نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 278197
توضیح سازمان استاندارد درباره وایتکس در شیر
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ تير ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۳۴
طبق اعلام سازمان ملی استاندارد در تدوین تمامی استانداردهای ملی فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس، همبرگر، مرغ‌برگر، کباب لقمه، ژامبون و ناگت و ...) سازمان‌های مذکور مشارکت داشته و در حال حاضر استفاده از خمیر مرغ در تولید محصولات مذکور بر اساس استانداردهای ملی مربوطه مجاز نیست.

به گزارش ایسنا، سازمان ملی استاندارد درباره خبر منتشر شده مبنی بر "وایتکس در شیر و خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی شایعه است یا واقعیت" توضیحاتی ارائه کرد.

سازمان ملی استاندارد در خصوص مباحث مطرح شده در ارتباط با استفاده از وایتکس در تولید شیر و خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی توضیحاتی بدین شرح ارائه کرد: "تاکنون گزارش مستندی دریافت نشده است و تمامی فرآورده‌های شیر پاستوریزه و فرادمای عرضه شده در کشور که دارای نشان معتبر استاندرد ملی ایران هستند، مورد تایید این سازمان است.

همچنین محصولات مذکور از نظر وجود مواد غیرمجاز مورد کنترل لازم قرار می‌گیرند.

بر اساس قوانین جاری کشور، نظارت بر تولید انواع فرآورده‌های خام دامی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است. به همین منظور اعلام نظر در خصوص مجاز بودن استفاده از محصولات خام دامی نظیر خمیرمرغ در تولید مواد غذایی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی سلامت صورت می‌ گیرد.

طبق اعلام سازمان ملی استاندارد در تدوین تمامی استانداردهای ملی فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس، همبرگر، مرغ‌برگر، کباب لقمه، ژامبون و ناگت و ...) سازمان‌های مذکور مشارکت داشته و در حال حاضر استفاده از خمیر مرغ در تولید محصولات مذکور بر اساس استانداردهای ملی مربوطه مجاز نیست.

با توجه به تاکیدات رییس سازمان ملی استاندارد ایران، این سازمان با تولید خمیر مرغ مخالف نیست و در حال حاضر با توجه به شرایط غیربهداشتی حاکم بر تولید این محصول خام دامی و به منظور رعایت حقوق ایمنی و سلامت مصرف کنندگان، بهره‌گیری از خمیر مرغ در تولید همه فرآورده‌های گوشتی ممنوع است اما از آن می‌توان در تولید خوراک دام استفاده کرد".
 
کلمات کلیدی : شیر+وایتکس
 
ناصر
۱۳۹۴-۰۴-۰۲ ۲۳:۱۴:۳۶
من با 40 سال سن با اینکه هر روز لبنیات هم مصرف میکنم دچار پوکی استخوان شدم اگر خواستید مدارکشو هم برای سایت الف ارسال میکنم اگر سیستم غذایی ما مشکل نداره حتما علتش پیری نه شرکتهای تولید کننده مواد غذایی (2990956) (alef-11)
 
معلم بازنشسته
۱۳۹۴-۰۴-۰۲ ۲۳:۱۵:۴۵
بالاخره معلوم نشد ازوايتكس استفاده ميشوديانه ؛تنهاچيز معلوم اين بودكه توپ به زمين دامپزشكی سانتر شد و ازآنجايی كه این توجيهات غيرموجه وغيرقابل اعتمادواغماض وبی تفاوتی مؤسسه استانداردو دامپزشكي درموردروغن پالم مسبوق به سابقه است باور اين حرفها سخت است ! صداقت ؛شفافيت ؛راستگويی ؛ دركنارمردم و منافع آنان ماندن ؛فاكتورهايی هستندكه اعتمادعمومی رانسبت به نظام ارتقاوعدم هركدام از مؤلفه های فوق موجب سلب اعتمادعمومی خواهندشد !  (2990959) (alef-11)
 
علیرضا یگانه
۱۳۹۴-۰۴-۰۲ ۲۳:۴۱:۱۶
آقایان باصطلاح مسئول ملتفت باشند که:مستندات خود بخود دریافت نمی شوند . بلکه ،مستندات را میروند از حلقوم کسانی که خون این ملت مظلوم را در شیشه کرده اند و به هیچ احدی هم پاسخگو نیستند ، با زور در می آورند .
به وضعیتی گرفتار شده ایم که همه چیزمان فاسد است مگر اینکه خلافش ثابت شود!!!!! (2991037) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۰۰:۳۸:۳۵
"تا حالا گزارشی دریافت نشده ". دلیل جالبی بود .
در ضمن رئیس سازمان استاندارد بفرمایند این علامت استاندارد که می دهند چند وقت چند وقت کنترل می شود که صاحبان آن به استاندارد پایبند هستند یا خیر . (2991224) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۰۲:۳۲:۰۳
این که بیشتر خمیر مرغ بود تا شیر !!! لطفا تیتر مناسب تری انتخاب کنید . (2991387) (alef-11)