نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 393766
ممنوعیت استعمال سیگار در اماکن عمومی از مهر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۷
دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات با اشاره به اینکه مصوبات قانونی ممنوعیت مصرف دخانیات در اماکن عمومی پس از چندین سال در کشور اجرایی می شود، گفت: این مصوبات به منظور حفظ حقوق شهروندی و تأمین سلامت آنها، از مهرماه امسال بطور کامل اجرایی می شود.

به گزارش ایرنا، دکتر محمدرضا مسجدی روز دوشنبه در گفت و گویی افزود: اداره بهداشت محیط وزارت بهداشت، درمان واموزش پزشکی، شهرداری ها، دادستانی ها و نیروی انتظامی با مشارکت هم در صدد اجرای کامل این موضوع مهم هستند.

وی با اشاره به اینکه آیین نامه و قانون بسیار مناسب در این زمینه در کشور داریم که یکی از بهترین قوانین دنیا است، اظهار کرد: از زمان تصویب این آیین نامه، نظارتی بر اجرای دقیق و عملی آن تا کنون وجود نداشته و در کنترل و اعمال آنها هم ضعیف بودیم که امیدواریم با همت جدی متولیان به هدف مهم، ممنوعیت مصرف سیگار در اماکن عمومی دست یابیم.

مسجدی اظهار کرد که براساس ماده یک آیین نامه ممنوعیت استعمال و عرضه سیگار و سایر مواد دخانی در اماکن عمومی، مصرف هر نوع سیگار و سایر مواد دخانی در اماکن عمومی مسقف ممنوع می باشد اما تاکنون این موضوع بطور کامل در کشور اجرایی نشده است.

وی حضور موثر دستگاه هایی مانند وزارت بهداشت، وزارت صنعت معدن و مجلس شورای اسلامی را فرصتی مناسب برای اجرای کامل این موضوع دانست و گفت: وزارت بهداشت در دولت یازدهم به طور جد دنبال اجرایی شدن این موضوع است.

دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات گفت: ممنوعیت مصرف سیگار در اغلب کشورها از جمله ترکیه و پاکستان در حال اجرا می باشد و ما هم باید آن را در همه مناطق کشور اجرایی کنیم.

وی به نقش سازنده رسانه ها در اجرای کامل این موارد اشاره کرد و گفت: رسانه همانند موضوعات صرفه جویی در برق و آب باید به این موضوع مهم بپردازند تا مردم ضمن آشنایی با مضرات مصرف سیگار، آنها در جریان فواید عدم استعمال آن در اماکن عمومی قرار گیرند.

وی به تعداد مرگ و میر براثر مصرف سیگار اشاره کرد و گفت: سالانه در کشور ۶۵ هزار نفر بر اثر مصرف سیگار فوت می کنند که این رقم نگران کننده است.

مسجدی گفت: آمار فوت شدگان براثر سیگار و قلیان چندین برابر کشته شدگان حوادث راهنمایی و رانندگی است و مسئولان باید توجه جدی تری به این موضوع داشته باشند تا شاهد کاهش مرگ و میر براثر مصرف سیگار در جامعه باشیم.

وی با اشاره به اینکه مصرف سیگار عامل بروز ۲۵ نوع سرطان و ۵۰ نوع بیماری است، اظهار کرد: مصرف سیگار مضرات فراوانی دارد که از جمله آنها می توان به ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های مزمن تنفسی ، سکته های قلبی و مغزی برخی از سرطان ها و عفونت های ریوی اشاره کرد./فارس
 
کلمات کلیدی : ممنوعیت سیگار+اماکن عمومی
 
بهروز فيضى
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۲۹ ۱۹:۰۷:۰۰
قليان هم دراين مورد مد نظر قرار گيرد چون ضررش از سيگار خيلى بيشتره. حتى تبليغات انهم بايد ممنوع شده و جريمه داشته باشد (3941497) (alef-11)
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۳۰ ۱۳:۲۵:۵۴
این ممنوعیت اگر واقعا بتونه عملی و اجرا بشه ، یکی از اولین تأثیرات و آثارش که حتی پیش از کاهش بیماریها بروز میکنه و خوش رو نشون میده ، افزایش تعداد طلاق !!!! است ؛
چونکه بسیاری از شوهر ها که اجازۀ سیگار کشیدن در خونه رو ندارند مجبورند که برای این کار از خونه خارج شوند و توی کوچه و خیابون سیگاری روشن کنند ، درحالیکه در صورت اعمال این ممنوعیت بصورت عمومی ، شوهر جاره ای نداره جز دود کردن سیگار در داخل خونه و اونهم یعنی نارضایتی و طغیان عیال ، و..... و جدائی و طلاق !!!!! ؛ (3942209) (alef-11)
 
مبارکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۱۵ ۱۰:۰۵:۱۷
من زنی 32 ساله هستم و مشکلات تنفسی دارم. به نظرم اجرایی کردن این قانون خیلی خوبه و به من و کسانی که دچار آسم و مشکلات تنفسی هستند می تونه کمک کنه، ولی به نظرم این مورد اصلاً حل نخواهد شد. ولی الان 15 روز از مهر میگذره و هنوز این قانون اجرا نشده. هر روز که از خونه به سمت مترو حرکت میکنم متأسفانه در تمام پل های عابر پیاده در طول مسیرم از آدمهای سیگاری که با سیگار روشن وارد این پلها می شن در امان نیستم. نفسم انقدر میگیره که پاهام سست میشن و احساس افتادن میکنم. ولی امروز وقتی که همسرم به یکی از مأموران پل هوایی اعتراض کرد که "آقا چرا شما اجازه میدید افراد با سیگار روشن وارد این فضای بسته بشن؟" ایشون در جواب گفت من خودم و درگیر نمیکنم، شما مشکل دارید، به من ارتباطی نداره.
واقعاً من متآسفم برای خودم که شهروند این شهر (تهران) هستم و حفظ جان ما چیز بسیار بی ارزشی برای مأمورین و مسئولین این شهر است. (3964580) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.