توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 305071
خاورمیانه هدف جدید تولید کننده های تلفن هوشمند
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۰۷
هفت صبح/ با نگاهي به دنياي موبايل ها مي توان به خوبي مشاهده کرد کشورهاي هند و شرق آسيا بزرگ ترين بازار تلفن هاي هوشمند هستند و هر روز نيز در اين زمينه بيشتر توسعه پيدا مي کنند. بنابراين، کمپاني هاي بزرگ که به دنبال افزايش مشتري هاي خود هستند بهتر است سراغ کشورهاي شرق ميانه بروند.

سرزمين هاي اين منطقه در زمينه توليدات و ابداعات صنعت تلفن هاي هوشمند فعاليت پررنگي ندارند، اما با تعداد زياد کاربران و افزايش صعودي سرويس هاي موبايلي يکي از بهترين گزينه ها براي سرمايه گذاري در زمينه ارتباطات بي‌سيم به شمار مي روند. بر اساس آمار، اکنون تعداد کاربران ارتباطات مخابراتي در کشورهاي خاور ميانه و شمال آفريقا، نسبت به چهار سال گذشته حدود دوسوم رشد داشته است.

بر طبق مطالعات انجمن جهاني جي اس ام، تعداد تماس هاي تلفني اين منطقه تا آخر سال به بيش از ۳۵۰ ميليون تماس خواهد رسيد. اين در حالي است که تا آخر سال ۲۰۱۴ ميلادي، تعداد ارتباطات ۱۹۹ ميليون بار بوده. شايان ذکر است اين رقم فقط ۷۰ درصد بازار کلي منطقه مورد بحث را شامل مي شود.

انتظار مي رود تا آخر امسال ميزان استفاده از اسمارت فون ها سه برابر شود و تعداد مشترکان به ۳۲۵ ميليون نفر برسد. اپراتورهاي موبايل در تلاش هستند تا شبکه هاي موبايل را از نسل دوم و سوم به نسل سوم و چهارم منتقل کنند تا همه کاربران به شبکه هاي پرسرعت دسترسي داشته باشند.

اين نوع سرمايه گذاري در کشورهاي پيشرفته تر همانند امارات متحده، بحرين و کويت بستر بهتري براي افزايش مشترکان ايجاد خواهد کرد. در حال حاضر آمار مشترکان، افزايش ۷۵ درصدي را نشان مي دهد که هنوز جاي رشد دارد.

جا دارد اشاره کنيم کشورهاي منطقه که با مشکلات و مسايل داخلي همراه هستند، همانند سوريه، سودان و يمن زياد مورد توجه سرمايه گذارها نيستند. کاملا بديهي است که آنها تمرکز خود را روي کشورهايي قرار دهند که ثبات سياسي دارند و مي توان به آينده شان اميدوار بود.
 
کلمات کلیدی : گوشی هوشمند+دانش و فناوری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.