سایت یورو مانیتور در مقالهای که به تازگی منتشر کرده، ۱۰۰ شهر برتر را از لحاظ تعداد ورود گردشگران بینالمللی در سال ۲۰۱۴ انتخاب کرده است.
در فهرست شهرهای برتر انتخابی از ۱۰۰ شهر، قاره آسیا، از دیگر قارهها پیشی گرفته است. در فهرست پربازدیدترین مقصدهای جهان، شهرهایی از قارههای آمریکا، اروپا و خاورمیانه هم به چشم میخورد. همراه ما باشید تا این شهرها را بشناسید.
هنگ کنگ: ۲۷ میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
منطقه هنگ کنگ یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین، شهری پر زرق و برق و مدرن، شلوغ و دیدنی و البته بسیار گران، رده اول این فهرست را از آن خود کرده است.
لندن، انگلستان: ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
شهر لندن پایتخت انگلستان، پرجمعیتترین شهر در انگلستان و بزرگترین ناحیه شهری در اروپا با ۱۰ مکان پربازدید از جمله موزه انگلستان، برج ساعت بیگ بن و موزه مادام توسو در رده دوم این فهرست قرار میگیرد.
سنگاپور: ۱۷ میلیون و ۱۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
شهر سنگاپور پایتخت مدرن کشور سنگاپور به دلیل داشتن جاذبههای طبیعی بسیار، تنوع قومی، استفاده از زبان انگلیسی به عنوان یکی از زبانهای اصلی و شبکه حمل و نقل کارآمد و گسترده، در میان گردشگران از محبوبیت ویژهای برخوردار است.
پاریس، فرانسه: ۱۴ میلیون و ۹۷۰ هزار گردشگر بینالمللی
برج ایفل، نماد شهر پاریس هر ساله تعداد زیادی از گردشگران بینالمللی را برای دیدار از این برج به پاریس میکشاند، زیباترین خیابان جهان نزد فرانسویها، یعنی شانزالیزه در این شهر قرار دارد.
ماکائو، چین: ۱۴ میلیون و ۹۶۰ هزار گردشگر بینالمللی
ماکائو در ابتدا یکی از مستعمرات کشور پرتغال بود ولی بعدها با مذاکراتی که انجام شد، پرتغال با باز پیوستن ماکائو به چین، مشروط به تبدیل این شبه جزیره به یک منطقهٔ اداری، تجاری و بازرگانی و الزام چین مبنی بر اعطای خودمختاری اقتصادی و اجتماعی به ماکائو به مدت ۵۰ سال موافقت کرد.
شِنژِن، چین: ۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
شاید دلیل عمده بازدید گردشگران از این شهر وجود تعداد زیادی از انواع مراکز خرید باشد. این شهر زیبا و خوش آب و هوا با مناظر طبیعی زیبا، مقصدی ایدهآل برای کسانی است که علاقه خاصی به خرید دارند.
نیویورک، آمریکا: ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
نیویورک شهری که هرگز نمیخوابد، به داشتن آسمانخراشهای بلند و خیابانهای شلوغ، شهرت دارد. هر ساله میلیونها نفر برای دیدن مشهورترین سمبل کشور آمریکا یعنی مجسمه آزادی و دیگر جاذبههای دیدنی و مشهورش، به نیویورک میروند.
استانبول، ترکیه: ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
استانبول بزرگترین شهر کشور ترکیه و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن به شمار میرود. از مراکز دیدنی و تاریخی آن که هر ساله گردشگران بسیاری را به سوی خود جلب میکند، میتوان به مسجد و موزه ایاصوفیه، مسجد سلطان احمد، تنگه بسفر و جزیره بیوک آدا اشاره کرد.
کوالالامپور، مالزی: ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
پایتخت کشور مالزی یکی از زیباترین و مدرنترین شهرهای آسیای جنوب شرقی به شمار میرود، برجهای دوقلوی پتروناس یکی از مشهورترین دیدنیهای این شهر است.
دبی، امارات متحده عربی: ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
دبی با داشتن ۷۰ مرکز خرید بزرگ از جمله دبی مال، بزرگترین مرکز خرید جهان، به پایتخت خرید خاورمیانه مشهور است. از مراکز دیدنی گرانقیمتترین شهر خاورمیانه، میتوان به برجالعرب، آسمانخراشهای دبی مارینا و مرکز تجارت جهانی دبی، اشاره کرد.
سئول، کره جنوبی: ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
شهر سئول ساختار زیربنایی پیشرفتهای دارد و متروی آن با جابهجایی سالانه ۲۰۰ میلیون مسافر، سومین شبکه بزرگ مترو در جهان است.
رم، ایتالیا: ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
بقایای کولوسئوم، آمفی تئاتر مشهور رومی از معروفترین آثار باستانی جهان در رم قرار دارد. همچنین جالب است بدانید کوچکترین کشور جهان یعنی واتیکان درون شهر رم قرار گرفته است.
گوانگژو، چین: ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
این شهر در سال ۲۰۱۰ میزبان شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی بوده است.
میامی، فلوریدا، آمریکا: ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار گردشگر بینالمللی
میامی که به شهر جادو (Magic City) مشهور است، از لحاظ امور مالی، تجارت، فرهنگ، سرگرمی، مد، آموزش و پرورش در رتبه هفتم آمریکا قرار دارد و از آن به عنوان پایتخت آمریکای لاتین یاد میکنند، بندر میامی یکی از بزرگترین و مهمترین بنادر در آمریکا است.
شانگهای، چین: ۶ میلیون و ۳۹۰ هزار گردشگر بینالمللی
شانگهای پرجمعیتترین شهر جهان، یکی از مهمترین بنادر چین هم محسوب میشود.