توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 277737
تذکر فراکسیون زنان مجلس به رئیس‌جمهور
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۳۲
سخنگوی فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، گفت: امروز اعضای فراکسیون زنان مجلس درباره عملکرد و اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به رئیس‌جمهور تذکر دادند.

لاله افتخاری در گفت‌وگو با فارس گفت: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده پس از پیروزی تیم ملی والیبال کشورمان در مقابل آمریکا یادداشتی را منتشر کرده و مطالبی را در آن آورده است و اظهار نظرهایی در مورد حضور زنان در ورزشگاه‌ها داشت که این مطالب غیرکارشناسانه و به نحوی غیر مسئولانه مطرح شده بود به دنبال آن اعضای فراکسیون زنان مجلس برای این اظهارات به رئیس جمهور تذکر دادند.

وی ادامه داد: در این مطلب نقطه نظرها و دیدگاه‌هایی مطرح شده که اهانت به مراجع و مسئولان بود و مسئله‌ای که وجود دارد این است که در ادامه این متن به مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خانم‌ها اشاره شده است و این مطالب از طرف فردی مطرح می‌شود که باید به جای طرح مشکل به دنبال حل مشکل باشد.

سخنگوی فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به جای اینکه لیست مشکلات را مطرح کند که بهانه‌ای به دست دشمنان داده می‌شود و از طرفی اهانت به بخشی از زنان جامعه است بهتر بود گزارشی را ارائه می‌کرد که در این دوسال چه اقداماتی را برای گره‌گشایی از مشکلات حوزه زنان انجام داده است و از یک طرف هم ماده ۲۳۰ راهکار تمام مشکلاتی است که در آن متن به آنها اشاره شده است اما در این زمینه هنوز اقدامی انجام نشده است.

وی ادامه داد: سند تأمین امنیت زنان هم در ماده ۲۲۷ برنامه پنجم توسعه آمده است که متأسفانه این موارد هنوز بر روی زمین مانده است و مشکل بیمه زنان خانه‌دار، این مسائل منتظر لایحه دولت است که متأسفانه در این زمینه‌ها ورودی پیدا نکردند و لایحه‌ای از سوی دولت به مجلس نرسیده است و تا کنون ما اقدامی در این زمینه ندیده‌ایم و مجلس آمادگی رسیدگی به این موارد را دارد.

به گزارش فارس، روز گذشته شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در یادداشتی انتقادی به موضوع عدم حضور زنان در ورزشگاه برای تماشای مسابقه والیبال اشاره کرده و آورده بود: بعد از پیروزی والیبال ایران در مقابل امریکا سؤال این است آیا در این دو سال شرایط و اوضاع و احوال تماشای این بازی‌ها تغییر اساسی پیدا کرده که حکم آن نیز باید مشمول تغییر شود؟ آیا با این اوصاف کشور خود را ناتوان از مدیریت و کنترل این موضوع ساده و تعبیه سازوکارها و ایجاد زیرساخت‌های لازم معرفی نمی‌کنیم؟

در بخش دیگری آورده است: این موضوع در صدر منکرات جای گرفت، غافل از آنکه به راحتی از کنار منکرات بزرگ‌تر عبور می‌کنیم و سرمان را یواشکی برمی‌گردانیم تا مبادا خطی بر وجدانمان بیافتد: زندگی ۵ هزار زن کارتن خواب در تهران، آمار ۹ درصدی معتادان زن از کل معتادان که در ۵ سال اخیر دو برابر شده است، آمار ۳۲ درصدی مرگ‌ومیر زنان ناشی از اعتیاد، رواج افسردگی و رسیدن سن اعتیاد به ۱۳ سال در بین دختران و تغییر الگوی مصرف آنها از مواد سنتی به مواد صنعتی و روانگردان که منجر به لذت و هیجان و شادی کاذب می‌شود، وجود دو میلیون کودک کار در کشور و... قله‌ای از کوه یخی است.

در بخش دیگری از یادداشت مولاوردی آمده است:

در چند هفته اخیر شدیدترین هجمه‌ها و حملات را از جانب کسانی که اکثریت واجدین شرایط دو سال پیش در چنین روزهایی بر روش‌ها و رویکردها و رویه‌های آنان خط بطلان کشیدند تحمل کردیم، کسانی که ۸ سال در غار کهف خود خزیده بودند در این دو سال از هیچ کوششی برای پاشیدن بذر ناامیدی و دلسردی در میان مردم دریغ نورزیده‌اند. جماعت مقدس‌نما و مدعی دیانتی که با صدور اطلاعیه پشت اطلاعیه و خط‌ و نشان کشیدن‌های پی‌درپی از زلزله به پا کردن در روز مسابقه و برخورد خونین تا قبیح‌ترین و مشمئزکننده‌ترین اهانت‌ها و توهین‌ها که لایق خودشان بود، زنان و دختران پاکدامن و عفیف این سرزمین را خطاب قرار دادند.

کسانی که نام یاران خدا را بر خود نهاده‌اند به رغم توصیه دیگران به حیا، برای نهی از یک منکر ده‌ها منکر دیگر مرتکب شدند، الفاظی که قلم از یادآوری و نوشتن آن شرمسار است و مصداق بارز چندین عنوان مجرمانه در قوانین جمهوری اسلامی ایران است.
 
کلمات کلیدی : فراکسیون زنان+روحانی+والیبال