کد مطلب: 442921
بندرانزلی/مراحل دودی کردن ماهی
تصویر مجموعه ای از ماهی های دودی در دستان یکی از کارگران را نشان می دهد. مراحل عمل آوری بدین شکل است که پس از خالی کردن شکم ماهی و قرار دادن آن در استخر نمک با ساقه برنج که در اصطلاح محلی کاه و کلوش گفته می شود،به تکه چوبی آویزان می کنند و با آب شستشو می دهند. بعد از آنکه رنگ ماهی طلایی شکل شد، ماهی را که از سقف آویزان شده است ، پایین آورده و بر اساس اندازه بسته بندی می کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۳
کلمات کلیدی : مراحل دودی کردن ماهی
بسیار مضر و خطرناک
خواهشمندم استفاده نکنید (4154069) (alef-11)
جاوید
۱۳۹۵-۱۱-۱۸ ۱۶:۵۹:۲۵
از نمک صنعتی استفاده می کنند. این نمک ناخالصی فراوان دارد از جمله فلزات سنگین و خوراکی نیست. (4154198) (alef-3)
چقدر هم بهداشتيه!!! (4154355) (alef-3)
آقا دودی کردن مال اون زمانهایی بود که یخچال و فریزر نبود. حمل و نقل به به این صورت سریع نبود. جاده نبود و غیره. خود دودی کردن هم مضار خودش رو داره. بهتره ماهی تازه تازه مصرف بشه. در عادات خودمون باید تجدید نظر کنیم. قرن بیست و یکمه. (4154427) (alef-11)