کد مطلب: 405111
ضرب و شتم پرستار زن توسط بیمار
تاریخ انتشار : شنبه ۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۴۷
مدیر مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین اعلام کرد: در اتفاقی تلخ، بیمار چاقو خوردهای که در بخش اورژانس این مرکز بستری شده بود و تحت درمان بود، نیمههای شب اقدام به ضرب و شتم پرستار زن این مرکز کرده و در ادامه با کلماتی زشت به وی فحاشی کرده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، محسن ادهمی با اشاره به اینکه پرستاراناز جمله افرادی هستند که شب یا روز، روز تعطیل و غیرتعطیل، وقت و بیوقت، در بیمارستانها با جان و دل، برای درمان بیماران زحمت میکشند و نیمههای شب و در حالیکه بسیاری از اعضای خانواده بیماران در خواب هستند، مهربانانه بر بالین بیمار، روند درمان او را انجام میدهند، گفت: آنان طبعاً انتظار دارند اگر بیماری بابت این کار از آنان قدردانی نمیکند، حداقل، آسیب جسمی و روحی نیز به کادر درمان وارد نکند.
این مقام مسئول، با بیان اینکه در کنار بیمارانی که قدردان زحمات پزشکان و پرستاران هستند، متأسفانه گاه شاهد توهین و ضرب و شتم کادر درمان مرکز توسط برخی بیماران یا همراهان آنان بوده است، اظهار کرد: این بار در نیمههای شب آخرین هفته مهر سال 1395 جوان 20 سالهای که بر اثر نزاع و اصابت چاقو به این مرکز مراجعه کرده بود، به خاطر مشکلات روحی و روانی، دست به اقدامی بیشرمانه علیه پرستار اورژانس این مرکز زد.
مدیر مرکز آموزشی - درمانی شهید رجایی قزوین، تصریح کرد: با وجود ضرب و شتم و توهین بیمار علیه این پرستار، کادر درمانی مرکز با صبوری و متانت این جوان را آرام کرده و به تختش بازگرداندند، ولی به علت اقدام بیمار، پرستار مذکور دچار شوک ناشی از این حادثه شد.
ادهمی اضافه کرد: طبق ماده 608 و 609 قانون مجازات اسلامی، برای هر گونه توهین، فحاشی و ضرب و شتم کادردرمانی در حین خدمت، مجازاتهایی مانند جزای نقدی، شلاق و حبس در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایسنا، موارد مشابه چنین برخوردهای نامناسب از سوی بیماران در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین، توسط دفتر حقوقی این دانشگاه به مراجع قضایی ارجاع داده شده است و مسئولان این دانشگاه خواستار حفظ شأن و حقوق کارکنان خود شدهاند.
کلمات کلیدی : ضرب و شتم +پرستار زن +بیمارستان شهید رجایی
مدعی العموم 100 تا ضربه شلاق براش درخواست کنه تا دیگه اینطوری قلدربازی درنیاره (3982607) (alef-3)
پزشکی دفاعی یا محافظه کارانه چیست؟!
پزشکی دفاعی عبارتست از نحوه ای از تصمیم گیری توسط پزشکان که در آن بهترین تصمیم ممکن برای بیمار گرفته نمیشود بلکه بهترین تصمیمی که پزشک را از عواقب قانونی نجات میدهد گرفته میشود.
برای توضیح بیشتر لازم است در ابتدا این نکته را مشخص کنم که برای هر بیماری تنها یک درمان مورد قبول وجود ندارد. بلکه درمانهای مختلف با عوارض و نتایج مختلفی وجود دارد. گاهی بهترین نتایج در درمان هایی به دست می آید که خطرات بیشتری دارند.
مفهوم پزشکی دفاعی اولین بار در آمریکا مورد توجه قرار گرفت. با افزایش برخورد های قانونی با پزشکان به تدریج پزشکان آموختند که چگونه برای دفاع از خود در برابر شکایت های قانونی از درمان های کم خطری استفاده کنند و یا از تست های تشخیصی بیشتری استفاده کنند.
طب دفاعی به دو صورت دیده میشود. اول طب اطمینان دهنده که در آن پزشک از ترس مغفول ماندن مسئله ای در روند بیماری از تست های تشخیصی زیاد و غیرالزامی مثل سی تی اسکن و ام آر آی و ... استفاده میکند.
و دوم طب اجتناب کننده که در آن پزشک تلاش میکند از پذیرش بیماران پرخطر پرهیز کند.
در مطالعه در بین حدود 800 جراح در تخصص های مختلف در آمریکا حدود 90 درصد آنها به نوعی گرفتار این روش بودند.
واضح است که چنین وضعی هزینه اقتصادی بالا بر نظام سلامت و بیماران وارد میکند و بیماران پرخطر را از دریافت آنچه مستحق آن هستند محروم میکند.
احساس بی اعتمادی مابین پزشک و بیمار احساسی کاملا ملموس و قابل درک برای هر دو طرف می باشد. این احساس از یک سو مانع از اجرای کامل و صحیح و به موقع پیشنهادات درمانی به بیمار میشود و از سویی پزشک را به سمت طب دفاعی میکشاند. به این دلیل است که لطمه زدن به اعتماد اجتماعی ما بین پزشک و بیمار میتواند لطمات جبران ناپذیری برای سالهای طولانی در جامعه ایجاد کند. (3982747) (alef-11)
بايد بلايي سرش بيارن مايه عبرت بقيه لات ولوتها (3982805) (alef-11)
اگه یکبار امثال این جوان بی شخصیت را به اشد مجازات برسونن دیگه این رفتارها تکرار نمیشه اما متاسفانه هرگز برخورد جدی با این افراد ناجور نمیشه (3982808) (alef-11)
كارى به اين مورد ندارم و از اين موضوع ناراحتم ولى بعضى پرستارها خيلى متكبر و مدعى هستند و پول ندادن ريس بيمارستان را از چشم بيمار ميبينن. (3983116) (alef-11)