توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 493349
وضعیت چادرهای زائران در عرفات و منا
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۸
چادرهای عرفات و منا که قرار است محل اسکان بیش از ۸۶ هزار زائر ایرانی باشد، توسط هیات اعزامی حج و زیارت کشورمان درحال بازنگری و رفع نقایص است.

به گزارش ایسنا، چادرهای محل اسکان زائران ایرانی در سرزمین عرفات با توجه به اندک زمان توقف حجاج که معمولا یک شبانه‌روز است، تا کنون به شیوه‌ای سنتی برپا می‌شد که این سازمان با توجه به تجربه‌ی گذشته، امسال آن‌ها را تغییر داده و به سیستم خنک‌کننده گازی مجهز کرده است.

رضایی - نماینده سازمان حج و زیارت - که برای آخرین پیگیری‌ها به عربستان رفته است، درباره‌ی وضعیت چادرهای محل اسکان زائران در عرفات و منا که هر سال با معضلاتی همراه بوده است، گفت: در سرزمین عرفات همه ساله از چادرهای سنتی استفاده می‌شد و چند سالی بود که به کولرهای آبی برای خنک کردن مجهز شده بود، اما با توجه به این‌که امسال شاهد گرمای شدید هوا در فصل حج هستیم، تصمیم گرفته شد چادرهای عرفات به کولرهای گازی تجهیز شود. ارتفاع چادرها نیز بلندتر و نوع آن هم به‌روزتر شده است.

به گفته‌ او، چادرهای محل اسکان زائران ایرانی در عرفات به سرعت درحال آماده‌سازی و تجهیز است.

رضایی درباره‌ی وضعیت اسکان در منا نیز توضیح داد: در این سرزمین، چادرهایی از قبل نصب شده که نواقص و امکانات آن درحال بازنگری است. تمام کولرهای چادرهای این منطقه نیز به سیستم گازی تغییر پیدا کرده تا در شرایطی که گرمای هوای این منطقه که بین ۵۰ تا ۵۷ درجه است، زائران آرامش بیشتری داشته باشند. او در عین حال به سختی‌های سرزمین منا و عرفات در عربستان اشاره کرد و افزود: به هر حال تلاش می‌شود امکانات نسبی برای زائران ایرانی تامین شود.

هم‌اکنون هیاتی از سازمان حج و زیارت به سرپرستی حمید محمدی ـ رییس این سازمان ـ در عربستان به سر می‌برد تا با پیگیری آخرین اقدامات در بخش حمل و نقل هوایی، مسکن و تغذیه، فضا را برای پذیرایی از زائران ایرانی مهیا کنند.

اعزام زائران ایرانی به عربستان براساس اعلام قبلی سازمان حج و زیارت، از هشتم مردادماه آغاز می‌شود. ایرانی‌ها تحت تاثیر روابط سیاسی دو کشور که از سال ۹۴ یکطرفه و از سوی عربستان قطع شد، به مدت یک‌سال از حج تمتع محروم شدند.
 
کلمات کلیدی : حجاج، حج، عربستان، فاجعه منا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.