ضرورت تشکیل کمیته ی مبارزه با فساد توسط رسانه ها!

سیاوش اردانی، 18 مرداد 95

18 مرداد 1395 ساعت 8:26


به گمان برخی، چاره ی دردهای ریز و درشتی که جان و دل مان را رنج می دهد و زخمی جانکاه بر جگر نشانده است، بی خیالی است. تحمل است و دلخوشیِ بیهوده به خود دادن و گذشتن. من، اما می گویم این شیوه، چاره ی درد نیست. چرا که دردهای روحی و روانی که این روزها و سالها پاره ای از صاحب منصبان و فرنشینان بر ما آوار کرده اند، با سکوت و مدارا و ندیدن و نشنیدن و گذشتن، درمان نمی شود.

آنها پیش می آیند و دردی بر دردها می افزایند. انگار که لج کرده باشند. گویی که بخواهند بگویند: دیدید! هر کاری بخواهیم می کنیم و گلایه و شکوه ی شما هم پشیزی ارزش ندارد! نمونه ی آخرش همین کاری است که دکتر نوبخت انجام داد. به کسی که حقوق های نجومی گرفته بودد لوح سپاس داد. او را ذخیره ی کشور و نظام برشمرد و به ریش همه ی ما از ته دل خندید. آقای رییس جمهور هم با سکوت در این باره حیرت همه ی دلسوزان ملک و ملت را برانگیخت. مجلس نشینان حتی حاضر نشدند اعتراض جمعی خود را به آقای نوبخت ابراز کنند. قوه ی قضائیه هم ظاهر محملی قانونی برای تذکر و توبیخ ندارد که سکوت کرده است.

چه باید کرد؟ چگونه می توان در برابر چنین روندی ایستاد؟ من می گویم بخشی از چاره درد را باید در رفتار و عزم ملی رسانه های گروهی جستجو کرد. رسانه ها به عنوان مدعی العموم باید فارغ از هر گونه دسته بندی سیاسی و حزبی و جناحی دست بکار شوند. باید آبروی کسانی را که به اموال عمومی دست درازی می کنند، بریزند.

باید سواستفاده کنندگان از قدرت را سکه ی یک پول نمایند. باید بازی ضد ملی زد و بند قدرت و ثروت را برهم بزنند. باید حاشیه ی امنی را که این افراد می کوشند برای خود بوجود بیاورند، ویران کنند. رسانه ها می توانند و بایدکاری کنند تا کسی نتواند در آشکار و نهان از راهزنان و سارقان حرفه ای دفاع کند. باید فضایی بسازند تا امثال دکتر نوبخت حتی در خلوت خود هم نتوانند و از امثال صفدرحسینی دفاع نکنند و چنین افرادی را ذخیره ی کشور نخوانند.

باید مجلس را سرغیرت آورد. باید رییس جمهور را مورد سوال قرار داد تا با همه، حتی با برادر خود ( اگر متخلف است ) با قاطعیت رفتار کند. متهمین را به دست دستگاه قضا بسپارد تا به اتهاماتشان رسیدگی شود. باید ...

نباید نامید شد. نباید سکوت کرد. رسانه ها می توانند حق مردم را از تعدی کنندگان به اموال عمومی بگیرند. رسانه ها باید کمیته ی مبارزه با فساد تشکیل دهند و با هماهنگی و اقدام مستمر علیه هرگونه فساد سیاسی و اقتصادی و ... این بمب ویرانگر را از کار بیندازند.

به همه ی مقدسات سوگند که رسانه ها می توانند. مشروط به آنکه بخواهند و مصالح ملی را بر منافع جناحی و حزبی و قبیله ای برتری دهند. رسانه ها می توانند.

قدرت رسانه را نباید دست کم گرفت. بویژه سردبیران و مدیران رسانه ها نباید قدرت خود را نادیده بگیرند.


کد مطلب: 379390

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdci33aput1ayp2.cbct.html?379390

الف
  http://alef.ir