نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 350012
پاسخ فانی به مشکلات معیشتی معلمان: میانگین حقوق فرهنگیان ۷۰۰ هزار تومان زیاد شد
بخش اجتماعی الف، 13 اردیبهشت 95
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۳
فانی وزیر آموزش و پرورش در روز معلم به برخی از انتقادات مربوط به دستگاه تحت مدیریت خود و مسایل معلمان پاسخ گفت.

علی اصغر فانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما به سئوالات متعدد درباره مشکلات معلمان پاسخ داد تا این برنامه پلی میان وزارت خانه و انبوهی از معلمان این مرز و بوم باشد.

در ابتدای این برنامه، مسایل اقتصادی معلمان در صدر گزارش صدا و سیما بیان شد و البته مسایلی مانند افت کیفیت آموزش، عدم پرداخت مرتبط حقوق، عدم پرداخت حق الزحمه امتحانات خرداد گذشته و مشکلات آموزشی معلمان مدارس استثنایی و برقراری حقوق بازنشستگی نیز بیان شد.

فانی در این میزگرد خبری، سخنان جدیدی درباره معلمان نگفت و بر حل مشکلات به خصوص مسایل بودجه ای توسط دولت تاکید کرد. در ادامه مشروح این نشست را می خوانید:

بالاترین و پایین ترین حقوق در آموزش و پرورش چقدر است؟
خوشحالم از نزدیک با ۱ میلیون همکار فرهنگی که در ۱۰۵ هزار مدرسه تعلیم و تربیت ۱۳ میلیون دانش آموز را بر عهده دارند، سخن می گویم. مشکل معیشتی فرهنگیان مشکلی نیست که در ۲-۳ سال اخیر ایجاد شده باشد. حتی قبل از پیروزی انقلاب بیش از ۶۰ سال پیش این مشکلات وجود داشته و هر سال انباشته شده. همکاران عزیز فرهنگی انتظار ندارند دولت در مدت ۲.۵ اخیر همه مشکلات را حل کند. در مجموع بنده اواخر مرداد ۹۲ وارد آموزش و پرورش شدم و میانگین دریافتی حقوق فرهنگیان حدود ۱میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود. بعد هم در اسفند ۹۴ این میانگین به ۲ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسیده. در مجموع میانگین ۷۰۰ هزار تومان اضافه شده. عده ای بیشتر؛ عده ای کمتر دریافت می کنند. این بضاعت دولت علی رغم مشکلات اقتصادی است. سال ۹۴ از لحاظ اقتصادی بسیار سخت بود و ۱۰۸.۱ درصد را از دولت گرفتیم. یعنی ۸.۱ درصد بالاتر از بودجه مصوب از دولت گرفته شد تا پرداخت صورت گیرد.

بودجه سال ۹۵ چقدر بوده؟
سال ۹۴ حدود ۲۵ هزار میلیارد بود که نزدیک به ۲۶ هزار میلیارد دولت تامین کرد. سال ۹۵ هم ۳۱ هزار میلیارد تومان بودجه داریم. حداقل حقوق نیز حدود یک میلیون و ۴۰۰ یا ۵۰۰ هزار تومان باشد. حداکثر حقوق هم حدود ۲میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است.

برخی افراد می گویند با حقوق ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومان کار می کنند؟
هر کارمند رسمی یا پیمانی اصلا رقمهای ۴۰۰ تومان در قوانین کشور برایش وجود ندارد. برخی همکاران عزیز فرهنگی نیروهای پاره وقت هستند که حق التدریس کار می کنند و به نسبت کاری که می کنند دریافتی دارند. کارمند رسمی و پیمانی حداقل یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است. عزیزانی که می گویید تماس می گیرند کارمند رسمی آموزش و پرورش نیستند.

ولی آنها هم دارند خدمت ارائه می کنند. دغدغه ای برای آنها دارید؟
یقینا، وقتی می گوییم یک میلیون کارمند داریم کسانی هستند که در سیکل رسمی و پیمانی کار می کنند و اشخاص حق التدریسی در آمار ما وارد نمی شوند.

برخی حق التدریسی ها می گویند از مهرماه ۹۴ حقوق دریافت نکردند؟
من همه چیز را در جریان هستم. اینطور نیست این دستگاه عریض و طویل در مخیله من نباشد. از صبح تا شب همین کار را دارم. فرهنگیان رسمی که در استخدام آموزش و پرورش هستند، حقوقشان را آخر ماه دریافت می کنند. دو گروه از همکاران ما پرداختی شان تاخیر دارد. یکی مربیان پیش دبستانی هستند که به موجب قانون مصوب مرداد ۹۴ آموزش و پرورش را موظف کرد بر حسب رشته و نیاز این عزیزان را به کار بگیرد، اینها یک گروه هستند. گروه دوم، کسانی هستند که علاوه بر ساعات موظفی، اضافه تدریس دارند. مثلا ۱۰ساعت بیشتر یا کمتر کار کردند. موظفشان ۲۴ ساعت در هفته است و هر چه بیشتر درس بدهند می شود اضافه کاری. اینها را به دلیل محدودیت اعتباری پرداخت نداشتیم.

چرا می گویید محدودیت اعتباری؟ الان که می گویید از بودجه مصوب بیشتردریافت کردید؟
دریافتی ها و پرداختی ها با همدیگر تناسب ندارد. اشاره کردم سال گذشته ۸.۱ درصد اعتبارات بیش از مصوبات گرفتیم. اما کفایت نداشته یا نتوانستیم مطالبات را پرداخت کنیم.

چرا کفایت نداشته؟ آیا مدیریت کارامدی در آموزش و پرورش نیست از منابع مالی و نیروی انسانی استفاده کند؟
این حرف را تایید نمی کنم. امسال ما درخواست اعتبار با توجه به نیازهایمان ۳۷هزار میلیارد تومان بود. در حالی که قریب به ۳۱ هزار میلیارد برای ما تامین شد و مجلس تصویب کرد. همین الان پیش بینی ما کسر بودجه ۶هزار میلیاردی است. یعنی بودجه ای که دولت تامین و مجلس تصویب می کند کفایت نیاز ما را نمی کند. آموزش و پرورش بیش از ۹۸ درصدش اعتبار پرسنلی و اجتناب ناپذیر است. این که می گویید بر منابع آموزش و پرورش مدیریت نمی شود، وقتی همکاری دارید و حقوقی دریافت می کند که اجتناب ناپذیر است، یعنی ۹۸ درصد اعتبارات از قبل تامین شده است و مدیریت روی آن صورت نمی گیرد. ما روی ۲ درصد بودجه مدیریت می کنیم که ناچیز است و اتفاقا خوب مدیریت می شود. آموزش و پرورش بر منابع خود مدیریت می کند ولی پرداختهای اجتناب ناپذیر را نمی شود نپرداخت. دو گروه حق التدریسی که گفتم حق الزحمه شان در آخر اسفندماه پرداخت شده. حق الزحمه انتخابات نیز پرداخت شده. حقوق سربازمعلمان و قراردادی ها هم تامین و پرداخت شده.

پس چه بخشی پرداخت نشده؟
در بودجه ۹۵ برای پاداش پایان خدمت فرهنگیان عزیز اعتبار ۴۵۰۰ میلیارد تومانی در یک ردیف مستقل دیده شده. امروز شورای نگهبان بودجه ۹۵ را به مجلس برگرداند. منتظریم بودجه ۹۵ ابلاغ شود تا پرداخت پاداش خدمت همکاران که در سال ۹۴ بازنشست شده اند را بپردازیم. بازنشستگان ۹۳ نیز بیش از ۹۵ درصدشان پاداش گرفته اند و انشالله برای باقیمانده ها نیز پرداخت می شود.


معلمان گلایه دارند پرداخت حقوق ها با تاخیر صورت می گیرد. چرا اینطور است؟
اعتبارات حقوق و مزایای کارکنان دولت توسط سازمان مدیریت به خزانه ابلاغ و خزانه به دستگاه ها می دهد. ما نیز مشمول این روند هستیم. در سال ۹۴ دولت در تامین منابع با مشکلات جدی مواجه بود. وگرنه همزمان با سایر دستگاه ها که اعتبارات از طریق سازمان مدیریت و خزانه پرداخت می شود، ما نیز این روند را طی کردیم.


مشکلاتی از این دست، مربوط به سالیان دور است. آیا این روند از نظر شما مورد قبول است؟
معمولا پرداخت حقوق ها در بازه زمانی ۲۵ م هر ماه تا آخر ماه بوده. این خاص آموزش و پرورش نیست. حتی در اسفند ۹۴ به دلیل کمبود منابع خزانه، حدود روز ۲۷م اسفند این پرداختها را داشتیم. در حالی که حقوق بازنشستگان کشوری در روز ۲۸ یا ۲۹م اسفند پرداخت شد. این به معنی پاسخگو نبودن خزانه است. ولی معمولا اگر مشکلی وجود نداشته باشد در بازه زمانی ۲۵ تا آخر ماه حقوق ها پرداخت می شود.

اردیبهشت ۹۴ شما درباره نقشه راه سند تحول بنیادین سخن گفتید. یک سال گذشته. چه زمانی قرار است رونمایی شود؟
در مرداد ۹۴ در اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور، رونمایی صورت گرفت. نقشه راه آماده شده. نیازی به تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش ندارد. اصل سند به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده. یکی از مطالبات مقام معظم رهبری تدوین نقشه راه این سند بود. این نقشه راه آماده شده. نقشه، یک برنامه زمانی بندی برای اجرای مرحله ای سند است. این نقشه آماده و رونمایی شده. برنامه های سال ۹۵ بر اساس این نقشه راه با ظرفیت ۱۵۰ برنامه آماده شده و به تدریج اجرا می شود. سند تحول نظام آموزش و پرورش مبنای برنامه ششم توسعه در بخش آموزش و پرورش است که شورای راهبری سند و کمیسیون مربوطه تشکیل شده و در حال برنامه ریزی هستند و به تدریج اجرا می شود.


طبق نظرسنجی سایت آموزش و پرورش ۷۰ درصد فرهنگیان با این سند آشنایی ندارند. چرا اینطور است؟
یکی از مواد نقشه راه، ترویج سند تحول است. در اسفند ۹۴ جلسه ای با شورای معاونین صدا و سیما داشتیم و همکاری صدا و سیما با آموزش و پرورش برای آشنایی معلمان بحث شد. قرار شد تفاهم نامه ای بین صدا و سیما و آموزش و پرورش امضا شود که پیش نویس آماده شده. نماینده ما و صدا و سیما پیش نویس را امضا کرده اند. در دیدار مقام معظم رهبری یکی از تاکیدات حضرت آقا این بود اگر لازم باشد صدا و سیما یک شبکه برای اجرایی کردن سند ایجاد کند. ما این موضوع را با صدا و سیما مطرح کردیم و امیدواریم صدا و سیما نیز به کمک ما بیاید.

نقش آموزش و پرورش در پیش نویس برنامه ششم توسعه فقط به خرید خدمت از بخش خصوصی مطرح شده. آیا این مهمترین بخش سند تحول است؟
اشتباه نکنید. برنامه ششم توسعه با برنامه های قبلی کشور تفاوت اساسی دارد. پیشنهادهای دولت برای برنامه ششم تصویب قوانینی است که دولت نیاز به اجرایی کردن برنامه دارد. وگرنه برنامه ششم توسعه به تصویب دولت رسیده. در بخش آموزش و پرورش این برنامه آمده برنامه راهبردی آموزش و پرورش در طول برنامه ششم توسعه، اجرای سند است. یعنی اجرای سند مبنای برنامه ششم توسعه در آموزش و پرورش است. بخشی از اجرای سند تحول از اختیارات دولت است و نیاز به قانون مجلس ندارد. دولت در لایحه پیشنهادی خود، بندهایی را پیشنهاد داده که از اختیارات دولت خارج بوده و نیاز به قانون مصوب مجلس داشته. برنامه ششم توسعه در آموزش و پرورش مبتنی بر سند تحول است و لاغیر. از سال ۹۵ مقرر کردیم هیچ برنامه ای در آموزش و پرورش اجرا نمی شود مگر در راستای سند تحول و نقشه راه آن.

برخی خدمات آموزش و پرورش در بخش خصوصی را سیاسی می دانند و مغایر با عدالت اجتماعی. نظر شما چیست؟
در فرمایش بزرگان کشور تا عزیزان صاحب نظر در حوزه تعلیم و تربیت، این نکته آمده آموزش و پرورش دستگاهی نیست که در داخل یک وزارتخانه محبوس شود. باید از همه امکانات کشور استفاده کنیم. اتفاقا خلاف این را عرض می کنم که بخش خصوصی مغایرت با عدالت دارد. ما در سال ۹۳ با بخش غیردولتی مذاکره کردیم و از ظرفیتهای خالی این مدارس استفاده کردیم. کلاس یک مدرسه دولتی ۴۰ دانش آموز دارد. ما ۱۰ نفر از دانش آموزان را به مدرسه غیردولتی دادیم و هزینه ها را دولت پرداخت کرد. در برخی رسانه ها اینطور مطرح شد آموزش و پرورش مردم را مجبور به پرداخت شهریه می کند. در حالی که کل هزینه ها را دولت پرداخت می کند.

چقدر خود را دارای ابزار برای نظارت بر مدارس غیردولتی می دانید؟
سال ۶۷ قانون مدارس غیرانتفاعی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و شورای نگهبان تایید کرد و ابلاغ و اجرا شد. بیش از ۲۷ سال است از تاسیس مدارس غیردولتی می گذرد و ساز و کارهای نظارتی دارد. بحث شورای نظارت بر مدارس غیردولتی، واحدهای مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی داریم.

از گلایه های مردم از شهریه ها، کیفیت آموزش و سایر مسایل این مدارس مطلعید؟
در کشور بیش از ۱۲ هزار مدرسه غیردولتی داریم. ممکن است ۳۰ تا تخلف کنند که برخورد می شود. جامعه خبر دارند خیلی ها برای ثبت نام فرزندانشان در مدارس غیردولتی تلاشهای جدی می کنند.

معدل کار مد نظر ماست.
معدل کار مورد تایید است. ممکن است تخلف در مدرسه دولتی نیز باشد. کما اینکه برخورد می کنیم اعم از دولتی یا غیردولتی. مشارکت مردم در اداره تعلیم و تربیت را نباید از دست داد. باید از همه توانمان در بخش دولتی و مردمی در ارتقای سطح آموزشی کشور استفاده کنیم.

آیا استقبال مردم از مدارس غیر دولتی به معنی کیفیت پایین مدارس دولتی است؟
این وظیفه آموزش و پرورش است که در ارتقای مدارس دولتی کار کند. در چند سال اخیر با متنوع کردن انواع مدارس دولتی مانند هیات امنایی ها، شاهد، نمونه مردمی، باعث شده توجه به مدارس دولتی کم شود. از ابتدای مسئولیتم سیاستمان این بوده مدارس دولتی تقویت و از تنوع آنها کم شود. عملا ورود پیدا کردیم. ولی مسایل مدارس و آموزش و پرورش، اجتماعی است و به زمان نیاز دارد.

گفتند خانمهای معلم با ۲۵ سال سابقه مجوز بازنشستگی دارند ولی اعمال نشده. چرا؟
ما در سال ۹۳ این کار را انجام دادیم و با برخی از موارد موافقت کردیم و برای سازمان بازنشستگی فهرستی دادیم و با وجود مقاومت، تصویب شد. الان اگر مشکلی باشد، مشکل از ما نیست از سازمان بازنشستگی کل کشور است که در وزارت کار، است. بخشی که به ما مربوط می شود تلاش می کنیم همکاران خانم با سابقه ۲۵ سال را موافقت کنیم. ولی وقتی به سازمان بازنشستگی می رود به دلیل محدودیتهای پرداخت، ممکن است مخالفتهایی شود. در سال ۹۳ و بخشی از ۹۴ توانستیم موافقت سازمان بازنشستگی را بگیریم. این عزیزان باید درخواستشان را به آموزش و پرورش منطقه شان بدهند. اداره کل استان، درخواستها را به وزارتخانه می دهد و ما نامه می نویسیم و یک نسخه از نامه را برای پیگیری به ذی نفع می دهیم. من بتوانم وزارت را با این عرض و طول اداره کنم، هنر کرده ام. مشکل دیگر در دستگاه ما نیست.

چرا این همه گلایه از نظام رتبه بندی معلمان داریم و می گویند به درستی اجرا نشده؟
این که می گویند باید ۷۰ درصد حقوق استادان را به معلمان بدهند در سند تحول نیامده. هیچ وقت این بحث در سند نبوده. اصل رتبه بندی آمده و ما هم قبول داریم. نظام سنجش مهارتهای حرفه ای آمده. در اجرای سند تحول، یکی از بخشهای سال ۹۵ و ۹۶ ما راه اندازی مراکز سنجش حرفه ای معلمان است که به دنبال آن، معلمان سنجیده می شوند و در رتبه هایی قرار می گیرند. این رتبه ها نیاز به قانون مجلس دارد و باید لایحه به مجلس بدهیم. هنوز اجرای سند به این نقطه رتبه بندی نرسیده. برای اینکه اقدامی را به عنوان کار جدید و سریع کنیم از مهر ۹۴ با استفاده از قانون مدیریت خدمات کشوری اجرا کردیم. بسیار موثر بود و میانگین دریافتی معلمان حدود ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافت. امیدواریم در اجرایی کردن سند تحول بتوانیم نظام ارزیابی حرفه ای معلمان را قطعی کنیم و این که معلمان در آن نظام رتبه بندی در چه رده ای قرار گیرند نیاز به قانون مجلس دارد.

درباره بیمه تکمیلی معلمان گلایه دارند و چرا از بیمه ایران به بیمه آتیه سازان حافظ تغییر داده اید؟ مگر معلمان بیمه ندارند؟
وقتی من آمدم آموزش و پرورش با بیمه ایران قرارداد داشت. درخواست تمدید قرارداد بیمه داشتیم. به دلیل بدهی آموزش و پرورش از سنوات گذشته، قرارداد یک طرفه لغو شد و ما با بیمه آتیه سازان حافظ قرارداد امضا کردیم. از ابتدای سال ۹۴ نیز به صورت صندوقی بیمه تکمیلی را اجرا می کنیم. همکاران فاکتور پرداختی ها را به واحدهای مربوطه ارائه می کنند و هزینه را دریافت می کنند. در بسیاری از معالجات سقف پرداختی برداشته شده و سال ۹۴ نسبت به ۹۳ وضعیت بیمه تکمیلی بهتر است. این بیمه تقویت شده. در سال ۹۵ نیز حتما بهتر خواهد شد.

برخی می گویند با این نظام رتبه بندی برخی افراد دچار معوقه می شوند. درست است؟
نمی دانم منظورتان از معوقه چیست. رتبه بندی را شورای مدیریت سازمان مدیریت تصویب کرده و حداقل سابقه خدمت باید ۶ سال تمام باشد. رتبه بندی که در مهر ۹۴ اجرا کردیم حدود ۸۳۰ هزار نفر را شامل شد. برخی همکاران با سابقه کمتر از ۶ سال وقتی به حداقل می رسند مشمول رتبه بندی می شوند.

رهبر انقلاب هفته گذشته انتقاد کردند برخی دستها جلوی فعالیت جریانات انقلابی را نمی دهند. این دستها متعلق به چه کسانی است؟
ما ۱۰۵ هزار مدرسه در سراسر کشور داریم. اکثر این مدارس دارای مدیرانی متدین، دلسوز، پرتلاش، مدافع انقلاب هستند. منتهی ممکن است موارد خیلی اندکی که در لفظ حضرت آقا "برخی" بودند، دستور پیگیری دادیم و اگر به مواردی برخورد کنیم، هر چند موردی گزارش نشده، برخورد می کنند.

می دانید که شایعاتی مطرح شده. آیا وزیر خواهید ماند؟
به خاش برای دیدار معلم بلوچستانی رفته بودم. روز پنجشنبه بود که دیدم در شبکه های اجتماعی دیدم نوشتند وزیر استعفا داده و رئیس جمهور موافقت کرده!

پس یک سال دیگر انشالله شاهد حضورتان هستیم؟
امیدواریم توفیق داشته باشیم در خدمت نظام تعلیم و تربیت باشیم.

در برخی مدارس جا برای حضور دانش آموزان ندارند و به بچه ها می گویند مثلا کلاسهای ۴ تا ۶ بروند در مدرسه دیگری. داستان این چیست؟
در نظام جدید، ابتدایی ۶ ساله شده و بچه ها در دبستان درس می خوانند. یک انتقاد این است که فاصله سنی بین دانش آموزان کلاس اول و ششم زیاد است و ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. موفق شدیم در سال تحصیلی در حدود ۶۰ درصد مدارسی که بالای ۲۰۰ دانش آموز داشتند، دوره ابتدایی را به دو دوره مجزا ۳ ساله تقسیم کنیم که دوره اول ابتدایی و دوره دوم ابتدایی بود و نزدیکی سنی دانش آموزان را به اینوسیله تامین کنیم. اگر بتوانیم همه مدارس را اینطور کنیم به سند تحول نزدیک شده ایم.

برای اولیا سختتر نمی شود؟
همینطور است. برای مدارس پر جمعیت این کار را کردیم. برای اینکه تعداد مدارس بیشتر است. اگر ما بتوانیم ابتدایی را به دو دوره سه ساله جدا کنیم یکی از مصوبات سند تحول انجام شده.
 
کلمات کلیدی : فانی+وزیر آموزش و پرورش+حقوق معلمان+روز معلم
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۱۳:۵۰
آقای وزیر لطفا فکری هم به حال افزایش حقوق بازنشستگان فرهنگی داشته باشید. چرا هیچ کس به فکر ما نیست؟ با این حقوق اندک و با این گرانی ها زندگی ما فلج شده است. کجا برویم و دردمان را به چه کسی بگوییم؟؟؟ با سپاس از الف نازنین که بازتاب دهنده ی درد مردم است... (3679857) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۵:۱۴
ازجیب ملت زیاد کردید؟ (3679918) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۶:۲۴
یک مهندس لیسانسه ماهی هفتصد میگیره وزارت کاری بعد متوسط ماهی هفتصد حقوق اینها را زیاد کردین
یکباره بگین کشور شده مال دولتیها بقیه مالیوت بدن کار کنن حقوق این هشت میلیون نفرو بدن
هتل دولتیها (3679924) (alef-11)
 
کارمند جهاد کشاورزی
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۴۴:۴۱
اولاً 8 میلیون کارمند ندارم و دو نیم میلیون کارمند داریم ولی راجع به حقوق فرهنگیان منهای اداره مالیات و دارایی که دو تا سه برابر حقوقشان مزایا دارند از بقیه کارمندان دولت بیشتر دریافتی دارند (3680102) (alef-11)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۸:۱۴:۲۷
وزیر یه چیزی گفته شما چرا جدی گرفتین؟ من دبیر با ده سال سابقه و مدرک فوق لیسانس حقوقم از پارسال تا الان با طرح رتبه بندی 200 هزار بیشتر شده. در این مدت فقط هزینه رفت و امدم به محل کار 50 هزار افزایش داشته بیمه و مالیات هم افزایش داشته یعنی در عمل تقریبا هیچ افزایشی در کار نبوده (100 هزار افزایش با این همه گرونی و تورم که پول چهار تا پیتزاست!) البته مبلغی که برای رتبه بندی زیاد کردن ثابت نیست و بعد از بازنشستگی حذف می شه و باز هم سرمون بی کلاه می مونه! الان چند ماهه دچار بی انگیزگی شدم و دیگه نمی تونم مثل قبل با انرژی زیاد تدریس کنم هر چند هنوز هم تدریسم سطح بالا و به گفته همه دانش اموزان در حد کلاس خصوصیه. (3680539) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۳۷:۴۲
هر معلمی ناراضیه استعفا بده بیاد بیرون بره بخش خصوصی ببینم میتونه این حقوقو در بیاره
اونقدر جوون تحصیلکرده هست ارزوی این شغلو دارن (3679930) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۵۹:۰۶
من تازه از خدمت اومدم و لیسانس حسابداریم هر جا میرم کار نیست کجا شهر یزدی که زبانزد ایران زمین بوده از نظر صنعتی بودن و هر روز دارن کارخانه ها ورشکست میشن // معلم ها نمیدونم چرا این همه اشتهاشون بالاست سه ماه تابستان که تعطیل اند و باد میاد تعطیل هستن و کلن کل سال را تعطیل کنن بهتر نیست؟؟؟؟؟ (3680122) (alef-11)
 
تيزبين
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۷:۲۱:۰۸
شما كه اين همه اهل حساب و كتابيد و اتفاقا رشته حسابداري هم هستيد خيلي از موارد را از قلم انداختيد كه تعداي را بنده متذكر مي شوم:
1) تعطيلات تابستانه و تعطيلات باد آورده (به قول شما) فقط شامل مدارس ميشه و ادارات آموزش و پرورش همانند ساير ادارات هستند
2) اگر معلمان اعتراضي به حقوق و مزاياي خود دارند با توجه به اختلاف آنها با دريافتي ساير كارمندان دولت مانند تامين اجتماعي، دارايي، دادگستري و ... است كه مي توانيد تحقيق كنيد.
3) بسياري از مشاغل دولتي ارباب رجوع بسيار كمي داشته و شايد در عرض يك روز كاري بيشتر از انگشتان دست ارباب رجوع نداشته باشند و يا كارشان بسيار ساده و آسان بوده باشد. طبعا كار اين كارمند با كار يك معلم كه قبل از ورودش به محل كار صدها ارباب رجوع ( دانش آموز ) حاضر دارد بسيار متفاوت است. اگر يك معلم 6 ساعت در يك روز كلاس داشته باشد به غير از 20 دقيقه استراحت بين دو زنگ تنفس ديگر هيچ مجالي ندارد.
4) باز در مورد تعطيلات :
كار معلم كار يكنواخت تقسيم كار شده همانند يك كارمند ساده يك اداره نيست. كار معلم كار فكري است و در هر لحظه هوشياري و فرسايش مغزي مي طلبد. درسي كه در يك مدرسه اما در دو كلاس متفاوت تدريس مي شود به تناسب ويژگي ها و تفاوتهاي فردي، فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي و ... دانش آموزان بايد متفاوت تدريس شود. اين كار فرسايش بيشتري داشته و البته برنامه ريزان آموزشي به موارد فوق آگاهي داشته اند كه تعطيلات تابستاني را هم براي دانش آموزان و هم براي معلمان منظور كرده اند.
و ....

اما براي راحتي خيال شما بنده پيشنهاد ميكنم شما از طرف همه ما فرهنگيان ( كه به افرادي مانند شما سواد و آگاهي و در دست گرفتن قلم را آموختيم كه به خودمان توهين كنيد!!!! ) به وزارت آموزش و پرورش پيشنهاد حذف تعطيلات تابستاني و افزايش حقوق و مزايا را بدهيد. تمام فرهنگيان به كار كردن در تابستان به شرط افزايش درآمدشان راضي اند.
ميگويد چرا؟
چون تعطيلات بدون پول يعني « بي مايه فطيره داداش ». (3680459) (alef-11)
 
حسن جعفری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۱۸:۴۷
با سلام
دوست عزیز که نام شریف خودتون رو هم ذکر نکردید سلام .
راست می گوئید بنده هم موافق این نکته شما هستم که جوون تحصیلکرده تو مملکت ما زیاد است و شاید هم خیلی از این بزرگواران در سیستم آموزشی ما وارد شده اند .

سئوال آیا هر عزیزی که مدرک بالای تحصیلی داشته ، توانایی تدریس و انتقال مطالب خود را دارد ؟

ضمن احترام به تفکرات شما و همفکران شما ، آیا سرمایه گذاری در آموزش و پرورش برای کشور عزیزمان ایران ضرر دارد ؟

آیا کشورهائی که الان ما در حسرت زندگی در آن را داریم به غیر این بوده که برای داشتن کشوری آباد و مردمانی شاد در بخش آموزش و پرورش خود سرمایه گزاری کردند و حال سود آن را می برند .
دوست عزیز الان در مدارس دولتی ما با توجه به آمار بالای دانش آموزان هر کلاس ، معلمان بیشتر در نقش مبصر ایفای نقش می کنند .

با تشکر (3680328) (alef-11)
 
يك معلم كپر نشين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۴۲:۱۶
جناب آقاي دكتر فاني چند سوال زير را لطفا پاسخ بفرمائيد.
1. رتبه بندي معلمان كه 3 سال است در خصوص آن صحبت مي فرمائيد بر اساس كدام شاخص و معيار اجرايي شد و 3 سال زمان كمي براي انجام يك پايلوت ساده در يك استان است؟ شاخص هاي شما تا چه حد به استاندارهاي روز دنيا شبيه است؟
2. درحوزه ي آموزش معلمان با اين همه صرف هزينه تا به اكنون چه سطحي از صلاحيت هاي حرفه اي معلمان ارتقا پيدا كرده است؟ آيا صرف هزينه براي كلاس هاي ضمن خدمت پول نيست؟
3. در اين 3 سال چه تعاملات بين المللي با دنيا براي كسب تجارب دنيا در حوزه ي آموزش انجام داده ايد به جز سفر جنابعالي و يك هيات تشريفاتي به كشور هاي دنيا و صرف هزينه ي گزاف از حق بيت المال؟
4. در اين 3 سال چند برنامه مبتني بر سند تحول كه اينقدر از آن سخن مي گوئيد اجرايي شده و خروجي اين برنامه ها در كجاي سيستم آموزشي كشور ديده مي شود.
4. در اين 3 سال با گماردن اين همه مشاور و معاون فرسوده و غير علمي چه دستاوردي براي نظام آموزشي كشور شامل معلم و دانش آموز داشته ايد؟
5. در بين شاخص هاي بين المللي دنيا در چند درصد رشد معني دار كه به استاندارد و نرم دنيا نزديك باشد داشته ايد؟
6.در بخش سازمان هاي بين المللي چه توفيقاتي داشته ايد كه دردي را از نظام آموزشي درمان كند؟
7. اصولا بفرمائيد چه پيشرفتي از زمان گرفتن اين مستند در كليه شاخص هاي آموزشي نسبت به دوره قبل داشته ايد؟
8. چرا به جاي اصلاح فرايند مديريتي و اموزشي كه منجر به صرفه جويي و افزايش سطح كيفيت مدارس مي شود به دريافت اعتبار و بودجه از دولت متمركز شده ايد؟ آيا با گرفتم اعتبار بيشتر و پخش آن در كشور كيفيت آموزش افزايش مي يابد؟ صلاحيت حرفه اي معلمان افزايش مي يابد؟ خروجي انسانها از مدارس شما بر اساس شاخص هاي اسلامي و سند تحول است؟
9. و 1000 چرا و آيا ديگر كه اگر به همين چند سوال پاسخ بفرمائيد نه به صورت فعاليت و اقدام با امار كمي و تحليل هاي كيفي و ملموس از پرسيدن 992 سوال ديگر صرف نظر مي كنم.
با تشكر (3679940) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۳:۵۷:۵۹
ميگم واقعا مظلوم تر از قشر معلم ، بازنشسته هاي فرهنگي هستند ، ديگه نه اسمي ازشون هست ،نه افزايشي ، نه حتي يك وعده سر خرمني ! انگار نه انگار كه " جواني " شان ، بهار عمرشان را
تو اين وزراتخانه صرف كردند ، اما حالا كه به دوران پيري و عليلي و بيماري افتاده اند ، نه حالي ، نه احوالي ، نه يادي !! نه افزايشي !! ... اي داد و بيداد !! ... نه " تدبيري " ! نه " اميدي " !! بابا جان ! من بازنشسته هنوز زنده هستم !! از شما چه پنهون بزرگ خانواده هستم ! پدر بزرگ هستم !! ... نمي دانم !! از خدا پنهون نيست ، از شما هم نباشه ، از وقتي به افتخار بازنشستگي نائل شده ام ، عيال محترمه هر از گاهي به طور سر بسته مي فرمايد كه : " بميرم الهي ، كه دستت هميشه بي نمك بوده " !! خدا عالمه كه منظور عيال چيه ، اما خودم براي خودم يك حدس هايي مي زنم !! ... به نظرم حدسم درسته و عيال هم درست ميگه ، اصلا صد در صد مطمئنم !!
با خودم ميگم اگر دستم بي نمك نبود ميشه كه بهار زندگي مو ، جواني و ، سلامتي و تندرستي ام
را ، صرف ... !! و حالا ... !! ... بله ؟ !! (3679988) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۲۴:۱۸
پسرم تو مقطع ابتدائی درس میخونه.متاسفانه به عناوین مختلف وتحت تقویم های من دراوردی مدرسه ،تنها 3 روز درس دارند ویک روزش معلم ندارند.یه روزش ورزش وقران دارند که معلم قرانشون تنها 4 جلسه اومده وهرماه هم 2تا سه روز رو به بازدید ازپارک و شهربازی سرمی کنند ودرماه هم 2 روزمعلم بچه ها رو می فرسته پاین تا جلسه با اولیا داشته باشه.حساب کنید این معلم با حقوق بیش از 2 میلیون درسال چند روزکاری مفید داره و هرساعت کارمفیدش چند میشه؟
مشکل اینکه تومجلس یه عده لابی کارند و باند یه طیف رو همیشه دارند (3680044) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۷:۲۹:۲۳
دوست عزیز و محترم، این مشکلی که می فرمایید دسپخت وزارت قبلی است و همه ی معلمان خودشون از این وضعیت ناراضی هستند، البته فانی هم نه تنها راه او را ادامه داد بلکه مشکلات دیگری هم به آن افزود، خود معلمان به هیچ عنوان از این وضعیت راضی نیستند، چرا که وقت معلم صرف نوشتن و کارهای بی اساس و بی خود می شود و در روش جدید حتی یک سوم وقت معلم صرف تدریس نمی شود که هیچ، بیشتر وقت استراحت و منزل هم صرف نوشتن دفاتر و چیزهای دیگر می شود، واقعا صد رحمت به نظام قدیم آموزشی، از سوی دیگر با توجه به فراموشی بخش آموزش در کشور، بودجه ی مدارس آنقدر کم و مضحک است که اگر مردم بفهمند متعجب می شوند، در عوض برای انواع و اقسام طرح ها و ارگان های بی خود و بی مصرف مبالغ کلانی صرف می شود که فقط خدا می داند، ما معلمان تنها به حقوق خود معترض نیستیم، نا رضایتی و اعتراض ما ببیش از همه به بودجه ی بسیار کم و ضعیف آموزش است که فردای مملکت را سیاه و خطر ناک می کند، با این راهی که در پیش گرفته شده امیدی به آینده ی روشنی ... نیست. (3680473) (alef-11)
 
فرهنگي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۴۱:۱۲
اول بررسي بفرماييد فرمايش آقاي وزير درست است؟ بعد اظهار لطف كنيد (3680089) (alef-11)
 
سارا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۰:۱۲:۳۸
من به عنوان یک معلم رسمی فرمایشات وزیر رو تایید میکنم،انصافا افزایش حقوق بسیار بهتری نسبت به همیشه برای ما صورت گرفته.... (3680762) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۴:۴۴:۰۲
چون این بخش از بدنه دولت درآمد زا نیست و صرفا مصرف کننده اس بنابراین همیشه تو سری خوره . این اشتباه محضه که معلمین یه مملکت که نقش تعیین کننده در پرورش و رشد فرهنگ یک جامعه رو دران اینقدر تحقیر کنیم .
من معلم نیستم اما میبینم که این وزیر محترم بیشتر از اونی که عمل کنه حرف میزنه و وعده سر خرمن دادنش حرف نداره . (3680099) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۵:۰۷:۰۹
بابا به پیر ، به پیغمبر دروغ میگن،
من یک معلمم ، فوق لیسانس با 25 سال سابقه، از پارسال تا الان تمام حقوقی که اضافه شده ، اعم از افزایش سالانه و .... کلا 300 هزار بوده
چرا هر مطلبی راجع به بقیه گفته می شود ما به سادگی باور می کنیم. (3680137) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۷:۳۰:۱۱
دقیقا همین است که می فرمایید، برای من 260 هزار (3680474) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۷:۳۵:۲۵
معلمان تنها قشری هستند که نه تنها حقوق خشک و خالی دریافت می کنند و هیچ مزایایی ندارند، بلکه مبلغی که در حکم آنها نوشته شده فقط دو سوم ان را دریافت می کنند و باقی آن برای بیمه و بازنشستگی و مالیات و موارد دیگر کم می شود، بنا بر این هیچ قشری و هیچ کارمندی لطفا حکم کارگزینی خود را با معلمان مقایسه نکند، کارمندان دیگر با توجه به اضافه کاری و مزایای دیگر معمولا بیش از حکم خود یا حد اقل برابر با آن را دریافت می کنند اما دریافتی معلمان بسیار کمتر از مبلغ مندرج در حکم کارگزینی آنان است، بلا استثناء (3680483) (alef-11)
 
فرهنگی شاغل هستم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۰:۱۴:۳۰
من از اول این دولت نزدیک به 800 تومان اضافه حقوق داشتم،استخدام رسمی هم هستم (3680766) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۵:۰۷:۲۹
در مرداد 92 مبلغ دریافتی من 880000 تومان بوده و الان 1200000 هست یعنی افزایش 320000 تومان و این یعنی چی؟ (3680138) (alef-11)
 
دبیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۵:۰۷:۴۲
سلام دوستان بنده دبیر فیزیک و فوق لیسانس این رشته رو نیز دارم بعلاوه 9 سال سابقه و متاهل هم می باشم حقوقم یک میلیون و هفتصد هزار تومنه که اگه مالیات و... ازش کسر بشه دست آخرش یک و دویست یا سیصدی می مونه خداروشکر ناراضی نیستیم ولی اینکه که گفته شده تو این چند سال مدیریت جناب آقای فانی 700تومن به حقوقا بطور میانگین زیاد شد الله اعلم ما که خبر نداریم (3680139) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۵:۱۶:۰۸
بابا چی داری میگی ؟ کدوم معلم حقوقش 700 هزار تومن اضافه شده ؟؟
کل تغییری که توی حقوق فرهنگیان اتفاق افتاده نهایت به 100 هزار تومن برسه ...حداقل توی مدرسه ما که تقریبا همه بالای 7 سال سابقه کار دارن
آش نخورده و دهن سوخته
نمریدم و دولت راستگویان رو هم دیدیم !!! (3680154) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۵:۲۰:۲۲
چرا امار دروغ ميدي؟ بنده با مدرك دكترا از دانشگاه تهران حكم كارگزيني ام 1 ميليون و 927 هزار تمن است كه نسبت به سال 92 حدود 420 هزار تمن افزايش داشته اشت. اخوي بنده با مدرك كارشناسي ارشد 1 ميليون 390 هزار تمن است. جالب اينكه هر دو در منطقه عشايري خدمت مي كنيم (3680165) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۷:۰۴:۱۲
آموزش پرورش نیاز به حداکثر لیسانس داره چرا باید به جنابعالی چون دکتری گرفتی حقوق اضافی به مدرکت بدن؟
ملت مالیات نمیدن صرف حقوق به مدرک دادن شما یشه تازه باید جریمت کنن (3680420) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۸:۳۲:۳۹
شما در آمریکا چرا مانده اید و با مملکت کار دارید ؟؟؟ خیلی خوبه پاشو بیا اینجا (3680583) (alef-11)
 
بازنشسته فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۵:۵۲:۵۸
جناب فانی میانگین افزایش حقوق فرهنگیان بازنشسته چقدره؟ آیا خبر دارید که این قشر که زمانی برای دستگاه شما خدمت میکردند با چه مشکلات اقتصادی دست به گریبانند؟ نگید بازنشستگان مسئول دیگری دارند دستگاه شما هر ماهه مبلغی به عنوان بانشستگی از حقوقمان کم کرد تا هنگام پیری عصای دستمان باشد. شما بیش از 4 ساله که چندرغاز کمک هزینه ازدواج فرزندان فرهنگیان را نپرداخته اید (3680265) (alef-11)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۱۱:۰۴
کف حقوق معلمان رسمی کمتر از یه تومنه. اینکه می گن میانگین 700 تومن افزایش داشته (با وجود اینکه به احتمال زیاد دروغه) عدد زیادی نیست.
تعداد زیادی از معلمان کمتر از 300 تومن افزایش حقوق داشته اند و تعدادی دیگه هم بالای 1 تومن.
ایا میانگین افزایش حقوق سایر کارکنان دولت هم 700 تومنه؟؟؟؟، قطعا این طور نیست و به مراتب بیشتر از این افزایش حقوق داشته اند.
این صحبت ها فقط تبلیغات شخص وزیره تا عملکردش رو خوب نشون بده. (3680306) (alef-11)
 
هر
United States
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۸:۴۳:۵۹
هر وقت وزیر خا رج از واقعیت بگوید چه شود (3680596) (alef-11)
 
یک معلم
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۵-۲۷ ۲۰:۳۸:۰۴
سلام
لطفا فکری هم به معلمان مستاجرهم بکنید البته اگر وقت کنید چون معلم هاخسته شدند هر ساله با این حقوق کم و اجاره ها خونه به دوشی هم بکنند والله خجالت داره . چون خود مون هم خجالت می کشیم . (3889706) (alef-11)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۷ ۱۰:۱۸:۴۵
همش دروغه (3907870) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.