نظر منتشر شده
۸۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 504912
قاضی زاده هاشمی در گفتگوی ویژه خبری:
متوسط درآمد پزشک عمومی در کشور بین ۴/۵ تا ۷ میلیون تومان/ سرانه تعداد پزشکان متناسب با جمعیت کشور نیست/ واکنش به مقایسه درآمد پزشکان ایرانی با همتایان خارجی آنها
بخش خبری الف، 2 شهریور 96
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۰۵
وزیر بهداشت دولت دوازدهم گفت: متوسط درآمد پزشک عمومی در کشور بین ۴/۵ تا ۷ میلیون تومان است.

سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب شبکه دو سیما به بررسی چالش های جامعه پزشکی پرداخت. وی در ابتدای اظهاراتش سرانه تعداد پزشکان را متناسب با جمعیت کشور ندانست و گفت: تعداد پزشکان اعم از پزشک عمومی و به ویژه متخصص در کشور کم است و این شکایتی است که مردم به ویژه در مناطق محروم دارند.

توزیع پزشک عمومی در کشور نسبتا عادلانه است
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در منطقه خودمان ، کم ترین تعداد را از نظر تعداد پزشک داریم؛ اعلام کرد: حدود ۵۲ یا ۵۳ هزار پزشک عمومی و نزدیک به ۴۰ هزار پزشک متخصص داریم ؛ البته توزیع پزشک عمومی مان نسبتا عادلانه است ولی توزیع پزشک متخصص مان خیلی کم است.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: نسبت پزشک متخصص در کشور به ازای هر ۱۰ هزار نفر جمعیت دو تا دو و نیم پزشک و پزشک عمومی به طور متوسط ۷/۶ نفر است. وی در تشریح علل کمبود پزشک متخصص در کشور نیز اظهار داشت: متقاضی برای تربیت پزشک متخصص در کشور زیاد داریم اما مشکل این است که در طول دو سه دهه گذشته بیمارستان آموزشی ساخته نشده و از این بابت کمبود فضای آموزشی وجود دارد.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: نمی توانیم آمار پذیرش پزشک متخصص را بالا ببریم بدون آنکه فضا، اتاق عمل و تجهیزات کافی داشته باشیم چراکه در این صورت حداقل استانداردها را در بحث آموزش نخواهیم داشت ؛ ممکن است در کوتاه مدت مشکل در حوزه تامین پزشک متخصص در کشور حل شود اما به طور کلی به سلامت مردم آسیب وارد خواهد شد چراکه کیفیت آموزش ما صدمه خواهد دید ؛ بنابراین اگر این امکان فراهم شود که بتوانیم ۲۰ هزار تخت آموزشی در اختیار گروه های آموزشی قرار دهیم به سرعت می توانیم کمبودها در این حوزه را برطرف کنیم.

متوسط درآمد پزشک عمومی در کشور بین ۴/۵ تا ۷ میلیون تومان است
قاضی زاده هاشمی در بخش دیگری از اظهاراتش نیز در خصوص وجود پزشک بیکار در کشور به ویژه پزشکان عمومی گفت: ممکن است در تخصص های مختلف پزشکی بیکار داشته باشیم، یعنی کسی علاقه ای به رشته ای نداشته و فارغ التحصیل شده و به حرفه ای علاقمند است که نمی تواند در آن حرفه کار پیدا کند یا با محدودیت هایی که برای حضور در شرایط سخت دارد نمی تواند در حوزه تخصصی خود کار کند.

وی با بیان اینکه متوسط درآمد پزشک عمومی در کشور بین ۴/۵ تا ۷ میلیون تومان است اظهار داشت: با توجه با این موضوع، فرد باید حرفه ای پردرآمد تر از این رقم داشته باشد که متاسفانه در کشور هم این حرفه ها وجود که گاهی اوقات ایجاد کشش و علاقه می کند و یا اینکه فرد نخواهد به خود زحمت دهد و در مناطقی که مورد نیاز دولت است، حضور پیدا کند؛ بنابراین نباید پزشک بیکار در کشور داشته باشیم مگر اینکه خود فرد مایل به کار در رشته تخصصی خود نباشد.

 وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی همچنین با بیان اینکه علاقمندی به رشته علوم تجربی از قدیم وجود داشته و مختص به مقطع کنونی نیست گفت: اتفاق درستی که در پزشکی افتاد این بود که بی مهابا به سراغ تربیت پزشک نرفتیم و همه وزرای پیشین نیز به بحث کیفیت توجه داشتند و خیلی اجازه ندادیم که خصوصی سازی وارد بحث آموزش پزشکی شود.

قاضی زاده هاشمی در رابطه با متوسط درآمد پزشکان کشور نیز اظهار داشت : در آمد پزشکان در تخصص های مختلف متفاوت است؛ به طوری که درآمد متخصصین جراحی بیشتر از متخصصین غیر جراحی چون کودکان داخلی و عفونی است.

وی افزود: اینکه گفته می شود درآمد برخی پزشکان در مقایسه با دیگر همکارانشان بیشتر است موضوعی است که در بقیه صنوف نیز مشاهده می شود مثلا چند معمار یا معلم برجسته در کشور وجود دارند که تبدیل به برند شدند و درآمدشان در مقایسه با همکارانشان بیشتر است.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه این طور نیست که پزشکی بتواند بدون زحمت درآمد بیشتری کسب کند گفت: پزشکانی داریم که شبانه روز کار می کنند و به هیچ وجه طمع مادی در آن ها نیست بلکه عشق و علاقه به حرفه و خدمت به مردم در آن ها وجود دارد.

قاضی زاده هاشمی در ادامه برنامه با اشاره به اینکه در کشورهای اروپایی و آمریکایی به نسبت تبحر فرد تعرفه بالاتر می رود گفت: در کشور ما تقاضا زیاد و عرضه کم است دلیلی ندارد مثلا یک پزشک چهار ساعت استراحت کند، اگر عرضه متناسب با تقاضا باشد، درآمد به صورت متناسب نیز توزیع می شود.

وی با اشاره به اینکه شرایط از نظر معیشت برای دستیاران و گروه های ما قبل دستیاری قابل قیاس با هیچ یک از کشورها نیست افزود: مشکل عمده ای که وجود دارد این است که برای آنها از نظر پرداخت حقوقی وجود ندارد و همیشه متاسفانه این عده آخرین کسانی هستند که به انها توجه می شود، در برخی از دانشگاه ها هیات امنا توجه به این موضوع داشتند و شرایط بهتری را فراهم کردند و اما در برخی دیگر این گونه نیست ، همچنین بیمه ها به دلیل کمبود منابع مالی نتوانستند پرداختی داشته باشند لذا ، امیدواریم در این دولت بتوانیم هیات امنا ها را متقاعد کنیم تا در این بخش توجه دیگری داشته باشند.

پزشک عمومی تقریبا کم نداریم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون توزیع پزشک در مناطق محروم افزود: اتفاق خوبی در این دولت از نظر توزیع متخصصین و پزشکان رخ داده است ، در نقاطی که احتیاج است پزشک عمومی تقریبا کم نداریم البته آنها به اجبار به مناطق محروم می روند و این مسئله از سر اختیار نیست زیرا آنها طرح های اجباری دارند و بایستی به تعداد سنوات تحصیل در تخصص و حداقل برای دو سال پزشک عمومی ، دندانپزشک و داروساز باید به مناطق محروم بروند و این موضوع برای آنها مشکلات زیادی را از نظر زندگی اجتماعی ایجاد کرده است لذا باید اجبار را به تدریج برداریم.

وی با اشاره به اینکه از طرح باید فقط برای آموزش استفاده کرد اظهار داشت: در نقاط محروم توزیع پزشک خوب بوده است البته بخشی از پزشکان جوان از ما ناراضی هستند زیرا به آنها اجازه ندادیم تا مطب داشته باشند ، در شروع دولت یازدهم فقط 5 درصد آنها در مراکز دولتی بودند و 95 درصد دیگر به بخش خصوصی رفتند و مطب داشتند، طبق قانون آنها را از داشتن مطب محروم کردیم و گفتیم ما پرداخت را انجام می دهیم و در نهایت مردم از این مسئله سود بردند.

عدالت در دسترسی به پزشکان سبب رضایت مردم شده است
قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه عدالت در دسترسی به پزشکان سبب رضایت مردم شده است بیان کرد: پزشکان بومی در حال تربیت هستند تا دیگر اجبار و دل نگرانی برای پزشکان جوان نباشد.

وی با اشاره به اینکه بیمه ها باید حداکثر با یک ماه تاخیر پرداخت داشته باشند گفت: بیمه ها هم مشکلاتی دارند وامیدواریم با تمهیداتی که رییس جمهور در نظر گرفته اند مشکلات انها هم حل شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون طرح تحول سلامت گفت: باید مشخص شود که هر سال چقدر اعتبار خواهیم داشت تا سفره متناسب با منبع و درآمد پهن شود لذا اگر دولت در حوزه اقتصادی مشکل داشته باشد مجبوریم انقباضی عمل کنیم ، در این صورت بخشی از خدمات محدود می شود ، برای محدود کردن برخی از خدمات طرح تحول سلامت برنامه داریم اما رییس جمهور باید خودشان در این رابطه ورود پیدا کنند، در این خصوص اجازه آسیب به مردم را نمی دهیم.

هاشمی ادامه داد: متاسفانه در شاخه پزشکی هستند کسانی که برای درآمد بیشتر حاضرند جانشان را هم بدهند اما در مقابل، مردم حاضرند پول بیشتر بدهند برای سلامتی بیشتر. البته در کنار اینها پزشکانی هم داریم که در ۲۴ ساعت فقط ۴ ساعت استراحت  می کنند و بدون چشم داشت مالی به امور مردم در بیمارستان می پردازند این همان عشق و علاقه و تعهدی است که پیشتر هم به آن اشاره کردم و این افراد عمدتا  در مراکز دولتی و مناطق  محروم هستند و جا دارد که بگویم از همین جا دست همه آنها را  می بوسم.

وزیر بهداشت گفت: آمار واقعی درآمد پزشکان آنچه ما می بینیم نیست برای  مثال درآمد پزشکان بیمارستانی متوسط را در ایران می گیرند و مقایسه می کنند با بیمارستانی ضعیف در اروپا - اما در عین حال داریم پزشکانی که در آمدشان از همتایان خارجی آنها بیشتر است.

هاشمی گفت: کارورزان و دستیاران متاسفانه جزء آخرین گروهی هستند که از نظر دستمزد  و پرداخت به آنها توجه  می شود و نسبت به همتایان خودشان در دیگر کشورها شرایط مناسبی ندارند.

وی تصریح کرد: امیدواریم در دولت جدید بتوانیم هیات های امنا  را متقاعد کنیم که نگاه مثبت و اثر گذارتری نسبت به این بخش داشته باشند.

هاشمی افزود: البته اگر دولت کمبود منابع داشته باشد مجبوریم انقباضی عمل کنیم اما رئیس جمهور در روزهای آینده به موضوع طرح تحول سلامت وارد می شود.

وی گفت: نظر رئیس جمهوری این است که در طرح تحول سلامت نه تنها محدودیتی برای مردم ایجاد نشود بلکه خدمات به آنها ارتقا یابد.

وزیر بهداشت افزود: در طرح تحول سلامت باید نظام مدیریتی اصلاح شود و بهره وری و صرفه جویی افزایش یابد.

هاشمی گفت: به عنوان نمونه امکان دارد راهنماهای بالینی و بیمه ها الزاماتی را برای پزشکان در بخش های آزمایشگاهی، عمل های زیبایی و خدمات غیر ضرور ایجاد کنند.

وی افزود: امیدواریم محدودیت ها برای پزشکان و نظام مدیریتی وجود داشته باشد و برای مردم محدودیتی ایجاد نشود البته ممکن است برای دفترچه ها نیز سقف بگذاریم.

طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم با کیفیت بهتر ادامه پیدا می کند
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: نظر رییس جمهور بر این است که نباید هیچ کاستی در خدمات طرح تحول سلامت به وجود آید بلکه باید کیفیت خدمات هم ارتقا پیدا کند لذا باید اشکالات را اصلاح کرد و بهره وری را افزایش داد ، نباید برای مردم ایجاد نگرانی کرد، طرح تحول سلامت در دولت یازدهم شروع شد و در دولت دوازدهم با کیفیت بهتر ادامه پیدا خواهد کرد. وی با اشاره به اینکه باید صرفه جویی را وجه همت خود قرار داد گفت: اولویت گذاری باید دقیق، علمی و صرفه جویانه باشد، نظام ارجاع تکلیف قانون است و باید ایجاد شود.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون خطاهای پزشکی افزود: خطاهای پزشکی به برکت فضای مجازی امروزه بیشتر دیده می شود لذا، دامن زدن و ایجاد اضطراب و نگرانی کار صحیحی نیست ، پزشک باید تشخیص دهد ، عمل کند و ممکن است ضمن عمل اتفاقاتی رخ دهدو یا ممکن است گاهی در تشخیص اشتباه ایجاد شود البته سیستم های نظارتی ما به کار خود می پردازند و لذا اگر به صورت هماهنگ تر عمل کنیم خطا حتما به حداقل می رسد.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه نباید در آموزش کوتاهی کرد خاطرنشان کرد: خدمات نمی تواند به صورت کاریکاتوری گسترش پیدا کند لذا توقع نباید به صورت بخشی باشد بلکه باید به صورت ملی انجام وظیفه کرد و در نهایت انتظارات باید متناسب با داشته هایمان باشد.

 سید سجاد اقبالی معاون آموزشی دانشگاه بوشهر در ادامه برنامه طی گفتگوی زنده تلفنی با اشاره به مشکلات پزشکان گفت: در کل کشور در طی چند ماه گذشته تا حدود زیادی پرداخت ها با تاخیر مواجه بود .

وی با اشاره به اینکه با کمبود نیروی پزشکی در بخش عمومی در بیمارستان های دولتی روبرو هستیم گفت: بیمه ها بیش از 8 تا 9 ماه تاخیر در پرداخت دارند ، سال گذشته 11 درمانگاه به استان ما اضافه شده است و این متناسب با تعداد پزشک و پرستار نیست.
 
کلمات کلیدی : وزیر بهداشت+پزشکان+دستمزد پزشکان+خطای پزشکان
 
فرهود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۷:۱۸:۲۹
امام خمینی (ره): آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم (4532384) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۴:۰۳:۵۸
شما همه چیز را با همتای خارجی میسنجی ایا یک کارگر و معلم و مهندس هم به اندازه خارجی دارند این هم از وزیر که فقط به فکر رفقای پزشکش هست اصلا این ها چیزی از اجتماع و درامد تمام قشر های جامعه چیزی میدانند که چنین سخن میگویند و برای من خواننده توهین امیزه که وزیری چنین سخن بگوید (4532961) (alef-13)
 
دلسوز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۲۳:۲۷:۳۳
با اینگونه اظهار نظر ها فقط مردم در بند و گرفتار در این روزگار سخت را به جان هم انداخته اند . ملت هم که فقط چشم و گوششان به این حرفهاست و اصلا دنبال صحت وسقم این حرفها نیستند.متاسفانه در این سالها همه سوء مدیریت ها و بی تدبیری ها با این حرفهای عوام فریبانه پوشش داده شده و چشم بینا و دست توانا و عادلی هم برای اصلاح امور وجود ندارد.آقای وزیر و سایر مدیران ارشد بجای آنکه به دنبال افزایش سطح کیفی خدمات و دانش افراد در هر شاخه ای باشند تنها دنبال گل آلود کردن جو و پاکسازی صورت مسائل هستند . ایشان چرا بررسی نمی کنند که چرا مثلا مدیریت فلان گروه پزشکی در دست یک کارمند با مدرک دیپلم است در حالی که این همه افراد تحصیل کرده در این کشور وجود دارد، یا چرا با مدرک سازی وجعل اسناد مقادیر زیادی لوازم پزشکی و کمک پزشکی وارد مجموعه های وزارت بهداشت میشود و دوباره خارج میشود بدون اینکه آب از آب تکان بخورد و چگونه افرادی بدون حتی یک ساعت شرکت درکلاس موفق به کسب دانشنامه تخصصی می شوند ، حالا هم که اخیرا به فکر اعطای دانشنامه پزشکی به هر عطار و دعانویس ... شده اند.فقط خدا به فریاد مردم این کشور برسد .
ایام به کام،عزت مستدام (4533455) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۷:۳۳:۰۳
میزان خام دستمزد شاید! اما با کارانه و هزار کوف و زهرمار دیگر به 20-30 ملیون میرسد!!! چرا واقعیت رو به مردم نمیگوید انگار مردم پزشک در خانواده خود ندارند و نمی دانند! (4532407) (alef-13)
 
United Kingdom
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۰:۰۳
میفهمی چی میگی اصلا؟!! کدوم پزشک عمومی بیست سی ملیون حقوق داره؟ خجالت نمیکشی از دروغ گفتن؟!! همون چیزی هم که وزیر محترم میگن به ولله نیست، عقده نداشته هاتونو چرا به یه قشر تحمیل میکنید؟! مردم عادت دارن چشمهاشونو ببندن دهنشو باز کنن، دوست عزیز قدری فکر کن موقع حرف زدن (4532921) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۶:۱۰:۰۹
دندونپزشک راحت ماهی 60 تومن در میاره میگی نه یه ساعت بشین تو مطبش تا بفهمی چه خبره.
عمومی هم راحت تا بیست تومن در میاره.
آیا یه دکتر عمومی باسوادتر از یه مهندس فوق لیسانس هست؟ عمرا اگه نصفش دانش و هوش داشته باشه. (4533119) (alef-1)
 
صمد
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۰:۴۳:۴۵
از وضعیت صنایع کشور مشخص است که مهندسین چقدر با هوش هستند (4533728) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۳:۰۶:۰۵
صنایع کشور بخاطر قاچاق و نظام بانکی نابود شده و ربطی به تخصص مهندسان و تکنسینها نداره
آنجاهایی که این مشکلات وجود ندارد مانند صنایع دفاع و تکنولوژی موشکی و هسته ای مهندسان ما شاهکار کرده اند
پزشک عمومی فقط یک مطب میخواهد و یک چوب بستنی تا ماهی ده میلیون درآمد داشته باشد
برای ایجاد یک تولیدی صنعتی باید زیر چند میلیارد بدهی رفت (4533889) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۴:۳۰:۲۱
پزشکان عموما رتبه های برتر کنکور هستند. ولی نود درصد کسانی که عنوان مهندس دارند رتبه های بالای 5000 دارند. خواهید گفت کنکور ملاک نیست. باشد . ملاک شما برای باهوش تر بودن مهندسها چیست؟ همینجوری؟ به علاوه ما نان انتخاب های درستمان را می خوریم. نه فقط هوش و علممان را. به عنوان کسی که هم مهندسی و هم دندانپزشکی خوانده ام به یقین می گویم نتایجی که گرفته اید سر سوزنی درست نیست (4533964) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۶-۰۴ ۲۰:۳۱:۱۹
در شاخه.تحصیلی رشته های مهندسی دانشگاههای شریف ،تهران ،امیر کبیر و ... رتبه های برتر کنکور هستند و رتبه های پائین آنها در دانشگاههای در پیتی قبول میشوند که در آنها دانشجوی پزشکی و ... هم هستند (4535214) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۰۱:۴۵:۰۳
حداقل ده میلیون درآمد دارن (4533537) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۷:۴۲:۲۹
اتفاق درستی که افتاد نگذاشتیم خصوصی سازی وارد آموزش شود!
جمله درخشان وزیر و نماد انحصار درست در این رشته ها. البته برای رشته های فنی نه تنها دولت انحصار مثبت درست نکرد بلکه خودش دلال مدرک شد!
به هر حال بنده فقط مایلم بودجه و درامد وزارت بهداشت را قبل و بعد از طرح سلامت بدونم. چیزی که من از سلامت دیدم فقط ریخت و پاش و البته در کنار آن چند تا کار مثبت هم بوده اما بهر حال بهره وری خیلی پایینی دارد این طرح و شده دکان پزشکان! (4532424) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۷:۵۰:۲۱
سوال اینجاست که پس چرا درتمام سالهای پس ازانقلاب وعلی الخصوص درطی 4 سال اخیر که ایشان مسیول بودند افزایش امکانات وبیمارستانهای آموزشی رامدنظر قرارندادند؟؟؟؟؟؟
آیا دلیلش غیرازاین است که با افزایش تعداد پزشکان متخصص بازارانحصاری متخصصان فعلی راکد میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعا باید درمان وکاهش دردورنج 80 میلیون ایرانی وعلی الخصوص قشرفقیروبینوا درشهرهاوروستاها قربانی منفعت پرستی ورانت دوستی پزشکان پول پرست شود؟؟؟؟؟
باچه مبلغ درآمدی این حضرات پزشک بالاخره سیر میشوند؟؟؟؟ (4532433) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۴:۰۶:۵۳
1- اگر چه اقرار کرده "در کشور ما تقاضا زیاد و عرضه کم است" اما بازم دنبال بهانه است که به دلیل نداشتن تخت و کمبود لحاف و ... ، مانع تربیت کافی پزشک متخصص بشه اما کسی گول این حرف ها را نمیخوره
2- اگر راست میگی بجای صرف مالیات بر ارزش افزوده اخذ شده از مردم برای پرداخت چند برابری به پزشکان، همین بودجه را 4 سال صرف تربیت پزشک متخصص کن با بکارگیری بهترین اساتید خارجی، تمام مشکلات و کمبودها حله
3- مشکل اینه که اولا وزیر بهداشت پزشکه و ذینفع ثانیا امثال قاضی زاده به پزشکی بصورت شغل بچه هاشون هم نگاه میکنند یعنی نمیدونه آموزش پزشکی برای رفع نیاز جامعه است فکر میکنه، دولت ها، آموزش پزشکی را ایجاد کردند که ما و بچه هامون پولدار بشیم پس باید محدود باشه تا بشه پول درآورد (4532967) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۶:۱۲:۳۶
تو کنکور تحربی امسال ظرفیت پزشکی رو بازم 400 نفر کم کردن و از 4000 نفر به 3600 نفر کاهش دادن.
اونم تو شرایطی که 600 هزار نفر شرکت کننده داشت. (4533120) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۷:۵۶:۱۴
نیمی از رانندگان تاکسی اسنپ تهران ، پزشک عمومی هستند. (4532440) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۹:۴۰
خود وزیر گفت پزشک عمومی بیکار نداریم مگه اینکه خودش نخواهد کار کند. (4533014) (alef-3)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۶:۱۴:۰۸
این داستانهایی هست که نظام پزشکی درست میکنه . یه عده هم باور میکنن. (4533126) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۷:۵۷:۴۴
پزشک عمومی در منطقه ایرانشهر ، ۳ میلیون و دویست هزار تومان دریافتی دارد. (4532441) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۶:۱۴:۵۹
بله البته تو دوره طرح و بدون احتساب کارانه که جندین برابرحقوقه. (4533127) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۰۱:۴۷:۴۵
حقوق کارانه اضافه کار و ... ؟ (4533540) (alef-13)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۸:۰۱:۱۳
توجیهات آقای دکتر در پایین نگه داشتن تعداد پزشکان متخصص پذیرفتنی نیست. اولا: فرض کنید آموزش پرورش با این استدلال که تعداد مدارسی که استاندار لازم را از نظر فضا و امکانات اموزشی دارند زیاد نیست، هم تعداد معلمین را کاهش می داد و هم تعداد مدارس دولتیش را؛ در این صورت تصورش هم زیاد سخت نیست که برای مثال هزینه تحصیل یک دانش اموز دوره ابتدایی در مدرسه غیردولتی در یک سال حدود چهل پنجاه میلیون تومان میشد و عملا تحصیل برای خیلی از اقشار جامعه غیر ممکن می شد. دوما: اگر هم میخواهند ادعا کنند که قصدشان این بوده که با پایین نگاه داشتن تعداد پزشکان استاندارهای اموزشی و حرفه ایی را بالا نگه دارند پس چرا خیلی از کشورهای پیشرفته مدارک رشته پزشکی ایران را قبول ندارند و فارغ التحصیلان پزشکی ایران در این کشورها مجبورند از ابتدا واحدهای درسی مربوطه را بگذرانند. (4532442) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۸:۰۴:۱۳
وقتی که بدلیل فقدان یا عدم کارکرد نظارت بهداشتی بر غذا و دارو انواع نگهدارنده ها به مواد غذایی افزوده شده،رستورانها فاقد نظارتند،فست فودهاغوقا میکنند،سو تغذیه در مدارس بیداد میکند،انواع رنگ های صنعتی بجای خوراکی وارد و استفاده می شوند،روغن پالم توسط برخی نور چشمی ها در همه جا در غذای مردم دیده می شود ،وایتکس در نام سنگگ،اسید بنزوییک و وایتکس و اسید سالیسیلیک در شیر و انتی بیوتیک و هورمون در گوشت و بنزن و ازن و الودگی های متعدد در هوا و نیترات در اب و بهداشت روانی مردم روز بروز بدتر و بیمارستانها هر روز از دیروز بینظم تر و بی تفاوت تر .و ویزیت دکترها سر بفلک کشیده اند و سهامداران بیمارستانها و واردت کنندگان انحصاری شرکتهای رانت دار خانوادگی دارو و لنز چشمی و تجهیزات پزشکی روز بروز از خون دل مردم فربه تر می شوند ،اگر هزعران پزشک هم به این اشفته باز بیاوریم باز هم کم است ...پیشگیری مقدم بر درمان است دوست گرام (4532444) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۴ ۱۳:۲۵:۴۹
در کشور ما سلامت هم رانت بازی شده (4534821) (alef-11)
 
Italy
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۸:۲۹:۲۴
پزشکان عمومی به اندازه یه استاد دانشگاه حقوق میگیرن که باید هم بگیرن. اما پزشکان متخصص چی جناب قاضی زاده ؟!!!!!!!!!!!!!! (4532467) (alef-13)
 
حسین
Australia
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۰:۴۴
واقعا برای این طرز فکرتون که پزشک عمومی باید به اندازه یک استاد هیأت علمی دانشگاه حقوق داشته باشد متاسفم. در تمامی کشورها بیشترین حقوقها متعلق به اساتید هیأت علمی دانشگاه است که با حرکت در مرزهای دانش عقب افتادگی های علمی کشور را جبران کنند آنگاه در کشور ما کسی که تنها یک دوره عمومی پزشکی (معادل کارشناسی ارشد رشته های دیگر) را گذرنده در بدترین وضع باید حقوق معادل استاد دانشگاه داشته باشد. (4532902) (alef-13)
 
Italy
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۸:۵۳
برای هیأت علمی دانشگاه شدن، یک چهارم زحمت یک پزشک عمومی لازم است. اگر به نسبت سختی کار و سختی کنکور و استرس کاری باشد، پزشک عمومی باید حداقل 2 برابر یک استاد دانشگاه حقوق بگیرد. (4533012) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۶:۱۳:۵۰
استادیار دانشگاه حدود 5 میلیون می گیرد با زحمت و سالهای تحصیل بیشتر
4 سال لیسانس+ دو سال فوق و متوسط چهار و نیم سال دکتری (4533125) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۸:۵۵:۲۹
یارانه مردم رو قطع کردن که حقوق نجومی پزشکان را تامین کنند. (4532497) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۹:۰۲:۱۴
عجب دروغی!۴/۵ تا ۷ملیون!آخه شما چی فرض کردی مردمو؟
اگه پزشک کمه چرا ظرفیتو بیشتر نمیکنین؟چرا انحصاری کردی درمانه مردمو؟شما اینقدر پولهای طرح تحول سلامت رو به پزشکان حقوق دادی که دکترها از شهرستانهای کوچیک هم دارن میرن کانادا تابعیت بگیرن.بعد شما میگی ۴/۵ تا ۷ملیون! (4532507) (alef-13)
 
ناشناس
Italy
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۹:۳۳:۱۸
خواستم در مورد کارانه های صد میلیونی دکترها به غیر از حقوق و مزایای دیگراشان که دریافت می کنند بگم در ضمن در باب حقوق نا چیز معاونت بهداشت در برابر حقوق بسیار بالای معاونت درمان که واقعا سرسام آور است (4532552) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۰۹:۵۰:۲۲
آخه میدونید چرا سرانه پزشکان متناسب با جمعیت کشور نیست؟چون نود درصد پزشکان و بیمارستانها در تهران است ۵درصد در مراکز استانها و یک درصد در مناطق دیگر.تا حالا شهرستان جم رو اسمش رو شنیدید؟نه ام از آی داره نه سی تی اسکن نه دکتر مغز و...اگه سکته کنی قطعا مردی (4532580) (alef-13)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۰۷:۲۹
خوب چرا یک عده از پژشکان عمومی را از طریق بورس به دانشگاههای معتبر خارج از کشور نمیفرستید تا مشکل کمبود متخصص حل بشه؟ (4532610) (alef-13)
 
France
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۰:۴۹
اونی که بره خارج که دیگه برنمیگرده! (4532977) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۰۸:۵۹
ایشان با روشی بسیار عامیانه کمبود امکانات را باعث تربیت کم پزشک متخصص می داند در صورتیکه پزشکان عمومی حاضرند با هزینه شخصی متخصص شوند و حتی از اعزام پزشک عمومی از محل طرح تحول به خارج از کشور خودداری می کند انهم با اخد تعهد ولی متاسفانه با کمبود مصنوعی پزشک متخصص خواسته های خود را به دولت تحمیل می کند نتیجه این می شود که رشته پزشکی به دلیل درامد زیاد مانع ورود نخبه های کشور به رشته های اشتغال زا شود (4532612) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۱۸:۳۹
ای کاش آقای وزیر یکم هم به فکر سایر کارکنان باشند متاسفانه در وزارت بهداشت پزشک سالاری حاکم بوده و میزان دریافتی پزشکان شاید چندین برابر سایر کارکنان مثل پرستاران، کارشناسان بهداشت و مامایی و ... باشد
به کارکنان بخش بهداشت اصلا توجهی نمی شود با وجود اینکه با طرح سلامت کار آنها را چندین برابر نموده و صرفا برای پزشکان نون و آب شده
کار اصلی را کارشناسان بهداشت و مامایی انجام می دهند مزایا و کارانه را پزشکان و کارکنان اداری مراکز بهداشت دریافت می کنند (4532629) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۱۹:۲۱
اين همه پول صرف پرداخت حقوق وكارانه پزشكان ميكنيد مگه پولي هم براي ساخت بيمارستان ميمونه كه ميگيد ٢٠ هزار تخت نياز داريم
كلا وزارت بهداشت داره بودجه مملكت رو ميبلعه (4532632) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۱:۴۶
دکتر دیناروند معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت همچون بعضی آمارهای دولت یازدهم با ارائه آماری اعلام کرد که داروهای خارجی 25 درصد کاهش قیمت داشته و تجهیزات پزشکی نیز با کاهش قیمت مواجه شده‌اند. من که به عنوان یک پزشک داروساز 20 سال است در این حرفه مشغولم عرض می‌کنم نه تنها داروهای خارجی ارزان نشده بلکه گران‌تر هم شده، داروهای داخلی نیز در طول سال در چند نوبت بعضا تا سیصد درصد گران شده است. گویا ادعاهایی شبیه تورم تک‌رقمی به بخش‌های دیگر دولت هم سرایت کرده است! تنها یک قلم داروی خارجی ارزان شده(پلاویکس) که قبلا در هندوستان بسته‌بندی می‌شد ولی حالا در ایران بسته‌بندی می‌شود! داروهای اصلی خارجی(قلبی، کلیوی) بسیار کمیابند ولی مکمل‌های دارویی با قیمت‌های سرسام‌آور و عدم پوشش بیمه تا 20 نوع یافت می‌شود! (4532649) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۲:۳۱
از سازمان بازرسی درخواست می‌شود ضمن بازرسی از وزارت بهداشت علت عدم پرداخت 9 ماهه اخیر کارانه پزشکان طرح تحول سلامت را اعلام کند. آیا هزینه‌های آن را از بیمه‌های تامین اجتماعی دریافت کرده و پرداخت نکرده یا علت دیگری دارد؟ (4532650) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۲:۵۷
برای حج تمتع غیر از 12 میلیون تومانی که پرداخت کرده‌ایم مبلغ 500 هزار تومان پول پزشک از ما گرفته‌اند. علاوه بر آن رئیس کاروان پول جداگانه طلب می‌کند. تو را به خدا بنویسید این چه بساطی است که راه انداخته‌اند؟ (4532652) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۳:۴۸
سهام بیمارستان پارسیان در سال 81 به پزشکان فروخته شد و در سال 85 بیمارستان شروع به کار کرد. بعد از 4 سال فعالیت، متاسفانه در سال 1389 بدون اطلاع و آگاهی سهامداران، بیمارستان به نهاد دیگری واگذار شد. پزشکان به علت بدهی و وام و... بدهی‌های متعدد به‌بار آورده‌اند که منجر به تشکیل پرونده‌های قضایی هم شده ولی توجهی به آن نمی‌شود. حال پزشکان هم حقوق ماهیانه خود را از دست داده‌اند و هم سرمایه و سهام خود را. از مسئولین امر درخواست رسیدگی دارم. (4532655) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۳:۵۰
1- اگر چه اقرار کرده "در کشور ما تقاضا زیاد و عرضه کم است" اما بازم دنبال بهانه است که به دلیل نداشتن تخت، مانع تربیت کافی پزشک متخصص بشه اما کسی گول این حرف ها را نمیخوره
2- قاضی زاده و دوستان میخواند این وضع کمبود پزشک متخصص تا جایی که امکان داره چند سالی بیشتر بمونه تا جیب فعلی ها پر بشه از مردم بیچاره
3- در خصوص درآمد پزشک عمومی اگر چه درآمد خیلی کمتر هم داریم اما اصولا پزشک عمومی در ایران، بلا استفاده است الان با گسترش تحصیلات در کشور، اطلاعات پزشک عمومی که در حد قرص سرماخوردگی و ... است به اطلاعات عمومی تبدیل شده و اگر وزیر به اینها حقوقی نده مردم مراجعه ای نمیکنند چون کار پزشک عمومی نهایتا شده نوشتن یه آزمایش در دفترچه تا پولشو از تامین اجتماعی بگیریم و کمک خاصی نمیتونه بکنه
4- بهتره بجای این حقوق یامفت از جیب ملت برای وقت گذرونی و دارونویسی و آزمایش نویسی، بگذاره برند یه تخصص مفید یاد بگیرند (4532656) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۶:۰۳
رئیس‌جمهور در پاسخ خبرنگار که برجام چه آثاری برای حاشیه‌نشین‌ها داشته است گفت 11 میلیون حاشیه‌نشین را بیمه کردیم! عرض من این است من یکی از آن 11 میلیون نفرم که فرزند مبتلا به تالاسمی خود را به پزشک بردم دارویی که نوشت شد 26 هزار تومان که 23 هزار تومان آن را من پرداخت کردم و بیمه تنها 3 هزار تومان آن را تقبل کرد! (4532666) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۷:۲۳
مدت‌هاست که پرستاران و پیراپزشکان سراسر کشور با ارسال پیام‌های فراوان به مسئولین دولتی و شبکه‌های تلویزیونی خواستار مطرح کردن مشکلات این قشر مبنی بر هم‌سان‌سازی و هم‌ترازی حقوق‌هایمان هستیم. حتی در تاریخ 95/10/28 تجمعی نیز در مقابل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی داشتیم که نتیجه‌ای حاصل نشد. (4532668) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۸:۰۳
تعدادی پزشک نخبه و متعهد و عاشق خدمت به کشور وجود دارند که به واسطه سوءمدیریت مسئولان برخی از بیمارستان‌های دولتی حقوق‌شان خیلی راحت ضایع می‌شود. به کارگیری فلج کننده در کشیک‌های طولانی و بدون استراحت این پزشکان با هیچ منطقی سازگار نیست. (4532670) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۹:۲۰
جانباز اعصاب و روان خیلی شدیدم که طی سی‌سال تمام داروهایی که مرتبط به بیماری‌ام هست را مصرف کردم و بهبودی حاصل نشد دو سال است که پزشک دارو‌ام را عوض کرده و با خوردن آن آرامش پیدا می‌کنم ولی بنیاد شهید می‌گوید این دارو در لیست بیمه نیست و من مجبورم آن را دانه‌ای 3 هزار تومان در بازار بخرم، اگر این دارو ایرانی نیست پس چرا در بازار آزاد به وفور یافت می‌شود؟ از وزیر محترم بهداشت درخواست مساعدت دارم. (4532674) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۹:۵۵
اداره کننده یک درمانگاه کوچک خصوصی هستیم که در تأمین حقوق کارکنان و هزینه‌های خود دچار مشکل است. متأسفانه سازمان تأمین اجتماعی، پول برگه‌های بیمه پزشکان ما را 13 ماه است که پرداخت نکرده است. این است حمایت از بخش خصوصی؟! با این وضع (افزایش هزینه ها و کاهش درآمدها) درحال ورشکستگی هستیم، لطفا مسئولین امر رسیدگی نمایند. (4532675) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۴۰:۵۷
از مسئولین وزارت بهداشت درخواست می‌شود جلوی دلالی‌های پزشکی را بگیرند. وقتی به پزشک خصوصی مراجعه می‌کنی باید حتما به آزمایشگاه و یا داروخانه‌ای بروی که دکتر تأیید می‌کند - یعنی قبلا با هم ساخته‌اند، مثل برخی از رانندگان اتوبوس‌های جاده‌ای و غذاخوری‌ها! در نتیجه یک آزمایشگاه خون مربوط به هورمون 180 هزار تومان با دفترچه! تمام می‌شود. (4532677) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۴۱:۳۶
مادرم به سرطان معده مبتلا شده و طبق تجویز پزشک باید هر ماه تعداد 86 عدد قرص «زلودا» مصرف کند، ولی متأسفانه این قرص نایاب شده، در بازار آزاد هم قیمت آن بالای 800 هزار تومان می‌باشد. دولت کاری برای افراد مریض مبتلا به سرطان بکند. (4532679) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۴۱:۵۱
دندان‌پزشکان استخدامی در مراکز بهداشت استان گلستان فقط دو ساعت در روز در محل کارخود حضور دارند و در این 2 ساعت هم هیچ کاری جز دندان‌کشیدن انجام نمی‌دهند. (4532680) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۵۲:۵۷
سختي كار بهشون بدين (4532695) (alef-13)
 
jhfdkjashf
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۰:۵۸:۱۵
پزشکان محترم در روز ممکن اسن حدود 7 میلیون درآمد داشته باشند درست می فرمایند روز 100 الی 150 نفر را زیارت می کنند برای 2 دقیقه 30 هزار تومان ناقابل می شود 4 میلیون و حقوق بیمه را هم می گیرند 12 میلیون کشیک بیمارستان و ارژانس هم 5 میلیون درمان خصوصی بماند کارانه بیمارستان حداقل 50 میلیون کلان بین 70 تا 80 میلیون برای یک پزشک عمومی صفر کیلومتر
ولی استاد دانشگاه در رشته ریاضی یا فیزیک که فکر نمی کنم حتی 2 واحد فیزیک الکتریسته ماکسول رو کلیه پزشکان محترم کشور همه با هم بتوانند پاس کنند بصورت تمام وقت 5 الی 6 میلیون در ماه بدون هیچ دریافتی دیگر
به این میگن عدالت اسلامی
ممنون (4532702) (alef-13)
 
جعفر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۱:۱۱:۲۸
پس رشته های دیگه رو چرا یه دفعه زیاد کردید؟!میگید پزشکی با جون مردم سر و کار داره، آیا مهندسی عمران راه و ساختمان نداره؟آیا مهندسی برق ساختمان و انتقال برق نداره؟آیا مهندسی مکانیک خودرو به جون انسانها ارتباطی نداره؟! نه برادر قضیه اینه که نمی خواید پزشک زیاد بشه که درآمدتون کم بشه. (4532725) (alef-13)
 
saeed
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۱:۱۲:۰۱
الکی میگه (4532726) (alef-13)
 
Reza
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۱:۳۴:۲۳
درسته که توجه به کیفیت باعث داشتن پزشک های با سوادتر می شود. اما بی توجهی به کمیت باعث می شود بازار کار پزشکی انحصاری شود و از آن میان تعداد معدودی پزشک معروف به دلیل حجم زیاد مراجاعان مرتکب تخلفاتی شوند از قبیل:
1- بی توجهی به وضعیت بیمار و وقت نگذاشتن برای بررسی دقیق مشکل او
2- بالا بردن هزینه ویزیت ها
3- بی توجهی به ارباب رجوع به طوری که بیمار اگر مثلا منشی به او بگوید ساعت ده صبح نوبت شماست، بیمار عملا ساعت یک بعد از ظهر وارد مطب می شود.
4- مهاجرت متخصص به دو سه شهر خاص. چرا باید برای عمل انحراف بینی در اهواز پزشک به بیمار توصیه کند بهتر است برای این عمل به تهران بروی و فلان پزشک خوزستانی را ملاقات کنی؟! (4532755) (alef-13)
 
نبی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۱:۴۹:۴۹
باید تعداد زیاد بشه تا در یک فضای رقابتی پزشکان دقتشان را بیشتر کنند. (4532782) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۱:۵۴:۲۴
یا دروغگو هستی یا اینکه در این مملکت زندگی نمیکنی.
1- پزشک عمومی به ازای یک شیفت کار حداقل 10 میلیون حقوق میگیرد در تامین اجتماعی بین 12 تا 20 میلیون میگیرد.
2- مناطق محروم - که از نظر امکانات و استعداد از تهران و امثال این وزرا مستعدتر هستند- به خاطر افکار شماها محروم شدند و به بهانه منطقه محروم خوب داری به جیب پزشکان واریز می کنی. به خدا دیشب بیمارستان یکی از همین مناطق محروم رفتم تنها چیزی یک وجود داشت یک پزشک عمومی طرحی بود که فکر نکنم از نظر پزشکی تفاوتی با پزشکای هندی قدیم داشته باشه و حتی بیماری که مشکل تنفسی داشت را معاینه نکرد. به جز رنگ کردن در و دیوار و اضافه کردن صندلی بگو چه خدمات تخصصی در بیمارستانهای بیمارستانهای غیر از مراکز استانها انجام دادی؟ حرف مفت تحویلمون نده و با سند و مدرک حرف بزن لطفا (4532785) (alef-13)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۰۳:۲۲
بالاخره تکلیف رو مشخص کن. یه جا میگی پزشک کم نداریم، یا جا میگی کم داریم.
ورودی دانشکده های پزشکی رو محدود کردین که درآمد پزشکها پایین نیاد. (4532797) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۱۵:۴۸
هیچ نظری ندارم چون جناب دکتر قاضی زاده هاشمی تحمل هیچ نقدی را ندارند و منتقدین را از ریشه می خشکانند . (4532810) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۲۳:۵۳
به جاش تا دلت بخواد مهندس بیکار داریم، من با دکتری رشته مهندسی حاضرم هر جای ایران با حقوق 2 میلیون کار کنم (4532822) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۳:۱۳
امروز اعتصاب در بیمارستان خلیج فارس بوشهر به دلیل واریز نشدن حقوق رو داشتیم مگه میشه پرسنل بیمارستان اعتصاب کنن؟ بیماران چه گناهی کردن (4532830) (alef-13)
 
Taiwan
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۳:۳۹
ما چشم امید داشتیم به این دکتر هم///

۶~۷ نفر در ده هزار نفر باز می فرمایید که کمبود نداریم?
یعنی هر هزارنفر ۰.۶ نفر در حالیکه ترکیه همسایه مان هر هزارنفر ۲.۱ است و آلمان هر هزارنفر ۴ نفر است
چرا دروغ می گویید (4532831) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۴۵:۱۳
وقتی سرانه تعداد پزشک کمه، باید تعداد دانشجویان رشته های پزشکی رو بیشتر کرد حتی اگر به قیمت پایین آمدن کیفیت تا حد قابل تحمل باشه. چون اینجوری افراد طبقه ضعیف بیشتر ضرر میکنن چون خیلی وقتها ممکنه به دکتر دسترسی نداشته باشن به خاطر قیمت بالای خدمات پزشکی. (4532843) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۲:۵۰:۵۰
سلام
ظرفیت پذیرش دستیار تخصصی بسیار بیشتر تعدادی است که پذیرفته می شود

ازوزیر محترم در خواست می شود . از ظرفیتهای موجود بطور کامل استفاده شود

اینکه جناب ایشان قبول دارند .شرایط موجود مطلوب نیست جای تشکر دارد.

امید است در صدد استفاده کامل از ظرفیت موجود باشند (4532851) (alef-13)
 
یاشار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۳:۲۳:۱۵
الف عزیز
از واقعیتی همه غفلت دارند و آن اینکه استاندارد نظام جهانی پزشکی یک پزشک عمومی در برابر 1000 نفر است ، این همه کنکور و سخت گیری و آموزش و تبلیغ هنوز به استاندار جهانی نرسیده ایم چرا که وزیر بهداشت هنوز عدد دقیق پزشکان عمومی را نمی داند میگوید 52 تا 53 هزار

عیب است کاهلی وزیر ، از طرفی عیب است که چرا ترتیبی اتخاذ نمیکنیم عدد پزشکان عمومی کشور به 80 هزار نفر برسد ، سخت گیری کنکور است ، وزارت بهداشت است ، وزارت علوم است ، کی مسئول است

انقلابی نیست وزیری که عدد دقیق پزشکتن کشور را نمی داند ، رای اعتماد به او توهین به شعور کشور بود ، چرا اندکی دقت نیست در بین مسئولان عالیرتبه ، (4532906) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۱:۵۵
برای اینه که به ایشان می‌گویند وزیر پزشک ها و نه وزیر بهداشت! (4532926) (alef-13)
 
حشمت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۳:۴۲:۵۰
همه باید هجوم ببرن به رشته های پزشکی و دندانپزشکی حتی خارج از کشور، چون رشته های دیگه خیالتون راحت بیکار میمونید (4532930) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۳:۴۴
اقای دکترای مهندسی حق با شماست. من هم مهندس عمرانم 21 سال سابقه کار دارم الان 16 ماه است بیکارم. ان وقت دوستم پزشک متخصص 6 ماه سابقه کار ماهی 35 میلیون تومن میگیره (4532948) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۵:۰۸:۳۲
استادیار دانشگاه هستم با 16 سال سابقه کار. مرداد ماه 3400 دریافتی من بوده (4533045) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۲ ۱۵:۱۲:۰۹
لطفا نگویید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
ایشان فقط وزیر درمان
البته درمان هم نه
ایشان وزیر پزشکان هستند و بس. (4533050) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۰۶:۴۴:۲۲
بعض پزشکان مثلا متخصص درامدشان دلاری اما هزینه شان ریالی است.
ویزیت شان 35 تا 40 هزار تومان یعنی حدود 10 دلار برای 2 دقیقه است اما به منشی شان روزی 10 تا 20 هزار تومان بیشتر نمی دهند . یعنی روزی 3 تا 5 دلار برای 8 ساعت . (4533588) (alef-13)
 
Australia
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۰۷:۲۲:۰۹
باز هم طرفداری از خودشان.
باز هم توجیه کار خوشان.
باز هم عدم پاسخگویی.
باز هم اتلاف عمر دانش آموزان و بر باد دادن پول خانواده ها در رقابت مرگ آور برای ورود به رشته پزشکی به خاطر انحصار این آقایان پزشکان.
باز هم نادان فرض کردن مردم از طریق مقایسه غلط ( مقایسه به مهتدسین قبلا سیستم پزشکی ایران با سوئد مقایسه شده بود).

تنها راه افزایش پزشکان است ولو اینکه از هند و پاکستان پزشک وارد کنندهمانند اوایل انقلاب).
وباز هم نظر در اینمورد از طرف من.
مهدی از استرالیا (4533599) (alef-13)
 
هموطن ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۰۸:۴۴:۳۵
جناب دکتر با احترام لطفا امار دروغ ندهید (4533660) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۰۹:۱۰:۱۹
مشکل کشور این است که پزشکان مسئولیت های بالا می گیرند. چرا وزیر علوم باید پزشک باشد؟ چرا وزیر امور خارجه به مدت ۱۶سال متخصص اطفال بوده؟ چرا در وزارت ارشاد پزشکان اظهار فضل می کنند؟
اگر دولت تمامی مسئولان حتی در وزارت بهداشت را از بین متخصصین غیر پزشک و طبیب انتخاب نمود کشور می تواند نفس بکشد و از سلطه پزشکان خارج شود و این امر اثر خود را طی چند سال نشان خواهد داد.
چرا از فارغ التحصیلان رشته هایی چون مدیریت بیمارستان در وزارت بهداشت استفاده نمی شود که هم با رشته های پزشکی آشنا هستند و هم علم مدیریت می دانند؟ یک پزشک آشنا به داروها و بیماریهاست ولی آیا می تواند یک طرح مدیریتی بنویسد؟ میتواند طرح توجیهی ایجاد یک آزمایشگاه تشخیص طبی را بنویسد و یا آن را ارائه دهد؟
هروقت جایگاه پزشکان واقعی شد و اساتید دانشگاه در رشته های غیرپزشکی به جایگاه خود که باید برسند کشور می تواند پیشرفت کند.
یک استاد که تربیت دانشجو و در واقع تربیت و تعلیم متخصصین آینده کشور را برعهده دارد با درآمد سه میلیون به دنبال کار دوم و سوم خواهد بود، عملکردش پایین می آید و دانشجویی که از زیر دست این استاد بیرون می آید به هیچ وجه نخواهد توانست مثمرثمر باشد.
دولت باید حقوق اساتید دانشگاه را از پزشکان متخصص بالاتر ببرد و مثلاً به بالای سی میلیون نزدیک کند و همزمان حقوق پزشکان را به زیر بیست میلیون کم کند.
مالیات از پزشکان واقعی گرفته شده و معادل پنجاه درصد درآمد آنها باشد، پزشکان از گردونه مدیریتی کشور خارج شوند مگر در مواقع ضروری و در نهایت متخصصین علوم پایه پزشکی حقوقهای بالای بیست میلیون بگیرند.
اینکار با یکسال قانونگذاری و همکاری دولت و وزارتخانه های علوم، بهداشت، آموزش و پرورش، جهادکشاورزی، نیرو، و... که به نحوی در آموزش متخصصین دخیل هستند قابل انجام است.
و اینکه یک پزشک زمانی ارزش دارد که قابلیت ارائه خدمات را داشته باشد به نحو صحیح و برمبنای اصول انسانی. اگر یک مهندس با اشتباه محاسباتی باعث ریزش ساختمان میشود و یا برق گرفتگی بخاطر طراحی او باعث مرگ چند نفر می شود، حکم اعدام باید بگیرد، خطای پزشکی نیز حکم اعدام داشته باشد و به منزله قتل نفس حکم داده شود. با این سختگیریها کشور پیشرفت می کند و کمی میتوان امید داشت. (4533682) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۳:۳۸:۴۲
ظرفیت گوش اصفهان ۶ نفر پذیرش ۹۵ سه نفر، ظرفیت گوش اصفهان ۹۴ هم ۶ نفر بود ۴ نفر پذیرش، لطفا انعکاس دهید
شرکت کننده آزمون دستیاری (4533918) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۴:۴۴:۰۹
اونها تو وزرات بهداشت وزیر دارن، ما هم تو وزارت آموزش و پرورش وزیر داریم!!! (4533982) (alef-11)
 
دکتر گوهرشاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۵:۵۸:۵۱
کافیه دیگه.چرا قدر ما دونسته نمیشه.اشتباه کردیم پزشک شدیم.اینهمه درس بخون اخرشم توهین شه بهمون.با نبوغی که داشتیم هر جای دنیا بودیم بهترین درامدو داشتیم.
مهندسی میخوندیم خوب بود؟! دروس بمراتب راحت تر.
چی میخوایین از جون ما پزشکا. خسته شدیم. هر جای دنیا بودیم خیلی بیشتر از اینجا قدرمونو میدونستن. چرا مردم خودشون عرضه نداشتن پزشکی قبول بشن میان حسادت و کینه ورزی میکنن.
شما شک نکنید اساتید دانشگاه های تاپ مهندسی هم سواد و نبوغشون در حد یک پزشک عمومی نیست چه برسه به متخصصان.

الف اگر عدالت داری چاپ کن!!!!!!!! (4534054) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۵ ۰۱:۲۳:۵۱
آخه شما که فقط کار عملی بلدی و فقط باهاش پول در میاری از مهندسی چی می فهمی!
کار شما مثل تعمیر کار خودرو هستش که اصلا قابل قیاس با یه مهندس مکانیک فارغ التحصیل دانشگاهی نیست. (4535450) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۶ ۱۰:۳۷:۱۶
جناب چرا قضیه شخصی می کنید سطح سواد و نبوغ دکتری عمومی از اساتید دانشگاه ها بیشتره؟ این امار از کجا دارید؟ پس این همه اشتباهات پزشکی این همه نارضایتی از سیستم درمان کشور به چه علته؟ (4537081) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۶-۰۴ ۰۹:۲۹:۴۳
با این وضعیت فعلی تعداد مطب پزشکان از تعدادبقالی های سطح شهر بیشتر شده و مردم همچنان بیمار می شوند و نیازمند مراجعه به پزشک.
وزیر پزشکان هستی یا وزیر بهداشت؟ راست میگی پولها را صرف بهبود کیفیت و سلامت هوا و آب و غذای مردم کن آنوقت خواهی دید مردم دیگر نیاز چندانی به مراجعه به پزشکان نخواهند داشت. (4534561) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.