نظر منتشر شده
۹۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 212115
جاسوسی از کامپیوترهای منفک از اینترنت/ فایروال های جاسوس از سیسکو تا هواوی
بخش خارجی الف، پنجشنبه 26 دی 92
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۱
آژانس امنیت ملی آمریکا از ابزاری جاسوسی استفاده می کند که به آن اجازه می دهد بدون اتصال این کامپیوترها به اینترنت نیز از آنها جاسوسی کند.

به گزارش "الف" از نیویورک تایمز و اشپیگل، این تکنولوژی که از ۲۰۰۸ توسط ان اس ای به کار برده شده و در حداقل بیش از 100 هزار کامپیوتر نصب شده است، برای انتقال داده از کانال های فرکانس های رادیویی مخفی استفاده می کند.

داده های رادیویی فوق از طریق قطعات کوچکی که بر روی بورد کامپیوترها نصب شده است و یا قابلیت نصب سخت افزاری بر روی یو اس بی را نیز دارند منتقل می شوند.

سخت افزارهای کوچک فوق که بر روی مادربورد های کامپیوترها قرار داده می شوند داده های کامپیوتر را به داده های رادیویی تبدیل کرده و آنها را به ایستگاه های کاری که می تواند مایل ها دور تر از هدف قرار دارد منتقل کند. این ایستگاه ها نیز داده ها را به مقر سازمان امنیت ملی امریکا منتقل می کند.

استفاده از فرکانس های رادیویی برای انتقال داده یکی از بزرگترین چالش ها تکنولوژیک ان اس ای در مقابل اهدافی بوده است که کامپیوترهای خود را از اینترنت منفک می کنند. قطعات سخت افزاری مذکور معمولا توسط تولید کنندگان قطعات سخت افزاری یا یک جاسوس بر روی دستگاه ها نصب می شود.

عملیات مذکور از جانب آژانس امنیت ملی امریکا "دفاع فعال" نام گرفته است. گزارش شده است نمونه هایی از این عملیات در تابستان ۲۰۱۲ علیه ایران به کار برده شده است. به نوشته نیویورک تایمز، ظاهرا چینی ها نیز به این فناوری دست یافته اند و در برخی موارد علیه اهداف امریکایی به کار برده اند.

اشپیگل همچنین گزارش داده است که آژانس امنیت ملی امریکا همانگونه که با تولید کنندگان کامپیوترهای خانگی و شرکتی مانند دل همکاری دارد، تقریبا با تمام شرکت های تولید کننده فایروال های سخت افزاری و نرم افزاری جهانی از سیسکو تا هواوی قرارداد داشته یا در آنها نفوذ کرده است. به این ترتیب، قراردادن فایروال های شرکت های معتبر جهانی بر سر راه تبادلات شبکه نیز دردی از این مشکل درمان نمی کند.

پیش از این فاش شده بود که علاوه بر راه حل های سخت افزاری، ان اس ای از نرم افزارهای جاسوسی و تروجن نیز برای نفوذ در کامپیوترها استفاده می کند. یکی از این نرم افزارهای جاسوسی، اکس کی اسکور نام دارد که به طور گسترده در سیستم های عامل کاربران نصب شده و اطلاعات آنها را به امریکا منتقل می کند.

منابع:
نیویورک تایمز، اشپیگل، گاردین
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۰۷:۲۸
دنیا دنیای جاسوسی است.

تمام دولتها به خاطر منافع و امنیتشان دستی در جاسوسی دارند. (1911851) (alef-17)
 
امیرحسین
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۲۰:۱۴
این کار برای سینه چاک های حقوق بشر ننگه. آمریکا یک دروغگوی ریکار است طوریکه زمین تا به حال شاهد چنین قدرت شیطانی ای نبوده. (1912012) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۳۸:۱۹
دنیا دنیاییه که همه سینه چاک حقوق بشرند. آمریکا و روسیه و چین و کرده شمالی و ما و سوریه هم نداره! (1912547) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۲۹:۲۴
هواوی یکی از بزرگترین شرکتهای چین هست که بسیاری از تجهیزات مخابراتی کشور ما را تولید و نصب کرده از مراکز تلفن ثابت و همراه تا وایمکس ایرانسل و مبین نت و حتی مراکز روستایی. (1912516) (alef-10)
 
امیر نمیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۲۳:۵۸:۴۹
شرکت هواوی که بطور گسترده ای در زیرساخت های ارتباطی ایران نفوذ کرده است محل شرکت های خود در ایران را به مرکز عیش و نوش و لهو و لعب مهنداسان چینی تبدیل کرده است و متاسفانه به بدترین وجه از دختران ایرانی که در این شرکت ها استخدام میشوند بهره برداری می کنند.
بد نیست مسولان ذی ربط سری به این حیاط خلوت هواوی بزنند و با یک جستجوی ساده از روابط فی ما بین کارکنان با سوپروایزر ها و مهندسان چینی پرده بردارند. (1915360) (alef-17)
 
مانی
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۷:۳۱:۱۶
همه جانظارت همه چی فیلتر به اینجاها که میرسه...خدابدادمابرسه (1916833) (alef-13)
 
مجدآرا
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۴۴:۴۶
والا موبایل من با این که ی دکل 20 متریم پس کلمه آنتن درست و حسابی نمی ده، اون وخ چجوری این قطعه مایل ها برد داره؟
جل الخالق (1912706) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۴:۱۵:۲۱
خب موبایلتو بگیر پس کلت حتما آنتن می ده (1914248) (alef-17)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۲۳:۳۱
اینجوری که شما هر روزخبر جاسوسبودن یه شرکتو مینویسین مندیگه میترسم پنکه اتاقمنم اطلاعاتمو پخش کنه :-) (1911891) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۱۲:۵۲
اتفاقاً پنکه اتاقت اطلاعات به خصوصی نظیر را پخش میکنه! حواست باشه! (1912288) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۳۷:۰۵
کلا از دید اینها کل مردم دنیا در حال جاسوسی از آقایان هستند ! نیست اطلاعات مهمی و تکنولوژی های پیشرفته ایم هم دارند می ترسند دزدیده بشه ! (1912355) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۱۰:۲۵
این آفتابه ما هم مشکوک می زنه . (1912623) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۲۰:۳۱:۱۴
سلام بدون داشتن دانش واطلاع كافي وفقط بر پايه مخالف خواني إظهار نظر كردم نتيجة اي بهتر ازاين ندارد (1913197) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۱:۲۹:۲۰
کلام شم اکلا درسته، اما این اطلاعات رو اسنودن گزارش کرده و همین مقاله رو هم به نقل از منابع خارجی مثل اشپیگل نوشتن. تو این دنیای بی سر و ته نباید خیلی خوشبین بود، و البته نباید خیلی بدبین بود چون دیگه نمیشه زندگی کرد (1918042) (alef-1)
 
یک دوست
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۰۰:۴۰:۵۵
عزیزم اونا دنبال اطلاعات هستند و اطلاعات لزوماً تکنولوژهای پیشرفته نیستند . اون روزی که کشور های غربی کلی کمک انسان دوستانه به کشورهای جهان سوم برای دسترسی به کامپیوتر و اینترنت می کردند و ما مدام از این همه انسان دوستی آنها تمجید می کریدم ، آنها فکر امروز را می کردند . حالا آنها خیلی راحت تر و کم هزینه تر از هر زمان دیگری می توانند به اطلاعات بسیار مهم هر کشوری دسترسی داشته باشند . (1919666) (alef-1)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۳۶:۱۶
همانطور که بودجه ایمیل و سیستم عامل ملی را اتلاف کردند برای سخت افزار هم هیچ کاری نمیتوانند بکنند (1911907) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۳۶:۵۹
اینترنت کل کشور ما بر روی این 2 محصول قراردارد و چاره دیگری هم نداریم! (1911909) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۱۴:۰۵
اینترنت ما آنقدر کم سرعت و ناکاراست و قطع و وصل میشود که جاسوسان را هم کلافه میکند ! (1912632) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۱۵:۰۹
این خبر مربوط به روشی برای جاسوسی از کامپیوترهائی است که به اینترنت متصل نیستند. (1914642) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۱:۵۵:۲۳
یعنی می خواهید بگید که اینها از قبل می دونند کدوم کامپیوترها به اینترنت وصل نخواهند شد؟ (1916089) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۴۱:۰۷
فرکانس رادیویی ؟
اون نابغه که این را نوشته باید بیاد توضیح بده چطوری این حجم از داده را می شه رو فرکانس رادیویی مدوله کرده و بعد با یک فرستنده کوچک به کجا فرستاد ؟!!!
گیرنده باید در 10 قدمی فرستنده باشه ××× :))))))
اونوقت سازمان مقررات رادیویی اینجا کشکه . این امواج با هم تداخل نمی کنه ؟؟!!!
فایروال معروف خودشون کانفیگ دارن ارتباطاتشون مونیتور می شه .
آخه یکمی فکر کردن و تحقیق کردن خوبه .

حالا من یه ایده بهتون بدم برای دفعه بعد بهتر عمل کنین.
مثلا بگین یه چیپ گذاشتن توی مادربردها که وقتی کنار خط تلفن باشه می تونه اطلاعات را از طریق خط تلفن منتقل کنه البته با این همه بیشتر از 5 الی 30 کیلوبایت هم نمی تونه انتقال بده و آخرشم مراکز ارتباطی قادر به پیگیری ارتباط هستن. (1911922) (alef-17)
 
شایان
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۴۳:۲۶
شما یه تماس با نیویورک تایمز بگیر بهشون بگو خیلی نابغه این! یه زنگ هم به اسنودن بزن بد نیس. بگو من از ایران تماس میگیرم همتونو زیر سوال بردم چون خیلی نابغم
http://www.nytimes.com/2014/01/15/us/nsa-effort-pries-open-computers-not-connected-to-internet.html (1911924) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۵۸:۳۴
به جاي تمسخر برو جوابشو بده.من يه دانشجوي الكترونيك هستم كه تخصصم مدار مخابراتيه.وجود همچين سيستمي روي مادربرد ها تقريبا صفر هستش.شما يه موج ارسال كن ببين فردا پليس با موج ياب دم در خونتونه (1911955) (alef-17)
 
ب
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۲۸:۵۳
حالا خوبه خود مقاله گفته این یه چالش فنی براشون بوده تا یکی دو سال قبل. ضمن اینکه دوست عزیز ، من کارشناس موج نیستم اما بعید می دانم این موج یاب های پلیس ساخت داخل باشن! (1912038) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۱۹:۰۴
نگفته روی تمامی مادربردها بلکه روی مادربردهای هدف. (1912483) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۳۷:۰۹
بعید نیست که این فرستنده ها روی مادربورد هایی نصب بشن که به مقصد کشور های دیگر صادر می شوند.
بالاخره تاجر هر کاری حاضره بکنه که جنس رو با قیمت پایین تری وارد بکنه ... (1912544) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۵۴:۳۳
دارم به این فکر می کنم که دیگر چه تکنولوژی مانده که شما دوستان با این نظریات آن را بر مردم عادی حرام نکرده باشید ... (1912589) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۰۵:۱۲
عامو واشنگتن پست و نیویورک تایمز نوشتن. اون‌ها هم توهم توطئه داشتن؟! (1914620) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۱۳:۴۱
دانشجوی عزیز به خاطر همین چیزها اونها شدند آمریکا و ما هم هنوز درگیر دود خودروها و... هستیم . اگر توجه می کردید می دیدید که گفته شده این تکنولوژی اینقدر پیشرفته است که چینیها هم دنبالش بودند. (1912631) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۰۵:۵۱
شما هم بلافاصله یه توجیهی برای تجاوز آمریکائی‌ها به حقوق مردم و جاسوسی بتراش. (1914621) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۲۷:۲۹
ما كه كرديم هيچ كس هم نيومد
دلت خوش ها (1912662) (alef-17)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۳۱:۰۳
راست میگه خوب منم الکترونیک خوندم و میفهمم این اراجیف که نوشتن فقط واسه اینه که اینترنت ملی و ایمیل ملی رو بزور قالب مردم کنن. (1912045) (alef-17)
 
ب
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۳۴:۳۲
یعنی می فرمایید رسانه های امریکایی دارن سعی می کنن اینترنت ملی رو تو ایران جا بندازن! چه قدر متوهم شدیم ما. (1912053) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۴۵:۳۹
همش بدبين هستيد به حاكمان خودمون.بحث جاسوسي بدون استفاده از اينترنت چه ربطي به اينترنت ملي داره???هنوز ميدوني اينترنت ملي چيه???فكر كنم با اينترانت اشتباه گرفتي.در ضمن در جواب اون دوستي كه گفت موج ياب ها خارجي هستن.ميتوني از موج ياب توليد چين استفاده كني. (1912076) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۵۱:۰۳
جالب اینجاست که از بین همه خبر های رسانه های آمریکایی چند وقته رسانه های داخلی میگردن و اونهایی رو پیدا میکنن که مرتبط با جاسوسی آمریکاست رو منتشر میکنن.
این مشکوک نیست؟!!!
همه خبر هایی که علیه ایران مینویسن دروغه ولی به این خبر ها میشه اتکا کرد جالبه. (1912090) (alef-17)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۴۸:۰۴
هر فردی که دوره های امنیت رو گذرونده باشه میدونه که هیچوقت امنیت کامل وجود نداره و اطلاعاتمون به راحتی در دسترس هکرها و جاسوسان قرار داره. تقریباً هیچ راه گریزی هم برای عدم افشای اطلاعات وجود نداره و همه فایروالهای سخت افزاری و نرم افزاری قابل نفوذ هستن. دلیل این امر هم همکاری شرکتهایی مثل سیسکو مایکروسافت اپل و... با سازمانهای جاسوسیعلی الخصوص سازمان جاسوسی آمریکاست. اگه حرف منو قبول ندارید بهتره از استادای فن و اونایی که واقعاً واردن بپرسین. (1912389) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۲۹:۲۸
تو كه مي گي همش راسته اين را چرا نمي گي راست لابد با درساي كه تودانشگاه آزاد بوركينافاسو خوندي جور در نمياد (1912666) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۱۵:۵۹
اونجا با تکنولوژی پیشرفته جاسوسی می کنند اینجا با اینترنت ملی. باالاخره هر جایی فتنه گرهای خودش را داره. (1912637) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۰۶:۳۵
یعنی با واشنگتن پست و نیویورک تایمز بستن که این مطالب رو منتشر کنن؟ دم برادرا گرم واقعا و ماشاء به این توهم توطئه شما! (1914623) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۱۷:۳۲
دوستان توجه کنند که این ابزار احتمالاً برای اهدافی خاص و در مقطع زمانی مشخص مورد استفاده قرار گرفته و مثلاً دریافت کننده امواج نیز در نزدیکی هدف مستقر بوده و الخ. البته صرفاً چیزی را که منطقاً به ذهنم رسید عرض کردم. ممکن است از نظر فنی قابل قبول نباشد. (1912308) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۲۹:۳۳
دو ست عزیز آمریکا تکنولوِیهای حساس رو بعد از چند سال استفاده انحصاری و مخفیانه، روانه بازار میکنه و در دسترس عموم قرار میده. بنابر این آنچه به عنوان فناوری جدید میشنوید بدونید که چند سالی انحصارا توسط CIA مورد استفاده قرار گرفته. بنابراین بسیاری از چیزهایی که در زمینه جاسوسی میشنویم طبیعی هست که با دانشی که منو شما باهاش آشنا هستیم همخوانی نداره و ظاهرا غیر ممکن بنظر میرسه (1912176) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۲۱:۵۳
30کیلو بایت اطلاعات فوق الاده اطلاعات زیادی حساب میشه عزیز دنیا دنیای جاسوسی (1912318) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۰۷:۳۷
عامو روی اینترنت نمی‌فرستن که ۳۰ کیلوبایت شما مسئله‌ای باشه. یک بار خبر رو بخون بعد نظر بده. (1914626) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۴۷:۱۳
منم الکترونیک می خونم
یه پیشنهاد: لطفا به درس هایی که می خونین استناد نکنین. اینا مال عصر بوقه
کی گفته گیرنده باید ده قدمی باشه
همین الان تو بازار فرستنده گیرنده های رادیویی با برد چند کیلومتر پیدا می شه (به راحتی) تازه این فرستنده گیرنده ها خیلی وقته که تجاری شده

فقط غیرممکن غیرممکن است (1912571) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۲۶:۲۹
عزيزم تو كه نمره پاسي گرفتي و شب امتحاندرس خوندي نمي خواهد نظريه بدي
اين روش براي ارسال كدهايي كه به طور خاص نشانه گذاري شده مثلا اگر در اين سيستم بيش از تعدادي كلمه خاص فرضااوباما وجود داشته باشد سيستم يك سيگنال مخابره مي كند و اون سيستم كد مي شود و تحت نظر قرار مي گيرد (1912658) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۷:۵۲
حتما این فرستنده ها الگوریتم های کدینگ خاص خودش رو دارند که قابل فهم برای هر گیرنده ای نیستند (1914000) (alef-17)
 
مجتبی
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۴۳:۲۸
دوست عزیز همچین کاری نشدنی نیست. اینها توی مبحث ایوسدراپینک جا میگیره که یکی از راه های مقابله با اون شیلدینگه. (1912702) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۵:۵۳
سلام.
باAM که نمی فرستند! این امر غیر قابل باور نیست ولی چون گیرنده ها باید نزدیک به کامپیوترها باشند احتمالا اینها در داخل امریکا یا کشورهائی که امریکا در آنجا ها پایگاه دارد به کار می رود(البته اگر آنتن های BTS خودشان گیرنده و فرستنده این اطلاعات نباشند!) (1913992) (alef-17)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۲:۰۶:۲۸
موافقم 
کسانی که این چرندیات و می نویسند نه میفهمند پهنای باند چیه نه می فهمند انتقال اطلاعات یعنی چی 
قبل از نوشتن این چرندیات ۲ تا کتاب شبکه بخونید 
این چرندیات من و یاد عباسی می اندازه که می گفت موس وسیله جاسوسی و دریافت اثر انگشت است  (1914050) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۰۹:۲۳
عامو شما این رو به نیویورک تایمز بگو:
http://www.nytimes.com/2014/01/15/us/nsa-effort-pries-open-computers-not-connected-to-internet.html (1914636) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۰۰:۰۳:۲۱
از کی تا حالا منابع آمریکا (شیطان بزرگ) معتبر شده ؟ (1915371) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۹:۳۹:۳۹
تو هم پرفوسري لابد از MITداري برامون كامنت مي گذاري!!!!!!!!!! (1917056) (alef-1)
 
شسیبزل
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۰:۵۲:۲۱
خود ایران جاسوس نداره؟

مگه فرمایش خود پیامبر و امیرالمومنین نبوده که در حکومت اسلامی از بین افراد معتمد، جاسوسانی بگمارید؟

پس چرا توقع دارید آمریکا جاسوسی نکند! (1911946) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۳۰:۱۸
عجب مردمی شدیم ما. توقع نیست از امریکا جاسوسی نکند که مدام میگویید مگر ایران جاسوسی نمی کند و یا مگر در اسلام جاسوسی نیامده است؟
توقع نیست که مردم خودمون بشن وکیل مدافع امریکا.
بهتر است روش های جاسوسیشون رو بدونیم تا رودست نخوریم. (1912043) (alef-17)
 
ناقلا
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۰۹:۲۸
جاسوسی یکی از قدیمی ترین مشاغل دنیاست ومختص امروز نیست مهم اینه که ما به علم روز مجهز باشیم تا جاسوسانی که منافع مارو به خطر میاندازند ناکام بگذاریم و هم اطلاعات لازم وحیاتی خود را بدست آوریم جاسوسی به النفسه شغل زشت وبدی نیست مهم اینه که در خدمت چه هدفی باشه اگر هدف درست وشریف باشه جاسوسی هم برای اون هدف شریف وقابل تقدیره اگر سرویس اطلاعات کشوری ضعیف باشه قطعا شب سر راحت به بالین نمیگذارند (1912134) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۰۷:۴۲
حریم خصوصی تقریبا دیگه معنا نداره (1911984) (alef-17)
 
siamak
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۲۱:۰۴
به عنوان یک کارشناس ارتباطات رادیویی و یک ادمین شبکه با 13 سال سابقه کار با سیسکو و ... مطلب شما را تنها عملی نمی دانم بلکه آن را شبیه یک طنز میدانم و فکر میکنم راههای نفوذ به یک شبکه و سرقت اطلاعات از آن به مراتب ساده تر و کم هزینه تر از نصب یه افسانه رادیویی بر روی دیوایسهای سیسکو است . اصولا اگر کسی دسترسی کامل هم به یک سیسکو پیدا کنه فقط میتونه پکتهای آن را دریافت کنه و تحلیل پکتها و آنالیز آنها در کاربری دستگهای معمولی و سوییچ ها و روترهای سیسکو که در ایران استفاده میشود نیست. بنابراین حتی ارسال کامل اطلاعات خروجی از یک روتر نمی تواند خطر امنیتی و ارزش اطلاعاتی داشته باشد. (1912013) (alef-17)
 
شایان
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۳۳:۰۷
خبر نوشته شده خیلی خلاصه و ناقص است. اونطوری که با مطالعه اصل منابع متوجه شدم نگفته بر روی دیوایس سیسکو ابزار رادیویی نصب می کنند. بلکه دو تا موضوع جدا مطرح شده. یعنی هم ابزار رادیویی روی کامپیوترها نصب می کنند و هم خود فایروال سیسکو و امثالهم به عنوان وسیله جاسوسی عمل می کنند. (1912049) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۱:۳۸:۱۶
عامو، این روش برای سرقت داده از شبکه‌هائی بوده به طور فیزیکی مجزا از اینترنت هستند. (1912063) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۸ ۱۰:۴۹:۴۵
منظور از مقاله بزرگنمایی توانشون بوده تا ما ساده ها هم باور کنیم. مثل قضیه فرستادن انسان به ماه که بعضیا میگن هنوز هم توانشو ندارند. (1915927) (alef-13)
 
ناقلا
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۰۰:۰۰
به جای این حرفها کمی از بودجه ای که با رانت یا اختلاص نابود میشه صرف تحقیق برای ساخت سخت افزارهای مورد نیاز کنید مگر آمریکاییها از آسمان اومدند بخواهیم میتونیم نباید اینقدر آنها رو بزرگ کنیم تولید رو رونق بدهید تا درآمد لازم برای این پروژه ها رو داشته باشیم (1912110) (alef-17)
 
ايراني
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۲۴:۲۰
خوب 99% ملت ايران چي دارن كه كسي بخواد ازشون جاسوسي كنه ؟ جاسوسي بكنه كه چي بشه ؟ وزارت خانه ها و مراكز مهم دولتي هم خودشون يك فكري براي خودشون بكنن و ملت را به اين بهانها به زحمت نيندازند! (1912162) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۲۸:۱۳
بنده به عنوان يك مشاور در زمينه IT اين مملكت خدمتتان عرض ميكنم كه

1- اولا سازمان مقرارات راديويي فقط در مورد طول موجهاي شناخته شده (مجاز و غير مجاز )فعاليت دارد ، و با تاسف بگويم چندي پيش يكي از دوستان كه در زمينه مخابرات تخصص داشت بدليل عدم حمايت از كشور خارج شده و هم اكنون در آمريكا مشغول به كار و تحصيل است .. تخصص ايشان در تغير موج به نحوي كه داري طول برد بالا و غير قابل شناسايي كردن آن بود

2- در زمينه امكان ارسال امواج از روي مادر بورد و يا هر ديوايس ديگري بايد بگويم حسب الظاهر طراحان اين نظريات مساله بروز گرما(تا حد ذوب شدن) در اين قطعات را فراموش كرده اند . لطفا اين قضيه رادر تخيل بعديشان مد نظر بگيرند

3- از حق نگذريم مساله فرستنده و گيرنده ها در بعد تجاري با نظامي متفاوت است ، البته اين نوع سناريو متن هم از ديد نظامي غيرممكن نيست ولي در تقابل با ارسال چند مايل انطرفتر بيش ازحد تخيلي است

4- زماني ما توانستيم با اختلال امواج و ايجاد پوشش راديويي متهاجم بهپادها را دچار مشكل و به چنگ اوريم ، انزمان بيش از حد به خود افتخار كرديم و تا حد نفوذ در سيستمهاي امنيتي جلو رفتيم ، در صورتي كه اگر همان زمان دست از توهمات خود برداشته و بجاي خبر سازي بي مورد در مورد توان نظامي خود به واقعيات توجه ميكرديم امروز اين گونه به تخيل در مورد قدرت ديگران نميپرداختيم

5- والبته از حق نگذريم متاسف هستم از اينكه بگويم سنگهاي راديويي كشف شده در فرودو بطور اتفاقي كشف شدند ، يعني اينكه ما با امنيت خيلي مشكل داريم ، و مشكلمان هم زماني تشديد ميشود كه به تخيلات بجاي واقعيت مي پردازيم (1912167) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۳۱:۳۶
قشنگ بود 6 و 7و .... بنویسید (1912522) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۱۹:۳۰
در مورد آیتم 4 مطمئن هستید برادران روس کمک نکردند ؟ (1912646) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۷:۳۹:۱۵
تو اين كشور نخبه هاي زيادي كه بهره هوششيون از شما به مراتب بيشتر هست هستند كه تو اين روند حضور داشتند (1912870) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۵:۴۸:۳۱
لازم است بدانید در سالهای اخیر میانگین ضریب هوشی ایرانیان کاهش یافته که یکی از علل مهمش خروج هزاران فرد باهوش از این مملکت بوده .( تشریف ببرید دانشگاه شریف از دانشجو های سال اولی بپرسید ببینید برنامه آنها برای آینده شان چیست ؟) ثانیا" ما ایرانیها به خاطر غرور بی دلیل ( که بدبختمان کرده ) فکر می کنیم همه کار می توانیم بکنیم و حتی بقیه دنیا را هم می توانیم اداره کنیم .
در صورتیکه خود آمریکاییها همچین ادعایی ندارند و به همه اجازه کار و پیشرفت می دهند . رئیس صنایع دفاعی آمریکا ( DARPA) یک هندی است . همینطور در مورد بقیه مطالب .
الان یک افغانی باهوش پیدا شود خود شما حاضرید تا او رئیس شما شود ؟
فکر کنم اینقدر رحمی که خدا به آمریکاییها کرده به خاطر همین مسایل باشد و ما هم چوب ظلمی را می خوریم که در تمام زندگی و جامعه مان حضور دارد . (1914336) (alef-17)
 
امید
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۶:۱۰:۴۹
بند 4 خیلی جالب بود. (1912751) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۳۸:۵۳
شما افراطی ها عادت کردید با همه چیز امنیتی بر خورد کنید هزار وسیله مفید رد و بدل کردن اطلاعات را فیلتر کردید فقط به خاطر اینکه فقط جنبه منفی اون رو می بینید ! (1912200) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۴۹:۰۴
وقتی آمریکا شرکت اپل و دیگر شرکتهای سخت افزاری را از لیست تحریم ها برداشت، یه عده خیلی ذوق کردند که تحریم ها کاهش یافت. اما نمی دونستند که آمریکا چرا این کار را کرد!!! (1912243) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۲:۵۸:۳۶
دوستانی که از دید تخصصی نگاه کرده و گفتند امکان نداره مثل کسانی هستند که قبل از اختراع هواپیما نمی تونستند باور کنند وسیله ای انسان رو می بره اوج آسمانها! (1912258) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۰۴:۱۴
پس با این حساب stuxnet هم میتوانسته اطلاعات را با این تکنولوژی بفرستد. و متاسفانه باید گفت اگر چین هم این تکنولوژی را داشته باشد بخش بزرگی از سخت افزار های ما چینی است و اطلاعات ما غیر از nsa در پکن و شانگهای هم ذخیره شده! (1912268) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۹:۳۹:۲۳
شک نکن که چینی ها با این اطلاعات کلی با آمریکاییها معامله می کنند! (1914819) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۰۶:۰۷
حالا میان فیسبوکو میبندن میگن ابزار جاسوسی ه !! هه هه
خیلی مونده ما بفهمیم.... (1912273) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۱۷:۱۱
به منابع مطلب دقت کنید و بعد ادعای فهم خود و نفهمیدن دیگران را بیان کنید:
نیویورک تایمز، اشپیگل، گاردین (1914646) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۲۷:۱۰
تمام دنیا داره از اسکایپ و وی چت و فسبوک و تتیوتر و هزاران برنامه مفید دیگه استفاده می کنند و هزاران سایت از این امکانات برای تبلیغات و پشتیبانی سایت های خود استفاده می کنند ولی ما خودمان ،خودمان را تحریم کردیم !!! (1912327) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۲۸:۲۹
تمام کنید این توهم جاسوسی را ! (1912331) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۸:۱۶:۳۷
تمام کنید این توهم توطئه داخلی را:

منابع:
نیویورک تایمز، اشپیگل، گاردین (1914645) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۳۲:۰۳
دوباره کی فایروال چینی ایرانی درست کرده میخواد بفروشه ؟ (1912338) (alef-10)
 
احسان
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۴۲:۱۰
راستش من هم شک دارم به این موضوع. چون اطلاعاتی که توی مادربورد منتقل می‌شن خیلی خیلی زیاد هستن و اکثر اون‌ها هم اطلاعات فنی و سیستمی هستن و هیچ ارزش اطلاعاتی ندارند. فرستادن اون حجم بسیار عظیم از اطلاعات از یک کامپیوتر هم به نظر من عملی نیست چه برسه به صدها کامپیوتر در هر محله. بعد از اون، پالایش این حجم عظیم اطلاعات کاری غیر ممکن است.
مثل اینه که کسی یه شیشه عسل ریخته باشه توی آب دریا و حالا بخواین آب دریا رو انتقال بدین به تهران و اون عسل‌ها رو از توش استخراج کنین!! (1912372) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۲۳:۵۰
احتیاج به استخراج عسل نیست . فقط کافیه یک لیتر آب آزمایش بشه و مقدار عسل آن مشخص شود و در حجم آب دریا ضرب شود بعد این پیغام ارسال شود " اینجا در این موقعیت این مقدار عسل با این کیفیت وجود دارد" و بعد هم زنبورها برای نابودی عسل اعزام می شوند! (1912655) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۳۲:۵۱
من فکر نکنم این روش برای همه کاربران اجرا بشه، احتمالا به شکل محدود روی اهداف معینی اجرا شده (1912675) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۶:۰۶:۴۳
پایش از مبدا (1912743) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۶:۰۶:۵۴
مرگ بر آمریکا (1912744) (alef-17)
 
سعید
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۳:۵۷:۴۶
حتی تو سریال هوش سیاه هم کامران بوریایی از همین روش استفاده کرد. (1912406) (alef-10)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۴۲:۲۷
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/240197
مقاله نسبتا خوبی درباره سازمان nsa است (1912558) (alef-17)
 
هموطن
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۴:۵۲:۰۷
زمانیکه ما دانشجو بودیم و سخت افزار انواع میکرو و پروسسور را بررسی میکردیم و در انزمان اینگونه بود که هر میکرویی دستورالعملهای خاص خودش را دارد و هر خانواده با خانواده هم نسل خودش همخوانی دارد و در انزمان تصور اینکه بتوان داده های یک کامپیوتر حامل یک سیستم عمل را بتوان را با یک میکرو یی که اصلا سیستم عامل ندارد را تغییر داد غیر ممکن بنظر میرسید ولی بعدها دیدیم که این کار را انجام داده اند و به هر سیستمی و از هر سیستم عاملی نفوذ میکنند در انزمان فهمیدیم که امنیت شبکه کشک است و امنیتی وجود ندارد. (1912586) (alef-17)
 
جهان آزاد
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۰۹:۴۴
جاسوس خونه اي شده اين دنيا
اونوقت آقايان از آزادي دم مي زنند
تو خونمون رو ديوايس شخصيمون كه به اينترنت وصل نيست هم عكسهاي عروسيمون را نمي تونيم بريزيم.
جهان آزاد…جك مي گويند (1912620) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۲۱:۰۸:۱۳
عکس عروسی جنابعالی به چه دردشون میخوره آخه؟!!!! (1913244) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۲:۳۸:۴۲
عزیزم که انقد محدود فک میکنی، تو دنیای امروز که حجم اطلاعات قابل دسترسی از حجم تصورات هر یک از ما هم بیشتره، کسی دنبال عکسای عروسی شما نیست که نگرانی! یعنی در واقع اینطور فکر کن که وقتی همه افراد دنیا عکش عروسیشان در دسترس باشه کلا چیز عجیبی نیست که کسی دنبال هک اون از رو سیستم شما باشه. (1914106) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۱۵:۳۷:۴۲
توصیه من این است که میکروفون موبایلتون را هنگام دست به آب رفتن حتما" خاموش کنید . (1914332) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۵:۳۱:۱۲
ما اینقدر سرعت اینترنتمون پایینه 1000 تا نرم افزار جاسوسی روی سیستم نصب کنند چقدر میتونند اطلاعات خارج کنند؟! (1912670) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۶:۱۴:۵۷
من در تعجبم که این همه ادم پر مدعا اینجاست هیچ کس توجهی به دیاگرام موجود در مقاله اصلی نکرده است...دوستان عزیز الف بهتر بود بجای این همه اسمان ریسمان یک تصویر موجود در مقاله رو میگذاشتید تا شاید دوستان کمی سنجیده تر اظهار نظر کنند..در ضمن در دنیای الکترونیک تقریبا هر کاری را میتوان انجام داد نگاه بخودتون نکنید که یک درب باز کن برقی میسازی..فکر میکنی الان تسلا هستی.... (1912756) (alef-17)
 
محمد جواد
۱۳۹۲-۱۰-۲۶ ۱۹:۱۳:۴۲
اولا این موضوع خیلی هم جدید نیس ولی نه برای گیرنده مایلها دورتر بلکه برای همکار جاسوست توی دوتا اتاق بغلت
سخت افزارهای آلوده خیلی وقته در جاسوسی بکار میرن نمونه اش هم پرینترهایی بوده که یک تاجر ایرانی جاسوس به ایران آورده بود و اعدامش کردند. البته نه با امواج رادیویی که با حافظه های مخفی داده ها را ذخیره میکردند و بعد مدتی به بهانه خرابی و سرویس داده هاشون توسط شرکت اون بابا تخلیه میشد (1913051) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۰۰:۵۶:۵۴
همه تحت کنترل هستند (1913620) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۷ ۰۱:۰۱:۲۰
گاهی وقتا از خودم میپرسم چرا باید امریکایی ها میلیونها دلار پول خرج کنن که بفهمن من به دوست دخترم چی میگم یا اطلاعات روی کامپیوترم که 90 درصد اطلاعاتش و از همونا دزدیم چیه؟ تازه چه اشکالی داره ما اطلاعات و فیلمها و ... اونارو می دزدیم اونام یکم اطلاعات ما رو بدزدن؟ (1913625) (alef-17)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۹ ۱۸:۴۹:۲۶
بابا اگر یک فرستنده بخواد توی برد کامپیوتر این همه اطلاعات رو بفرسته میدونید چقدر توان لازم داره؟؟ تازه این فرستنده باید امواج رو مثل امواج رادیویی ربفرسته که بتونه مایل ها دورتر دریافت بشه .. یک فرستنده ای که VHF باشه و تازه انتن بلند داشته باشه تا بتونه تا مثلا در بهترین حالت بالای کوه 80 کیلونتر دریافت صدا و نه هم دیتا داشته باشه حداقل 5 آمپر میکشه تازه این وقتی که در ارتفاع مناسب باشه حالا شما در نظر بگیرید کامپیوتر توی اطاق با این همه ساختمان اطلاعات دیتا که با کوچکترین مانعی قطع بشه کیلومترها دروتر فرستاده بشه... خوب منبع تغذیه که معلومه چقدر جریان میکشه تابلو میشه...شما اینو با یک شبیکه سلولی مثل موبایل مقایسه نکنید که برای جبران توان کم فرستنده دکل های بی تی س همه جا زده میشه .. به نظر من این مقاله مشکل داره (1918950) (alef-10)
 
یکی از دوستان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۱:۰۶:۵۸
بسمه تعالی
باسلام
ضمن عرض خسته نباشید به استحضار می رساند
درپاسخ دانشچوی که گفته است که من مخابرات می خوانم و یا دیگر افرادی که بر باور دانشجوی مذکور هستند که عملا از نظر علم مخابرات انجام چنین امری(جاسوسی غیر ممکن است با شیوه قید شده) ما بر این باوریم که دانشجوی مذکور می باید مراتب بالاتری از علم مخابرات را ظی نماید و آنوقت متوجه می شود که انجام جاسوسی به شیوه پیچیده تری اما به روشهای ساده تر وجود دارد که هم اکنون ایشان آنرا غیر ممکن میداند مگر در گذشته انسان می توانست پیشرفتهای که هم اکنون به آنها دست یافته است را تصور کند شما در آینده شاهد پیشرفتهای خواهیدبود که هم اکنون تصور آنها برایتان مشکل است ممکن است سوالی پیش آید که با وجود چنین تکنولوژی همه ابعاد زندگی انسان تحت کنترل دیگرا ن خواهد بود بلی اگر شما دست روی دست بگذارید و به قله های پیشرفت علم و تکنولوژی دست نپابید چنین خواهد اگر کسب علم نمودید بدانید که خداوند برای هر چیزی ضد آنرا آفریده است آنوقت شما می توانید آن امواج را در کنترل خود بگیرید و آن افراد را در اختیار چون آنها میخواستند شما را در کنترل بگیرند و من ا...التوفیق (1920063) (alef-9)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.