توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 190943
آقای جلیلی تکروی به چه قیمت؟
بخش تعاملی الف - امین نظری بوشهری
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۰۵

بعد از ثبت نام دکتر جلیلی مقاله ایی در سایت "الف" با عنوان "بازی دو سر باخت دبیر شورای عالی امنیت ملی" منتشر شد که در آن به بررسی شرایط انتخابات و فرض رای آوری یا عدم رای آوری دکتر جلیلی مطرح شد که به نظر می رسد که اگر تیم دکتر جلیلی به آن نگاهی کوتاه و البته دلسوزانه می انداختند بی تردید حاصل آن چیزی جز کناره گیری و عدم ایجاد شرایط کنونی نمی شد.

ورود دکتر جلیلی به عرصه انتخابات ریاست جمهوری و حمایت عده ایی از افراد مذهبی از ایشان و ایجاد شعارهای انقلابی و اتصال جریان خود به نظام و هزینه نمودن از مقام معظم رهبری در شعارها همه این هشدار را جدی تر نمود که در صورت عدم اقبال عمومی از ایشان استفاده های ابزاری که رسانه های معاند از این اتفاقات انجام خواهند. چه بسیار افراد دلسوزی که تلاش نمودن که این خطر را گوشزد کاندیدای جبهه پایداری نمایند و آن دوستان بی توجه به هشدار دلسوزان نظام سرعت خود در ادامه روند اشتباه هزینه نمودن از نظام و رهبری بیشتر نمودند. البته کار به اینجا ختم نشد و دوستان آقای جلیلی و خود ایشان در مناظرات فضای جامعه را به دوقطبی نظام و منحرفین تبدیل نموده که هر که با ایشان بود در راستای اهداف نظام و هر که نه مخالف مسیر انقلاب محسوب میشد. این دو قطبی تا آنجا وسعت گرفت که متاسفانه انتخابات را به رفراندوم هسته ایی تبدیل نمود که ۵ تن از کاندیداها در یک سو که منتقد سیاستهای دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و در سوی دیگر دکتر جلیلی و حداد که موافق با آن بودند این دو قطبی اخطار آن را میداد که درصورت عدم رای آوری دکتر جلیلی متاسفانه منجر به شکست گفتمانی وی شده که این مساله خوراک بسیار شیرین رسانه های معاند بود که باز هم با بی توجهی سوژه را برای آنها فراهم کردیم. ولی متاسفانه کار به آنجا ختم نشد؛ کار به آنجا کشید که دکتر جلیلی ۳ تن از ۶ نفر رقیب خود را به جریانی با عنوان جریان تردید معرفی نمود و آنها را ادامه فتنه و انحراف و بسیار خطرناکتر شمرد. این مساله ضربه آخری بود که به نظر نگارنده وی می توانست به حریفان خود وارد کند اما با چه توجیح و عقالنیتی خدا می داند؟! استفاده از این عنوان باعث شد که ما ۳ تن از سابقین در نظام و انقلاب که اتفاقا دو نفر به وضوح اصولگرا و نفر سوم اعتدال گرایی که سابقه پایبندی خود در اصول نظام و رهبری بسیار روشن تر از بسیاری از آقایان بود را نیز دفع کنیم و این یقینا مخالف تئوری رهبری معظم انقلاب مبنی بر جذب حداکثری و دفع حداقلی خواهد بود.

واقعا جای این سوال است آقای دکتر جلیلی حضور و تکروی در عرصه انتخابات به چه قیمت؟

البته بررسی کاندیداتوری دکتر جلیلی و علل و شرایط تصمیم گیری وی در دقایق آخر علیرغم حمایت همه جانبه آیت الله مصباح و جبهه پایداری (که از لحاظ فکری با ایشان قرابت فکری داشتند) از دکتر لنکرانی و عدم کناره گیری دبیر شورای عالی امنیت ملی از کاندیداتوری با توجه به عنوان اصلحیت دکتر لنکرانی در میان زمین و آسمان توسط آیت الله مصباح و با توجه به اردات دکتر جلیلی به ایشان نیز خود جای بحث و بررسی دارد که در اینجا مجال پرداختن بدان نیست.
 
کلمات کلیدی : امین نظری بوشهری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.