نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 349420
اینترنت گران ایران ارزان می‌شود؟
بخش دانش و فناوری الف،11 اردیبهشت95
وعده جدید وزارت ارتباطات برای کاهش قیمت اینترنتی که به گفته مرکز پژوهش‌های مجلس ۶۰۰ درصد گران‌تر از دیگر کشورهاست، همچون سال‌های گذشته اسمی محقق می‌شود یا رسمی هم خواهد شد؟
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۹
 انتقادات گسترده از گرانی اینترنت ایران توسط مردم یا همان کاربران اینترنت، مسئولان و صاحب نظران حوزه ارتباطات باعث شد تا وزارت ارتباطات در سال جدید هم‌گام با کاهش نرخ جهانی پهنای باند وعده کاهش قیمت پهنای باند را بدهد. در حالیکه فعالان بازار اینترنت ایران و دارندگان کسب‌وکارهای مبتنی بر اینترنت، معتقدند که گرانی اینترنت ناشی از واردات انحصاری پهنای باند به کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت است و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز با اعلام اینکه گرانی اینترنت ناشی از گران خریدن پهنای باند است، مُهر تأییدی بر این ادعا زد.
 
مرکز پژوهش‌ها معتقد است که شرکت ارتباطات زیرساخت به صورت قرارداد چندساله پهنای باند اینترنت را از درگاه‌های بین‌المللی خریداری می‌کند که این قرارداد بلند مدت باعث می‌شود پهنای باند به نرخ واقعی خود در گیت‌وی بین‌الملل به زیرساخت واگذار نشود.
 
در حالیکه رئیس دفتر فناوری‌های نوین این مرکز پژوهشی معتقد است قیمت هر لینک STM1 در خارج از مرزها (800 دلار) با آنچه در داخل کشور به فروش می‌رسد (20 میلیون تومان) اختلاف بیش از 600 درصد دارد و رئیس پیشین هیأت مدیره مخابرات ایران نیز اخیرا اعلام کرد که قیمت هر لینک ارتباطی E1 پهنای باند اینترنت حدود 200 برابر اروپا به فروش می‌رسد اما دولت در نظر دارد تا 15 درصد از قیمت پهنای باند بکاهد.
 
وزیر ارتباطات اواخر فروردین ماه با بیان اینکه از اواخر سال 94 کمیته‌ای با همکاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای بررسی قیمت اینترنت و نحوه کاهش آن، تشکیل شده است، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم نتیجه نهایی برای کاهش قیمت اینترنت که به قطعا کمتر از 15 درصد نخواهد بود، تا پایان اردیبهشت ماه اعلام شود.
 
علی‌رغم اینکه یکی دو سالی می‌شود که کاهش قیمت پهنای باند مخصوصا برای کاربر نهایی در دستور کار قرار گرفته و نرخ‌های کاهشی 20 تا 25 درصد برای آن اعمال شده است اما تنها چیزی که در صورتحساب مشترکان اینترنت طی یکی دو سال اخیر دیده نشد، کاهش قیمت اینترنت بود. هرچند شرکت‌های اینترنتی معتقدند به جای کاستن از قیمت بر کیفیت افزوده‌اند اما اثبات راست و دروغ ادعای آنها به عهده مخاطبانی که از کاربران اینترنت پرسرعت هستند. با این حال باید 20 روز دیگر منتظر بمانیم تا ببینیم سرنوشت قیمت این اینترنت انحصاری در ایران چه می‌شود.
منبع: تسنیم
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری-گرانی اینترنت
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۳:۵۳:۲۴
واقعا گرانه ما بیچاره شدیم خدا شاهده برای یه استفاده کوچیک باید کلی پول بدیم اومده 20 مگ رو میفروشه 500 تومن! اخه 20 مگ چیه که میفروشی 500 تومن خودت روت میشه؟ 20 مگ 500 تومن یعنی هر گیگ 25 هزار تومن! شما به جدول قیمت ایرانسل مراجعه کنید ببینید 20 تا تک مگ روزانه رو چند میفروشه
خیلی از هزینه های ماهیانه من شده اینترنت چون تمام کارها هم افتاده روی اینترنت (3675438) (alef-11)
 
حسن
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۱ ۱۷:۰۸:۱۲
جالب اینه که همه جا ایننرنت خانگی نامحدود و با سزعت بالا ارایه میشه اما ایتجا ابنترنتهای یک و دو و 4 مگا یایتی نامحدود دوران احمدی نژاد را جمغ کزدند و فقظ نیم مگا یایتی ماند تا با حجم فزوشی سودی کلان به جیب بزنند.من خودم یه روخانی فقط به خاطز اینترنت رای دادم.حیف اون زای. (3675905) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.