کد مطلب: 491611
رسانه پیشرو یا پیرو؟!/ صدا و سیما را مستقل بخواهید
علی دارابی/21تیر96
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۱۱
برخی به درستی صداوسیما در جمهوری اسلامی را به مثابه قوه چهارم می نامند. واضعان قانون اساسی هم در زمان تنظیم آن، عزل و نصب رییس صداوسیما را از وظایف و اختیارات مقام معظم رهبری دانستند و نظارت بر این رسانه را بر عهده سه قوه تعریف کردند و هیچ کدام از قوا رجحانی بر دیگری ندارند.
البته در طول این سال ها دولت ها همواره توقع و انتظارشان این بوده که صداوسیما به منزله روابط عمومی و تریبون خاص دولت ها باشند. از سوی دیگر رسانه_ملی نیز به خاطر رعایت استقلالی که داشته است همواره مورد انتقاد دولت های مستقر بوده است. با نگاه اجمالی به دولت آقای روحانی ، آقای احمدی نژاد و آقای خاتمی متوجه این فضا می شویم.
تنها در دوره مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی ، دولت از عملکرد صداوسیما گلایه ندارد، دلیل این ماجرا هم این بود که رییس صداوسیما برادر رییس جمهور بوده و هماهنگی های لازم در حد اعلا میان رییس دولت و صداوسیما برقرار بوده که البته آن هم آسیب های جدی به نظام اطلاع رسانی کشور در همان مقطع و پس از آن وارد آورد.
سخن این است که صداوسیما باید رسانه ای پیشرو باشد، نه پیرو. صداوسیما برای این پیشروی می بایست ناظر بر فعالیت های دولت ها و آمد و شد قدرت های سیاسی باشد. این سخن به معنای این نیست که اشکالات وارده بر صداوسیما در حوزه های مختلف از جمله خبر و اطلاع رسانی را نادیده بگیریم. این نواقص حتما باید برطرف شود و شخص رییس کنونی صداوسیما نیز از منتقدان جدی این مسئله است و به دنبال اصلاحات این ضعف ها می باشد.
دولت ها اگر بخواهند بودجه صداوسیما را به نوعی گروگان بگیرند تا از این طریق به صداوسیما فشار وارد کنند، امری ناپسند است. صداوسیما به لحاظ جایگاه و حوزه فعالیتی که دارد، می بایست دولت ها و مجلس شورای اسلامی، بودجه و اعتبارات مورد نیاز آن را تامین کنند تا مشکلی در امر رسانه روی ندهد.
امروز صداوسیما در خط مقدم نبرد با رسانه های استکباری است و اگر در جنگ سخت، ارتش، سپاه و سایر نیروهای نظامی و امنیتی ما با سربلندی پیروز هستند، در عرصه جنگ نرم نیز باید صداوسیما را از هرنظر پشتیبانی کنیم تا پیروز این میدان گردد.
صداوسیمای مستقل، فراجناحی و فرادولتی ولی در خدمت نظام، همراه و حامی دولت ها و قوای سه گانه، به نفع همه مردم و مسئولان است و اینطور رسانه ای ضامن رشد و توسعه پایدار کشور است.
کلمات کلیدی : لایحه اداره صدا و سیما+ لایحه دولت برای اداره صدا و سیما+حمله دولت به صدا و سیما
صدا وسیما متاسفانه حد اقل در 12 سال گذشته نه تنا ملی و فرا جناحی نبوده بلکه کاملا در اختیار جناح اقلیت بوده و هیچوقت شفاف نبوده است (4471169) (alef-11)
صدا و سیمای میلی (4471187) (alef-11)
صدا و سیما باید خصوصی شود. فقط یک شبکه برای دولت و مجلس باشد. بقیه همه خصوص. (4471234) (alef-11)
صدا و سیما باید بیطرف باشه، نه طرفدار یک جناح خاص (4471271) (alef-11)
اصولگرا
۱۳۹۶-۰۴-۲۱ ۲۰:۰۳:۲۱
اگر از خوبی های دولت بگویید و دولت را نقد منصفانه کنید و در مورد قوای دیگر و همه دستگاهها و حتی صدا و سیما هم نقد منصفانه کنید اونوقت مستقل هستید.
استقلال به گفتن نیست باید با تمام وجود مردم احساس کنند رسانه ملی بی طرفانه و منصفانه عمل میکند.
وگرنه همه همسایه های ما رفتن سراغ ماهواره و اخبار و فیلم و سریال هاشون را از ماهواره نگاه میکنند فقط ما ماهواره نداریم و هنوز امیدوار به اصلاح صدا و سیما ملی (4471272) (alef-11)
دارابی حتما بخواند
۱۳۹۶-۰۴-۲۱ ۲۰:۲۵:۴۵
کمی در صدا و سیما فهرست برنامه های روزانه را بصورت زیرنویس یا گوشه برنامه ها تبلیغ کنید تا همه بدانند چه برنامه ای چه ساعتی است.
بجز اخبارهای روزانه و چند برنامه خاص هیچ برنامه ای ساعت مشخصی در رسانه ملی ندارد.خیلی برنامه ها هم تکرار مشخصی ندارند.
چرا اینقدر رسانه ملی در برنامه ریزی پخش برنامه ها بی نظم است.بسیاری از کانالها اصلا اعلام برنامه بصورت 6 ساعته یا 12 ساعته و 24 ساعته ندارند.
کمی قسمت پخش را سر و سامان دهید.
من نوعی از کجا بدانم کدام برنامه چه ساعتی است.
افراد بیسواد که سواد خواندن ندارند از کجا بدانند. (4471312) (alef-11)
آقای بازرگانی
۱۳۹۶-۰۴-۲۱ ۲۰:۲۷:۲۷
چرا اینهمه پیام بازرگانی پخش میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا آبروی منو بردید.همه بهم میگویند صبح تا شب چقدر کاسبی.
جون هر کی دوست دارید کمش کنید. (4471315) (alef-11)
منتقد اخبار اقتصادی
۱۳۹۶-۰۴-۲۱ ۲۰:۵۶:۵۰
چرا اخبار اقتصادی صدا و سیما محدود است؟؟
فقط ساعت11:30 و 14 و 15:30 شبکه خبر اخبار اقتصادی دارد.این ساعتها کی خانه است؟؟؟برای زنان خانه دار پخش میکنید یا افراد بیکار؟؟؟؟؟؟؟
حداقل 2 خبر اقتصادی در موقع شب مثلا در ساعت 20 و 23 بگذارید تا ما که سرکار هستیم شبها اخبار اقتصادی را نگاه کنیم.ظهرها بیشتر سرکاریم.
کارمندان دولت تا 16 سرکارند.بازاریان هم تا 9 شب سرکارند.
پس چه ساعتی اخبار اقتصادی مستقل را ببینند.
لطفا اخبار بازار مسکن طلا ارز بورس نفت فلزات مهم و حتی قیمت برخی مواد مهم دیگر در بازار را بصورت روزانه و هفتگی در اخبار اقتصادی اعلام کنید.تحلیل اقتصادی بگذارید.متاسفانه اخبار اقتصادی صدا و سیما ناقص است و خبری از تحلیل اقتصادی هم نیست.
اخبار خبرگزاری ها و روزنامه های اقتصادی را در یک برنامه بصورت مجزا در آخر شب در شبکه خبر بذارید.همش روزنامه های سیاسی را تحلیل نکنید.
در شرایط فعلی در کشور ما اقتصاد مهمتر از سیاست است.
چرا این را برخی ها متوجه نیستند. (4471344) (alef-11)
زنان کوچک
۱۳۹۶-۰۴-۲۱ ۲۰:۵۹:۳۳
ساعت پخش برنامه هاتون اشتباست.برنامه های حوزه زنان و کودک مثل آشپزی یا برنامه های سلامت را بیشتر صبح ها و عصرها بگذارید.نه شبها.
شبها بیشتر سریال و برنامه های دورهمی بگذارید تا خانواده ها جمع باشند. (4471347) (alef-11)
لطفا اصلاح شود صدا و سیمای میلی (4471356) (alef-11)
درسته که با صدا و سیما و نحوه اداره و هزینه هاش و برنامه سازی هاش و.... موافق نیستم . اما با دولتی شدن صد در صد مخالفم (4471358) (alef-11)
رسانه ملی باید مستقل از دولت باشد تا دولت های مانند دولت فعلی با تهدید و پرداخت نکردن پول روی عملکرد آن تا ثیر نگذارند (4471406) (alef-11)
خوزستانی
۱۳۹۶-۰۴-۲۱ ۲۲:۳۵:۱۳
پخش شبکه های استانی از روی ماهواره بدر قطع شده.
من که تو یک استان دیگه هستم چطوری شبکه استانی خوزستان را ببینم؟ (4471434) (alef-11)
اطلاع رسانی کنید شبکه ها رو چه ماهواره ای پخش میشود (4471435) (alef-11)
بودجه صدا وسیما را دولت باید تامین کند یعنی از خزانه ملی آنوقت یک اقلیت باید کلا آنرا در اختیار داشته باشد حالا صدا وسیما ملی است یا میلی؟ (4471618) (alef-11)