توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 415672
حزب سبز آلمان خواستار توقف ارسال سلاح به ترکیه شد
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۳۵
یکی از نمایندگان بلندپایه حزب سبز آلمان با این دلیل که آنکارا از تسلیحات آلمانی برای مبارزه با بخشی از مردم خود استفاده می‌کند، خواستار توقف ارسال سلاح به ترکیه شد.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، "یورگن تریتن" از نمایندگان بلندپایه حزب سبز آلمان با توجه به تحولات در ترکیه خواستار توقف ارسال تسلیحات به این کشور عضو ناتو شد.

وی تصریح کرد که ترکیه نباید با کالاهای تسلیحاتی تجهیز شود که از آنها در مبارزه علیه بخش‌هایی از مردم خود استفاده می‌کند. این اصل قانونی که ارسال سلاح به مناطق جنگی و متشنج را اجازه نمی‌دهد باید در ائتلاف نظامی ناتو هم اعتبار داشته باشد.

"یورگن تریتن"، عضو مجمع پارلمانی ناتو است و تا روز دوشنبه در کنفرانس سالانه این مجمع در استانبول شرکت خواهد کرد.

تریتن درباره شرایط در ترکیه نیز گفت: ما با یک شریک ناتو روبه‌رو هستیم که حقوق اولیه دموکراسی را تضعیف می‌کند.

این نماینده حزب سبز آلمان در حاشیه این مجمع با "ضیاء پیر" از نمایندگان آلمانی ــ ترک حزب دموکراتیک خلق‌ها در ترکیه نیز دیدار کرد که وی نیز عضو مجمع پارلمانی ناتو بود.

حدود 10 نماینده طرفدار کرد حزب دموکراتیک خلق ترکیه از جمله دو تن از رؤسای این حزب در بازداشت به سر می‌برند.

پیر در این باره گفت: ما مدتهاست که می‌شنویم اروپا نگران است، اما این (ابراز نگرانی) کافی نیست. من اعتقاد دارم که اتحادیه اروپا باید یک قدم جلوتر آمده و اظهارات دیپلماتیک را تبدیل به قطعنامه و مجازات کند. این مجازات‌ها لزوماً تحریم‌های اقتصادی نیست بلکه می‌تواند همکاری‌های اطلاعاتی و نظامی با ترکیه را نیز شامل شود.

پیر همچنین خواستار توقف کمک‌های قبل از عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا به‌منظور تقویت حاکمیت قانون در کشورش شده گفت: با این پول‌ها از دولت مشروعه حمایت نشده بلکه به‌عکس حاکمیت قانون از میان برداشته می‌شود.

از زمان کودتای نظامی شکست خورده در ترکیه بیش از 110 هزار قاضی، معلم، پلیس و کارمند از کار خود اخراج یا به حال تعلیق درآمده‌اند و 36 هزار نفر هم بازداشت شده‌اند. بیش از 130 رسانه نیز تعطیل شده است.
 
کلمات کلیدی : آلمان+ترکیه+سلاح
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.