نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 401061
کشتار حیات وحش توسط سگ‌پا‌ها ادامه دارد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۷
گرازکشی
گروه‌های متعدد از شکارچیان از نقاط مختلف کشور، شبانه با استفاده از نورافکن، قدرت دید را از گونه‌های ارزشمند حیات وحش خوزستان گرفته، به وسیله تفنگ شکاری و سگ‌های آموزش داده شده به کشتار حیات وحش مشغول می‌شوند و از کشاورزان دستمزد دریافت می‌گیرند.
 
در حالی که تخریب زیستگاه‌ها در استان خوزستان هم مانند سایر نقاط کشور و چه بسا بیشتر، بقای نسل حیات وحش را با خطر جدی رو‌به‌رو ساخته، سگ‌پا‌ها (شکارچیانی که به همراه سگ‌هایشان به منظور حفاظت از مزارع توسط کشاورزان استخدام می‌شوند) آفتی مرگبار برای بازماندگان حیات‌وحش نیمه‌جان استان به حساب می‌روند.

ناصر عبیات فعال محیط زیست استان خوزستان در گفت‌و‌گو با تسنیم در این‌باره می‌گوید: برخی کشاورزان برای حمایت بیشتر از مزارع و محصولات کشاورزی خود در برابر آسیب‌های احتمالی حیات‌وحش، گروه‌هایی را به کار می‌گیرند تا با استفاده از سگ‌های آموزش دیده شده، گراز و دیگر گونه‌هایی که ممکن است به مزارع آسیب برسانند را از بین ببرند.

وی با بیان اینکه مردم شهرستان دشت آزادگان با به کارگیری و حضور این افراد در منطقه به شدت مخالفند، می‌گوید: این گروه‌ها که در منطقه، گرازکش یا سگ‌پا نامیده می‌شوند علاوه بر تأمین خواسته کشاورزان و دریافت دستمزد، از گوشت گرازهای شکار شده استفاده هم می‌کنند و متأسفانه آنقدر گستاخ شده‌اند که علی‌رغم حرام گوشت بودن گراز، در همان منطقه‌ای که حیوان را شکار کرده‌اند، لاشه را قطعه قطعه و به منظور استفاده یا فروش با خود به همراه می‌برند.

عبیات ادامه می‌دهد: سگ‌پاها با استفاده از نورافکن، قدرت دید را از کلیه جنبدگان می‌گیرند و با کارگیری تفنگ شکاری و سگ‌های آموزش دیده شده، شبانه کشتار را آغاز می‌کنند. هر گروه سگ‌پا دستکم پنجاه سگ شکاری همراه خود دارد که شبانه آنها را به بهانه دفع آفت از مزارع، در منطقه رها می‌کنند. متأسفانه این سگ‌ها نه تنها گراز،  بلکه هر جنبنده‌ای که در مسیرشان قرار داشته باشد را بی‌رحمانه نابود می‌کنند. رودک عسلخوار، گربه وحشی، روباه، گرگ و کفتار از جمله گونه‌های ساکن این مناطق هستند که در بسیاری موارد در تاریکی مورد هجوم سگ‌پاها قرار گرفته و از بین می‌روند.

وی با اشاره به کاهش جمعیت گراز در استان خوزستان یادآور می‌شود: خشک شدن تالاب‌ها و نابودی زیستگاه گراز، خودبه خود این گونه را با کاهش شدید جمعیت رو به رو ساخته اما متأسفانه بازماندگانی که از شرایط نامناسب زیست محیطی منطقه جان سالم به در برده‌اند هم توسط سگ‌پاها که تعدادشان در شهرستان دشت آزادگان نسبت به دیگر مناطق استان، به مراتب بیشتر است با بی‌رحمی هر چه تمام‌تر به کام مرگ کشیده می‌شوند.

وی در پایان با ابراز تأسف از اینکه زمینهای تالاب هورالعظیم توسط سودجویان به مزارع کشاورزی تبدیل شده‌اند، می‌گوید: حالا به بهانه نگهداری از همین مزارع که روزی زیستگاه گونه‌های متنوع حیات‌وحش بود از شکارچیان دعوت می‌کنند تا در قالب گروه‌های متخلف از اقصی نقاط، خود را در سایه بی‌تفاوتی مسئولان محیط زیست، برای قتل عام بازماندگان حیات وحش مظلوم این منطقه از راه برسانند.







 
 
کلمات کلیدی : گراز، سگ پا، عکس
 
پویا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۱۹ ۱۸:۳۶:۱۵
خوب چرا سازمان گردشگری برای مناطقی که گراز بیش از اندازه دارد آنها را به شکارچیان خارجی ارایه نمی کند؟ (3969106) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۲۲:۵۷:۰۳
دقیقا، بابا چرا همش باید به یک طرف غش کنیم، خب کشاورز هم میخواد از مزرعش حفاظت کنه (4279802) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.