توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 358196
کلاهبرداری از بودجه اتحادیه اروپا
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۱۲
اطلاعات مربوط به بازرسان اتحادیه اروپا نشان می‌دهند که حدود یک میلیارد دلار از بودجه این اتحادیه سال گذشته میلادی به دلیل تقلب و کلاهبرداری به هدر رفته و بیشترین تقلب در این بودجه نیز توسط کلاهبرداران در رومانی، بلغارستان و مجارستان صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دفتر مبارزه با کلاهبرداری اروپا در گزارش سالانه خود که امروز(سه شنبه) منتشر شد دریافته که ۸۸۸ میلیون یورو (۹۸۹ میلیون دلار) در سال ۲۰۱۵ به حساب طلبکاران متقلب واریز شده است. همچنین بر اساس این گزارش میزان کلاهبرداری در بودجه اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۵ به نسبت مبلغ ۹۰۱ میلیون یورو تقلبی که در سال ۲۰۱۴ در این بودجه صورت گرفت کاهش اندکی نشان داده است.

این معادل ۰.۶ درصد از بودجه‌ای است که تمرکزش بر پرداخت یارانه به کشاورزان و مناطق فقیر نشین است.

به عنوان مثال یک مورد مربوط به پرداخت ۱.۳ میلیون یورو برای مدرنیزه سازی سیستم خنک کننده سبزیجات در بلغارستان بوده که در نهایت بازرسان دریافتند تامین کننده تجهیزات و صاحب کارخانه یک نفر بوده و او مبلغ درخواستی را به دروغ افزایش داده است.

در سال ۲۰۱۵ کشورهای فقیرتر اروپا نظیر رومانی، بلغارستان و مجارستان بیشترین موارد کلاهبرداری از بودجه اروپا را داشته‌اند.

در اروپا تقلب و اشتباه در بودجه‌های عمومی شایع است. دولت انگلیس برآورد کرده که بودجه مربوط به نظام خدمات رفاهی این کشور که ۵۰ درصد بزرگتر از بودجه اتحادیه اروپا است به دلیل کلاهبرداری و تقلب ۰.۷ درصد هدر رفت دارد.

جیووانی کسلر، مدیر کل دفتر مبارزه با کلاهبرداری اروپا گفت اعتقاد ندارد که در این بودجه تقلب گسترده رخ می دهد اما افزایش ناگهانی تقلب در این بودجه بعد از سال ۲۰۱۳ نشان می دهد که آژانس تحت امر وی توانسته مردم را به گزارش کلاهبرداری تشویق کند.

برخی مقامات اتحادیه اروپا شکایت می کنند که مقامات کشورهای عضو از جدیت لازم برای پیگرد کسانی که در بودجه اتحادیه اروپا تقلب می کنند برخوردار نبوده و اهمیتی به توزیع درست بودجه اتحادیه اروپا نمی دهند.

همچنین تنها نیمی از توصیه‌های دفتر مبارزه با کلاهبرداری اروپا منجر به صدور کیفرخواست از سوی دادستانهای کشورها در سالهای اخیر شده است.
 
کلمات کلیدی : کلاهبرداری+اتحادیه اروپا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.