توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 91787
نامه اعتراض آمیز 75 نماینده مجلس به وزیر علوم
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۰:۴۲
هفته گذشته ۷۵ نماینده مجلس شورای اسلامی با امضای نامه ای نسبت به نحوه مدیریت رییس دانشگاه علامه طباطبایی با استاد طیب اعتراض کردند. آن ها به وزیر علوم تاکید کردند که در برابر ریاست بزرگترین دانشگاه علوم انسانی سکوت اختیار نکند.نامه این نمایندگان ۲۳ صفحه پیوست نیز با خود به همراه داشت. 

 

به گزارش الف  متن کامل این نامه اعتراضی بدین شرح است:

 

بسمه تعالی



جناب آقای دکتر کامران دانشجو



وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری



با سلام؛



احتراماً از آنجا که بر اساس گزارش های واصله و مدارک و مستندات ارائه شده در زمینه نحوه رفتار دانشگاه علامه طباطبایی با آقای مهدی طیّب عضو هیئت علمی آن دانشگاه، به نظر میرسد تخلفات متعددی صورت گرفته است و سکوت تأئید آمیز و عدم برخورد با تخلفات مذکور از سوی آن وزارت موجب سوالاتی برای اینجانبان شده، لذا شایسته است جهت رفع ابهام در زمینه عملکرد آن وزارتخانه ، در اسرع وقت پاسخ موارد زیر را اعلام فرمائید . لازم به ذکر است که ارسال این نامه در جهت اجتناب از مکاتبات و اقدامات قانونی بعدی خواهد بود.

 

الف- بازنشسته کردن آقای مهدی طیّب



1-  به موجب نامه شماره 8590/221 مورخ 22/4/87 سرپرست امور اداری دانشگاه علامه طباطبایی، آقای مهدی طیّب که به شهادت خدمات دینی و انقلابی و آثار و تالیفات علمی وی، از اساتید فاضل، متدین و انقلابی دانشگاه مزبور می باشد، از تاریخ 1/5/87 با حدود 56 سال سن و 31 سال سابقه خدمت، با استناد به ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری، که به نصّ ماده 117 آن اعضای هیأت علمی از قانون مزبور مستثنی می باشند، توسط دانشگاه علامه و بدون تمایل وی، بازنشسته می شود. (پیوست 1)



2-  استاد نامبرده مراتب اعتراض خود به اقدام مزبور را ابتداً به دانشگاه و سپس طی دو سال و سه ماه گذشته، کراراً به سایر مراجع از جمله آن وزارت محترم کتباً اعلام و خواستار تجدید نظر در حکم بازنشستگی و احقاق حق خود       می شود. تصویر دو نمونه از گزارشهای مکتوب اخیر استاد نامبرده به جنابعالی به پیوست می باشد. (پیوست 2)



3-  ریاست محترم جمهور، متعاقب درخواست جمعی از نمایندگان محترم مجلس، به وزیر علوم وقت دستور مؤکّد نسبت به بازگشت استاد یاد شده به خدمت می دهند که با قید تسریع در اقدام، توسط معاون محترم حقوقی و امور مجلس ریاست جمهوری به وزارت علوم ابلاغ می شود. (پیوست 4)



4-  با توجه به اینکه متأسفانه در دوره وزیر سابق و نیز در دوره وزارت حضرتعالی، که جمعاً بالغ بر 2 سال می شود، دستور مؤکّد با قید تسریع ریاست محترم جمهور بلا اقدام می ماند، یک بار توسط ریاست دفتر محترم رئیس جمهور طی نامه شماره 117458 مورخ 10/6/1388 با ارسال مجدد تصویر دستور ریاست محترم جمهور پیگیری می شود و بار دیگر توسط معاون اول محترم ریاست جمهور طی نامه شماره 206712 مورخ 21/10/1388 بر اجرای آن به حضرتعالی مجدداً تاکید می شود و بار سوم طی نامه 69880/801 مورخ 27/5/1389، مرکز رسیدگی به شکایات مردمی ریاست جمهوری ضمن انعکاس گزارش استاد نامبرده، اجرای دستور ریاست محترم جمهور را پیگیری می نماید . نهایتاً ریاست محترم جمهوری در پی اعلام یکی از نمایندگان محترم مجلس مبنی بر اجرا نشدن دستور قبلی ایشان علی رغم پیگیری و تاکیدها، مجددا به جنابعالی دستور می فرمایند « فوری رسیدگی و اعلام نتیجه نمائید» که این دستور مجدد طی نامه شماره 113047 مورخ 31/5/89 به جنابعالی ابلاغ  می گردد. تصویر 4 نامه مزبور به پیوست می باشد (پیوست 5)



5-  متاسفانه پس از متجاوز از 2 سال، آن وزارت محترم نسبت به گزارش های استاد مزبور، مکاتبات و تذکرات نمایندگان محترم مجلس و دستور مؤکّد و مورد پیگیری های مکرر ریاست محترم جمهور، با بی اعتنایی تمام، اقدامی به عمل نیاورده است که این امر به هیچ نحو توجیه پذیر به نظر نمی رسد و چنانچه در مورد آن توجیه و توضیحی به نظر حضرتعالی می رسد، لازم است برای آگاهی اینجانبان اعلام فرمائید.



ب- قطع یکسال و نیمه کلیه پرداختی ها به استاد



    دانشگاه علامه طباطبایی در جهت در تنگنای شدید مالی قرار دادن استاد مورد بحث، به مدت یکسال و نیم تمام، از تاریخ 27/4/87 تا 27/10/88 ، هیچ گونه پرداختی به نامبرده تحت عنوان حقوق دوران اشتغال یا دوران بازنشستگی ننموده که اقدامی خلاف مقررات و خلاف اصول اخلاقی و انسانی است و آن وزارت محترم که وظیفه نظارت بر حسن عملکرد دانشگاه ها را بر عهده دارد، کوچکترین توضیحی از رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در مورد اقدام مزبور نخواسته و با این تخلف دانشگاه که علاوه بر خود استاد، اعضاء خانواده او را نیز مورد آسیب قرارداده، کمترین برخوردی نکرده است .



لازم است جنابعالی توضیح بفرمائید وزارت علوم برای این بی عملی و سکوت خود در برابر اقدام خلاف مقررات و خلاف اصول انسانی فوق چه توضیحی دارد و چگونه اجازه داده است پاداش خدمات صادقانه یکی از چهره های ارزشمند دانشگاهی را که در سال قبل از بازنشستگی، به عنوان استاد برگزیده مورد تقدیر قرار گرفته است، با این رفتار ناپسند و ناستوده بدهند (پیوست 6)



ج- عدم پرداخت مطالبات استاد از دانشگاه از 2 سال و 3 ماه قبل تاکنون



دانشگاه علامه طباطبایی در عین تأکید بر قطعی بودن بازنشستگی استاد مزبور و عدم بازگشت وی به خدمت، از 2 سال و 3 ماه قبل که وی را بازنشسته اعلام کرده است تاکنون، از پرداخت مطالبات متعدد وی از دانشگاه که مبلغ قابل توجهی     می باشد، خودداری و مبالغ مزبور را که حق قانونی استاد مذکور می باشد، نزد خود بلوکه نموده است .



لازم است جنابعالی توضیح بفرمائید وزارت علوم چگونه اجازه داده است دانشگاه علامه طباطبایی بر خلاف قوانین و بر خلاف موازین شرعی و اخلاقی، استادی را از در اختیار داشتن آنچه شرعاً و قانوناً متعلق به اوست، محروم نماید.



د- تعرّض به حریم شخصی



دانشگاه علامه طباطبایی بدون این که از استاد مذکور رسماً بخواهد و به وی ابلاغ نماید که آنچه متعلق به وی است را از اتاق کارش تخلیه نموده و کلید اتاق ، قفسه و کشوهای میز کارش را به مسئولان دانشگاه تحویل دهد، بدون اطلاع و در غیاب وی، قفل در اتاق او را باز کرده و اسناد، مدارک و اموال شخصی وی را جمع آوری و به محل نامعلومی منتقل نموده است. این در حالی است که اتاق، قفسه و کشوهای میز کار نامبرده حاوی اسناد، مدارک و اموالی بوده است. این عمل هم از نظر موازین حقوقی غیر مجاز و هم از نظر موازین دینی و اخلاقی خلاف شرع و اخلاق است و علاوه بر آن، این رفتار توهین آمیز نسبت به استادی که مورد احترام و علاقه قلبی دانشجویان است، آثار مخرب جبران ناپذیری بر دانشجویانی که شاهد این صحنه ها بودند بر جا گذارده است. به لحاظ دیگر نیز در حالی که مسئولان دانشگاه می توانستند اسناد، مدارک و اموال تخلیه شده را به آدرس استاد مزبور برده و به وی تحویل دهند، اینکه بیش از دو سال آنها را در دانشگاه نزد خود نگاه داشته اند هیچ توجیه عقلی، شرعی و قانونی ندارد.



لازم است جنابعالی توضیح بفرمائید وزارت علوم چگونه به رئیس دانشگاه اجازه داده است مرتکب چنین اعمال توهین آمیز و مغایر با موازین حقوقی و شرعی شود، آن هم نسبت به استاد مورد بحث که به گواهی نتایج ارزشیابی دانشگاه از کلاس هایش و نیز به گواهی امتیازات پژوهشی فوق العاده اش که هیچ یک از اعضای هیأت علمی هم گروهش با وی قابل مقایسه نیستید، از برجسته ترین استادان دانشگاه علامه در گروه آموزشی مربوطه می باشد. (پیوست 7)



در خاتمه رجاء واثق داریم که آن برادر عزیز با ارائه پاسخ مدلل در اسرع وقت جلوی مکاتبات و اقدامات قانونی بعدی را خواهد گرفت.

 

 
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.