کد مطلب: 427481
تصمیم نهایی در مورد «صادقیان» و «کاکاشویلی» بر عهده کاظمی است
تاریخ انتشار : شنبه ۴ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۳۴
مدیریت باشگاه ماشینسازی تبریز، تصمیم نهایی در مورد 2 بازیکن مغضوب این تیم را بر عهده فرهاد کاظمی گذاشته است.
به گزارش میزان، پیام صادقیان و کاخابر کاکاشویلی، دو هافبک تیم فوتبال ماشینسازی تبریز به دلیل درگیری در تمرینات این تیم و با نظر فرهاد کاظمی در اختیار باشگاه قرار گرفتند و تا اطلاع ثانوی از حضور در تمرینات این تیم منع شدند.
در همین راستا مدیریت باشگاه ماشینسازی، تصمیمگیری در این مورد را بر عهده خود کاظمی قرار داده است و ادامه همکاری این 2 بازیکن با باشگاه منوط به موافقت سرمربی این تیم خواهد بود.
در این میان، پیام صادقیان در صحبتهای خود با رسانههای مختلف ابراز ندامت کرده و از کاظمی درخواست اجازه مجدد برای حضور در تمرینات را داشته است ولی هافبک گرجستانی تاکنون واکنشی نسبت به محرومیتش نداشته است.
احد سپهر، مدیر رسانهای تیم فوتبال ماشینسازی تبریز در گفتوگو با میزان این خبر را تایید کرد.
کلمات کلیدی : ماشینسازی تبریز +صادقیان + کاکاشویلی