توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 401146
علوی: جامعه اسلامی باید از دروغگویی، اتهام زنی و پرده دری مبرا باشد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۷
وزیر اطلاعات گفت: جامعه اسلامی که الگوی جامعه بشری است باید از آلودگی ها و منکراتی همچون دروغگویی، اتهام زنی به افراد، پرده دری و تفرقه افکنی مبرا و مصون باشد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود علوی دوشنبه شب در مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع) در حرم مطهر امام خمینی(ره) با بیان اینکه متاسفانه شاهد هستیم که برخی افراد، رسانه ها، سایت ها، شبکه های اجتماعی و تریبون ها بی پروا در مورد افراد یا نهادها اقدام به شایعه پراکنی، اتهام زنی، پرده دری و دروغگویی می کنند افزود: این وضعیت ناپسند زیبنده جامعه اسلامی نیست.

وی افزود: متاسفانه شاهد هستیم که این اتهامات بعضا متوجه کسانی است که سالها صداقت و دلسوزی خود را برای نظام اسلامی ثابت کرده اند و تردیدی در علاقمندی آنان به نظام و اسلام وجود ندارد و حتی سالیان متمادی به اسلام و نظام خدمت کرده اند.

علوی با اشاره به اینکه التزام به اصول و اخلاق اسلامی در بعضی از بخش ها کمرنگ و سطحی انگاشته می شود گفت: متاسفانه ریختن آبروی افراد در جامعه شیوع پیدا کرده است و بسیاری از این اتهامات از اساس بی پایه و ناصحیح بوده و حتی اگر هم صحیح باشد کسی حق افشای آن را ندارد چرا که آبروی افراد در اسلام حرمت دارد.

وی با بیان اینکه بسیاری از این اقدامات با اهداف و اغراض سیاسی انجام می شود، اضافه کرد: ممکن است کسانی که اقدام به این پرده دری ها و افشاگری ها می کنند با نیت علاقمندی به نظام و رهبری این کارها را انجام دهند اما مطمئن باشند که رهبر معظم انقلاب و ارکان نظام اسلامی نیز این اقدامات را تایید نکرده و نمی پسندند.

علوی گفت: دروغگویی، شایعه پراکنی، اتهام زنی و ایجاد بدبینی بین نیروهای انقلاب نمی تواند وسیله ای برای رسیدن به اهداف مشروع باشد چرا که جز خسارت و ایجاد کینه در جامعه و در نتیجه از بین بردن وحدت و همدلی آحاد مردم نتیجه ای ندارد.

وزیر اطلاعات گفت: تجسس و سرک کشیدن در زندگی شخصی مردم اقدامی ناپسند است و نیروهای اطلاعاتی که وظیفه برقراری مهمترین رکن جامعه یعنی امنیت را دارند نیز برای اقدامات خود به حجت شرعی می رسند و بی دلیل و بی پروا به حریم افراد ورود نمی کنند.

علوی حفظ امنیت روانی افراد و جامعه را در کنار امنیت فیزیکی مهم و بنیادین برشمرد و ادامه داد: آحاد جامعه باید از ناحیه حفظ آبرو و حیثیت شخصی و حرفه ای خود احساس امنیت و آرامش کنند چرا که این مقوله حساس، مهم و حیاتی است.

وی با اشاره به حدیث امام صادق(ع) که فرمودند شیطان نیز ولایت فردی که آبروی برادر مومن خود را ببرد، نمی پذیرد، تاکید کرد: نباید تخم کینه و نفاق را در جامعه پراکنده کرده و بین برادران دینی خود اختلاف افکنی کنیم.

وی حفظ نظام اسلامی و مراقبت از اعتماد و دلبستگی مردم را مهم برشمرد و افزود: همه باید از دین خدا و نظام اسلامی که امروز به پرچمداری رهبر معظم انقلاب در حرکت است حفاظت کنیم و قدر این نعمت الهی را بدانیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از اصول مهم اسلامی برشمرد و گفت: ایجاد رویه های نادرست در نظام اسلامی مورد پذیرش هیچ ایرانی مسلمان دلسوزی نیست و همه باید در مقابل آن احساس مسئولیت اجتماعی و دینی کنند.

به گفته علوی، ایام محرم بهترین فرصت برای زدودن برخی منکرات از جامعه و عمل به معروف است.

وی همچنین گفت: انسان مومن برای احیا و بقای دین خدا به استقبال خطر می رود همانطور که امام حسین(ع) برای اصلاح امت جد خود و زنده نگه داشتن دین خدا جان خود و عزیزانش را تقدیم کرد.

علوی با بیان اینکه مکتب عاشورا درس های آموزنده زیادی برای جامعه اسلامی دارد افزود: تکلیف همه مردم حفظ اسلام و دین خدا است و این تکلیف ممکن است در صورت های مختلف از جمله صبر علوی، صلح حسنی و قیام حسینی بروز کند.

وی گفت: هدف امام حسین(ع) قیام بر ضد حاکمیت طاغوتی بود که حلال خدا را حرام و حرام خدا را حلال کرده بود و به رغم منع بعضی از اطرافیان ایشان قیام را تنها راه حل نجات جامعه اسلامی دانسته و به تکلیف خود عمل کردند.
علوی گفت: قیام امام حسین(ع) الگوی امام راحل(ره) برای قیام بر ضد طاغوت پهلوی بود و به رغم برخی عافیت طلبی های اطرافیان ایشان با تاسی به امام سوم شیعیان حرکت کردند و در نهایت عزت و سربلندی را با حمایت و پشتیبانی ملت ایران برای آنان به ارمغان آوردند.

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی با حضور مردم مومن و خداجو، اعضای بیت امام راحل(ره) از جمله حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی دوشنبه شب در حرم مطهر امام راحل(ره) برگزار شد.
 
کلمات کلیدی : محرم + عزداری+سید محمود علوی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.