نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 431761
نیشکر از برداشت تا تبدیل به شکر شدن
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۰۶
مردی در حال حمل ساقه های نیشکر در روستای «سیف کتی» است.به گزارش ایرنا، نیشکر گیاهی قندی با ساقه‌های بلند و بندبند است و عمدتا در مناطق معتدل گرم رشد می کند. آب محصول پس از برداشت در دستگاه ویژه ای گرفته می شود و در دمای 300 تا 400 درجه به مدت دو ساعت می جوشانند.
 
این عمل تا تبخیر کامل آب نی‌ها ادامه پیدا می کند. دیگ حاوی نیشکر باید به شکل منظم هم زده شود و تفاله‌ها نیز از دیگ‌ها خارج شود. در انتها محصول به دست آمده، شکر قهوه‌ای یا سرخ نامیده می‌شود.
 
کلمات کلیدی : نیشکر ، شکر قهوه ای ، برداشت نیشکر
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۶ ۱۱:۱۶:۲۲
تيتر ميگه تا تبديل به شكر شدن كه در عكسها اينگونه نيست و شكري توليد نشده (4101860) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.