نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 478798
دردل بینندگان الف؛
مرکز تجاری که ساکنان محله را ممنوع الورود کرد!
بخش تعاملی الف،‌ ۱۳ خرداد ۹۶
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۵
چندماهیست که در میدان تجریش خیابان سعدآباد، باغ مصفایی تبدیل به مرکز تجاری بزرگی شده، که موجب سلب آسایش ساکنین را فراهم کرده است، این مشکل زمانی برای همسایگان و واحدهای مسکونی حاد ترشده که اجازه تردد اتومبیل های ساکنین نیز سلب شده است.

یعنی روزهای پنج شنبه وجمعه، ساکنین این خیابان که چندکوچه بن بست با حدود پنجاه واحدمسکونی راشامل می‌شوند، اجازه ورود وخروج وتردد راندارند، تا مجتمع تجاری بهتر بازاریابی کند.

قضیه کاملا تجاریست وگرنه درخیابان جماران، عمار و یاسر در زمان حیات نورانی امام راحل، ساکنین کارت تردد خودرو داشتند وحضرت امام برغم نیازهای امنیتی، هرگز راضی به سلب آسایش همسایگان خود نشدند.

پیشنهاد می شود، راهنمایی رانندگی یا شهرداری برای ساکنین خیابان سعدآباد از تجریش تا کوچه سوم کارت تردد خودرو صادرکند، تامشکلات آنها در زمینه تردد با همراهان سالمند و باردار وکودکان برطرف شود.
کلمات کلیدی : درددل بینندگان الف
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۱۱:۱۷:۵۰
من ساکن این محل و جزو کسانی هستم که هربار به همین دلیل مجبورم با پلیسی که در خدمت تاجرین بی‌نام است برخورد کنم و اوقات هر دوی ما تلخ شود.

خیلی مایل هستم بدانم مالکین مجتمع ارگ تجریش چه کسانی هستند که موفق شدند درختان 80 ساله حیاط مسجد (بله مسجد!) را قطع کنند و به جای پارکینگ عمومی در آن مرکز تجاری‌ایی بسازند که حتی ظرفیت کافی پارکینگ برای خودش را هم ندارد.
از شهرداری و زیباسازی هم به دلیل خبردار ایستادن و بله قربان گفتن در مقابل خواسته مالک محترم این مجتمع و نادیده گرفتن نیاز و بدیهی ترین حقوق ساکنین این منطقه، کمال تشکر را دارم.

به سلامتی دوتا مجتمع دیگر هم رو به روی همین مجتمع در حال ساخت هست و به نظر می‌آید اراده‌ایی برای توقف این فاجعه وجود ندارد. (4409901) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۳-۱۶ ۱۶:۳۲:۳۸
اینها همون چهاردرصدیهایی بودند که جناب قالیباف گویا در خدمتشان هست اما ادعای مبارزه با اونها رو داشت . (4414536) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۶ ۰۹:۰۹:۵۰
مگه ممكنه خيابان و كوچه رو ساكنين بست؟ (4446776) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.