نظر منتشر شده
۱۰۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 478601
آزادی خواهی با تسبیح دانه درشت؛ سرنوشت همه مردان جمهوری اسلامی
حاجی گرینف ها در سیاست
محسن مهدیان، 12 خرداد 96
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۹


از دولت تا مجلس؛ یک به یک طبقه جدیدی از مدیران تکنوکرات روی کار می آیند. با ادامه این روند، سرنوشت محتوم مردان جمهوری اسلامی کارگزارن‌سازندگی است.

دنبال حزب نباشید. کارگزاران سازندگی را نباید یک حزب سیاسی دید. کارگزاران سازندگی یک تیپ سیاسی است. یک لژ مدیریتی است. یک سبک زندگی فردی - اجتماعی است. هم میان چپ ها هستند و هم لا به لای راست ها و هم مذهبی ها و هم لائیک ها.

قدرت کارگزاران مانا و ماندگار است. این جریان تنها قدرتی است که از ابتدای انقلاب تا امروز ظهور و بروز داشته است. قدرت این جریان در پیوند ریش و تسبیح و اشرافی گری است؛ پیوند بازار میوه و تره بار و اقتصاد بازار است؛ پیوند آزادی و جامعه کنترلی است. توان پر زور در ساخت اسلام امپریالیستی و سرمایه داری است. این جریان توانایی دارد مبارزه را با عافیت اندیشی و استقلال خواهی را با آمریکایی شدن تلفیق دهد. فقه متجدد و عرفی گرائی دینی و اسلام کاریکاتورگونه رحمانی، ابزار فکر و روش زیست ماندگار این جریان است.

کارگزاران را باید شناخت. تیپ مدیریتی کارگزارن نگاه متفاوتی به قدرت و انقلاب است. این تیپ سیاسی همه انگاره های سیاسی را از حیث ملاحظات فردی می بیند. این مهمترین متغیر موثر بر این جریان سیاسی است. 
تبارشناسی تکنوکرات ها را نباید تنها در شعارهایشان دید و نه حتا در عمل سیاسی شان. رفتارشناسی تکنوکرات ها را باید در زندگی فردی شان دنبال کرد. سبک زندگی این جریان رفاه طلبی فردی است و سبک زیست سیاسی این نحله نعل به نعل زندگی فردی شان رقم می خورد. انتظار شعار صادقانه، چه  آزادی و چه عدالتخواهی انتظار شیردوشی از شیر نر است.

شعارهای ارزشی برای این جریان تا اندازه ای قابل احترام است که به محدودیت قدرت و کاهش لذت رفاهی و حیثیت اجتماعی آنها منتج نشود. باید دقت شود که این نگاه ناشی از سبک زندگی است نه اعتقاد سیاسی.

ناشی از تربیت اخلاقی است نه معرفت اندیشی اجتماعی. تاکید می شود ملجا این جریان خاص، تنها دولت نیست. کارگزاران می تواند سرنوشت بسیاری از مردان جمهوری اسلامی باشد. کارگزاران جمع رفاه طلبی و انقلابی گری است. مصلحت اندیشی از جنس کارگزاران، رمز ممات و تداوم زیست این جریان است. چپ ها بروند و راست ها بیایند و آن بمیرد و این زنده شود، کارگزاران در قدرتند. در هر دوره ای اگر در قدرت سیاسی هم نبودند، اما قدرت اقتصادی و اجتماعی داشتند.

این جریان تنها عوام فریب نیست. خواص فریب، روشنفکر فریب، روحانی فریب و مذهبی فریب و غیره فریب است. میان ایثارگران می رود و از حجاب می گوید و ساعتی بعد میان دانشگاهیان می رود گشت ارشاد را به خاک می کشد. هم مذهبی پای منبرش تکبیر می فرستند و هم لوطی پای بساطش سوت می زند و هم اباحه گرها کل می کشند و هم روشنفکرها دست می زنند.

کارگزاران جریان وابسته نیست. پول نمی گیرد. فتنه نمی کند. نه با سورس ارتباط دارد و نه با پهلوی ها و لندن نشین ها. این جریان قدرتش در تغییر رنگ است. برگ برنده اش در سازگاری است. همت عالی اش در مماشات است. توان این جریان در نفوذ است.

این جریان خطر سیاسی ندارد. اهل کودتا نیست. نمی تواند قدرت را در سطوح عالی جابجا کند و نمی کند. خطر این جریان در تغییر ذائقه جامعه است. تغییر مزاج سیاسی و اجتماعی و دینی و غیره. مصلحت اندیشی سیاسی در این مدل رنگ می گیرد. تاویلات دینی رخ نشان می دهد. اقتصاد سرمایه داری بی بدیل می شود. 

کارگزاران سرنوشت بسیاری از مردان جمهوری اسلامی است که سبک زندگی فردی شان با سبک زندگی انقلاب همراه نیست. روزگاری شعار مرگ بر آمریکا با رفاه طلبی و شکم پرستی جمع نمی شد اما امروز به مدد و نفس و هنر کارگزارانی ها جمع شد. کارگزاران تبلور راستین مردان شکم گنده با تسبیح دانه درشت است. تبلور راستین سرمایه دار دائم الوضو است.

نکته مهم این است که با "اسلام بدون روحانیت" می توان مقابله کرد اما به سختی مقابل "روحانیت بدون اسلام" می توان ایستاد؛ مگر پرده ها بیافتد. تنها یک راه باقی است؛ روشنگری و روشنگری. نسبت روشنگری و این جریان، نسبت جن و بسم الله است.

کانال تحلیلی محسن مهدیان در تلگرام
http://telegram.me/mahdian_mohsen
 
کلمات کلیدی : حزب کارگزاران
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۳:۴۱:۴۰
بوی توطئه می دهد این متن (4408365) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۸:۵۳:۰۲
به نظر من پايداري ها بيشتر به گرينف ميان (4409032) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۸:۵۹:۵۰
اتفاقا من در مورد کامنتهای حذف شده چنین نظری دارم
بهتر نیست اقای توکلی چند سانسورچی باسواد و بامطالعه استخدام کند؟ (4409046) (alef-1)
 
hossein
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۹:۱۹:۴۰
نه عزيزم اصلا بوي توطئه نمي دهد شما توهم دايي جان ناپلئون رو داري
اتفاقا اين مقاله ، واقعيت ساري و جاري تمام ادارات و سازمانها و نهادهاي دولتي و حاكميتي ماست كه با جابجا شدن و چرخش قدرت در راس قدرت به علت انتخابات يا انتصاب، به هيچ عنوان مديران مياني و در پاره اي اوقات حتي معاونان اصلي هم عوض نمي شوند و رويه هميشگي پابرجاست چرا كه همگي اينها دقيقا طبق همين متن در هر شرايط و هر لحظه اي ، آمادگي تغيير رنگ و تطابق با راس اداره را دارند و در هميشه و هميشه بر يك پاشنه ميچرخد. (4409082) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۲:۱۸:۴۴
دقيقا تمامي مديراني مياني در دولت نهم و دهم كيلويي پست گرفتند و در همه امور سنگ اندازي مي كنند. (4410021) (alef-3)
 
شهروند.....
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۹:۳۱:۲۰
با سلام بالاخره جناب مهدیان یک مقاله منطبق با واثعیت را ارایه داد و موافق هستم کسانی که برای جلب آرا مردم از هر دری می زدند از هر راهی وارد میشودند به شعور مردم توهین می کند شاید به خرف خود ایمان داشته یاشتد ولی باور (یفین )ندارند فقط سغی دارند نماد داعون و پوسیده خود را با تزین خوب جلوه دهند براستی حاجی گرینف ها در سیاست دنبال جه اهدافی می گردند دمت گرم مهدیان این بار زاویا را درست دیدی و خوب بازگو کردی و ممنون سایت الف از این مقاله روشنگری که نشر دادی فکر کنم حاجی گرینف ها در سیاست دیکه جای در پایگاه مردم ندارند چون دست آنها رو شده است (4409095) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۰۵:۰۵
یعنی از نظر شما "روشنگری" مساوی "توطئه" است؟!!!
البته بستگی دارد در کدام جناح باشید.

روشنگری برای این جماعت مثل بسم الله است برای جن.
بسیار زیبا. (4409288) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۰۰:۰۸
روشنگری انصاف می خواهد اصولگرایان این گونه نیستند!!!! نظر مردم چیز دیگری است. (4409458) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۳:۰۲:۲۳
چرا؟ برایمان بگو کجای متن نادرست است. به کجایت برخورده که میگویی بوی توطئه میدهد؟ توطئه علیه چه کسی؟ (4409347) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۳:۱۷:۳۵
متن خوبی بود
اما نتیجه گیری نداشت.
هرچه بدبختی در این کشور داریم از مصلحت سنجی هاست (4409367) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۳۹:۳۸
تنها یک راه باقی است؛ روشنگری و روشنگری. نسبت روشنگری و این جریان، نسبت جن و بسم الله است. (4410182) (alef-1)
 
امير
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۰:۳۷:۱۴
ياحق
اسلام كاريكاتورگونه رحمانى!!! اسلام سرمايه دارى!!!
تعريف اصولگرايان از اسلام چيست، درك اصولگرايان از عدالت در اسلام چيست؟ آيا ميتوانيد به اينها پاسخ دهيد؟ آيا توجه كرده ايد كه ايده هاى سوسياليستى شما در حوزه عدالت اجتماعى يا اقتصاد هيچ ربطى به اسلام ندارد. آيا توجه كرده ايد براى غير مسلمانان اسلام جهادى يا شهيد پرور همان اسلام داعشى است؟ درك شما از زندگى مسالمت آميز در دنيا چيست؟ اسلام شما در اين باره چه ميگويد؟ ميگويد به عبرى روى موشك خود شعارى بنويسيد كه هيچ خاصيتى جزء خوشحالى تندروهاى دنيا ندارد يا ميگويد شعار انتخاباتى بدهيد به اسم عدالت كه همه ميدانند چه بلايى به سر اقتصاد مى آورد. (4409446) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۸:۱۱:۲۳
سیاست یعنی همین هر چی مردم می خوان رو بدی بخوردشون و بهشون حکومت کنی عزیز دل صدر اسلام هم اگه مردم دلشون با علی بود سقیفه هیچ کاری نمیتونست بکنه فقط حضرت امیر اهل سیاسی کاری نبود (4409624) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۳:۴۱:۴۰
رییس جمهور دو رو نمی خواهیم. (4408366) (alef-13)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۳:۵۳:۵۶
آقای محسن مهدیان عزیز، راه حلی که عنوان کردید راه حل خوبی است. اما فاصله ی ما با اجرای این راه حل هنوز فاصله ی قابل توجهی است.

چرا که پیش نیاز روشنگری، حساسیت اجتماع به دروغ و دغل است. تنها در این بستر است که روشنگری کار خود را میکند.

مشکل اینجاست که متاسفانه مسیر ما سالها به گونه ای بوده که دروغ بیشتر و حساسیت اجتماع نسبت به آن کمتر شده. در سالهای اخیر (از دولت دوم احمدینژاد تا الان)، سرعت بی حسی نسبت به دروغ بیشتر هم شده.

پس اول باید این بستر مهیا شود. یعنی مردم نسبت به دروغ و دغل حساس شوند تا بتوان امید داشت که روشنگری جواب میدهد. (4408413) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۱۲:۱۹
مساله اینجاست که متاسفانه بعد از انقلاب اونقدر ظاهرنگری در جامعه ترویج شد که به تدریج این جماعت ، ظاهرسازی رو یاد گرفتن ! وقتی پستها و مقامها با ریش و تسبیح تقسیم میشد ، امثال کشمیری ها ساخته شدن ! اینکه با دروغ و الکی کلمات مذهبی رو به کار ببرن و نفاق رو دین و آیین خودشون قرار بدن ! قضیه خیلی عمیقتر و سنگینتر از این حرفهاست ! متاسفانه این جریان نه به دین مردم رحم کرد نه به دنیاشون ! (4409297) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۳:۵۹:۲۶
خدایا سرنوشت این مملکت را از دست نااهلان نجات ده (4408423) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۴۱:۵۵
در متون دینی کسانیکه دعا میکنند و در مسیر استجابت تلاش نمیکنند نکوهش شده اند.
پس
تنها یک راه باقی است؛ روشنگری و روشنگری. نسبت روشنگری و این جریان، نسبت جن و بسم الله است. (4410184) (alef-1)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۰۴:۱۹
این تیب زیاد داریم و خیلی زیاد (4408433) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۰۶:۱۹
احسنت (4408437) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۴۲:۴۳
باید گفت
علی برکت الله به روشنگری (4410187) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۰:۳۶
بسیار زیبا (4408447) (alef-13)
 
Norway
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۲:۰۹
يه دونه از بي پايه ترين تحليل ها.
تكنوكراسي يعني عملگرايي . يعني دو صد گفته چون نيم كردار نيست. يعني براي توسعه بايد عملگرا و واقع گرا بود نه شعارگرا و ايده البست . يعني ما تابع ديني هستيم كه علي ع هم در اون نخلستان ميكاشت براي توسعه نه اينكه يا عبادت كنه يا جنگ .
دين اسلام مخالف توسعه و رفاه مردم نيست . بلكه مخالف تظاهر به دينداري و بدبخت كردن مردم با شعارها و فهم نصفه و نيمه ازدين هست . تكنوكراسي دنبال توسعه جامعه و رفاه براي تك تك افراد اون جامعه هست نه گسترش شعار و فقر . نتيجه تفكر تكنوكراسي و عملگرايي ميشه اينكه توسال ٦٣ هاشمي بره پشت تريبون نماز جمعه و از فوايد مترو به مردم بگه و بفهمونه كه قطار شهري يك وسيله رفاه همگاني هست نه اشرافيت . و طبعا مردان بزرگ هستن كه ميتونن ٣٠ ، ٤٠ سال اينده رو ببينن و براش تلاش كنن ، عامه تو حال زندگي ميكنن و عده اي در گذشته.
متاسفانه نويسنده اين مقاله خودش هم نميدونه چي ميخواد . (4408451) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۰۸:۳۳
شما بهتر است ببنید امام علی (ع) چه زمانی نخل میکاشتند و چه زمانی میجنگیدند.

این برای اینکه متوجه شویم اهم و مهم چیست بسیار به کار می آید. (4409292) (alef-1)
 
اصلاحات
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۷:۳۲:۳۵
حضرت علی (ع) کاپیتالیست ترین و عملگرا ترین و تکنوکرات ترین فرد ممکن است که شیعیان میشناسنشد...اسلام را مطالعه کنید اساسا با فقر و زجر دادن به مردم و عدم ثروتمند کردن تک تک اعضای جامعه مخالف است..با کمونیست و اقتصاد ریاضتی و گداپرور مخالف است با افتصاد باز و جهانی و متصل به تمامی کشورهای دنیا موافق است...این است دین اسلام. (4409586) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۴۸:۱۶
ذائقه جامعه را آنچنان تغییر داده اند که برخی خواص علی علیه السلام را هم باید به اشتباه با چاشنی “قطام“ تبیین مینمایند. (4410197) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۳:۰۴:۲۴
ایشون با عملگرایی مخالف نیست بلکه با نفاق و حزب باد مخالف است. (4409350) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۸:۱۶:۳۰
این گروه نتیجه چه سیاستی است؟ ایا ظاهر گرائی و گزینش بر اساس ظواهر دینی و فروع دین نتیجه اش این گروه نیست؟؟؟! ایا وقتی شرط پیشرفت نه لیاقت و کاردانی بلکه ظاهر انقلابی(حتی به دروغ)، ظاهر دینی(حتی به ریا) و ایل و تبار و دسته وگروه است، معلوم است که ریاکاران و منافقین بوجود می ایند. اگر فقط حراست ها را به انتظامات کاهش دهید و گزینش های عقیدتی را به گزینش های اداری کاهش دهید انوقت خواهید دید این گروه چگونه نیست می شوند. (4409637) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۰:۳۶:۳۶
در قاموس سیاسی، عمل گرایی را پراگماتیسم می گویند. تلقی این است افراد مسئول بجای حرافی و شعار، عمل می کنند.
----
پراگماتیسم، کنش‌گرایی، عمل‌گرایی و یا کاربردگرایی، (به انگلیسی: pragmatism)، به معنی فلسفه اصالت عمل است؛ ولی در سیاست بیشتر واقع‌گرایی و مصلحت‌گرایی معنی می‌دهد. (ویکی پدیا)

تکنوکراسی : فن‌سالاری یا تکنوکراسی (به انگلیسی: Technocracy) در اصطلاح به حکومت تکنیک اطلاق شده است که در آن نظام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باید بوسیلهٔ صاحبان فن اداره شود. به دیگر سخن فن‌سالاری به مفهوم هواداری از رهبری ارباب فن است که بر ماشینیسم و دانش فنی و مهارت‌های فناورانه تکیه دارد و همان‌ها یعنی مهندسان، دانشمندان و تکنوکرات‌ها باید فعالیت‌های اقتصادی و سیاسی را رهبری کنند. (ویکی پدیا).

دموکراسی: مردم‌سالاری[۱] یا دموکراسی (به انگلیسی: Democracy) یک روش حکومتی است برای مدیریت کم خطا بر مردم حق مدار.[۲] که در آن فرد یا گروهی خاص حکومت نمی‌کنند بلکه مردم حکومت می‌کنند.[۳] گونه‌های مختلف دموکراسی وجود دارد و در جامعه بین‌الملل نیز شاهد چند گانگی دموکراسی هستیم.[۴] میان انواع گوناگون دموکراسی، تفاوت‌های بنیادین وجود دارد. بعضی از آنها نمایندگی و قدرت بیشتری در اختیار شهروندان می‌گذارند. در هر صورت اگر در یک دموکراسی، قانونگذاری دقیق برای جلوگیری از تقسیم نامتعادل قدرت سیاسی (برای مثال تفکیک قوا) صورت نگیرد. یک شاخه نظام حاکم ممکن است بتواند قدرت و امکانات زیادی را در اختیار گرفته و به آن نظام دموکراتیک لطمه بزند. از «حکومت عدد» به عنوان خاصیت اصلی و متمایزکننده دموکراسی نام می‌برند. در صورت نبود حاکمیت مسئولیت‌پذیر، ممکن است که حقوق اقلیت‌های جامعه مورد سوء استفاده قرار گیرد (که در آن صورت به آن استبداد اکثریت می‌گویند) از اصلی‌ترین روندهای موجود در دموکراسی‌های ممتاز می‌توان به وجود رقابت‌های انتخاباتی عادلانه اشاره کرد. علاوه بر این، آزادی بیان، آزادی اندیشه سیاسی و مطبوعات آزاد از دیگر ارکان اساسی دموکراسی هستند که به مردم اجازه می‌دهند تا با آگاهی و اطلاعات بر حسب علاقه شخصی خود رأی بدهند.
(ویکی پدیا). (4409444) (alef-1)
 
سجاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۴:۴۷:۴۶
دوست عزیز شما رو ازجاع میدم به انتقادات سید احمد خمینی نسبت آقای هاشمی تا متوجه بشی عملکرایی هم راه خودشو داره با مقروض کردن کشور هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه تنها فقط ظاهر در همان زمان حفظ میشه. (4409561) (alef-1)
 
آنتی کمونیست
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۷:۲۹:۴۷
احسنت...واقعا بهترین جواب رو به این متن دادید....کاملا و صد در صد با شما موافقم. (4409585) (alef-3)
 
سیدمحمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۰:۵۴:۵۵
همین نوشته شما سخن آقای مهدیان رو در نیاز به روشنگری ثابت می‌کنه. هنوز این جماعت کارگزارانی رو عمیق نشناختین. (4409860) (alef-3)
 
Norway
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۵۸:۴۳
مو اتفاقا كارگزاراني رو خيلي خوب ميشناسم . مشكل مملكت زاهدان سالوس هستن . اونهايي كه با اسم دين تيشه به ريشه دين زدن . والا كارگزاراني ها كه خط فكري و منششون مشخص هست و مدعيان دين هم اونها رو به اسم غربزده و خارج از ريل انقلاب ميشناسن . تكليف اونها روشن هست هم از لحاظ سياسي هم اقتصادي .
ترس از جماعتي هست كه خودشون رو به ظاهر انقلابي و مدافع اززشها نشون ميدن و خودشون رو اصل دين و انقلاب و نظام ميدونن و يا با ندونم كاريها يا ازروي غرض ، جچون به خلوت ميروند ان كار ديگر ميكنن (4410213) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۲:۳۳:۳۸
دوره تکنوکراسی گذشته! به کتاب الوین تافلر با موضوع شوک اینده مراجعه کنید در این کتاب نقد جالبی از تکنوکراسی بیان شده!! (4410046) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۴۳:۴۶
تنها یک راه باقی است؛ روشنگری و روشنگری. نسبت روشنگری و این جریان، نسبت جن و بسم الله است. (4410191) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۴:۰۶:۵۰
حتما جنابعالی یکی از فرزندان اروپا درس خونده این جریانی که معتقدید اگه شما ها نباشید ما از گشنگی می مردیم (4410226) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۳:۴۴
30 سال از 38 سال انقلاب دولت دستشان بوده هنوز هم نسبت به همه چیز طلبکارند. آقای جهانگیری در تبلیغاتشان، از دولت آقایان موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی حمایت کرد و ایشان یا دوستان نزدیکشان در تمام این دولت ها مسئول رده بالا دولتی بوده اند. حالا هم ما بدهکار این آقایان هستیم. دنیا جالبی است. (4408455) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۸:۴۷:۱۳
اين 30 سال و 8 سال چنديست که لغلغه زبانتان شده و هيچ به روی مبارک نمياريد که دو قوه ديگر اغلب در دستان شما بوده! (4409024) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۲:۳۴:۲۱
خب مگه فقط قوه مجریه تنها میتونه عمل کنه؟؟ (4410053) (alef-3)
 
1111
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۱۹:۲۶
احسنت جناب مهدیان

این قبیله رو با همین عنوان باید بیشتر معرفی کرد
متاسفانه تندرویهای اصولگراها و اصلاح طلبها جا رو برا این جماعت باز کرده

به مواردی که شما نوشتین میشه "قدرت طلبی", " همیشه حق بجانب بودن", "نفاق", " پنهان کاری", "دارای رزومه های طولانی خاطره های متنوع که امکان تغییر رنگ به هر سمتی رو فراهم میکنه"

چالش مبارزه با این جماعت اینکه هم کانونهای قدرت و ثروت رو داذند و با میتونن بخرند هم با نفاق به کانونهای معنوی جامعه وصل هستند وهم رسانه دارند (4408469) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۳۹:۲۲
خوب این آقایون اگر علم و ثروت و دین را به هم پیوند بزنند چه اشکالی دارد.
چرا دارید سفسطه در می آرید. خوب آدم هایی مثل شما خوب است که فقر و بد بختی و بی کاری و دین را به هم پیوند می زنند.
واقعا شعور مردم را تا چه سطح پایینی شما در نظر می گیرید؟!!!!!! (4408513) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۴:۴۹:۵۴
مهدیان حقوق بگیر کدام جریان هستی؟؟ (4408553) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۳۸:۰۵
جریان حق و حقیقت.
چیزی جز حق در نوشته دیدید؟؟؟ (4409501) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۰۲:۳۵
بهترین تعابیری که در مورد تکنوکراتها خونده بودم همین بود...در محموع می توان گفت نان به نرخ روز خور هستند...نمونه اش هم آقای هاشمی بود یک روز عالیجناب سرخ پوش روز دیگر آیت الله مجاهد (4408598) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۰۲:۱۶
مثالتان در مورد جناب هاشمی بسیار بجا بود.
البته الان آقایان می آیند و صد توجیه به صف میکنند!
اما اینقدر حرف و عملشان متناقض است که باورپذیر نیست. (4409459) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۰۸:۱۰
آفرین عالی بود.
تغییر رنگ خیلی ها در نظام دقیقا در این قالب میگنجه (4408613) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۱۲:۴۱
آقاى مهديان آن كسى كه با كنسرت مخالف است ولى به خاطر رأى با تتلو ديدار ميكند جزو اين دسته مسئولين نيست؟ (4408625) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۱۴:۱۴
اين مشخصاتى كه شما گفتى بيشتر در برخی افراد مؤتلفه جمع است تا كارگزاران سازندگى (4408633) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۰:۰۲:۲۴
آفرين بر شما (4409412) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۱۸:۴۵
" روزگاری شعار مرگ بر آمریکا با رفاه طلبی و شکم پرستی جمع نمی شد اما امروز به مدد و نفس و هنر کارگزارانی ها جمع شد"
بهتر است قبول كنىد كه دوران اين شعارها گذشته و متاسفانه برخی افراد انهايى كه هنوز اين شعارها را سرميدهند به خاطر ظاهرسازى و حفظ مقام و قدرت است (4408646) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۳۷:۳۴
خود کرده را تدبیر نیست شاید بزرگترین نقطه ضعف انقلاب و نظام اسلامی ایران در مصلحت اندیشی و مدارا کردن با خودی های منحرف هست ، مگر این حاجی گرینفها از اول این گونه بوده اند ؟ خیر مصلحت اندیشی های نظام آنها را در این مسیر هدایت کرد .
مثالی بزنم ببینید دیروز که ایام انتخابات بود و برخی افشاگریها از انحرافات مسئولین تراز اول را مردم می بینند و می شنوند اما اهمیتی نمی دهند چرا؟ چون تصور می کنند که اینها عقده گشایی سیاسی یا باند بازی و طرفداری های سیاسی دستگاههای نظام از یک گروه خاص و یا حتی نظام را متهم به انحصار طلبی می کنند.
خب ریشه در کجا دارد ؟ وقتی به نیروهای به ظاهر مخالف نگاه می کنی همه از مسئولین تراز اول بودند و هستند آنها این درجه از زاویه را یک دفعه نگرفتند بلکه در طول سالیان این زاویه ها بیشتر و بیشتر شد اما متاسفانه دستگاههای نظارتی و قضایی برای حفظ آبرو ( مقدم داشتن آبروی افراد بر آبروی نظام ) و یا از باب قدر شناسی از مجاهدتها ی آنها ( نوعی مصونیت ) از برخورد و برملا کردن خطاهای آنها خودداری کردند به گونه ای که امروز وقتی تمام قد در برابر آرمانهای امام و منویات رهبری می ایستند هرچه از پیشینه ( انحراف ازآرمانها ی انقلاب از بعد سیاسی و اقتصادی ) گفته می شود کسی اهمیت نمی دهد چرا آنرا نوعی تسویه حساب در جنگ قدرت تلقی می کنند . وباور نمی کنند اگر هم باور کنند از باب خیرخواهی نمی بینند بلکه هدف از این افشاگری را قدرت طلبی می دانند نه حفظ ارزشها و ...

توصییه ای به دستگاههای قضایی و نظارتی دارم که از امروز مصلحت اندیشی را کنار نهاده و برخورد با منحرفین از آرمانها را با جدیت دنبال کنند تا مجالی برای رشد و پرورش حاجی گرینف ها نباشد .البته از نیروهای انقلابی شروع شود بهتر است چون برخورد با کسانی که به لطف رسانه ها برای خود جایگاه فکری و نیروی انسانی درست کرده اند در حال حاضر هزینه زا خواهد بود ابتدا باید با برخورد های جدی با تازه کارها اعتماد عمومی را جلب سپس به دانه درشتها پرداخت .

الف لطفا" منتشر کن اگر هم نکنی لااقل یه جوری به گوش مسئولین برسان تا از خواب غفلت بیدار بشن . (4408685) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۴۰:۳۵
عالی (4408693) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۵:۴۷:۰۵
عالی بود

یه نکته هم بنده اضافه میکنم: ویژگی مهم دیگه‌ی کارگزاران، تاویل و تحریفه. بگو چشم ولی کار خودت رو بکن. بگو اقتصاد مقاومتی ولی همه چیز رو وابسته به خارج کن. و ...

بچه که بودیم همیشه مادر خدابیامرزم میگفت: هرچی امام در سخنرانی هاش میگفت، فرداش هاشمی در نماز جمعه یه جوری نظر امام رو تفسیر میکرد که کلا برخلاف نظر امام بود!

خیلی نمیفهمیدم یعنی چی تا اینکه اخیرا رهبری فرمودن: حضور مردم سایه جنگ رو برداشت، همه کارگزارانی ها نظیر فاطمه هاشمی و جهانگیری و ... اومدن گفتن: بله! حضور مردم باعث انتخاب رییس جمهوری شد که سایه جنگ رو برداشت.
چند روز بعد رهبری خیلی صریح به اینها تاکید کردن که بیخودی تحریف نکنید! (4408719) (alef-13)
 
م
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۶:۱۵:۴۳
مطلب جالب و تامل برانگیزی بود. (4408768) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۶:۱۸:۰۶
مشخصا شما بسم ا... و مخالف شما جن! چرا شما هراس دارید از اینکه گروه مقابل خود را مخالف بنامید! جن، حرام، آمریکایی، فریب خورده، تکنوکرات، کارگزار ... می گید ولی هرچه ما داد بزنیم بابا فقط مخالف روش و منش و گفتار و کردار شماییم، باز هزار دلیل می آورید که نه مخالف نیستی فقط یکی از همون ها که ذکر شدی! (4408773) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۰۴:۴۲
حالا چی شد شما به خودت گرفتی؟!

یعنی ایشون زده به هدف. :-) (4409462) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۶:۴۵:۰۱
شما بهتره یه مقاله هم راجع به غارت مملکت در دوران احمدی نژاد بنویسید که تحت عنوان اسلام و مهدویت چه ها که نکردند و علاوه بر غارت مالی غارت اعتقادی نیز انجام دادند ،یادتون باشه حضرات اون دوره هنوز هم در مسند هستند ،نوشته های شما هم حمایت قاطع و بی چون و چرا از ان جریان است (4408828) (alef-1)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۶:۴۵:۰۳
"این جریان توانایی دارد استقلال خواهی را با آمریکایی شدن تلفیق دهد. فقه متجدد و عرفی گرائی دینی و اسلام کاریکاتورگونه رحمانی، ابزار فکر و روش زیست ماندگار این جریان است."

با این قسمت حرفتون مشکل دارم. اول اینکه اسلامی که شما تو ذهنتون هست مردم رو از دین فراری می ده. کافیه یه نگاه به دور و برتون و طرز تفکر جوان ها که نتیجه همین طرز تفکر شماست بندازین و بعد جامعه ما رو با کشوری مثل ترکیه که با وجود اون همه آزادی اکثر مردمش واقعا به اسلام اعتقاد عملی دارن مقایسه کنید. دوم اینکه من نفهمیدم این آمریکایی یعنی چی. ظاهرا فقط یه اسم رمزه برای اینکه همه بی لیاقتی ها و مشکلات رو بندازن گردن یه نیروی خارجی. سوم اینکه شما دارین راجع به افراد دورو حرف می زنین که دائم رنگ عوض می کنن ولی من به شخصه یه فرد دورو رو به یه فرد با مواضع افراطی ترجیح می دم چون اون فرد دورو واقعا به اون مواضع افراطیش اعتقاد نداره. (4408829) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۰۵:۵۸
رابطه ی ترکیه و اسلام واقعی رو خوب اومدی!!!! (4409464) (alef-11)
 
یولداش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۷:۱۹:۳۲
درود بر تو الف. جنگ نهایی با اسلام آمریکایی است (4408861) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۷:۲۵:۵۱
در يك تصوير بزرگتر، كاملاً واضح است كه رياكارى و مقدس نمايى و مجيزگويى قدرت در برخی مسئولان بيداد ميكند و مردم هم به مدد اينترنت و شبكه هاى مجازى روز به روز آگاه تر ميشوند و ظاهرسازى را تشخيص ميدهند (4408869) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۹:۳۴:۱۹
شناخت ریا کاران سخت نیست الان چون همشون داغی بر پیشانی دارند، پدر ما 60 سال نماز خواند اما جای سجده اینطوری نشد، ازش پرسیدم کفت پدرم هم جای مهر روی پیشانیش نبود، اولین بار این پدیده در جمهوری اسلامی دیده شده (4409755) (alef-1)
 
Canada
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۷:۴۴:۳۳
موفق ترين جريان سياسى سالهاى بعد از انقلاب مطمئنا كارگزاران سازندگى بوده. افرادى مانند جهانگيرى، كرباسچى، نجفى، مهاجرانى، مرعشى و ... كه جملگى از مديران موفق پس از انقلاب بوده اند همگى از بنيانگزاران اين حزب بوده اند. (4408907) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۹:۱۱:۲۳
جمله عالی بود: با اسلام بدون روحانیت می شود مقابله کرد ولی با روحانیت بدون اسلام بسختی... (4409072) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۱۳:۱۲
یعنی کرباسچی رو خوب اومدی!!! (4409298) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۱۳:۴۵
بسیار عالی (4409299) (alef-1)
 
Ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۴۵:۳۶
افرادى مانند جهانگيرى، كرباسچى، نجفى، مهاجرانى، مرعشى و ... كه جملگى از مديران موفق پس از انقلاب بوده اند ؟؟؟!!!

عجب ... (4409507) (alef-3)
 
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۴:۳۸:۴۰
مدیران موفق!!! خدایا حافظه تاریخی ما را تقویت فرما و به کسانی که اینگونه نظرات را لایک میکنند دوری از تعصب سباسی عنایت... (4409558) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۰:۵۶
واقعا ؟ مرعشی ؟ این آدم بجز فامیل بودن با پدر زنش دیگه چه مدیریتی از خودش بروز داده ؟ دو کلمه به فارسی نمیتونست حرف بزنه توی اون مناظره فرهنگی سال 84 ، جلوی کلهر . اونوقت شده مدیر موفق ؟ عقل هم خوب چیزیه (4409963) (alef-1)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۸:۲۰:۱۸
راه حل: با فناوری و روشهای پیشرفته مدیریتی و بطور جهادی با فساد مبارزه فراگیر کنید تا کشور پاک شود. (4408985) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۴۱:۳۲
مگه اینکارو در مورد هسته ای نمی کردیم.
فناوری پیشرفته بالاتر از هسته ای که مدفون شد؟!!!!!!
مگه ماهواره به فضا نمی فرستادیم...کجاست اون ماهواره ها؟ در حال خاک خوردن؟؟؟
مگه غیر اینه که به خاطر پیشرفت تحریممون کردن؟؟؟؟؟
ما اگه درجا میزدیم که دوستان توصیه به تحریم کردنمون نمی کردن که به خیال خامشون از پا دربیاییم...

اما بدونن این مسیری که در پیش گرفتن به جایی نمیرسه.
ما سربازان رهبریم و همچنان در مسیر جهاد علمی، فرهنگی و اقتصادی تلاش میکنیم.
این سرزمین متعلق به امام زمان (عج) است.
ان شاالله در سپاه ایشان باشیم. (4409329) (alef-1)
 
بیژن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۹:۳۲:۵۰
یعنی شما واقعا فکر می کنی غنی سازی جزو تکنولوژی های پیشرفته هست؟ (4409751) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۸:۴۲:۱۷
متن قشنگی بود ، خوشم اومد، شرح حال خیلی از افراد جامعس (4409018) (alef-1)
 
سلام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۹:۲۱:۰۵
آقای مهدیان ، ضمن سلام مجدد ، در ادامه نظر قبلی در ارتباط با موضوع فوق الذکر ، آیا میدانید آقا زاده ای که ویلای چند صد میلیون دلاریش در بوستون آمریکا ، در کنار ویلای آقای زکی یمانی (وزیر نفت سابق عربستان سعودی) ، قراردارد ، عضو کدام گروه است ؟ . برای اطلاعتان عرض میکنم که ایشان نه جزء اصلاح طلبان و کار گزاری ها نیستند .
آقای مهدیان ، مردم آگاهند و دانا ، و گول حرفها و مقاله شما ، که مقدمه ایست برای مقالات تند تر سایرین همفکرتان ، و زمینه چینی است برای انتخابات بعدی . (4409083) (alef-1)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۱۹:۳۴:۴۳
برای سایت الف متاسفم که بارها نظرات من را منتشر نکرده است و ادعای
آزادی بیان دارد
این ادبیات این مدل حرف زدن که همراه با دشنام وتخریب است راه به جایی نمی برد کارگزاران یک تفکر است و به دنبال مدل توسعه ی بومی است آقایان اگر مدلی دارند بیان کنند وگرنه این گفتارهای سلبی و این نگاه سلبی راه به جایی نمی برد
ای کاش به اندازه ی نصف همین مطلب که به تخریب و توهین به یک عده مشغول است پارادایم آلترناتیو خودشان را در برابر گفتمان کاگزاران بیان می کردند
در کشورما کسانی به سمت این ادبیات می روند که اندیشه ای برای اداره ی کشور ندارند و برای طرح خود چاره ای جز تخریب رقیب ندارند
به امید ذره ای جسارت برای و تحمل نظر مخالف و امید تشر نظر (4409097) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۱۸:۲۳
در اندیشه جهادی ما همین بس که بسته ای قوی از فناوری هسته ای در اختیار آقایان قرار دادیم تا بروند با دیپلماسی لبخند به باد فنا بدهند و برگردند.

شما چه دارید؟ رو کنید؟
چیزی که بشود برای مذاکره با دوستان امریکاییتان رویش حساب کرد.
جز دلبستگی که میرود به وابستگی برسد چه چیزی دارید؟

اگر فکر کرده اید فناوری موشکی مان را که باز با همت جهادی بدست آورده ایم دو دستی تقدیمتان میکنیم که به بهانه ی واهی نابود کنید، خیالی بیش نیست.
ما دیگر مردم 4 سال پیش نیستیم.

اگر میخواهی بگویی خودت را با مردم جمع نبند، "بگو" اما ما با این عبارات از میدان خارج نمی شویم.

ما سرباز رهبریم.
والسلام (4409479) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۴:۱۹:۲۳
دوست عزیز کرسنت وکرسنت ها که من و شما از آن بی خبریم نشات گرفته از همین به اصطلاح تفکر است چرا لج کردید واقعیت رو انکار می کنید (4410246) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۱:۱۵:۴۶
همه ما درجامعه متاسفانه برخورد داشتیم به کسانی که ظاهر مومن داشته ولی صدتا اما واگر داشتند .این اشخاص سودجو همانند همین تعاونی اعتبارهایی هستند که نزول خور هستند وزیر تابلو یک نام مقدس پنهان می شوند .
باید یاد بگیریم که گول ظاهر افراد را نخوریم وبه فرزندانمان نیز بیاموزیم. (4409229) (alef-1)
 
الف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۱:۱۸:۵۵
همان طوری که خارجی هابایدبااحترام با مردم ایران صحبت کنندصاحبان قدرت داخلی مانندعلم الهدی هم بایدبا زبان تکریم بامردم صحبت کننداین رازبزرگ پیروزی های اصلاح طلبان است ایرانی دربرابرحرف زورودروغ وتهمت استفاده ابزاری ازدین می ایستد (4409231) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۲۰:۵۸
چه عبارات جالبی
دروغ و تهمت!
به زودی همدیگر را در دادگاهی که به دروغ ها و تهمت ها رسیدگی میشود خواهیم دید.
خیلی زود. (4409485) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۱:۵۸:۱۳
کدوم خارجی با مردم ایران با احترام صحبت کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون دربون ترک که توی مرز ترکیه ، ایرانیها رو با باتوم میزد ؟
یا مامور فرودگاه امارات که ایرانیها رو کتک میزد ؟
یا مامور فرودگاه عربستان که پسربچه های ایرانی رو اذیت میکرد ؟
یا مامور فرودگاه آذربایجان که زنهای ایرانی رو لخت میکرد ؟
یا نخست وزیر انگلیس که برای خوشامد عربها ، به ایرانیها میگه وحشی ؟
یا مسئولین عربستانی که هر روز یک مزخرف راجع به ایران میگن ؟
یا مسئولین ترکیه که از هیچ حرف مفتی راجع به ایران ابایی ندارن ؟
یا ... ؟
یا ... ؟
یا ... ؟

میشه بفرمائین کدوم خارجی با مردم ایران با احترام رفتار میکنه (4409987) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۱۴:۴۹
منظورت نویسنده موتلفه بود البته (4409301) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۳۰:۲۱
باعث تعجبه که هر چیز مینویسید با مخالفت قاطبه مردم روبرو میشود
ولی باز هم همان مطالب را بازگو میکنید
این منطق اصولگرایی است که فقط فهم خودش را درست میداند و انرا به زور به خورد دیگران میدهد (4409312) (alef-1)
 
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۲۰:۳۸
بسیار عالی (4409484) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۲۴:۱۴
شما هم که عبارت مردم را به نام خود مصادره میکنید، برای ما جالبید!!!

کسانی که همفکر شما نیستند هم مردم اند.
نکند فکر میکنید آنها "خشونت طلبند"؟!!!

این هم منطق شماست که مخالف خود را خشونت طلب خطاب میکنید، اما ما هستیم و ایستاده ایم. (4409490) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۲:۳۰:۰۲
درود بر اعتقاد شما به آزادی بیان! (4410039) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۲ ۲۲:۳۱:۵۵
عالی بود (4409316) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۲:۴۹:۵۱
همه کسانی که طی این چند دهه صرفا بواسطه قرار گرفتن در پست و مقام و مناسبی ( چه به حق و چه نابحق بوده باشد ) از فرش به عرش رسیده اند و عملکردشان هم اسباب فروپاشی همه زیر ساختهای مملکت شده است مخاطبان این مقاله هستند با هر اسم و نامی که خطاب شوند . (4409537) (alef-1)
 
ع
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۲:۵۲:۳۴
اقای مهدیان مانند همیشه نوشته ای سرتا سر تناقض ارایه داده اند
اگر بخواهیم چنین متنی بنویسیم حتما باید تفکر مانند مهدیان داشت در غیر این ضورت از خود میپرسیم چگونه جریانی با چنین قدرت بروز و ظهور و تا این حد عریان و لخت توانسته اند مانا و پایا باشند !؟
این همان سوال است که امثال مهدیان از خود نمیپرسند و اگر گروهی مورد اقبال جامعه باشند ولی خوشایند مهدیان نباشد حتما یا کل ملت فریب خورده اند و یا این جماعت قدرت عجیبی و قریبی از کج چیدن و کجرفتن و کج بستن دارند و هیچ گاه اسیب هم نخواهند دید متداوم راست خواهند ایستاد و اتفاقا زیر چشم مردم و زیر سبیل نظام هم رشد ئ نمو داشته و هر روز قدرت هم میگیرند !
با این حساب باید پذیرفت هم این جریان سیاسی و هم مردم و هم تمام انچه ناظر مجری و قاضی و حاکم به کل نظام میدانیم فاسد است و فقط اقای مهدیان و جریان مطبوع ایشان سالم و سلامت میباشند !؟
این ادعا را بارها و بارها از این ها شنیده ایم و هیچ وقت هم پاسخ نداده اند این موجودات چگونه و از کجا و در کدام بستر رش کرده اند ایا از طریق قاچاق از انگلیس و امریکا وارد کشورشان کرده ایم یا خودشان معادل نظام و کشور و حاکمان بوده اند و حالا لو رفته و نیستند!؟
محصول کدام تفکر میباشند چه گفتمانی شرایط ماندگاری انها را فراهم اورده !؟
ایا در کشوری انقلابی میتوان گفت خود انقلاب نیاز مند انقلابی دیگر است !؟
اگر همه کشور را فریب داده اند با کدام دیالوگ و منش نزدیک و شبیه تر به گرینوف شده اند؟

ایا موچودی که تکنوکرات روشنفکر سازشکار و افراطی انقلابی و فریب کار سیاسی کار و گفتمان ساز سرمایه دار و ملی گرای غرب زده خودفروخته وخود باخته اما نهاد ساز و جامعه محور شارلاتان و .......یقه سفید اخوند و معمم و وزیر و وکلیل رییس مجلس و جمهوری ! میشناسید ؟ اگر اری چرا شما معرفی نمیکنید و برخورد نمیشود؟ اگر هم خودشان به قول شما در انتخابات در عالی ترین سطوح در سیمای ملی خود را معرفی کرده اند با این حال بیش از هر کشور دموکراتیکی توانسته اند ارای مردم را پای صندوق ها تصاحب کنند ؟
گفتم اقای مهدیان و اعوان و انصارشان پر از تناقض است لازم است بگویم دروغ گو و کم هوش نیز هستند چون که به گفته رییس جمهور محبوبشان که روزی پاک دست ترین و انقلابی ترین بود یادی از برخی نمیکنند ؟ مثلا :
اقای مهدیان همیشه و هیچ وقت نامی و یادی از برادران قاچاقچی نمیکنند و هنگام شلوغ کردن و نوشتن کلا انها را معاف شده فرض میکنند !؟ (4409539) (alef-1)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۳:۰۵:۲۹
تحلیل خوبی بود. تو انتخابات ریاست جمهوری سال ۷۲من ۸ساله بودم چون خانواده صحبت های تلویزیونی نامزدها رو میدیدن یه تصویر روشنی از اون موقع یادمه که همه روی صندلی ساده نشسته بودن ولی مرحوم آقای هاشمی روی مبل سلطنتی.
هر شب صحبت های یکی پخش میشد یادم نیست کیا بودن ولی نمیدونم چرا این صندلی ها یادم مونده (4409541) (alef-1)
 
سید صادق
Netherlands
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۳:۵۰:۰۳
آنهایی که مدعی دین و ارزشهای دینی هستند که بدترند؟ نه هنر مدیریتی دارند و نه آزادگی و انصاف. (4409547) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۶:۳۳:۴۶
نويسنده موردي رو يادش رفته اونم اينه كه چه كساني ظاهر طرف براشون مهم؟ براي سرمايه گذاري در ايران بايد چي كار كرد غير از اين كه سيستم سرمايه گذاري در ايران الوده همين تفكرات؟ براي سرمايه گذاري بايد وارد سياست شد در ايران كساني كه به جايي وصل نيستند چقدر امكان پيشرفت دارند؟ سيستم غلط وقتي سيستم غلط، كساني پيدا ميشند كه از ضعف هاي سيستم استفاده ميكنند... چرا براي ورزش بايد سياسي بود؟ براي كار هنري براي ساختمان سازي براي هزاران مورد ديگه... غير از اين كه خود شماها اگر كسي ظاهرش إسلامي نباشه بهش كار نميديد چه برسه حمايت براي سرمايه گذاري؟!؟! سيستم رو شماها الوده كرديد به جاي شايستگي به تيپ فرد گير داديد.... (4409578) (alef-1)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۷:۳۶:۱۹
مملکت علمی اداره کنیم

اسلام امریکایی غیر امریکایی یک حرف برای حذف دیگران است
هرچه علم بگوید دین هم میگوید (4409589) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۷:۵۳:۲۲
اصولگرایان به واسطه اینکه در بین مردم محبوبیتی ندارند و ازطرفی انسان های فرهیخته و روشنفکر به هیچ وجه به این جناح متمایل نیستند، به منظور ماندن در قدرت تنها یک راه برای خود متصورند و آن هم::
چاپلوسی اربابان قدرت می باشد
اصولگرایی = چاپلوسی اربابان قدرت (4409594) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۹:۲۷:۳۶
کارگزارنی ها افرادی دارای تخصص و تکنوکرات هستند، جاجی گرینف فقط تظاهر و ریا و بی سواد، اینهایی که در این نوشتار بهم بافتی از قضا به هم مسلکان خودت میچسبد (4409743) (alef-1)
 
سلام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۹:۳۳:۳۸
جانا سخن از زبان ما میگویی...

من عضو هیچ کدام از دو جریان نیستند اما همواره جریانی که به این گروه نزدیک شود را در سراشیبی نابودی ارزش ها میبینم و سعی میکنم از آن تا جایی که میشود فرار کنم.

در هر دو جریان هستند! اما عموما از جریان اصولگرایی به دلایل انحطاط سیاسی و بیشتر اقتصادی اخراج می شوند و در جرگه ی اصلاح طلبان قرار میگیرند و لذا اگر امروزه اصلاح طلبان پاکدست و حقیقی جز معدودی در چرخه ی قدرت نیستند به همین دلیل است. چرا؟

به این جملات دقت کنید:

1. مرگ بر آمریکا + جنگ جنگ تا پیروزی + پونز + اعدام + (بنویسم چاپ نمیکنید)
2. برای توسعه اگر یک عده ای له شدند اشکالی ندارد + اینقدر از اختلاص نگویید سدی ساخته شده و اختلاصی آنچه برای مردم میماند سد است + (همان)
3. چرا ظواهر زیبا را از دسترس مردم خارج می کنید + (آنچه امروز میبینیم از جمله شعارها و رفتارهای انتخابات و برجام و 2030 و ...)

1 و 2 و 3 سه پرده از زندگی یک فرد بود اما چطور در عالم سیاست چنین چیزی ممکن است و تصور این که این سه پرده قسمتهایی از زندگی یک لیدر باشد برای هیچ کسی قابل تصور نیست. اما متاسفانه در کشور ما به دلیل عدم وجود آموزش این گروه 30 سال مهم ترین سازمان های مملکت را زیر چکمه های خود له کرده است.
دوست عزیز روشنگری زمینه می خواهد که یا آموزش آن را میسازد یا تجربه. این گروه 30 سال اجازه ی آموزش صحیح نداده است پس باید مردم تجربه کنند!!! پایان آنها نزدیک است اما ای کاش ایران را با خود به زیر نکشند. (4409753) (alef-1)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۹:۳۸:۰۸
بعنوان یک دهه 60 ای با تحصیلات دانشگاهی و مدرس دانشگاه می نویسم اتفاقا ایشان کاملا صحیح نوشته اند و تفکر جریان لیبرالیسم به ظاهر اسلامی را به خوبی نشان داده اند عده ای که بهترین امکانات را از نقش بازی کردن برای خود و فرزندانشان فراهم کردند و کوچکترین هزینه ای ندادند نه مالی و نه جانی در بزنگاههای حساس پشت مردم را خالی کردند و قشر ضعیف جامعه را تا مرز له شدگی پیش بردند و بسیاری هم با کمال تاسف در آن طرف مرزها با همین پولهای ملت مستضف خوردند و خوابیدند و گشتند و ادای روشنفکری درآوردند بنیان گذار این تفکر مرحوم هاشمی بود که منجر به فساد نهادینه در ادارات و سازمانها شد و تا پوست و استخوان مردم رسید و ادامه دارد این جریان حتی یک پله بالاتر از تفکر لائیکسیم قراردارد چون چنان مخرب است که خود را به هر رنگی که منافعش ایجاب کند در می آورد با آن که امروز دیگر من اعتقادم بسیار به جمهوری اسلامی کم رنگ شده و به حد صفر رسیده اما هیچ وقت از نهادهای مذهبی و ... خیانتی که این بزرگوارن به ملت کردند بالاتر ندیدم هرچه کردند بنام دین به دوش دیگر نهادها گذاشتند و هیچ کس هم جلودارشان نبود و نیست فساد سیستماتیک این جماعت کمر مملکت را شکست و به نوعی در جامعه اخلاق زدایی کرد که هر کاری در غالب مبانی دینی درست است. لطف منتشر کنید (4409758) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۰:۰۹:۱۰
اشکال این مقاله اینجاست که با سوء استفاده از اثبات دو رویی بعضی افراد در دولتهای ایران میخواد اثبات کنه که تمام جریان کارگزاران همینگونه هستند. مقدمه و نتیجه این مقاله سراسر ضدیت با کارگزاران و تخریب آنهاست. چه کسی نمیداند که دوروترین افراد در جمهوری اسلامی همان جبهه پایداریست. همه ما رفتار و کنش احمدینژاد را به خاطر داریم.
به نظر نویسنده فقط عقده های خودش را نسبت به کارگزاران بازگشایی کرده.
همه میدانیم تمام رفاه و پیشرفت مادی جامعه اثر وجودی همان تکنوکرات ها و پیش قراول آنها یعنی کارکزاران است (4409795) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۰:۳۱:۱۶
تا زمانی که خرافات دربین مردم رواج دارد. کار برای افراد کاسب پول وقدرت بسیار راحت است وهر کجا یافت میشود بنابر این مشکل انها نیستند بلکه مردم ساده وخرافاتی ومتعصب است وفقط باید به نسل جوان امید داشت (4409822) (alef-3)
 
ابو ایوب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۰:۵۴:۰۰
سلام
من با کسانی که نسبت به این متن یه جور دیگه فکرمیکنند مخالفم!؟
و در پاسخ به اظهارات مغلطه آمیز نیز عرض میکنم لطفا با دقت و تامل یکبار دیکر این متن را بخوانند شاید با بتوانند آثار این دوگانگی را با اخبار روز بدست آورد .
خواهشا توجه فرمایید .من به کسانی که هنوز نتوانستند به نکته ای برسند همین امروز که درماه مبارک رمضان قرار داریم یک سفر کوتاهی قبل از افطار به لواسانات و آنهم در صف نانوایی و یا در خیابانهای آن برای قدم زدن موشکافانه داشته باشند !!؟
وشاید پر بیراه نباشد اگر بگوییم متاسفانه چه اقشاری در صف چرخ گوشت جنگ در سوریه و عراق برای این جماعت (حاجی گرینف ها) امنیت میسازند؟؟
جناب مهدیان ! لطفا متن بالا را برای امثال من کند ذهن بسط دهید !آین جامعه در رفاه نیاز مبرم به ریزگرد دارد خواهشا توضیحات مفصل بیان فرمایید .
باتشکرو امتنان (4409856) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۳:۴۳:۰۳
جناب ابو ایوب در وجود حاجی گرینف ها در عرصه سیاسی تردیدی نیست اما اینکه نویسنده تلاش دارد این افراد را به اصلاح طلبان نسبت دهد و اصولگرایان را پاک و مبرا نشان دهد موجب مخالفت با این نوشتار است (4410189) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۱:۱۹:۳۷
البته که دوروئی به خاطر منافع ملی ارزش است نزد مردم .ودورویی وریاکاری برای حفظ قدرت ومنافع شخصی نزد ملت منفور .نتیجه انتخابات های اخیرقدرت تشخیص مردم رانشان میدهد.وشما به جای فرافکنی وانگ زدن مدافع منافع ملی باشید نه منافع شخصی.الف مگر بنده تو کامنت هایم توهین میکنم که منتشر نمی کنی ؟!!! (4409905) (alef-1)
 
رضا زندیگان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۲:۵۵:۱۷
در برابر واقعیت وجود و توان بقای این تفکر در بیشترین مدت 38سال گذشته هیچ جای شکی نیست!! اما آیا مدعیان جریان انقلابی برای یکبار هم که شده نباید به چرایی پیدایش و بقاء این جریان بیاندیشند! که چرا اساسا" چنین تفکری در بستر جامعه انقلابی بوجود آمده و توانسته علیرغم همه فراز و فرود و تحولات سیاسی و اجتماعی همچنان بقایش ادامه دهد؟
به نظرمن پاسخ بسیار ساده و عریان تر از چیزی است که بشود آن را پیچاند و یا
پنهان کرد! بشریت پس از خلقت و پیدایش همواره تابع اصل حفظ بقای فرد، برای حفظ بقاء اجتماع بوده و موجود زنده دائما" برای بقاء در شکلهای مختلف با محیط پیرامون دست و پنجه نرم میکند. بنا بر همین اصل این تفکر بقول شما کارگزارانی دقیقا" از طبیعی ترین غریزه بشر یعنی اول حفظ بقاء فرد و بعد حفظ بقای اجتماع پیروی میکند و ابزار مانائیش در طول 38 سال گذشته ریش و تسبیح بوده است... ناکارآمدی ناشی از خامی و بی تجربگی در تفکر انقلابی حاکم در برآوردن انتظارات بحق همچون عدالت فراگیر و جلوگیری از فساد ناشی از سیستم دیوانی معیوب، درکنار برخی از رفتارهای افراطی محدود کننده راه تحقق آرمانهای انقلاب، شالوده و اساس پیدایش این نوع تفکر و رفتار در جامعه بوده است. (4410100) (alef-1)
 
توحید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۶:۴۳:۲۸
بعد از مدتها یک مطلب استخوان دار خواندم که حرفی کم و زیاد نداشت البته این مطلب باید نقشه راه باشد برای ایجاد یک گفتمان روشنگری روشنگری روشنگری نگران مردم نباشید فطرت این مردم پاک است اینها تشنه حقیقت اند اگر ما گفته و عمل مان یکی باشد قطعا قبول خواهند کرد. (4410473) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۹:۴۲:۳۰
درطول يك قرن اخير با حمايت توده هاى مردم مسلمان ايران افرادى باداشتن اين شيوه تفكر به قدرت رسيده اند ولى لياقت نگهدارى انرا نداشته اند وانرا ازكف داده اند علاوه بران كسانيكه به انها را به قدرت رساندند مدام خودرا اصلاح ورشد كردند درعوض انها درجا زدند وعقب ماندند توده هاى انها براحتى تحمل ميكنند وانها به قدرت ميرسانند ولى انها قدرت تحمل انديشه تودها را ندارند واگربهنگام انتخابات نظر خودرا ابراز كنند به انها انواع توهين هارا روا ميدارند (4410644) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.