نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 320668
راهکارهایی برای فیلترنشدن تلگرام وجود دارد
فیلتر شدن تلگرام راهکار اساسی نیست چرا که بعد از آن باید به دنبال چاره برای جایگزین بعدی باشیم.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۵
 هر از چند گاهی خبرهایی از جلسه اعضای کارگروه تعیین محتوای مصادیق مجرمانه با عنوان فیلترینگ پیام رسان تلگرام شنیده می شود.  چند جلسه اخیر این کارگروه به بهانه های مختلف از جمله به حد نصاب نرسیدن اعضا لغو شده است. به نظر میرسد این برگزار نشدن جلسات به نوعی شانه خالی کردن از موضوعی باشد که هنوز راهکار اساسی برای آن نداریم و فیلتر شدن تلگرام را اولین و آخرین چاره می دانیم.

این کارگروه از 13 نفر تشکیل شده که اعضای آن عبارتند از:

دادستان کل کشور (رئیس کارگروه) ، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، وزیر یا نمایندهٔ وزیر اطلاعات، وزیر یا نمایندهٔ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر یا نمایندهٔ وزیر دادگستری، وزیر یا نمایندهٔ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر یا نمایندهٔ وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر یا نمایندهٔ وزیر آموزش و پرورش، فرمانده نیروی انتظامی، یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی به انتخاب این کمیسیون به تائید مجلس شورای اسلامیرئیس سازمان تبلیغات اسلامی،نماینده دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی

محمد علی اسفنانی در گفتگو اختصاصی با باشگاه خبرنگاران راجع به برگزار نشدن جلسه امروز این کارگروه گفت: به لحاظ اینکه اعضای آن به حد نصاب نرسیده لغو شد چرا که روز برگزاری از چهارشنبه ها به دوشنبه ها تغییر کرده و اعضای مجلس در این روز در  گروه های تخصصی خود جلسه دارند و نمی توانند حضور داشته باشند. اعضای دولتی هم بنا به دلایل خود در این جلسه نتوانستند حضور پیدا کنند.

اسفنانی در مورد تصمیم نهایی این کارگروه  برای فیلتر شدن تلگرام ادامه داد: تصمیم نهایی درباره این موضوع را اکثریت اعضا با رأی خود میگیرند و بنا به صلاحدید و نتیجه این مسئله حل خواهد شد.

وی با اشاره به این موضوع که فیلترینگ نمیتواند یک راهکار اساسی باشد بیان کرد: فیلتر شدن تلگرام راهکار اساسی نیست چرا که بعد از آن باید به دنبال چاره برای جایگزین بعدی باشیم.

به جای فیلتر مثل همیشه بحث روی فرهنگ استفاده از این پیام رسان ها و حضور در فضای مجازی است. والدین ، معلمین، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پلیس، سازمان صدا و سیما همه باید با همکاری این فرهنگ را در بین مردم نهادینه کنند.

اسفنانی تصریح کرد: این درست نیست که هر جای کار گیر کردیم و به مشکل برخوردیم صورت مسئله را پاک کنیم فیلترینگ تلگرام صورت مسئله را پاک کردن است. شاید از این موضوع نتیجه برعکس حاصل شود. ما باید فضاهای داخلی کشور را که امکاناتی مانند تلگرام دارتد تقویت کنیم، سواد رسانه ای مردم را در فضای مجازی افزایش دهیم و در نهایت سیستم پالایش داشته باشیم.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+فیلترینگ
 
۱۳۹۴-۱۰-۰۷ ۱۶:۴۱:۱۴
توسعه و تبلیغ نرم افزارهای کنترل والدین بسیار مؤثر هستش
در خارج کشور بسیار مرسوم هستش
و اینجا نرم افزارهایی وجود داره حتی پیامک و هر اافاقی در گوشی فرزند را گزارش می کنه.
بهرحال گوشی میتونه برای فرزندان مخرب باشه (3422237) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.