توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 208825
به تدبیر خودتان اعتماد نمائید
بخش تعاملی الف - علی مولوی کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۰۷
با سلام و احترام فراوان به خدمتگزاران صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی

جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم در دو قسمت از گزارش ۱۰۰ روزه فرمودند : ((عمده مشکلات به بی‌تدبیری مربوط می‌شود . )) و در جای دیگر فرمودید: (( البته نه اینکه از فشار دنیا بترسیم، اما باید تدبیر کنیم و در برابر دنیا بایستیم، نخستین راه آن این است که به خودمان متکی شویم، واردات را کم کنیم ... یعنی هر که بخواهد ایستادگی کند باید روی پای خود بایستد نه اینکه تکیه بر دنیا بیشتر شود. ))

از جمله اول شما این طور استنباط که حدود ۷۰ درصد مشکلات کشور مربوط به بی تدبیری می شده و ۳۰ درصد از مشکلات مربوط به تحریم ها و مسائل دیگر. حال که با روی کار آمدن جنابعالی و با تدبیر سرشار شما مردم می توانند آسوده خاطر باشند که ۷۰ درصد مشکلات کشور نه در طول ۱۰۰ روز و یا چند ماه بلکه در یک سال و نهایتا دو سال آینده حل خواهد شد. برای حل ۳۰ درصد باقیمانده هم که خودتان راهکار ارائه داده اید و از نظر ما هم قطعا مثمر ثمر خواهد بود یعنی اینکه باید روی پای خود بایستیم و تکیه خودمان را به بیگانگان بیشتر نکنیم، ضمن اینکه اکثریت مردم شریف تاکنون مشکلات را تحمل کرده و از این به بعد هم تحمل خواهد نمود نه تا پای نان بلکه تا پای جان، ضمن اینکه تجربه وافر و کارکشتگی کابینه شما را هم در اختیار داریم. حال با این مقدمه دیگر این همه امتیاز دادن به دیگر کشورها برای چیست؟

چرا امتیاز ندهیم؟

به دلایل ذیل:
اولین دلیل این است که: جنابعالی دولت قبل را متهم کردید به اینکه از لحاظ اقتصادی خود را به دیگران متکی می نمود و تحریم ها را کاغذ پاره می خواند در حالی که دولت تدبیر امید با توافقنامه ژنو به اندازه کافی خود را از لحاظ سیاسی به دیگر وابسته نموده است و البته با این تصور که گشایشی در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به وجود آید و با اینکه متاسفانه به این موضوع بسیار امید بسته بود و حال با این وضعیت پیش آمده- با درخواست های عجیب وقریب -این امید هم به نا امیدی مبدل خواهد شد مگر اینکه امتیازات بیشتری را بدهید.

دومین دلیل این است که: با این استلال که سیاست خارجی با دادن امتیاز موفق محسوب شود پس خیلی از پادشاهان گذشته سیاست خارجی موفقی را داشته اند چون کشور را می بخشیدند همیشه هم مورد به به و چه چه آنان قرار داشتند.

سومین دلیل هم که از همه بدتر و غم انگیزتر است این است که: با تقدیم این امتیازات عوائد خاصی هم که برای کشور در بر نداشته و نخواهد داشت.

امیدواریم که جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم و دولت تدبیر و امید به سیاست اتکا بر دیگر کشورها و دادن امتیاز پایان دهد و به خود اتکائی با تدبیر و امید و تکیه بر جوانان این ملت و صبر و تحمل روی آورد.

اللهم وفقنا بما تحب و ترضی
۱۳۹۵/۰۳/۱۶ ۱۹:۵۴
 
 
کلمات کلیدی : علی مولوی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.