نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 448014
انتقال آب از کارون برای مصرف شرب در صورت تأیید سازمان محیط زیست
وزیر نیرو گفت: در گذشته تصمیم گرفته شده که ۵۸۰ میلیون مترمکعب آب از سرشاخه های کارون برای مصرف آب شرب اختصاص یابد که این طرح هم‌اکنون در مرحله مطالعاتی بوده و اگر سازمان محیط زیست تائید کرد، مجوز اجرا و انتقال این حجم آب داده خواهد شد.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۲
به گزارش تسنیم، «حمید چیت چیان» وزیر نیرو عصر روز گذشته با حضور در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در جلسه اضطراری تشکل شده برای اتخاذ راهکارهای عملی به منظور رفع مشکلات خوزستان شرکت کرد.

این عضو کابینه دولت با بیان اینکه "وزارت نیرو در سراسر کشور از تمام امکانات خود برای رفع مشکلات مردم خوزستان استفاده می کند"، گفت: این اقدامات صورت گرفته و در حال حاضر بیش از 500 نفر از کارشناسان مجرب از تمام استان های کشور در خوزستان و اهواز مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: با پیمانکاران و سازندگان تجهیزات قراردادهای متعددی برای شستشوی مقره ها، پست ها و تعویض مقره ها، پوشش عایقی پست ها، ساخت تجهیزات مقره شو، خرید و تجهیز 40 دستگاه مقره شو و تغییر کلیه مقره ها در خوزستان به نوع سیلیکون انجام شده است.

چیت چیان با بیان اینکه "در هر زمان تعداد قابل توجهی از مدیران ارشد وزارت نیرو در منطقه خوزستان و اهواز حضور دارند"، گفت: این مدیران از نزدیک کارها را پیگیری، هدایت، فرماندهی و نظارت کرده تا فعالیت ها به موقع انجام شوند؛ همچنین باید از سازمان‌هایی همچون سپاه پاسداران، شرکت نفت و شهرداری های منطقه که از امکانات آن ها استفاده شد و همکاری خوبی با مدیران وزارت نیرو داشتند تشکر کرد.

وی ادامه داد: لحظه ای توقف در انجام فعالیت ها وجود ندارد و به صورت شبانه روز نیروهای وزارت نیرو در حال انجام فعالیت هستند تا بتوان مشکلات را به سرعت رفع کرد.

وزیر نیرو با بیان اینکه "در حال حاضر هیچ نوع قطعی آب و برق در خوزستان وجود ندارد"، گفت: در اوج مشکلات، آب اهواز و چند شهر نزدیک به اهواز قطع شد اما در سایر شهرهای استان خوزستان قطعی آب وجود نداشت و قطع برق نیز در سه مقطع در چند ساعت و در چند شهر صورت گرفت که امیدوارم دیگر شاهد قطعی برق حتی از نوع کوتاه مدت هم نباشیم.

این عضو کابینه دولت تصریح کرد: در دولت یازدهم هیچ تصمیم جدیدی مبنی بر انتقال آب از خوزستان اتخاذ نشده و پروژه های انتقال آب مربوط به دولت های گذشته است و وزارت نیرو تلاش کرده که تصمیمات اتخاذ شده در گذشته را با ضوابط محیط زیستی منطبق کند.

چیت چیان با بیان اینکه "مقرر شده بود تونلی 60 تا 70 کیلومتری حفر شود که وزارت نیرو قاطعانه جلوی آن را گرفت"، گفت: طرح انتقال آب از کارون در حد مطالعه است و اگر سازمان محیط زیست موافقت کرد این طرح قابلیت اجرا پیدا می کند.

وی افزود: در شبکه های اجتماعی اظهاراتی مبنی بر انتقال چند میلیون مترمکعب آب از سرشاخه های کارون مطرح شده که این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: در گذشته تصمیم گرفته شده که 580 میلیون مترمکعب آب از سرشاخه های کارون برای مصرف آب شرب اختصاص یابد که این طرح هم‌اکنون در مرحله مطالعاتی بوده و اگر سازمان محیط زیست تائید کرد، مجوز اجرا و انتقال این حجم آب داده خواهد شد.
 
 
کلمات کلیدی : خوزستان+کمیسیون انرژی+گرد و خاک در اهواز+وزیر نیرو
 
امین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۴ ۰۹:۵۷:۰۴
جناب وزیر تا همین الان هم هر چقدر سرشاخه هاش و انتقال دادین بسه دیگه.هرچی دشت پایین دست بوده خشک شده. (4171923) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۴ ۱۰:۳۵:۰۹
طبق آمار خود وزارت نیرو سرانه مصرف آب شرب ایرانی ها 150 لیتر در روز است(که البته شامل ماشین شستن حیاط شستن استحمام سیفون و همه اینها میشه) اگر در 365 ضرب کنیم میشود 54 متر مکعب

معنی 580 میلیون متر مکعب انتقال این است که تا حالا 11 میلیون نفر آب شرب نداشته اند !!!

یا اینکه با این اندازه می خواهیم جمعیت را زیاد کنیم (4171971) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۴ ۱۰:۴۲:۱۹
هیچ کس با انتقال آب شرب مخالفتی نکرده بود آقای وزیر لطفا صادق باشید و از ابتدای طرح صادقانه بگویید چقدر آب از سرشاخه ها منتقل کردید برای کشاورزی و برنج کاری در کویر (4171988) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۰۵ ۰۹:۵۷:۵۳
مگر اب مال شما و اصلا درون استان شماست که مثلا منت میزارین با انتقال اب شرب مخالفت نکنید! (4173278) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۲۵ ۲۲:۴۳:۱۳
نه پس مال شماست اصفهانی عزیز (4358367) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۴ ۱۵:۳۶:۳۳
میتوان بر خروجی بهمنشیر و اروندکنار سد زد تا اب وارد خلیج فارس نشود اب اضافه را با کانال به دشتهای خوزستان هدایت کرد . (4172447) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.