کد مطلب: 490918
گرم كردن غذا در ظروف پلاستيكی سرطان زا است؟
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۵۲
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از ظروف پلاستیکی برای مواد غذایی داغ خطر بروز سرطان را در طولانی مدت افزایش می دهند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: استفاده از پلاستیک برای حمل مواد غذایی از نظر سلامت و بهداشت اقدام خطرناکی است، زیرا این کار باعث شده تا مواد شیمیایی خطرناک در پلاستیک در محیط آزاد شود.
وی ادامه داد: هنگام استفاده از کیسههای پلاستیک برای نان و مواد غذایی داغ رادیکالهای آزاد و مواد سمی ظروف پلاستیک و حتی کیسههای پلاستیک در محیط آزاد شده و این مسئله باعث شده در طولانی مدت افراد دچار سرطانهای مختلفی شوند. عزیزی عنوان کرد: هنگامی که از ظروف پلاستیکی برای حمل مواد غذایی داغ استفاده میشود خطر انتقال آلودگیهای محیطی به این مواد افزایش مییابد و در نتیجه افراد دچار بیماریهای گوارشی می شوند.
وی تاکید کرد: مواد پلاستیکی مدت زمان طولانی در محیط باقی میماند و تجزیه آنها به سختی انجام شده و همین مسئله باعث شده تا بهداشت و سلامت مردم به خطر بیافتد.
عزیزی یادآور شد: کیسههای پلاستیکی که مواد داغ را در آن نگهداری میکنند باعث ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی خطرناک در محیط شده و همین موضوع سلامت غذا را به خطر میاندازد.
کلمات کلیدی : ظروف پلاستيكی، سرطان زا