نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 305319
دلیل افزایش مخاطبان «ماهواره‌» در ایران
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۵۵
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از عملکرد صدا و سیما گفت: این‌که هر روز صداوسیمای ما با افت مخاطب روبرو می‌شود و مخاطبان به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای معاند نظام سوق می‌یابند و این‌که محافل و مجالس مذهبی کم رونق می‌شود، ناشی از عملکرد این رسانه‌ها و تریبون‌هاست.

به گزارش ایلنا، محمدرضا تابش،نماینده مردم اردکان در مجلس با انتقاد از اهانت به مسئولان نظام و سوءاستفاده از تریبون‌های عمومی و مذهبی، اظهار داشت: تریبون‌دارها اعم از این‌که یک فرد باشند یا مقام مسئولی باشند که از طرف حاکمیت انجام وظیفه می‌کنند و یا در چارچوب یک رسانه فعالیت دارند، باید متوجه باشند که تریبون متعلق به خودشان نیست؛ بلکه تریبونی است که نظام برای تبیین دیدگاه‌های مختلف و بازتاب نظرات و حرف‌های همه مردم فارغ از این‌که چه فکر و سلیقه سیاسی داشته‌باشند، در اختیارشان قرار داده‌است.

وی افزود: اگر رسانه ملی، خطبای نماز جمعه، وعاظ مذهبی و مداحان بخواهند سلیقه خودشان را از طریق تریبون‌ها و میکروفون‌های عمومی بیان کنند، وحدت جامعه را مخدوش نموده و نوعی بی‌اعتمادی نسبت به صاحبان تریبون‌ها و خود آن رسانه‌ها به‌وجود می‌آورند که به منافع ملی و وحدت جامعه لطمه می‌زند.

نماینده مردم اردکان در مجلس با اشاره به لزوم برخورد با این سوءاستفاده‌های رسانه‌ای، اضافه کرد: آسیب و مشکلی که در پی بروز این اتفاق دامن متخلفان را می‌گیرد، به دو صورت است. یکی همین برخورد رسمی و قانونی است و دیگری برگشتن نظر افکار عمومی که حتی اگر برخورد قانونی انجام نشود، مورد دوم خود به خود اتفاق می‌افتد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: این‌که هر روز صداوسیمای ما با افت مخاطب روبرو می‌شود و مخاطبان به سمت شبکه‌های ماهواره‌ای معاند نظام سوق می‌یابند و این‌که محافل و مجالس مذهبی کم رونق می‌شود، ناشی از عملکرد این رسانه‌ها و تریبون‌هاست.

وی افزود: به هر حال همه ما دوست داریم، مساجدمان مملو از حضور جوانان باشد و صداوسیما نیز به منزله دانشگاه عمل کند و کسانی که منجر به بروز چنین مشکلاتی می‌شوند، باید خودشان پاسخگو باشند.

نماینده مردم اردکان در مجلس خاطرنشان کرد: آن‌چه مسلم است، افکار عمومی با واکنش منطقی نسبت به سوءاستفاده از تریبون‌ها، کار خود را انجام می‌دهد و این‌که چرا نهادهای نظارتی درست عمل نمی‌کنند، بحث دیگری است.

تابش در پایان تصریح کرد: در هر صورت، یک شورای نظارتی بر عملکرد صداوسیما نظارت دارد و شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه نیز مسئول نظارت بر خطبه‌های نماز جمعه در سراسر کشور است و حتی خطبا و وعاظ هم باید زیرنظر سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر تشکیلات مربوطه فعالیت کنند و سوال اینجاست که چرا این نظارت‌ها به درستی انجام نمی‌شود؟!
 
کلمات کلیدی : تبلیغات ماهواره‌ای
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۶ ۱۵:۲۶:۰۳
فیلم های بی کیفیت و تکراری و نگاه یک سوی صدا و سیما باعث گرایش به ماهواره است (3285269) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۸-۰۷ ۰۶:۳۸:۳۶
شماری از این شبکه های ماهواره ای بیشتر متفاوت و متنوعند تا معاند. (3285982) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۵ ۱۱:۳۷:۵۰
لزوما معاند/دشمنی نیست. چرا فکر میکنید هر که تفاوت با کسی است دشمنی میکند؟
آیا صدا و سیما پخش ماهواره ای دارد، بر طبق روال همیشه از نشان دادن ابزارالات موسقی طفره میرود، معاند رسانها و فیلم هایی است (در کشورهای خارجی) که ابزارآلات موسیقی را نشان میدهند؟
بر این استددل خارجی باید جلوی پخش صدا و سیما بیگرند چون ابزار والات موسیقی نشان نمیدهد چون شبیه انها نیست پس عناد و دشمنی میکند.
تفاوت لزوما دشمنی نیست.
سبک ها و سلایق مختلف است. صدا و سیما د رکل محصولات تولیدی ایران باید یک سری محدودیت ها رعایت کننند (فعلا درستی و غلطی منظور نیست) ولی آن ماهواره در کشورها دیگر هستند و قوانین انجا این اجازه میدهد. (3805663) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.