نقلیه در سال 1395 به این شرح است.

این نرخ برای سواری ( به ریال ) به این شرح است:

کمتر از چهار سیلندر شامل 000، 910، 6 ریال،
پیکان ،‌ پراید و سمند 000 ،180، 8
سایر چهار سیلندرها  000، 616، 9
بیش از 4 سیلندر 10.767.000 ریال است.
مبلغ حق بیمه برای وسایل نقلیه سواری با کاربری آژانس،‌تاکسی، کرای و مسافر کش شخصی درون شهری، بیست درصد و سواری کرایه و مسافرکش شخصی برون شهری،‌ سی و پنج درصد بیشتر از حق بیمه وسایل نقلیه سواری مشابه است.


موتورسیکلت :
گازی  1،716،000
دنده ای بک سیلندر 2،096،000
دو سیلندر به بالا 2،303،000
دنده ای دارای سه چرخ با ساید کار 2،476،000 ریال


بارکش:
تا یک تن  8،464،000
بیش از یک تن تا سه تن10،191،000
بیش از سه تن تا پنچ تن 12،897،000
بیش از پنچ تن تا ده تن 16،525،000
بیش از ده تن تا بیست تن 19،231،000
بیش از بیست تن 20،382،000 ریال


سایر وسیله نقلیه حق بیمه (ریال)
کشاورزی راه سازی و ساختمانی 5،067،000
حمل زباله و خیابان پاک کن ها   8،234،000 ریال.
در صورتی که وسیله نقلیه بارکش برای حمل مواد منفجره به کار رود پنچاه درصد و چنانچه برای حمل مواد سوختی مایع و گازی شکل استفاده شود بیست و پنچ درصد به حق بیمه مربوط اضافه می شود.


عمومی:
7 نفر با احتساب راننده  19،806،000
9 نفربا احتساب راننده 20،382،000
ون با ظرفیت 10 نفره با احتساب رانند  20،612،000
مینی بوس با 16 نفره با احتساب راننده   25،333،000
مینی بوس با  21 نفره با احتساب راننده 26،312،000
اتوبوس 27 نفره با احتساب راننده و کمک 38،806،000
اتوبوس 40 نفره با احتساب راننده وکمک 48،824،000
اتوبوس 44 نفره با احتساب راننده وکمک 51،818،000 ریال.

به وسایل نقلیه عمومی که متعلق به بیمه گذار بوده و مخصوص جابجایی کارکنان آن باشد یا درصورتی که متعلق به مراکز آموزش بوده و مخصوص حمل نقل دانش آموز و دانشجویان باشد و نیز به وسایل نقلیه عمومی شهری بیست درصد تخفیف داده خواهد شد.

بنابر گزارش بیمه مرکز ی جمهوری اسلامی ایران، تعرفه حق بیمه آمبولانس و سایل نقلیه ویژه حمل خون حمل وسایل رادیولوژی و آتش نشانی با توجه به نوع و ظرفیت آنها بر اساس تعرفه وسایل نقلیه مشابه محاسبه خواهد شد.

در مورد وسایل نقلیه ای که برای تعلیم رانندگی به کار می روند پانزده درصد به حق بیمه مربوط اضافه می شود.

چنانچه از سال ساخت وسیله نقلیه بیش از پانزده سال گذشته باشد به ازای هر سال مازاد بر پانزده سال دو درصد و حداکثر ده درصد به حق بیمه مربوط اضافه می شود.

حداکثر حق بیمه پوشش حوادث راننده برای سواری 76،000 ریال برای اتوبوس و بارکش 2،535،000 ریال و برای موتورسیکلت 633،000 ریال است که به حق بیمه شخص ثالث اضافه می شود.

جدول درصدهای تخفیف عدم خسارت نسبت به حق بیمه متعلقه به این شرح است.

سال دوم 10 درصد تخفیف
سال سوم 15 درصد تخفیف
سال چهارم 20 درصد تخفیف
سال پنچم 30 درصد تخفیف
سال ششم 40 درصد تخفیف
سال هفتم 50 درصد تخفیف
سال هشتم 60 درصد تخفیف  سال نهم و به بعد 70 درصد تخفیف .
بر اساس قانون به حق بیمه هر خودرو و مبلغ مقرر مالیات بر ارزش افزوده اضافه می شود.

*پاسخ 18 پرسش مهم در باره بیمه شخص ثالث

داشتن بیمه نامه شخص ثالث برای دارندگان همه وسایل نقلیه موتوری (اعم از موتورسیکلت، سواری، مسافری و بارکش) اجباری است و هدف از آن حمایت از اشخاص زیاندیده در حوادث رانندگی است.

پیش از استفاده از هر وسیله نقلیه موتوری، اول بیمه نامه مسئولیت شخص ثالث آن را بازبینی کنید تا از اعتبار آن برای پوشش خسارت جانی و مالی حوادث احتمالی مطمئن شوید.

18 پرسش مهم و پاسخ آنها درباره بیمه شخص ثالث به این شرح است:

1- حداقل تعهد اجباری در بیمه نامه شخص ثالث چه میزان است؟

بیمه شخص ثالث وسیله نقلیه باید بتواند در هر زمان در بخش خسارت بدنی حداقل دیه یک فرد مسلمان در ماه های حرام و در بخش خسارت مالی 2.5 درصد تعهدات بدنی را جبران کند.
حداقل دیه فوت هر سال  از سوی مرجع قانونی تعیین می شود و تغییر می کند.
شرکت بیمه مکلف است با دریافت حق بیمه اعلام شده، با دارنده وسیله نقلیه قرارداد بیمه حداقل با این میزان تعهدات منعقد کند.

2- نرخ و حق بیمه شخص ثالث چگونه تعیین می شود؟

رقم حق بیمه به طور معمول متناسب با ریسک هر وسیله نقلیه و نرخ های تعیین شده در آیین نامه های آن و دیگر ضوابط ابلاغ شده بیمه مرکزی، از سوی شرکت بیمه دریافت و برای همان وسیله نقلیه بیمه نامه صادر می شود. در صورت وقوع حادثه منجر به خسارت احتمالی جانی و مالی از سوی وسیله  نقلیه دارای بیمه نامه به اشخاص ثالث ، خسارت وارده از محل بیمه نامه مسبب حادثه پرداخت می شود.

3- چرا هر سال حق بیمه شخص ثالث تغییر می کند؟

حق بیمه شخص ثالث، متناسب با تعهدات پرداخت خسارت بدنی(دیه) و مالی که شرکت بیمه ( بیمه گر)، در مقابل خریدار بیمه نامه( بیمه گذار) بر عهده می گیرد تعیین می شود.


4- آیا حق بیمه شخص ثالث مطابق با قیمت خودرو تغییر می کند؟

حق بیمه در «بیمه اجباری شخص ثالث» متناسب با نسبت ریسک خسارت جانی و مالی منتقل شده به شرکت بیمه تغییر می کند.
این ریسک در مورد وسایل نقلیه با عمر بالا و رانندگانی که بیشتر تخلف کنند و خود و دیگران را بیشتر در معرض خطر قرار می دهند، افزایش می یابد. اما در بیمه بدنه وسیله نقلیه که بیمه ای اختیاری است، حق بیمه متناسب با قیمت خودرو تغییر می کند.

5- بیمه حادثه راننده که با بیمه شخص ثالث صادر می شود، چیست؟

منظور از شخص ثالث، هر شخصی است که به سبب حوادث وسایل نقلیه موتوری دچار زیان های بدنی و مالی شود به استثنای راننده مسبب حادثه.
شرکت بیمه، هنگام صدور بیمه نامه شخص ثالث، با دریافت حق بیمه حوادث راننده، خود راننده را هم تا حد دیه ماه حرام تحت پوشش بیمه حوادث قرار می دهد.

6 - حق بیمه حوادث راننده چقدر است؟

نرخ حق بیمه حوادث راننده در آیین نامه ابلاغ شده به شرکت های بیمه تعیین شده است؛ حداکثر حق بیمه پوشش حوادث راننده در هر سال هنگام صدور بیمه نامه شخص ثالث در بیمه نامه درج و به حق بیمه اضافه می شود.

7 - ضرورت دریافت الحاقیه افزایش تعهدات در بیمه نامه شخص ثالث چیست؟

هرگاه تعهد پرداخت خسارت، بیش از ارقام قبلی اعلام شده در بیمه نامه باشد، از جمله در زمانی که معادل ریالی دیه در سال جدید را پس از تصویب رئیس قوه قضائیه وزیر دادگستری ابلاغ می کند باید به شرکت بیمه مراجعه کنیم و با پرداخت تفاوت
حق بیمه آن، تعهد بیمه نامه خود را به روز کنیم.
شرکت بیمه، برگ جدیدی که در آن تعهد جدید آن شرکت درج شده است به بیمه نامه قبلی می افزاید که به ان الحاقیه افزایش تعهدات بیمه نامه  می گویند.

8- برای دریافت الحاقیه بیمه شخص ثالث به کجا مراجعه کنیم؟

باید ترجیحاً به همان نمایندگی شرکت بیمه ای که بیمه نامه را از آن خریده ایم مراجعه کنیم. در شرایط اضطرار ناشی از غیرممکن بودن دسترسی به نمایندگی قبلی، شعبه مرکزی همان شرکت بیمه می تواند پاسخگوی تقاضای ما باشد.

9-  نداشتن بیمه شخص ثالث برای دارنده وسیله نقلیه چه مشکلاتی ایجاد می کند؟

نداشتن بیمه نامه برای وسیله نقلیه خلاف قانون است.
پرداخت تمام خسارت هاى جانى (دیه) و مالى بر عهده راننده مقصر بوده و ممکن است که زندانى شود و هر موقع که بخواهد بیمه شخص ثالث بخرد، باید علاوه برحق بیمه جدید، حق بیمه روزهایی را هم که وسیله نقلیه او بیمه نداشته است ( حداکثر یک سال) بپردازد.

10- اگر وسیله نقلیه بیمه نامه شخص ثالث نداشته باشد و تصادف هم نکند، مشکل چیست؟

داشتن بیمه نامه شخص ثالث برای همه وسایل نقلیه موتوری (موتور سیلکت و انواع خودرو ) اجباری است؛ حرکت وسایل نقلیه موتوری بدون داشتن بیمه نامه شخص
ثالث ممنوع است.
مأموران راهنمایی و رانندگی و پلیس راه وسایل نقلیه بدون بیمه نامه را متوقف و راننده متخلف را ملزم به پرداخت جریمه می کنند.

11 - وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث از چه خدماتی محروم می شوند؟

ارائه هر گونه خدمات به دارندگان وسایل نقلیه موتوری فاقد بیمه نامه شخص ثالث در راهنمایی و رانندگی، دفاتر اسناد رسمی، سازمان ها و نهادهای مرتبط با حمل و نقل ممنوع است و ثبت معامله این وسایل نقلیه امکانپذیر نیست.

12- علت فروش بیمه نامه شخص ثالث با تعهدات بیشتر از دیه ماه حرام چیست؟

زمانی که حادثه رانندگی همراه با خسارت جانی باشد ممکن است مراحل تشکیل و تکمیل پرونده در دادگاه به طول انجامد یا حادثه در اواخر سال باشد. با توجه به اینکه پرداخت دیه بر اساس رأی دادگاه به اصطلاح یوم الاداست و همچنین با توجه به اعمال تغییر هر ساله نرخ دیه از سوی قوه قضائیه، در صورتی که پوشش تعهدات جانی بیمه نامه بیشتر از دیه در ماه های حرام باشد، امکان پرداخت برای شرکت بیمه تا میزان تعهدات خریداری شده وجود دارد و دیگر نیازی به پرداخت مابه التفاوت توسط بیمه گذار نیست. البته به شرطی که میزان خریداری شده با نرخ دیه در سال جدید برابر یا بیشتر از آن باشد.

13- در صورت دریافت خسارت از شرکت بیمه، بیمه نامه سال بعد به چه شکل تمدید می شود؟

در این صورت همه تخفیف های تعلق گرفته حذف می شود و اگر خسارت داشته باشد، جریمه دریافت می شود که طبق جدول متفاوت است.

14- آیا نرخ بیمه نامه شخص ثالث در شرکت های بیمه یکسان است؟

بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران معمولا سقف حق بیمه شخص ثالث را با تعهدات پایه تعیین کرده است و شرکت های بیمه مجاز نیستند برای تعهدات پایه حق بیمه ای بیشتر از آن دریافت کنند، اما می توانند با معیارهای خود به بیمه گذاران تخفیف دهند.

15- آیا می توان هنگام فروش وسیله نقلیه، تخفیف های بیمه نامه شخص ثالث را به خودرو جدید انتقال داد؟

در صورتی که تقاضای بیمه گذار قبل از تاریخ انتقال بیمه نامه باشد، امکان انتقال تخفیف ها به خودرو جدید وجود دارد.

16- آیا در بیمه نامه شخص ثالث هزینه های درمانی نیز پرداخت می شود؟

بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف است مصدومان ناشی از حوادث رانندگی را بدون دریافت وجه پذیرش کند. برای این منظور شرکت های بیمه از محل بیمه نامه شخص ثالث 10 درصد عوارض به وزارت بهداشت می پردازند.

17- آیا می توان از بیمه نامه شخص ثالث به عنوان وثیقه در دادگاه استفاده کرد؟

در صورتی که راننده مسبب حادثه بیمه نامه معتبر داشته باشد و باعث خسارت بدنی به شخص ثالث شود، مراجع قضایی و دادگاه ها مى توانند آن را به عنوان وثیقه بپذیرند.

18- اگر برای تمدید بیمه نامه فاصله بیفتد، بیمه نامه جدید صادر می شود؟

اگر برای تمدید بیمه نامه شخص ثالث وقفه ایجاد شود به ازای هر روز تأخیر(حداکثر یک سال) باید برای دریافت بیمه نامه جدید جریمه پرداخت کنیم.

بنابراین گزارش، قوه قضائیه میزان دیه در سال 95 را 190 میلیون تومان برای ماه های غیرحرام اعلام کرده است.
از ابتدای سال 1395 مبلغ ریالی دیه از 165میلیون تومان به 190 میلیون تومان برای ماههای غیرحرام و از220 میلیون تومان به 253.3 میلیون تومان برای ماههای حرام افزایش یافته است.
بر این اساس، بیمه گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.
21 فروردین 1395 مصادف با شروع اولین ماه حرام (رجب) خواهد بود و ضروری است بیمه گذاران تا آن زمان، الحاقیه بیمه نامه شخص ثالث خود را خریداری کنند.
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۰۸:۴۲:۳۴
چرا بیمه پاسارگاد از اول فروردین بیمه پیکان را ممنوع کرد و دل کارگران و طبقه متوسط و پایین را بدرد اورد (3624108) (alef-3)
 
بیمه
۱۳۹۵-۱۲-۱۱ ۱۴:۵۲:۵۰
بیمه پاسارگاد هیچگونه محدودیتی جهت صدور بیمه نامه پیکان ندارد. (4181964) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۰:۱۵:۳۲
بابت شش ماه مبلغ 85 هزار تومان جهت صدور الحاقیه با حداقل تسهیلات پرداخت نمودم .ماشین پزو مدل 91 با 4 سال تخفیف ؟پیدا کنید پرتقال فروش را ؟ آیا بیشتر از 80 در صد افزایش نیست ؟ چرا در جامعه دروغگویی رواج یافته ؟ برکت از بین رفته ؟چرا ؟.... جواب دهند؟ (3624192) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۷ ۱۴:۲۱:۲۱
سلام.ناراحت نباش (4365995) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۰:۳۵:۲۴
باسلام ازاینکه رسانه ها به بیمه نامه شخص ثالث توجه ویژه نموده اند بسیار مسرت بخش است اما نکاتی را به عرض خوانندگان محترم می رساند:1-برای پوشاندن پرداخت خسارت درروز ادای دین وبه اصطلاح یوم الداحتما سقف تعهدات دیه را تا30% بالاتر وسقف تعهدمالی راهم به نسبت گران بودن لوازم یدکی خودروهای جدید بالا انتخاب نمایند . مابه التفاوت حق بیمه زیر یکصد هزار تومان می شودولی در زمان ادای دین بسیار کاساز است.2- در خسارت راننده فقط دیه نقض عضووفوت داده میشود و متاسفانه سایرموارد جرح پرداخت نمی شود3-طبق ماده 92 هزینه های پزشکی ناشی ازتصادفات فقط تا سقف تعرفه دولتی واثبات مدلل و مستند تصلدف پرداخت می گردد وبیمارستانهای خصوصی هم اکثرا" اسناد را تحویل زیاندیده می دهندوپول را دریافت می نمایند و می گویند خودذینفع از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی دریافت کند که خود مثنوی هفتاد من است.3-چرا دربررسی مقصر حادثه فقط راننده مد نظر قرار می گیرد و خیابان و جاده کشی عدم علائم هشدار دهنده و قصور شهرداریها، نیروی انتظامی در تعیین و نصب علائم وشهرداریها و وزارت راه و شهرسازی مدنظر قصور قرارنمی گیرندو......//کارشناس رسمی دادگستری در رشته امور بیمه (3624216) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۰:۴۳:۲۶
جالب اینجاست که ساز و کار بیمه-گری در ایران، یک "من-درآوردی" !!!! هایی را برای بیمه-گذار تعریف و تحمیل کرده که در صنعت بیمۀ کشورهای پیشرو بیسابقه است (از کشور های پس-رو !!!! خبر ندارم) ؛
مواردی همچون بیمۀ درجا(که در ایران باید بطور مجزا و علاوه برهزینۀ بیمۀ بدنه پرداخت شود درحالیکه در اون کشور ها فقط یک بیمۀ بدنه بنام "توو-ریسک" رو میخری که این پدیدۀ ایرانی !!! بیمۀ درجا را هم دربرمیگیرد، معطلی ها، به-سر-دوانی ها ، ایراد های بنی اسرائیلی!!!! و نحوۀ کارشناسی ها و و و..و یا از همه بدتر پدیدۀ ایرانی دیگری موسوم به "فرانشیز" !!!! های ده ، بیست ، سی و... درصدی که در واقع لطف بسیار بزرگیست که شرکت های بیمۀ-گر ایرانی در حق خودشون !!!! مبذول میدارند ؛ (3624230) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۲:۵۴:۰۱
به نظرم این درصد تخفیف دردسر ساز است .طرف بخاطر از دست ندادن تخفیف دست به هر کاری می زند و آخر ممکن است با سرهم بندی کلاه سر زیان دیده برود.. نه سالانه درصد تخفیف داده شود و نه فرنشیز کم شود. بالاخره اگر خسارت تایید شد باید پرداخت شود.10 درصد پول زور است.
چرا هم زمان نمی توان از دو بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه جهت خسارت استفاده کرد؟ وقتی قرار داد بسته می شود ، باید اجرا شود .بیمه بدنه می گوید اگر مقصر نبودی و یا از شخص ثالث طرف مقابل استفاده نکردی خسارت می دهم.خسارت دهی ثالث هم با این سقف مبلغ و ارزیابی های تخیلی و دستوری ناچیز است و اگر مقصر باشی به صرفه تر است!!!
کاش بیمه بدنه از بیمه جانی جدا شود و آن هم اجباری گردد. (3624465) (alef-11)
 
کامبیز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۳:۱۹:۵۰
با سلام،آیا امکان این نیست که تقویم پرداخت بیمه را قمری کنید تا هر سال دچار مشکل الحاقیه نشویم؟،کلی وقت،کاغذ،.....اونم هر سال ،یک فکری بکنید دیگه،فقط اجبار در بیمه کردن هست برای مردم.ولی اجباری برای شرکت های بیمه در جهت رفاه مردم نیست! (3624525) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۵:۱۲:۱۶
جناب کامبیز ؛
مشکل الحاقیه ربطی به سال قمری نداره زیرا امر تعیین مبلغ دیۀ سالانه، مثل هر مورد دیگر برنامه و بودجه ای در آخر هر سال خورشیدی برای یک سال آینده تعیین میشه و هر چند مبنای محاسبۀ اش بر اساس قیمت "یک نفر شتر" تعیین میشه و در ماههای حرام قمری هم افزایش پیدا میکنه، ولی ارتباطی با سال قمری نداره؛
فقط اشخاصی که خودروی خودشون رو در روزهای فروردین یعنی بعد از اعلام نرخ جدید دیه برای سال جدید بیمه ای، بیمه کنند، چون حق بیمۀ سال جدید رو پرداخت میکنند، طبیعتا درکل سال با مشکل افزایش نرخ دیه روبرو نخواهند شد ؛ (3624764) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۵:۰۰:۰۸
فكر ميكنم اين بازيها فقط درايران اتفاق ميافتد چون مردم خرج سقوط ارزش ريال را ميدهند . (3624741) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۵:۱۴:۴۷
طبق فتوای تمام مراجع تقلید ، بیمه یک عقد است وایجاب وقبول لازم وبه زور ، حتی دولت وتحت عنوان قانون نمی توان حکم خدارا تغییر داد . ده روز در کشور عراق بودم وحتی یک تصادف ندیدم ( با آن جاده ها وخیابان های خراب ) پرسیدم آیا خودروها بیمه دارند ، گفتند بیمه چه هست ؟! گفتم اگر تصادف کردید چه می کنید ، گفت طرفین توافق می کنند ودر صورت مشکل به دادگاه می روند . اگر در کشور ماچنین شود قطعا تصادف ها واین همه کشتار وزخمی نخواهیم داشت واگر فردی کشته شد ومقصر نتوانست دیه اورا بدهد وخانواده مقتول معسر باشد ، دولت باید از خزانه همانند سایر فقرا رسیدگی کند . (3624769) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۷:۴۷:۵۸
بیمه مرکزی چرا حق بیمه ماههای حرام را یکجا با ماههای عادی یکجا حساب و از بیمه گذاران حق بیمه دریافت میکنین در صورتیکه ماههای حرام حد اکثر 3 ماه است شما پول 12 ماه حساب میکنید (3625049) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۰ ۱۲:۰۵:۳۷
بیمه فقط به فکر پرکردن جیب خودش است نه به فکر بیمه گزار (4059947) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۱۸:۱۸:۳۲
کسی میدونه بند چهار بیمه نامه ایران که تحت نام کلوز اختیاری از دارندگان بیمه نامه اخذ میشود چیست (3625085) (alef-11)
 
کارشناس
United States
۱۳۹۵-۰۱-۱۴ ۲۳:۲۹:۴۵
ساختار بیمه و بیمه مرکزی در کشور ما معیوب است. حتی در خود بیمه مرکزی شناخت از ریسک و مفهوم قیمت آن برای تعیین حق بیمه وجود ندارد. به مصوبه ای از هیئت وزیران برای تعیین حق بیمه خودرو استناد میکنند که غلط است و خودشان برای دریافت بیشتر از مردم تنظیم کرده اند و ارتباطی با ریسک که در حال تغییر لااقل در هر سال است ندارد. خود نوشته اند و خود به آن استناد میکنند که تخفیف هم داده ایم. خدا به داد این مردم برسد با این عقلانیت... بیمه به توجیه خالی کردن جیب مردم میپردازد. (3625488) (alef-11)
 
Mhedia
United States
۱۳۹۵-۰۱-۱۵ ۰۷:۵۵:۰۱
ایا مراجع شریف وبزرگوار فقط برای دیه هر سال مبالغ جدید اعلام میکنند اما درمورد تورم واثر ان در زندگی مردم برای دولت تکلیف تا یین نمی کنند زیرا با این در صد اضافه فقط شر کتها ی بیمه سود هنگفت میکنند وضرر ان متوجه مردم میشود (3625663) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۱۵ ۰۸:۰۵:۱۶
گرفتن جریمه استفاده از بیمه ثالث مورد سوال ۱۳ با توجه به اینکه بیمه گذار حق بیمه را کامل پرداخت کرده و حق استفاده از بیمه را دارد، عین مصداق پول زور ... است. بیمه گر تنها حق حذف تخفیف عدم خسارت را دارد و نه اعمال جریمه استفاده از بیمه. (3625679) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۶ ۰۹:۳۲:۲۷
بیمه آسیا درقبال دریافتی بیشتر وبدلیل نبود تصادف طی 5سال پرداخت فرانشیز را منتفی اعلام کرده ودر برگ تعهد یادداشت نمود اما هنگام پرداخت خسارت مجددا یک میلیون ریال از پرداخت کسر کرد وبه اعتراص اینجانب توجهی نکرد مدارک لازم موجود است اما کسی توجهی به شکایت بیمه کننده نمیکند بیمه مرکزی هرگز منافع شرکت های بیمه را فدای منافع ملی نمیکند اضلا منافع ملی درشرکت های بیمه معنی ندارد غارت است ودریافت پول مگر اعلام نکردند شرکت آتیه سازان حافظ مجوز فعالیت ندارد چرا؟ سازمان بازنشستگی بیمه تکمیلی بازنشستگان را با این شرکت غیر معتبر منعقد کرده اگر دنبال پرتقال فروش میگردید ارتباط !فامیلی و،،،،،،،،،، را پیداکنید (3627644) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۱۷ ۰۲:۵۵:۵۱
بیمه ها فقط موقع دریافت پول خوش اخلاق هستند و خوب پول میگیرند اما در زمان پرداخت خسارت آنقدر ماده و تبصره به رخ آدم میکشند که به عقل جن هم نمیرسد و آنقدر از سر و ته مبلغ میزنند که در آخر مبلغ پرداختی به نصف خسارت وارد شده تقلیل پیدا میکند
و همچنان هیچ گوشی برای شنیدن نیست و هیچ کس رسیدگی نمیکند (3629645) (alef-11)
 
عبدالهی
Romania
۱۳۹۵-۰۱-۱۷ ۲۳:۵۲:۰۵
13- در صورت دریافت خسارت از شرکت بیمه، بیمه نامه سال بعد به چه شکل تمدید می شود؟

در این صورت همه تخفیف های تعلق گرفته حذف می شود و اگر خسارت داشته باشد، جریمه دریافت می شود که طبق جدول متفاوت است.?!!!
این یعنی اینکه مردم فقط حق دارند هرساله هزینه های نجومی و غیر تحمل بیمه شخص ثالث را بپردازند و اگر خدای ناکرده تصادفی رخ داد و بیمه خسارتی پرداخت کرد باید راننده جریمه و تنبیه شود و تمام تخفیف های آن از بین برود!!! چه تدبیر منطقی و عادلانه و منصفانه است؟ همه جا فقط حفظ حقوق یکطرفه شرکتهای بیمه... خدا به مردم رحم کند با این مدیرانی که برای افزایش سود و پاداش های غیر قابل باور مدیران و هیئت مدیره دست به چه کارهایی که نمی زنند؟ (3631403) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۲۷ ۰۵:۳۷:۵۵
من ماشین پدرم خلاص شد وپام دچار پارگی رباط صایبی شد ایامیتوانم از بیمه اواستفاده کنم (3937568) (alef-11)
 
احسان
Europe
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۰۰:۲۳:۳۹
سلام من ماشین پژو 405 مدل 81 میخوام بخرم ولی بیمه نشده تا سال 86 یک سال بیمه شده وبعد تا الان بیمه نشده یعنی در کل 1 سال بیمه دارد برای بیمه کردنش گفتن 1800
حالا اگر طرف ماشین رو واگذار کنه به من یعنی سند بزنه به اسم من
بیمه ماشین چقدر میشه؟
برای کم کردن یا تخفیف راهی هست؟
با تشکر (4040977) (alef-13)
 
maxim
Germany
۱۳۹۵-۱۱-۱۴ ۱۳:۲۳:۵۷
سلام من ماشینم تویوتا کمری هست با یک ماشین سمند تصادف کردم که مقصر راننده سمند هست ماشین من حدود پنجاه میلیون تومن خسارت دیده و سقف تعهد مالی بیمه سمند 6 میلیون هست آیا راهی وجود داره که مابقی خسارت از بیمه اخذ شود با توجه به اینکه راننده سمند هیچ توان مالی نداره لطفاااا راهنماییم کنین (4147539) (alef-11)
 
سینا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۳ ۰۰:۴۵:۰۱
سلام خسته نباشید بیمه خودرو اینجانب شش ماهه بوده والان بنده یکساله بیمه کردم وسنوات بیمه ان اشتباها دوسال خورده در صورتی که یک سال و نیم است حالا چ باید کنم ایا مشکلی پیش میاید ؟ (4183665) (alef-13)
 
بهمن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۲۰:۵۳:۴۶
باسلام من قبلآ عاجزانه تقاضای راهنمایی از خسارات جانی کشور ترکیه به چه نحوه میباشد ارسال کردم من تنها یک پسر داشتم در ترکیه مسافر وخودرو که داخل آن بود دریخ بندان واژگون وپسرم از دنیا رفت وضیعت بیمه وخسارات نمیدانم لطفآ راهنمایی سپاسگزلرم (4507720) (alef-11)
 
سعیدمحمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۱۵ ۱۴:۴۵:۳۹
سلام من چهارماه پیش تصادف کردم بیمه خودم ۱۰.۵۰درصدنوشته برام مبلغ این درصدچندتومان میشه (4548418) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.