بندرانزلی/مراحل دودی کردن ماهی

18 بهمن 1395 ساعت 15:23

تصویر مجموعه ای از ماهی های دودی در دستان یکی از کارگران را نشان می دهد. مراحل عمل آوری بدین شکل است که پس از خالی کردن شکم ماهی و قرار دادن آن در استخر نمک با ساقه برنج که در اصطلاح محلی کاه و کلوش گفته می شود،به تکه چوبی آویزان می کنند و با آب شستشو می دهند. بعد از آنکه رنگ ماهی طلایی شکل شد، ماهی را که از سقف آویزان شده است ، پایین آورده و بر اساس اندازه بسته بندی می کنند.



کد مطلب: 442921

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcj88exvuqexhz.fsfu.html?442921

الف
  http://alef.ir