توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 373542
سالانه ۱۸۰ هزار ایرانی می‌سوزند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ تير ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۳۲
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سالانه ۱۵۰ هزار تا ۱۸۰ هزار نفر در کشور دچار سوختگی می شوند.

به گزارش ایرنا، سیدمحمدهادی ایازی روز دوشنبه در دومین نشست نمایندگان سازمان ها در جشنواره مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: هزینه سوختگی ها برای نظام سلامت کشور و توانبخشی، سالانه حدود ۱۷۰ هزار میلیارد ریال است.

وی با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه یاداور شد: اگر دستگاه های اجرایی اقدامات پیشگیرانه را در این زمینه انجام دهند، شاهد کاهش تعداد سوختگی و نیز هزینه های مربوط به درمان آنها خواهیم بود.

ایازی به حوادث برق گرفتگی در کشور نیز اشاره کرد و افزود: سالانه در کشور دو هزار نفر دچار برق گرفتگی می شوند که اگر متوفیان بر اثر برق گرفتگی را در هم نظر بگیریم، مطمئنا این آمار افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: از این تعداد یک هزار و ۳۵۰ نفر دچار قطع عضو می شوند که درمان آنها هزینه ای را به دوش خانواده ها و نظام سلامت می گذارد.

ایازی در بخش دیگری از سخنانش به آتش سوری ها به عنوان یک مولفه دیگر اشاره کرد و گفت: براساس اعلام نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت، در جلسه ای که اخیرا برگزار شد، آتش سوزی در سه ماهه نخست امسال در شهرک های صنعتی حدود هزار میلیارد ریال خسارت وارد کرد. با اقدامات پیشگیرانه از سوی دستگاه ها علاوه بر حفظ سلامتی مردم، هزینه های این حوزه را می توان کاهش داد.

ایازی همچنین با اشاره به کاشت نوعی گیاه در یکی از شهرهای کشور که پس از بارندگی، ۱۷ هزار نفر را در یک روز روانه مراکز درمانی کرد، هماهنگی دستگاه ها را عاملی موثر در پیشگیری از این قبیل حوادث دانست.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت به نقش موثر دستگاه های اجرایی در زمینه پیشگیری اشاره کرد و افزود: با اجرای این جشنواره می خواهیم موضوعات مهم حوزه سلامت به عنوان دغدغه دستگاه های اجرایی شود تا از بروز اتقاقات جلوگیری یا در صورت رخ دادن، حداقل هزینه را داشته باشد.

چهارمین جشنواره مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت ۱۶ آبان ماه سال جاری با حضور دستگاه های اجرایی اعم از دولتی و بخش خصوصی در سالن همایش های رازی برگزار می شود.
 
کلمات کلیدی : سوختن+آتش سوزی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.