نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 442573
صعود 60 پله‌ای دانشگاه صنعتی شریف
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۰
رتبه وبومتریک دانشگاه صنعتی شریف با صعود 60 پله‌ای در رتبه 605 دانشگاه‌های جهان و رتبه 3 دانشگاه‌های ایران قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین نسخه به روز شده مرکز رتبه بندی وبومتریک، رتبه وبومتریک دانشگاه صنعتی شریف در میان دانشگاه‎های دنیا 60 پله صعود داشته است.

دانشگاه صنعتی شریف با کسب رتبه جهانی دانشگاه 605، 79 آسیا و رتبه 3 کشوری نسبت به گذشته جایگاه بهتری پیدا کرده است.

گفتنی است، این رتبه بندی وبومتریک دانشگاه‌های جهان را بر اساس ارزیابی آموزش‌های برتر در وب، حجم، قابلیت دید و اثر (impact) صفحات وب منتشر شده توسط دانشگاه‌ها و منابع اطلاعات و تفسیر آنها رتبه بندی می‌کند.

خاطرنشان می‌شود، در این فهرست، وبگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران توانسته است در رتبۀ اول ملی، ۵۶ آسیا، و ۴۷۸ جهان قرار گیرد. پس از دانشگاه تهران، دانشگاه‌های صنعتی شریف (۶۰۵ جهانی)، صنعتی امیرکبیر (۷۲۶ جهانی)، و تربیت مدرس (۷۸۹۹ جهانی) در رتبه‌های سوم تا پنجم ملی قرار دارند.

همچنین، دانشگاه هاروارد، دانشگاه استنفورد، دانشگاه ام.آی.تی، دانشگاه کالیفرنیا برکلی و دانشگاه میشیگان پنج دانشگاه از ایالات متحده هستند که وبگاه آنها در رتبه‌های یک تا پنج نظام بین‌المللی رتبه‌بندی وبومتریکس قرار گرفته است.

رتبه‌بندی وبومتریکس که در سال با دو ویرایش در فوریه و آگوست منتشر می‌شود، متشکل از یک پایگاه داده شامل ۱۵ هزار دانشگاه و بیش از ۵ هزار مرکز تحقیقاتی است. این رتبه‌بندی اولین بار در سال ۲۰۰۴ منتشر و بر اساس شاخصی مرکب از چندین پارامتر تهیه شد. حجم اطلاعات موجود بر روی وب، قابلیت دسترسی و نسبت اطلاعات منتشر شده در وب به میزان لینک‌های برگشتی خارجی آن از جملۀ این پارامترهاست.

شایان ذکر است، پیش از این دانشگاه صنعتی شریف در رتبه 665 دانشگاه‌های جهان و رتبه 4 دانشگاه‌های ایران قرار داشته است.
 
کلمات کلیدی : دانشگاه صنعتی شریف + رتبه‌بندی دانشگاه‌های دنیا
 
ترنم
Denmark
۱۳۹۵-۱۱-۲۰ ۱۳:۰۶:۵۲
دانشگاه شریف بهتر است کیفیت اساتید خود را از نظر علمی، فرهنگی و نحوه رفتار درست اساتید و کارمندان با دانشجویان بالاببرد. باید سیستم استاد سالاری افراطی را در این دانشگاه از بین برد.
رتبه این دانشگاه در نظامهای رتبه بندی نه به خاطر کیفیت، بلکه به خاطر معیار تعداد فارغ التحصیلان این دانشگاه که در دانشگاههای خارج از کشور ادامه تحصیل داده اند می باشد که منشا آن خوش نامی سالهای قبل این دانشگاه بوده است و فقط اسم آن برند شده است بدون داشتن کیفیت در حالت کنونی.
خروج این افراد نه به خاطر کیفیت دانشگاه که اتفاقا به خاطر بی کیفیتی و نارضایتی دانشجویان آن از تحصیل و سرخوردگی است که رفتن را به ماندن ترجیح می دهند. (4156744) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.