توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 223997
خادم فرهنگ و تمدن ایران یا جاسوس سیا
بخش تعاملی الف - ناصر خادمی ماشاری
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۵
در ارتباط با اهداف و دلایل مخالت ها با دفن جسد آقای فرای، موارد متعددی نقل می شود. به قول برخی منجمله رئیس جمهور انقلابی و حزب الهی سابق، ایشان ایران شناسی بوده که در جهت شناساندن ایران و فرهنگ و تمدن کهن ایرانی به دنیا، تلاشهای ستودنی و بی نظیری انجام داده است. ایشان به جهت پاسداشت این تلاشها، یکی از منازل تاریخی اصفهان را به وی اهدا و با تقاضایش مبنی بر اجازه دفن در کنار زاینده رود نیز موافقت نمودند. از طرفی مخالفین امر، مواردی از قبیل: تبدیل شدن زنده رود به گورستان تا جاسوسی این فرد برای سازمان سیا را بعنوان دلایل مخالفت خود با دفن نامبره اعلام می نمایند.

اما مهمترین اظهار نظر مخالفین، اظهارات جناب حجه الاسلام سالک نماینده محترم اصفهان و رئیس محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است. سایت الف به نقل از امید حسینی نویسنده وبلاگ آهستان می نویسد:

«« خبرنگار از آقای سالک پرسید که سوابق جاسوسی فرای به قبل از انقلاب مربوط می شود یا پس از آن؟ او پاسخ داد که بعد از انقلاب و در زمان آقای خاتمی که چند روزی در ایران بود. خبرنگار پرسید یعنی در همان چند روز جاسوسی کرده؟ ! آقای سالک پاسخ داد نمی دانم، در پرونده اش معلوم است! خبرنگار باز هم پرسید در آن چند روز از کدام مراکز و در چه زمینه هایی جاسوسی کرده؟ سالک پاسخ داد نمی دانم. باید پرونده اش را ببینم! »»

اینکه موضوع دفن آقای فرای در محل مذبور تصمیم درستی بوده یا غلط به جای خود اما تأسف و بهت زدگی در آنجائی است که یک روحانی نماینده مجلس که ریاست کمیسیون فرهنگی را هم بر عهده دارد، برای توجیه مخالفت خود به ایراد اتهاماتی متوسل می شود که با ملاحظه اظهاراتشان، ظاهراً خودشان هم کمترین اعتمادی به صحت آن اتهامات ندارند.

اگر این اتهام هم صحت داشته باشد، کاش مخالفین محترم و در رأس آنها حضرت حجه الاسلام سالک می فرمودند چرا در زمانی که این جاسوس زنده بود و یک باب منزل تاریخی توسط رئیس جمهور وقت به وی اهدا شد، کوچکترین اعتراضی نکردند و یا اینکه از مراجع امنیتی، دستگیری و برخورد با جاسوس مزبور را مطالبه ننمودند؟ با متر و معیار این آقایان، حتماً رئیس جمهور مورد حمایت شان، به یک جاسوس سیا اجازه اقامت و حتی یک منزل هم برای سکونتشان هدیه دادند که آزادانه به جاسوسی از کشور ادامه دهد؟ اتفاقا اگر این فرد جاسوس بود، لابد در زمان حیات و حضورش در کشور هم به خیانت مشغول بوده است و طبیعتاً دوستانی که این اطلاعات را داشته اند ولی سکوت نموده اند، اگر نگوئیم که در خیانت وی شریک بوده اند لااقل کشور خود و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مورد بی اعتنائی و بی مهری قرار داده اند.

مگر اینکه اعتراضات کنونی و اتهامات مخالفین، مصرف حزبی و جناحی دارد و قصد دوستان تنها ایجاد حاشیه برای دولت تدبیر و امید است.
 
کلمات کلیدی : ناصر خادمی ماشاری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.