توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 415606
رکوردزنی مراجعه بیماران به مراکز درمانی هلال احمر در عراق
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۰۷
نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ایران در عراق گفت: امسال از 18 آبان به بعد هر روز شمار زائران مراجعه‌کننده به مراکز درمانی هلال احمر در این کشور با افزایش بی‌سابقه مواجه شده به طوری که در یک روز به 12 برابر سال گذشته رسید.

ستاد مرکزی هلال احمر در کربلا، مملو از جمعیت است و کادر درمانی در حال خدمات‌رسانی به زائران زیادی از ایران و دیگر کشورها هستند. یاسر، جوان لبنانی در پشت اتاق درمان بخش بانوان منتظر خواهر خود است.او از اینکه این مرکز درمانی پذیرای همه زائران است و بدون هیچ هزینه‌ای، اقدامات درمانی را انجام می دهد، تشکر می‌کند.

در بخش دیگری، چند جوان روی تخت خوابیده و نیروهای هلال احمر در حال انجام اقدامات درمانی هستند. هیچ یک از کارکنان هلال احمر از وجود این همه بیمار و شلوغی، ابراز نارضایتی نمی‌کنند و می‌گویند شیرینی خدمت به زائران حسینی، خستگی و ‌کم‌خوابی را جبران می‌کند.

** بی‌توجهی و سهل‌انگاری زائران دلیل افزایش مراجعات
حمید کمالی همچنان که در حال رسیدگی به امور درمانی مراکز مختلف هلال احمر در عراق است، در گفت ‌وگو با خبرنگار اعزامی ایرنا درباره اقدام های انجام شده گفت: همه خدمات مورد نیاز برای رسیدگی به بیماران از جمله اعزام به بیمارستان و حتی به ایران ارائه می شود. وی افزود: حتی کسانی که نسخه پزشکی داشته و کمبود دارو دارند، با مراجعه به این مرکز در کربلا، داروی خود را دریافت می کنند.

به گفته وی، بیشتر مراجعه‌کنندگان دچار 'سرماخوردگی، تنگی نفس به دلیل ازدحام، ضعف و بی‌حالی به دلیل کهولت سن و ضرب‌دیدگی' هستند٬ همچین بیماران خاص دیابتی، قلبی، فشار خون و اعصاب که داروی خود را نیاورده‌اند. کمالی٬ بی‌توجهی زائران را عامل اصلی برخی بیماریها همچون سرماخوردگی دانست و گفت: با توجه به سردی هوا در شب، زائران لباس مناسب و گرم با خود نیاورده‌اند.

وی یکی از نتایج اطلاع‌رسانی خوب را عدم حضور افراد دیالیزی در سفر اربعین اعلام کرد و گفت: پیش از این اعلام شده بود که درعراق، دستگاه‌های دیالیز فقط توان پوشش بیماران این کشور را دارد.

** مصرف بالای روزانه دارو در روزهای اخیر
نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ایران در عراق به شمار مراکز درمانی هلال احمر در عراق اشاره کرد و گفت: در کاظمین و نجف هرکدام سه مرکز، در کربلا هفت، در سامرا یک و در مسیر نجف-کربلا نیز 6 مرکز در حال ارائه خدمت به زائران هستند.

وی با بیان اینکه مصرف روزانه دارو در ایام اربعین امسال به چند برابر سال‌های گذشته رسیده است، افزود: امسال بیشتر از سالیان پیش دارو تهیه و پیش‌بینی شده اما حجم زائران مراجعه‌کننده به مراکز درمانی بیش از تصور است. وی ادامه داد: حجم مراجعه زائران به این مراکز به میزانی رسیده که به طور نمونه در پنجشنبه گذشته (27 آبان) 69 هزار و 413 مراجعه در یک شبانه روز ثبت شد.

وی گفت: این روند در روزهای دیگر نیز وجود داشته است؛ به طور نمونه در 26 آبان به بیش از 53 هزار، در 25 آبان به حدود 41 هزار و 24 آبان نزدیک به 31 هزار مراجعه رسید. این مقام مسئول در هلال احمر افزود: در واقع در چهار روز اخیر بیش از 195 هزار نفر برای درمان خود به مراکز هلال احمر در عراق مراجعه کرده‌اند.

کمالی ادامه داد: تاکنون 149 زائر به بیمارستان اعزام شدهاند، 48 نفر بستری و دو نفر فوت کرده‌اند، ضمن آنکه دو تن از مجروحان اقدام تروریستی سامرا همچنان در بیمارستان بغداد بستری هستند. وی بابیان اینکه دو مصدوم تصادف روزهای گذشته در جاده حله در کما هستند، افزود: تاکنون 17 زائر بیمار با دو اتوبوس به کشور اعزام شده‌اند.
 
کلمات کلیدی : اربعین، عتبات
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.