نظر منتشر شده
۴۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 382955
روحانی راه احمدی نژاد را رفت
علی محمودیان، 29 مرداد 95
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۹
سازمان مدیریت و برنامه ریزی یک بار دیگر دچار تغییر شد تا این انگاره را به اثبات برساند، که برای دولتها بیشتر از کارکرد این سازمان، بهره برداری سیاسی از آن اهمیت دارد.

مطابق مصوبه ۱۶ اسفند ۱۳۷۸ شورای عالی اداری، با استناد به لزوم كوچك سازی دولت و تجمیع تصمیم گیری ها در حوزه های مرتبط با این دو سازمان، رای به ادغام « سازمان امور اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه» داد و بدین صورت سازمان مدیریت و برنامهریزی تشکیل شد. نمودار تشکیلاتی این سازمان در ۱۷ تیر ۱۳۷۹ تصویب و به اجرا درآمد. از همان ابتدای شکل گیری این سازمان، کارشناسان و مسولان مواضع متفاوتی را در قبال کارکرد این سازمان اتخاذ کردند.

در دولت نهم اولین تغییر در مورد سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعمال شد و رئیس دولت وقت دستور انحلال این سازمان را صادر کرد. توجیه انحلال این سازمان در سال ۱۳۸۶ توسط احمدی نژاد بیش تر از آنکه با علل کارشناسی شده و نیاز سنجی کشور انجام گیرد، با نطق های سیاسی و بیان ایدئولوژی های شخص احمدی نژاد همراه بود.

از جمله مسائلی که رئیس دولت نهم در توجیه این اقدام عنوان شد، اقتباسی خواندن(از سوی غرب) و وارداتی دانستن این سازمان بود. در آن ایام احمدی نژاد گفته بود: وقتي سازماني توسط امريکايي ها ايجاد مي شود، اهداف آن به جز نابودي اقتصادي و جلوگيري از رشد و توسعه کشور چيز ديگري نیست.

انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به زعم برخی یک عمل غیرقانونی توسط رئیس جمهور وقت بود. این سازمان به عنوان عضوی از بدنه ی دولت فعالیت می کند و وظیفه ی تعیین ریاست آن نیز بر عهده ی ریاست جمهور است. اما وظایف این سازمان به اینگونه تعریف شده که در کنار کارهای پژوهشی، به طراحی نظام برنامه ریزی، تدوین برنامههای بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت ملی، تدوین برنامه های توسعه استانی توسط واحدهای استانی و ارائه الگوهای نوین و بومی برای اداره مطلوب بخشهای مختلف کشور می پردازد. وظایف ذکر شده به موازات کار دولت انجام می کردد و دولت توانایی دخل و تصرف در روال کاری آن ندارد. کارکرد این سازمان در مواردی مشابه مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی است.

مطالب ذکر شده بخشی از وظایف سازمان مدیریت برنامه ریزی است، اما این موارد دلایل اصلی مشکل دولت ها با روند کاری سازمان مذکور است. در دولت های مختلف همواره از دست و پاگیر بودن سازمان مدیریت و برنامه ریزی سخن گفته شده و پروسه ی نظارت بر برنامه ریزی های دولت توسط این سازمان را موجب زمانبر بودن اجرای برنامه ها دانسته اند. از این رو هر دولتی سعی بر آن داشته تا آن را به شکل یکی از معاونت های نهاد ریاست جمهوری در آورده و اینگونه بصورت جدی تری بر آن اعمال نفوذ کرده و کارکرد نظارتی آن را تقریباً غیر فعال کند. بسیاری از مخالفان این انحلال استدلال می کردند که دولت نمی‌تواند سازمانی که به‌ دست مجلس تصویب شده را منحل کند. از طرفی موافقان نیز مدعی بودند این انحلال نیست بلکه یک ادغام است. حتی در همان بزنگاه نیز کمتر کسی از لزوم وجود این سازمان و ذکر نمودن کارکردهایش صحبت می کرد. گویی وجود یا عدم وجود آن تنها به یک میدان برای مقابله به مثل های سیاسی بوده است.

احمدی نژاد با استعماری دانستن ماهیت آن سازمان، با تغییر نام و تقسیم وظایف سازمان مذکور بین «معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور ایران» و سپردن مابقی وظایف آن به «معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌ جمهور» به گمان خود نه تنها ساختار کاری آن سازمان را اصلاح کرد؛ بلکه ماهیت غربی آن را نیز تغییر داد!

مخالفان سیاست های احمدی نژاد همواره از این انحلال استفاده کردند و برای وارد نمودن اتهام خودکامگی به وی، از این مثال به عنوان شاهد صحبت های خود استفاده کردند. این موضع گیری و اتهام زنی ها به عرصه رقابت های انتخاباتی سال ۸۸ نیز کشید و آنجا با شدت هرچه تمام تر توسط مخالفان مطرح شد.

صحبت های مخالفان این انحلال تا آنجایی پیشرفت، که برخی احیای مجدد این سازمان را به تنهایی عاملی برای حل بسیاری از مشکلات کشور می دانستند. این انتقادات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ نیز چاشنی نطق های نامزدهای انتخابات بود. به طوریکه یکی از شعارهای دکتر روحانی و تیم اقتصادی وی، احیای مجدد سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بود. آنها معتقد بودند که بخش زیادی از مشکلات اقتصادی کشور ناشی از انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی توسط دولت نهم و توسط شخص محمود احمدی نژاد بوده است.

با پیروزی حسن روحانی در انتخابات سال ۹۲، این وعده انتخاباتی به سرعت رنگ و بوی اجرا گرفت.در روز ۲۸ خرداد (سه روز پس از پیروزی روحانی به عنوان ریاست جمهوری)، مجلس شورای اسلامی ایران یک فوریت برای تشکیل سازمان مدیریت تصویب نمود.

نطق هایی مبتنی بر عزم دولت برای برون رفت از مشکلات کشور و حل کارشناسانه ی مشکلات اقتصادی از عوامل اصلی اقبال به روحانی از سوی مردم بود. البته این اقبال در گرو تحقق امیدی بود که روحانی در دل مردم نهاده بود و آنها را با خود همراه ساخته بود. با شکل گیری دولت یازدهم مهمترین دلیل تیم اقتصادی دولت یازدهم و از جمله رییس جمهور در احیاء مجدد آن سازمان، ایجاد انضباط مالی بیان گردید. اما آنچه که در دو سال اخیر و از جمله یکسال گذشته دیده شد، تخصیص کند منابع مالی به چرخه اقتصادی و صنایع تولیدی همراه با دستورالعمل های دست و پاگیر بود. این اتفاقات سبب شد تا برخی از فعالان اقتصادی و مسئولان، با نا امید شدن از ایجاد تغییر بوسیله ی احیای این سازمان، مجدداً در پی انحلال و تغییر ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی برآیند.

پس از آن همه حرف و حدیث هایی که حسن روحانی، در باب فواید احیای سازمان برنامه ریزی و بودجه عنوان کرد، و احیای آن را معجزه ای برای حلِ مشکلات کشور می دانست،پس از گذشت ۱۱۵۱ روز از عمر دولت، چاره ی راه تجزیه ی مجدد این سازمان اعلام می شود. تصویب تجزیه سازمان برنامه ریزی و بودجه و ایجاد سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، توسط دولتی که شعارش احیای این سازمان بود، اتخاذ تصمیمی تکراری است تا دور تسلسل ادغام، انحلال و تجزیه این سازمان همچنان ادامه داشته باشد.

از موضع گیری و تصمیمات دولت ها در مورد این سازمان چند نکته برداشت می شود. در ظاهر دولت ها بروکراسی عریض و طویل اداری این سازمان را مانعی برای اجرایی شدن تصمیمات خود می دانند اما نکته ی دیگری نیز محتمل است و نگاه منفی دولت ها به این سازمان به دلیل مانع تراشی در تصمیمات، بویژه در استفاده از منابع کشور است. دولت ها تاکنون یا سعی در انحلال این سازمان داشته اند و یا با حمله ملایم تر سعی کرده اند آن را از مسیر کاغذ بازی های خود بردارند. این دو روش در نهایت به یک نتیجه منتهی می شود و آن غیر فعال شدن این سازمان است. یک دولت آن را از ریشه کنده و مسئولیت هایش را به نهاد های زیر مجموعه ی خود می سپارد، دولتی دیکر آن را تجزیه کرده، زیر مجموعه ی نهاد ریاست جمهوری نموده و عملاً کنترل آن را در دست می گیرد. آنچه که واضح است نگاه منفی دولت ها به این سازمان است و آنچه در ستایش و حمایت سازمان برنامه و بودجه عنوان می شود نوعی رفتار تبلیغاتی در مقابل رقبای سیاسی است.

وقتی که روسای دولت بنیانهای علم اقتصاد را به نفع سیاست خود تفسیر می کنند، پر واضح است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی مانعِ دست و پاگیری احساس می شود، که بعد از گذشت مدتی دولت وقت سعی در غیر فعال نمودن آن می کند. دکتر روحانی با استفاده از نام این سازمان شعار های بزرگی داد و احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی را عامل مهمی برای عبور از مشکلات کشورعنوان کرد. اما با احیای این سازمان تغییری مشاهده نگردید و گویی هم و غم مسئولین تنها بازی با نام و جایگاه این سازمان برای جلوگیری از فعالیت موثر آن و بیان شعارهای پر زرق و برق انتخاباتی است.
 
کلمات کلیدی : سازمان مدیریت و برنامه ریزی+انحلال
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۰۷:۵۴
اون آقا منحل کرد و این آقا احیا // نه زمان انحلال و نه زمان احیا اتفاقی برای اقتصاد جامعه نیافتاده و نخواهد افتاد . (3891679) (alef-6)
 
اراکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۰۸:۲۰
احسنت.... بر دقت نظر نویسنده.... کاملا موافقیم. (3891680) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۱۳:۳۵
یک روح اند در 2 جسم (3891687) (alef-6)
 
الف ر
United States
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۲۹:۵۶
عجب قياس مع الفارقي هر آدم منصفي كه حداقل ترس از خدا داشته باشد مشي روحاني 180 درجه با آ قاي احمدي نژاد چه در سياست داخلي وخارجي فرق داره آقاي روحاني در سياست خارجي اش حداقل كارش اين است كه در نظم جهاني سهمي داشته باشد گواه مطلب ادبيات خرد مندانه ايشان است (3891717) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۱۵:۰۳:۴۰
نظم جهانی رو خوب اومدی خندیدم مرسی. (3893504) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۳۵:۲۷
همان كارهايي كه اعتدالي ها در زمان احمدي نژاد، پوپولیستی می خواندند, الان همام کارها را انجام می دهند, و می گویند حاصل خرد جمعی و تدبیر ماست!!!!! (3891727) (alef-6)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۴۷:۵۸
نویسنده چرا این تغییرات را با دید ساماندهی به سازمان مدیریت نمی نگرد؟ این ساماندهی چه تبعات سیاسی فوق العاده ای دارد تا دولت به خاطر منفعت بزرگتر زیربار زیان کمتر برود؟! (3891754) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۲:۵۶:۴۸
هر دو پوپولیسمی عمل کرده اند. فقط کافی است که سفرهای استانی این دو با هم مقایسه شوند.

امید که در سال آینده رییس جمهوری قاطع و عمل گرا به مسند قدرت برگزیده شود. (3891769) (alef-6)
 
محمد قاسمی
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۳:۰۷:۰۰
ماهیت کارها تغییر نمیکنه اسامی هستن که عوض میشن (3891788) (alef-6)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۳:۱۲:۲۵
احیای مجدد سازمان برنامه ریزی مثل انحلالش سیاسی بود ... (3891797) (alef-6)
 
علي
Australia
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۳:۱۵:۰۶
هر دو اين بزرگواران داراي معايب و محاسني هستند ولي محاسن اقاي روحاني نسبت به احمدي نژاد خيلي بيشتره (3891801) (alef-6)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۳:۳۱:۱۷
هيچگاه كسي را كه هيچ هويت سياسي مستقلي ندارد را با احمدي نژاد مقايسه نكنيد (3891829) (alef-6)
 
حسین
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۳:۴۲:۰۱
بعد از سه سال هیاهو و فحاشی و حرفهای بی سند آخرش به حرف احمدی نژاد رسیدید؟؟
(3891847) (alef-6)
 
مهندس جنت شهري
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۳:۴۵:۵۸
عزيز من..اخه كجاي دنيا انحلال با تقسيم كار هر دو در يك رده تعريف ميشوند ...ان يكي انرا منحل كرد براي ايجاد بي انظباطي مالي ..اين يكي انرا احيا كرد و چون بايد انرا تخصصي تر ميكرد انرا به دو شعبه استخدامي و امور مالي تقسيم كرد ..حالا كجاي ان دو راه يكي است...دو گروه مخالف براي يك نفر نعمتند..يكي مخالف تندرو كه در هر حالت مخالفت ميكند ..ديگري مخالف سفسطه دار كه در هر حالتي مقايسه به مطلوب ميكند...خوش به حال روحاني با اين مخالفان... (3891855) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۴:۰۷:۰۵
کاش راه احمدی نژاد را در همه زمینه ها میرفت نه در زمینه هایی که اشتباه کرد. کاش در حوزه رشد علمی، ورزش، اقتصادی ، فضایی، هسته ای ، نانو و... راه اون رو می رفت. باید خوبی هاش رو ادامه و موارد بدش رو رها می کرد نه اینکه کارهای خوب احمدی نژاد رو تعطیل کنن و معدود کارهای اشتباهش رو ادامه بدن. (3891875) (alef-6)
 
سعید راد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۵:۳۹:۲۷
اکنون روحانی در پایان راه است، در ۳ سال و اندی که گذشت در باتلاق رکود دست و پا زدیم و شعار مقصر کیست ؟ سردادند .کمتر از یک سال باقیمانده هم، شعار بایدها، باید به رشد فلان و بهمان برسیم، باید برجام واحد درسی دانش آموزان و دانشگاهیان بشود، باید حقوق های نجومی پرداخت نشوند، باید برجام داخلی راه بیاندازیم، باید برای حقوق شهروندی اقدام کنیم، باید از فرصت برجام استفاده کنیم، و....... همان آش و همان کاسه، اما واقعیت تداوم رکود و بیکاری، مشکلات معیشتی مردم، گرانی و کاهش قدرت خرید مردم، باقی بودن تحریم های بانکی ، افزایش آرام و خزنده نرخ ارز ،تجلیل از مدیران نجومی و جابجایی آنها در پست های جدید، باقی ماندن وزرای پیر و بی تحرک و اشرافی تا پایان این دولت، حذف یارانه کارمندان و بازنشستگان. بستن قرار دادهای نفتی مساله دار و........
خدایا ! مردی را برسان که بوی نان گندم بدهد با لباسی خاکی ، با دستان پینه بسته وفکری بلند، با قلبی مالامال از مهربانی به مردم و سرریز از نفرت نسبت به اردوگاه استکبار جهانی، و فارغ از شعار و وعده و سخنرانی، دارای حسن های احمدی نژاد و هاشمی و روحانی، مبرای از عیوب و کاستی های این ۳ رییس جمهور معروف ایرانی. (3891970) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۵:۴۰:۳۸
ایا ااز نظر شما انحلال یک سازمان با تفکیک کردن ان به دو قسمت جدا به یک معناست؟؟؟ (3891971) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۷:۵۴:۲۱
جدا کردن این دو سازمان دقیقا یعنی انحلال.
دو رییس متفاوت، دو ساختار متفاوت و جزیره ای عمل کردن. (3892093) (alef-6)
 
نمکدون
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۸:۴۵:۱۸
اگر هدف کوبیدن باشه ، بله! (3892176) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۹:۲۸:۴۲
مهم اینه که مخالفت کنن (3892219) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۰:۵۳:۲۹
اگر هر دو یک کارکرد را داشته باشند به یک معناست که اکنون انحلال و دو پاره کردن هر دو یک کارکرد را دارند (3892338) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۲:۳۳:۰۲
اسم مهم نیست ! احمدی نژاد هم آن را به دو معاونت تغییر داد به این معنی که وظایف برنامه ریزی و نظارت در یک معاونت و امور اداری و استخدامی در معاونتی دیگر انجام شود (با تغییر ساختار) ... اما آن موقع کسی نگفت اشکال کار او چیست و چرا ساختار قبلی(سازمان مدیریت و برنامه ریزی ) بهتر است!!! مدام میگفتند انحلال سازمان مدیریت یعنی مخالفت با کارشناسی ! سازمان مدیریت را تقدس دادند و درنتیجه انحلالش را مساوی با مخالفت با کار کارشناسی تبلیغ کردند بدون این که حتی یک مورد ،حتی یک مورد انتقاد موشکافانه از ساختار جدید بکنند و یا مزایای ساختار سازمان مدیریت را برشمرند...
حالا روحانی هم سازمان مدیریت را به دو تکه تقسیم کرده ! یکی مسئول برنامه ریزی و دیگری مسئول امور استخدامی ! و البته کسی او را متهم به مخالفت با کارشناسی نمیکند !
----------------
البته ما به این تناقضات عادت کردیم !
گفتند دولت قبلی کلی واردات از چین داشته، حالا بعد از سه سال میانگین سالانه واردات دولت روحانی از چین دوبرابر احمدی نژاد است!!!
گفتند ملاک تورم نه آمار بانک و مرکز آمار بلکه جیب مردم است اما الآن مدام پز تورم 10 و 9 درصدی را میدهند !
گفتند دولت سابق عرضه بهبود روابط با سعودی را ندارد ! و افتخار میکردند که ما با سعودی ها را رابطه خوبی داریم ! و از ابتدای دولت هر جنایتی سعودی کرد(از جمله ترور دیپلمات، تعرض به نوجوانان در حج و ...) مدارا کردند بلکه رابطه را درست کنند اما رابطه قطع شد !
گفتند عزت را به پاسپورت ایرانی برمیگردانیم ، دو پله اعتبار پاسپورت ایرانی سقوط کرد!!!
گفتند تحریم رفع شود تا سرمایه بیاید ، آمار سرمایه گذاری خارجی کاهش پیدا کرد!
------------
دستاورد دولت روحانی بعد از سه سال پیوند همه مسائل به مذاکرات هسته ای و رفع تحریم ها :
1- تعطیلی برنامه هسته ای
2- تعطیلی برنامه فضایی
3- رکود عمیق در کشور
4- فروش بیشتر نفت اما بلوکه شدن پول نفت فروخته شده (به موجب برجام!)
5- کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی
6- قراردادهای نفتی محرمانه مغایر منافع ملی
7- محکومیت حداقل 13.8 میلیارد دلاری در کرسنت!(بهای وزارت وزیر نفت فعلی!)
...
---------------
به همین دلیل هم بود که روحانی در گزارشش آمار بشکه های نفت فروخته شده را داد اما آمار پولی نداد! چون طبق برجام بند تحریمی مرتبط با بلوکه شدن پول نفتمان را تعلیق نکرده اند ! (3892442) (alef-6)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۰۹:۴۰:۳۲
احمدی نژاد هم همین کار را کرده بود و این سازمان را به دو معاونت تقسیم کرده بود. اما آن موقع هدف از نقد این اقدام، تخریب دولت او بود. (3892895) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۶:۱۲:۵۲
مردم مدتهاست که فهمیده اند اگر کاری را احمدی نژاد بکند اشتباه است اما اگر همان کار را روحانی و اعوانش بکنند صحیح است! مردم را فریب دادند ... ان شاءالله چوب فریبکاری شان را یال آینده خواهند خورد. (3891998) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۶:۵۷:۰۱
احمدی نژاد یک راه دارد و آن عدالت است و این راه نزد هیچ رئیس جمهوری نبوده است. (3892034) (alef-11)
 
بازنشسته کشوری
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۸:۴۷:۰۱
عدالت ادعایی شما قدرت خرید من نوعی را به یک سوم تقلیل داد. (3892179) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۳:۴۱:۲۱
عدالت؟؟؟؟؟!!! ما مردم چقد زود فراموش میکنیم. (3892495) (alef-6)
 
majid
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۷:۳۴:۱۱
دولت راستگویان! (3892071) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۸:۴۸:۳۷
انحلال در دولت پاک احیا و تبدیل به دو سازمان در دولت روحانی. (3892180) (alef-6)
 
مشکو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۱۸:۱۹:۲۸
طبیعی است که هیچ سازمان و یا گروه کاری بدون برنامه ریزی امکان فعالیت منایب را نخواهد داشت لیکن در ایران ما بسیاری از مسائل وارونه است و قانونی که باید در جهت افزایش راندمان باشد باعث کند شدن روند کار میگردد. برای نمونه بسیج و جهاد سازندگی را میتوان نام برد که در طول هشت سال دفاع مقدس با حد اقل سازماندهی بالاترین راندمان کاری را به نمایش گذاشتند. اما دولت محترم روحانی در طول سه سال گذشته این مهم را مرتبا تاکید نموده که مرگ را برای همسایه خواسته و خدمات دولت قبل را خیانت و خرابیهای ودلت خود را خدمت نامگذاری نموده است. باید به دولت محترم بگویم مردم ایران ممکن است در انتخابات گذشته اشتباه کرده باشند ولی مردم فهیمی هستند و از اشتباهات خود خوب درس میگیرند. (3892127) (alef-6)
 
حمید آذرفر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۰:۵۱:۵۲
آقا کارشناس وقتی احمدی نژاد این کار رو کرد وجدانا شما سکوت نکردید وحالا ادای دلسوز های ملت رو در می یاری. (3892334) (alef-6)
 
شبیه راز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۱:۳۲:۲۵
اتفاقا تجربه سالیان متمادی نشان داده که این سازمان سد راه حرکت دولتها در اجرای برنامه های خود بوده و هیچ ضابطه ای نیز برای کنترل آن در اختیار دولتها نیست. هم اقدام احمدی نژاد صحیح بود و هم اقدام الان دولت روحانی. (3892385) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۲:۲۳:۵۵
کاملا کار درستی دولت کرده و این کار با کار ا.ن فرق میکند. (3892434) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۲:۳۳:۲۵
مگه روحانی نمیگه احمدی نژاد ۸۰۰میلیارد درامد نفتی داشت کاری نکرد.مگه قرار نبست ۱۰۰میلیارد دلار پول بلوکه شده را پس بگیره .بسم الله ببینم چکار میکنی.حداقل نصف کارهایی که نکردو که میتونی انجام بدی (3892443) (alef-6)
 
علی
United States
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۳:۳۳:۴۴
دیگر همه فهمیده اند که این دولت با تمام شعارهای پرزرق و برق،بسیار تنبل و ضعیف تر از دولت احمدی نژاد است. (3892487) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۹ ۲۳:۳۵:۰۷
حیف نیست روحانی را با احمدی نژاد مقایسه میکنید (3892488) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۰۰:۵۹:۵۱
فقط ۴ سال. (3892564) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۰۱:۴۱:۵۶
پرسيدند قرمه به قاف است يا به غين ؟رندانه جواب داد به گوشت است ودنبه .وقتي پولي ومديريت صحيحي در كار نيست چه فرقي ميكند سازمان هاي عريض وطويل وناكارآمد تجزيه شوند يا ادغام؟حالا احمدي نژاد يا روحاني فرقي ميكند؟ (3892598) (alef-6)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۰۸:۳۴:۴۷
پس کم کم داره مشخص میشه کارهایی که احمدی نژاد کرد درست بوده و آقایون به خاطر سیاسی کاری اقدامات احمدی نژاد رو زیر سوال می بردند و میبرند مثل سهمیه بندی بنزین ، مسکن مهر ، بنگاه های زودبازده ، سهام عدالت ، انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی، هدفمندی یارانه ها و موارد دیگر
(3892776) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۰۸:۴۶:۴۱
متاسفانه در ایام بعد از انقلاب کشور ما همیشه درگیر ادغام انحلال تغییر نام و تاسیس ادارات و سازمانها بوده است. و ربطی به این دولت و آن دولت ندارد و همه دولتهای بعد از انقلاب در این معضل شریک هستند و دلیلش هم به نظر من نظام ناکارآمد اداری است که دولتعا به جای درمان این مریض با این کارها بیشتر این مریض را بدحال میکنند. راه علاج سیستم اداری ایران کم کردن تعداد کارمندان است تا سیستم اداری بتواند تکانی به خودش بدهد (3892793) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۱۰:۰۶:۵۸
سلام این دولت جز شعار چیز دیگری از دستش بر نمی اید ... کارخانه ها دارن یکی یکی تعطیل می شوند بیکاری روز به روز داره بدتر میشه ... (3892967) (alef-6)
 
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۱۹:۱۷:۳۸
سازمان برنامه و بودجه سابق به دلیل فساد های اداری زیاد در ان سازمان منحل شده بود و اقای احمدی نژاد کار درستی کرده بود ضمن اینکه همان وظایف در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در حال انجام بود .
در ان زمان یادم هست که میزان حقوق کارکنان ان سازمان با همه واحد ها متفاوت و تقریبا به اندازه نفتی ها و یا بالاتر بود .
هر سال می رفتند شورای حقوق و دستمزد و برای خودشان و کارکنان ریاست جمهوری و گاهی وزارت کشور یک مصوبه نان و اب دار می گرفتند .
خلاصه تبعیض و بی عدالتی در همه دولت ها بوده و هست .
الان هم که این تشکیلات تغییر کرده همه کارها حداقل تا 6 ماه متوقف می ماند ! (3893912) (alef-6)
 
رضا
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۳۰ ۲۱:۵۰:۱۱
سلام،درسال 79دولت آقای خاتمی بدون کارکاشناسی سازمانهای اداری واستخدامی وبرنامه وبودجه راادغام کردوبااین کاردرحقیقت نظام اداری واستخدامی رابه حاشیه برداحمدی نژادتاحدی کارخاتمی رااصلاح ومجددادوسازمان فوق راتحت عنوان دومعاونت ازهم جداکرداصلاح طلبان که عادت به شانتاژگری دارندوازبی اطلاعی مردم درتبلیغات استفاده میکننداین چنین وانمودکردندکه بسیاری ازمشکلات نتیجه ازبین رفتن سازمان مدیریت میباشدآقای روحانی مجدداسازمان مدیریت رااحیاءوچون واقعادیدوجوددوسازمان اداری واستخدامی وبرنامه بودجه همانندقبل ازآقای خاتمی لازم است بی سروصدااوضاع رابه قبل ازسال79برگرداندواینجااصلاح طلبان سکوت کردند. (3894090) (alef-6)
 
شهروند زنجانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۰:۲۶:۲۴
در عرض یک هفته قیمت خرید کنتور برق را صد در صد گران کردند .
واین درست در هفته دولت اتفاق افتاد. من که حقوقم یک درصد هم زیتد نشده است.
لطفا" پیگیری کنید. (3903639) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.