توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 416383
شهر رکورددار آمار کشته‌شده بر اثر سلفی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۹
اولین سلفی به‌شکل مدرن در اوایل سده بیستم توسط جوزف بایرون، مؤسس کمپانی عکاسی بایرون و بن فالک گرفته شده‌است.

به گزارش فارس، رواج عکس سلفی و ایجاد رقابت بین جوانان برای گرفتن سلفی‌های متنوع و جذاب موجب از دست دادن جان تعدادی از آدم‌های بی‌‌گناه می‌شود که تنها قصد گرفتن عکس و قرار دادن آن در شبکه‌های اجتماعی را داشتند. 

حواس‌پرتی و بروز حادثه در یک چشم برهم زدن جان تعدادی زیادی را تابحال گرفته است. کسانی‌که در دریا غرق شده‌اند و یا از ارتفاع ساختمانی به پایین سقوط کرده‌اند. 

شهر بمبئی با 76 کشته در 9 ماه نخست سال 2016، در صدر کشورهایی که برای سلفی تلفات داده‌اند، قرار گرفته است. سلفی توسط خود فرد و اغلب به‌ وسیله دوربین تلفن همراه گرفته می‌شود. سلفی‌ها بیشتر در شبکه‌های اجتماعی چون: فیس‌بوک، گوگل پلاس، اینستاگرام و مانند آن‌ها به اشتراک گذاشته می‌شوند. تا پیش از ژوئن 2013 در اینستاگرام بیش از 272 میلیون نفر از هشتک سلفی (Selfie#) استفاده کرده و 330 میلیون نفر نیز از هشتک من (Me#) استفاده کرده بودند.

بیشتر سلفی‌ها با نگه داشتن دوربین با دست و تا جای ممکن دور از خود و چرخش لنز دوربین به سمت خود گرفته می‌شود. این روش عکاسی جایگزین عکاسی به کمک تایمر خودکار است. در برخی از موارد افراد با استفاده از پایه سلفی اقدام به عکاسی سلفی می‌کنند تا با افزایش فاصله دوربین عکاسی با خود، فضای وسیع‌تری را به تصویر بکشند.

اولین سلفی به‌شکل مدرن در اوایل سده بیستم توسط جوزف بایرون، مؤسس کمپانی عکاسی بایرون و بن فالک گرفته شده‌ است. 

نخستین استفاده از واژه «سلفی» در مقالات و یا رسانه‌های الکترونیکی در یک فروم اینترنتی استرالیایی در 13 سپتامبر 2002 در مطلبی که توسط فردی بنام نیتن هوپ پست شده بود دیده شد.

مرگ بر اثر سلفی در 20 کشور جهان رخ داده و شایع‌ترین دلیل مرگ بر اثر سلفی در هندوستان نیز افتادن ناخودآگاه در آب گزارش شده است.
 
 
کلمات کلیدی : عکس سلفی‌، هند
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.