نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 307438
تحقیقات ناسا دانشمندان را متحیر کرد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۱
نتایج تحقیق جدیدی از ناسا نشان می دهد مقدار یخ به وجود آمده از مقدار یخ آب شده در قطب جنوب بیشتر است.

به گزارش تسنیم، یک تیم ناسا پس از آزمایش قطر یخ های قطر جنوب به شکل ماهواره ای به این نتیجه رسید.

روش های جدید تحقیقاتی مانند اندازه گرفتن تغییرات کم قطر یخ ها که منجر شد ناسا به این نتیجه برسد، بسیار تامل برانگیز است. اما این اکتشاف با تحقیقاتی که بیش از یک دهه است می گوید یخ های قطب جنوب در حال آب شدن است پر از تناقص است.

قاره قطب جنوب حدودا اندازه مجموع آمریکا و مکزیک است. تغییرات در یخ هم به شکل منسجمی نیست در بعضی مناطق این قاره یخ آب می شود و در بعضی مناطق برعکس.

بسیاری از دانشمندان در این موضوع موافق هستند که در شبه جزیره قطب جنوب و بخش هایی از غرب قطب جنوب یخ ها در حال آب شدن هستند و این مقدار هم روبه افزایش است، اما در شرق این قاره و بعضی از قسمت های داخلی قطب جنوب آب ها در حال یخ زدن هستند، دانشمندان می گویند این یخ زدن آب ها بیش از آب شدن یخ ها است.

این افزایش در یخ ها به این معنی است که قطب جنوب به افزایش ارتفاع آب های دریا کمک نمی کند بلکه بخشی از یخ‌های از دست رفته در گرینلند و آب شدن یخ های قطبی را جبران می کند. دانشمندان بر این باور هستند که افزایش بارش برفی که ۱۰ هزار سال پیش شروع شد عامل یخ زدن آب ها در قطب جنوب است.

این بارش برف از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۱ سالی ۱۱۲ میلیارد تن به مقدار یخ‌ها اضافه کرد، ولی این مقدار بارش از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۸ به ۸۲ میلیارد تن رسید.

البته این خبری خوشایند برای آب و هوای زمین نیست، نویسنده های این تحقیق می گویند افزایش آب شدن یخ ها در غرب قطب جنوب و کاهش یخ زدن آب ها در شرق به این معنی است که تا ۲۰ سال دیگر به طور میانگین یخ های قطبی بیشتر آب می شوند.

این موضوع ممکن است الان هم در حال وقوع باشد، به گزارش تحقیق دیگری که این هفته منتشر شد یخ های غرب قطب جنوب بی ثبات هستند و این می تواند ۳ سانتی متر به ارتفاع آب دریا ها اضافه کند.
منبع: سی ان ان
 
کلمات کلیدی : ناسا، فضا، فضانورد
 
۱۳۹۴-۰۸-۱۴ ۱۱:۰۸:۲۶
مديريت الهي يا به عبارتي بهتر اراده الهي را كه مخلوق ناقص نمي تواند بفهمد (3301072) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.