توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 403825
«بخور آویشن» شوینده ضد آکنه پوست
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۰۲
ظفر صفرعلیزاده پزشک عمومی و متخصص طب سنتی بیان کرد: تغییر فصل سبب بروز تغییراتی در روحیات و سبک زندگی افراد می‌شود. بنابراین آشنایی با تدابیر طب سنتی متناسب با فصل پاییز کمک شایانی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های گوناگون در این فصل می‌کند.

به گزارش فردا، پیروی از تدابیر و دستورات طب سنتی در جلوگیری از خشکی پوست و کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا نقش مؤثری ایفا می‌کند.
 
ظفر صفرعلیزاده پزشک عمومی و متخصص طب سنتی بیان کرد: تغییر فصل سبب بروز تغییراتی در روحیات و سبک زندگی افراد می‌شود. بنابراین آشنایی با تدابیر طب سنتی متناسب با فصل پاییز کمک شایانی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های گوناگون در این فصل می‌کند.

وی با بیان اینکه فصل پاییز مزاج سرد و خشک دارد؛ اظهار داشت: مشکلات پوستی مانند اگزما، تبخال، سکته‌های مغزی و افسردگی از بیماری‌های شایع در این فصل محسوب می‌شود.

این متخصص طب سنتی استفاده از روغن‌هایی مانند گل بنفشه و بادام را جهت رطوبت بخشی به پوست مفید دانست و عنوان کرد: افراد به خصوص کسانی که دارای پوست خشک هستند، باید در این فصل به طور روزانه یا یک روز در میان با آب ولرم استحمام کنند. همچنین برای شستشو استفاده از صابون‌های کرم‌دار و گلیسیرینه جهت جلوگیری از خشکی پوست ضروری است.

صفرعلیزاده یادآور شد: استفاده از ماسک روغن زیتون همراه با زرده تخم‌مرغ نیز تأثیر بسزایی در جلوگیری از خشکی پوست دارد. برای تهیه این ماسک افراد باید مخلوط یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون همراه با یک زرده تخم‌مرغ را به مدت 30 دقیقه روی پوست قرار دهند و سپس محل موردنظر را با شیر بشویند.

وی استفاده از ماسک عسل همراه با زرده تخم‌مرغ را برای افراد دارای پوست خشک مفید خواند و اضافه کرد: برای این امر باید ترکیب پنج قاشق مرباخوری عسل همراه با یک زرده تخم‌مرغ را به مدت 30 دقیقه قبل از استحمام روی پوست قرار دهیم.

این متخصص طب سنتی با عنوان اینکه به طور معمول در فصل پاییز آلودگی هوا شدت می‌یابد؛ بیان کرد: استفاده از بخورهای گیاهی مانند بخور آویشن با بابونه سبب زدودن ذرات آلاینده از روی پوست می‌شود. همچنین این بخور نقش چشمگیری در رفع جوش‌های سر سیاه دارد.

صفرعلیزاده یادآور شد: مصرف دمنوش زنجبیل سبب تقویت سیستم ایمنی بدن و مانع نفوذ میکروب‌ها و ویروس‌ها می‌شود و از دیگر دمنوش‌های مناسب برای آلودگی هوا دمنوش پونه همراه با گل محمدی است.

وی در خصوص سردردهای ناشی از آلودگی هوا تصریح کرد: نوشیدن روزانه حداقل یک فنجان عرق کاسنی همراه با شاه‌تره تأثیر چشمگیری در کاهش این سردردها دارد. همچنین استشمام گیاهانی مانند برگ ریحان و نعناع نیز در کاهش سردردهای ناشی از آلودگی هوا مؤثر است.
 
 
کلمات کلیدی : طب سنتی+پوست+آلودگی هوا+مزاج+سکته‌ مغزی+افسردگی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.