توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 401277
اذعان به ناتوانی شورای امنیت در قبال سوریه
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۰
جفری فلتمن نسبت به ادامه نزاع در سوریه علی رغم تمامی تلاش‌های سازمان ملل جهت پایان جنگ اظهار تاسف کرد.

به گزارش ایسنا، جفری فلتمن، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و معاون سابق وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با ایلاف گفت: سازمان ملل بر این باور است که راه حل سیاسی تنها راه حل واقعی برای رخدادهای سوریه است و طرف‌های بین‌المللی کارآمد به ویژه حامیان طرف‌های درگیر باید نقش مهمی را در ایجاد تحول ایفا کنند و این کار را از طریق محدود کردن حمایت مالی و نظامی اقدامات هجومی دولت و مخالفان انجام دهند.

فلتمن به دشوار بودن جدال‌ها علیه فرضیه‌ای مبنی بر اینکه جامعه بین‌الملل به صورت کامل پشت مردم سوریه را خالی کرده است، اذعان کرد.

وی افزود: دبیرکل سازمان ملل اخیرا گفت که احساس ننگ و شکست می‌کند بسیار به صراحت صحبت کرد چراکه علی رغم تلاش‌های بسیار برخی از دیپلمات‌های ارشد، اما سازمان ملل نتوانسته است راه حل سیاسی را برای نزاع پیدا کند یا به خشونت‌ها و اقدامات وحشیانه پایان دهد.

وی گفت که شورای امنیت به عنوان نهادی برجسته که مسئول صلح و امنیت بین‌المللی است، مسئولیتی را در خصوص فاجعه سوریه برعهده دارد.

معاون دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد که دودستگی‌های کشورهای عضو دائم شورای امنیت باعث شده است شورای امنیت در قبال مساله امنیت و صلح فلج باشد.

وی در مورد مانع اصلی برای پایان جنگ در سوریه گفت: موانع متعددی وجود دارد و فقط یک مانع نیست. پیش از هر چیز بر این باورم که بسیاری از بازیگران اساسی راه حل نظامی را ادامه می‌دهند اما نمی‌توان اجازه داد که این وضعیت ادامه داشته باشد. طرفین نیز به صورت کامل در مورد آنچه که پیرامون آن مذاکره خواهند کرد، توافق نکرده‌اند.

وی گفت که مخالفان باید درک کنند که مرحله انتقالی عبارت از یک شخص یا یک ریاست نیست، نمی‌توان مرحله انتقالی را به انتقال قدرت از یک گروه سیاسی به گروه دیگر خلاصه کرد.

فلتمن سخنان بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل را یادآور شد که گفته بود صلح در سوریه نمی‌تواند در گرو سرنوشت یک شخص باشد و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و دیگران باید ریشه‌های عمیق نزاع سیاسی را از طریق روند انتقال واقعی حل کنند و این مساله‌ای است که جامعه بین‌الملل در ژنو ۲۰۱۲ در مورد آن توافق کرد.
 
 
کلمات کلیدی : شورای امنیت+سوریه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.