نظر منتشر شده
۴۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 145704
درباره تعداد واجدين شرايط رای در شهر تهران
بخش سياسي الف، 15 اسفند 90
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۱۲
در اولين ساعات پس از برگزاري انتخابات مجلس نهم كه با مشاركت پيش غير مترقبه و خيره كننده مردم همراه شد، دشمنان ايران به سنت مالوف خود در اين سالها، بلافاصله به شبه پراكني در فضاي رسانه ها روي آوردند تا پيروزي ملت ايران را كم اهميت جلوه دهند: "مسئولين برگزاري انتخابات براي آن كه بتوانند به شكل مهندسي شده سطح مشاركت را بالا نشان دهند، عامداً جمعيت واجدين شرايط راي را پايين اعلام كرده اند."

هرچند حماسه ملي ۱۲اسفند عظيم تر از آن بود تا با اين بهانه جويي هاي بچه گانه زير سوال برود و نوضدانقلاب به خارج گريخته در اين ماه ها بي اعتبارتر از آن شده اند تا ادعاهايشان اهميت و حساسيتي برانگيزد، ولي با اين حال گزارش پيش رو بر مبناي آخرين نتايج سرشماري نفوس و مسكن در سال ۱۳۹۰، صحت نتايج اعلامي از مشاركت مردم تهران در انتخابات را ثابت مي كند:

۱- بر اساس آخرين نتايج اعلام شده از سرشماري نفوس و مسكن در ۱۳۹۰، جمعيت ساكن شهر تهران ۸.۵ ميليون نفر (هشت ميليون و پانصدهزار نفر) است . با توجه به اين كه معمولا حدود ۶۵ درصد از جمعيت يك منطقه، داراي سن ۱۸سال تمام و واجد شرايط راي دادن هستند ، مي¬توان نتيجه گرفت كه حدود ۵.۵۲۵.۰۰۰ نفر (پنج ميليون و پانصد و بيست و پنج هزار نفر) در شهر تهران واجد شرايط راي بوده اند:
(۸۵۰۰۰۰۰* ۶۵)/۱۰۰= ۵۵۲۵۰۰۰

۲- آخرين نتايج اعلام شده از ستاد انتخابات كشور گوياي اين است كه از مجموع ۳۲۵۱صندوق تاكنون از شمارش آراء ۲۳۰۴ صندوق حوزه انتخابيه تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر، يك ميليون و ۱۶۲ هزار و ۳۳۱ راي به دست آمده است. اين در حاليست كه صندوقهاي پر راي مربوط به نقاط پر جمعيت مركز و خصوصا جنوب شهر تهران هنوز قرائت نشده است.

۳- بنابراين با احتساب تخميني و تقريبي آراء ما بقي صندوقهاي فربه جنوب شهر كه بطور متوسط ۵۰ درصد بيشتر از آراء صندوقهاي نسبتا كم راي شمال تهران راي خواهند داشت، شركت حداقل ۲ ميليون و چهارصد هزار نفر در انتخابات امري روشن و قابل انتظار است:
۱۱۶۲۳۳۱*۲= ۲۳۲۴۶۶۲

۴- اين ۲.۳۲۰.۰۰۰ نفر، حدود ۴۲ درصد از جمعيت واجدين شرايط راي (۵.۵۲۵.۰۰۰) را در تهران تشكيل مي دهند. (۲۳۲۰۰۰۰*۱۰۰)/۵۵۲۵۰۰۰=۴۱.۹۹
کلمات کلیدی : درباره تعداد واجدين شرايط رای در شهر تهران
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۰۹:۲۵:۰۵
خطاب به توجیه‌گران:
این توجیهات خوب یادتون باشه باز بعدا توجیه دیگه‌ای نیارین (688635) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۰۹:۳۴:۱۹
8،5 ميليون نفر ساكن تهران هستند يا تهران، ري و شميرانات؟؟ (688649) (moderator18)
 
عزیزی
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۲:۰۰
یعنی میخوای بگی که چه ؟ ضد انقلاب کارش ترویج منفی بافی و نا امیدی است . (688664) (moderator18)
 
علی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۶:۴۰
برادر بزرگوار
1- اولا مجلس نهم نه دهم
2- ثانیا 12اسفند نه 12 حرداد
3 - یکی از وظایف مهم این مجلس پایان دادن به امارهای نادرست و غیر معتبریست
که همه اهل دانشگاهی را هم کلافه کرده است چه رسد به مردم
4-در اکثر کشورها بر خلاف کشور ما حتی برای تجویز یک داروی ساده مریض باید ازمایش دهد . نقش امار درست نقش ازمایش درست را دارد .با دست کاری نتایج یک ازمایش داروها تغییر کرده و حال مریض بدتر میشود .
5-ترس از امار درست پنهان کردن بیماریست نه درمان ان .مخصوصا امار اقتصادی (688672) (moderator18)
 
ملکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۵:۱۲:۴۷
با سلام
1- اگر متن را درست خوانده باشید مجلس نهم ذکر شده نه مجلس دهم
2- همچنین در مورد بند 2 هم ، 12 اسفند آمده نه 12 خرداد
3- از کسی که خواسته خیلی علمی ایراد بگیرد بعید است که خودش غیرعلمی مطالب را بیان نماید اگر فرض بر این باشد که نخواهد تخریبی عمل کند
(689498) (moderator18)
 
مریم
Kuwait
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۱۰:۵۰:۴۳
امار تسبی و تقریبی دیگر چه صیغه ای است؟! (691092) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۰۹:۴۹:۰۳
يعني در تهران در انتخابات رياست جمهوري 100 درصد شركت كرده بودن؟ (688675) (moderator18)
 
علی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۰۹:۵۱:۲۵
من نمیدونم این بازی‌ریاضی‌ها چیه بعد انتخابات راه میندازین... یه عده رای دادن یه عده هم رای ندادن... عده‌ای که رای دادن نماینده‌شون رو انتخاب کردند. عده‌ای هم که رای نداند نماینده‌ای ندارند... که این خودش به نوعی رای دادنه... یه گذشته‌ای هست... یه زمان حالی هست... یه آینده‌ای هم در انتظاره... گذشته که بر کسی پوشیده نیست... وضعیت فعلی رو هم که مردم دارن با گوشت و استخون خودشون لمس می‌کنند... یه آینده‌ای هم وجود داره که کسایی که به آخرت اعتقاد دارند باید ازش حذر داشته باشند... کسایی که قسم می‌خورند از حق مردم دفاع کنند و کوتاه نیایند٬ ولی به محض نماینده شدن سر هر موضوعی میگن به صلاح مملکت نبود... به صلاح حکومت نیست... به خاطر مصالح نظام...
من نمیفهمم مصالح نظام مگر چیزی جز مجموع مصالح افراد یک کشوره؟ چطوری میشه موضوعی به صلاح نظام باشه ولی به ضرر مردم؟ مگر اینکه نظام جدای از مردم باشه...
شمام این بازی‌ها رو تموم کنید. ته تهش میشه همین که ۸ ساله دولت و مجلس دستتونه وضعیت مردم به اینجا رسیده... گیرم همه‌تون هم فدایی نظام...

(688679) (moderator18)
 
امنه
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۰۹:۴۶
وا قعا نیازی به توجیهات بالا نیست.مردم خودشان درشهرتهران وسایر شهرها همه چیز را دیدند.روز جمعه تهران مثل روزهای تعطیلات نوروزبود. (688719) (moderator18)
 
مهر
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۹:۴۸
شما انگار چشمات مشکل داره ها
خانم محترم خود خارجی ها اومدن میگم مشارکت بالا بوده
من نیم دونم مردم دیگه باید چه جوری رای بدنم شماها ببینید. عکس هایی که تو خوده الف گذاشتن تایید حرفامه

بابا یه مقدار منصف باشید (688806) (moderator18)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۶:۲۸
متاسفم برای شما. شما چشمت مشکل دارد. اون کس که باید گوشی دستش بیاید اومد. به توجیه الف و شما و تابناک و ...غیره نیازی نیست. به حرف بی بی سی و صدای آمریکا و غیره هم نیست.
مردم خودشان چشم دارند و دیدند. هنوز بازنشسته ها عیدی نگرفتند و 10 روز به عید مانده!! (688849) (moderator18)
 
ایرانی آزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۲۴:۰۵
مردم فقط زمان انتخابات و راهپیمایی و غیره مردم هستند .
در زمان های دیگر که هزینه زندگی روزانه بالا می رود اجاره خانه مثل طلا ساعتی بالا میرود مردمی وجود ندارد (688890) (moderator18)
 
ghasem
۱۳۹۰-۱۲-۱۷ ۱۰:۳۶:۴۹
واقعا حرف دل ما رو زدید آقای ایرانی
زمانی که نیاز به مردم هست مثل انتخابات .راهپیمایی.و...یاد مردم می افتند
همین که میگذره... (693015) (moderator18)
 
نور
۱۳۹۰-۱۲-۱۷ ۱۱:۳۳:۱۸
شما مطمئنی تو تهران بودی (693158) (moderator18)
 
منصف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۲۲:۵۹
اگر صندوقی دیرتر شمارشش تمام میشود، یعنی تعداد آرای آن بیشتر بوده، بنابراین این 42 درصد شما قطعا کمتر از آمار واقعی است. (688752) (moderator18)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۱:۵۷
آقای منصف
دلیل طولانی شدن شمارش تعداد رای های روی برگه است که تا 30 نفر را می تواند روی آن نوشته باشد. (688771) (moderator18)
 
حقيقت گو
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۳۴:۱۵
برادر نويسنده گرامي شما كه با اين مقالتون خودتون دوباره زير سوال بردين شما كه باز فقط شهر تهران حساب كردين در حالي كه بايد توابع (ري شميرانات اسلام شهر) بعلاوه كرج و توابع (هنوز جزءآمار تهران طبق اعلام وزارت كشور) رو نيز حساب كنيد مطمئنا به آمار راي دهنده گان افزوده ميشد (688776) (moderator18)
 
عرفان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۴:۲۰
نكته اي كه من امروز متوجه شدم اينست كه اين تعداد صندوق راي در شرايطي كه همه بخواهند در انتخابات شركت كنند پاسخگوي شركت كنندگان نيست !
يكي از دوستان كه خود پاي صندوق راي بود تعريف ميكرد كه از صبح تا ساعت 30/11 در يكي از حوزه هاي شلوغ حضور داشته است در تمامي اين مدت موفق به اخذ حدود 1300 راي شده است در شهر ما شيراز كلا 548صندوق وجود داشت كه اگر آنرا 550هم در نظر بگيريم كلا 715000 نفرموفق به شركت در انتخابات خواهند شد در صورتي كه واجدين شرايط در اين شهرحداقل يك ميليون و صد هزار نفر بر آورد مي شوند!
در تهران هم با همين محاسبه كمتر از چهار ميليون وسيصد هزار نفر خواهند توانست راي خود را به صندوق بيندازند!
يادمان باشد اگر بيست ميليون نفر هم در انتخابات شركت كرده باشند جمعيت عظيمي بوده ليكن اين تعداد نصف واجدين شرايط هم نخواهد شد! (688795) (moderator18)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۷:۳۳
جناب دکتر جعفری، اکثر اعداد شما اشکال دارد!
وزارت کشور ۳۸۱۱ شعبه در تهران اعلام کرده، شما ۳۲۵۱ حساب کرده‌اید.
با این حال رقم تخمینی شما در مورد تعداد کل آرا نزدیک به ۱۰% بیشتر از اعلام وزارت کشور است. (مراجعه کنید به سایت خبر آنلاین برای مثال)
شما که دکترا دارید میشود بفرمایید در کدام شاخه از علم اثبات به این محکمی پیدا میشود:
این "معمولاً" که گفتید چقدر پراکندگی آماری دارد؟ این "حدود" که فرمودید چقدر خطا دارد؟ مرادتان از "یک منطقه" دقیقا چیست که تهران و سایر مناطق مملکت قابل مقایسه شده اند؟ من بعید میدانم که سرشماری رسمی‌ توزیع سنی‌ نداشته باشد.

(688801) (moderator18)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۴۷:۵۵
با سلام
اگر با توجه به ادعای تحریم کنندگان، تعداد واجدین شرایط استان تهران 5 میلیون نفر باشد با توجه به تعداد رای های 2200000 نفری که تا حالا شمارش شده و تعداد 2344300 رایی که تخمین زده میشود کل رای های تهران باشد و تعداد رای های 888314 که از شهرستانهای استان تهران شمارش شده (میتوانید رای های شهرستانهای استان تهران را جمع کنید) تعداد کل رای های استان تهران 3232614 میشود که با تقسیم آن بر 5 میلیونی که ادعا شده، میزان مشارکت استان تهران 64.64 درصد میشود که کسی تا حالا این ادعا را نکرده است.
با اینکه در خبرگزاری ها میزان واجدین شرایط رای استان تهران 5 میلیون اعلام شده ولی این یک اشتباه خبری می باشد. با نوجه به سرشماری اخیر که جمعیت استان تهران نزدیک 13 میلیون نفر است اگر واجدین شرایط را 5 میلیون در نظر بگیریم در حقیقت تنها 40 درصد مردم استان تهران بالای 18 سال دارند که غیر منطقی می باشد.
اشتباه مدعیان این مورد اینست که واجدان شرایط شهر تهران در این دوره را با واجدان شرایط استان تهران در سال 88 مقایسه میکنند.
اما یک محاسبه ساده را انجام نمیدن تا بفهمند با ادعای خودشان مزان مشارکت استان تهران بالای64 درصد میشود نه 50 درصد. (688802) (moderator18)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۲:۳۲:۴۴
ای کاش از این افرادی که به نظر بنده منفی میدند حداقل یک نفر پیدا میشود که دلیل منفی دادن را بگوید. (689053) (moderator18)
 
یوسف
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۷ ۰۸:۰۹:۴۴
سلام برادرمن
جمعیت حوزه تهران ری و شمیرانات در سال 89مجموعا 9660000نفر می باشد (منبع سایت آمار)که با توجه به واجدین شرایط رای 65تا70درصدی حدودا6450000نفر واجد شرایط رای می باشند که البته همین رقم را هم خبر گزاری فارس اعلام نموده و نتایج نهایی حوزه تهرام ری و شمیران مجموع آرا ماخوذه 23350000رای می باشد که از این تعداد حدود 2000000هزار رای باطله وجود دارد از تقسیم 64500000بر 23350000عدد 35.9بدست می آید
(692756) (moderator18)
 
مصطفی معینی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۱:۲۸
سلام

بسیار مطلب خوبی گفتین سایت الف...

اما متاسفانه صورت مسئله رو بد طرح کردین در نتیجه این جواب خوبی به ضد انقلاب و... نیست ، اونها این رو مطرح کردند و روش مانور میدن:

چرا واجدین شرایط در سال 88 ریاست جمهوری در منطقه استان تهران (تقسیم بندی جغرافیایی قدیمی) عدد ۸٬۷۹۶٬۴۶۶ (هشت ملیون) اما سال 90 آمار واجدان شرایط (به همان شکل قبلی یعنی تقسیم بندی جغرافیایی قدیم استان تهران) به عدد ۶ میلیون و ۳۴۵ هزار کاهش یافته است ؟

لطفا کارشناسان خوب سایت بزرگ الف این رو کارشناسی کنند تا مشت محکمی به آنها زده باشیم.

مورد بعدی که خبرگذاری های بیگانه روش مانور میده درصد کل مشارکت هست ، به این شکل مطرح شده:

جناب وزیر پیش از انتخابات تعداد واجدین حق رای در انتخابات مجلس نهم ایران را حدود ۴۸ میلیون نفر یا دقیقا ۴۸۲۸۸۷۹۹ نفر اعلام کرده است. و هم ایشان كل آراء ماخوذه در کشور را ‌‌٢٦ ميليون و ‌‌٤٧٢ هزار و ‌‌٧٦٠ نفر اعلام کرده است. از تقسیم این آراء ماخوذه به تعداد واجدین شرایط ۵۴.۸ درصد بدست می اید و نه رقم ۶۴.۲ درصد مشارکتی که ایشان اعلام کرده اند، و بنظر می رسد که ایشان بین ۵۴ و ۶۴ یک جابجایی مختصردر حد ۱۰ درصد انجام داده اند!

با کمال تشکر (688811) (moderator18)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۴:۲۴
آفرین به این کاربر بالا !

حرف درست حسابی زد ، اصلا صورت مسئله این نبوده که !!!

خواهشا خبرگذاری های خارجی و اونهایی که به قول شما اشکال تراشی میکنند رو درست بخونید بعد به فکر جواب دادن باشید !!!

لطفا اون آقایی که این مطلب رو توی سایت نوشته سعی کنه به صورت مسئله بالا جواب بده !! نه از خودش سوال در بیاره ! (688872) (moderator18)
 
حامد
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۴:۴۴:۳۹
سوال خوبیه ولی جوابش هم روشنه:

1- آمار مشارکتی که اعلام شده تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات حدود 42 درصد بوده ولی آمار مشارکت کل استان تهران حدود 52 درصد بوده (اعدادی که در ذهنم هست)، پس کل استان تهران منهای تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات هم واجدین شرایط قابل توجهی داشته که آمار رو بالا کشیده.

2- وزیر کشور گفت آمار شمارش شده تا این لحظه 26 میلیونه، هر چند این همون ابتدای کار بود، من آخرین رقم شمارش شده رو 29 میلیون شنیدم که نمیدونم تا الان تغییری کرده یا نه، شما باید آمار شهرهای بزرگ رو علاوه بر اون 26 میلیون بکنید تا آمار کل بدست بیاد (689413) (moderator18)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۰:۵۲:۱۷
یه سوال از این آقای اهل حساب میپرسم
باتوجه به 42 درصد آمار شما و با توجه به اینکه حد نصاب رسیدن به مجلس 25 درصد به علاوه ی یک رای است چرا فقط 5نفر به حد نصاب رسیده اند؟ من هرچی به ذهنم فشار میاورم یادم نمیاد هیچ دوره ای این قدر کم در مرحله اول به مجلس بروند.
(688813) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۰۵:۰۳
فقط چند سوال اساسی مطرح می شود

بیشتر اشخاصی که کاندیدا شدند قبلا هم نماینده بودند و طرح هدفمندی که مردم قبول ندارند را تصویب کردند و در مقابل کاهش ارزش ریال به نصف و گران فروشی طلا سکوت کردند و بجای استیضاح و برکناری دولت برای اختلاس وزیر اقتصاد را ابقا کردند و حالا مردم آمده اند بیشتر از گذشته به همین نمایندگان رای داده اند!

و این افراد دوباره رای می آورند آن هم با درصد بالاتر از قبل!

مثلا آقای لاریجانی که باعث ابقای وزیر اقتصاد شد رای می آورد و بعد خواهر رئیس جمهور رای نمی آورد!

یا آقای ب که دوباره نماینده شد و خود کلی توصیه نامه برای آقای آریا نوشته بود و پسر ایشان هم در رابطه بود رد صلاحیت نشد و هم دوباره نماینده شد!

یعنی مردم در یکجا مخالف رئیس جمهور هستند و در یکجا موافق رابطان اختلاس گر !

و یعنی مردم بیشتر از همیشه آمده اند به رابطان اختلاس گر یا سکوت کنندگان در مقابل اختلاس و گرانی رای داده اند! (688843) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۵:۴۶:۱۴
درود بر تو اي هم وطن. (689622) (moderator18)
 
یک استاد دانشگاه تربیت مدرس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۲:۳۳
سوال مهم این است که طبق سرشماری همین امسال جمعیت کشور شد حدود 74 میلیون و نهصد و شصت هزار بوده که الان دیگه از 75 گذشته
http://www.amar.org.ir/Default.aspx?tabid=123&articleType=ArticleView&articleId=8

اگر واجدین شرایط 48 میلیون نفر باشند یعنی 36 درصد جمعیت کشور حدود 27 میلیون نفر زیر هجده سال هستند
درحالی که میدونیم موج جمعیت از 20 سالگی گذشته و دلیلش هم این است که الان فقط 12 میلیون دانش آموز داریم (متوسط یک میلیون برای هر سال)
پس این تعداد باید حدود 18 میلیون باشه
حالا فرض کنیم دو میلیون هم ترک تحصیل کرده اند کلش میشه بیست میلیون

واجدین شرایط ما 55 میلیون نفر خواهد بود که با عدد واجدین انتخابات 88 که همین دولت اعلام کرد سازگار است

ل (688869) (moderator18)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۲:۵۶
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ستاد انتخابات کشور، نتایج شمارش آرای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر تا ساعت ۲۰ روز یکشنبه چهاردهم اسفندماه ۱۳۹۰ که در تعداد ۳۸۱۱ شعبه به پایان رسیده و در مجموع از ۲.۲۰۵.۱۵۲ آرای مأخوذه که تعداد ۱.۹۹۹.۴۷۴ رأی آن صحیح می‌باشد، به شرح جدول زیر اعلام می‌گردد. ...

کدام درست است؟ 3251 یا 3811+ ؟؟ (688870) (moderator18)
 
يه پا برهنه شهرستاني
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۱۷:۱۱
بر فرض كه مشاركت تهران صفر بوده ، بابا كي ميخايد بفهميد كه ايران فقط تهران نيست!!!!!!!!!!!!! (688874) (moderator18)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۲:۰۱:۵۹
از شما دوست عزیز کمال تشکر رو دارم.
البته صحبت شما رو اصلاح میکنم که تا کی میخواهید بفهمید ایران فقط شمال تهران نیست!!!
چون یک عده حاضر نیستند جنوب تهران رو هم ببینند!!
(688999) (moderator18)
 
Norway
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۲۰:۱۴:۰۵
آقا جان من چه گناهی کردم که در شمال تهران زندگی می کنم. من آدم نیستم؟ چرا بین آدم ها فرق می گذارید؟ یعنی چه که ایران فقط شمال تهران نیست؟ مگه تهرانی ها کی هستند؟ اکثر تهرانی ها یک نسل قبلشون به یک شهرستان کوچک بر می گرده
این قدر این مطلب رو تکرار کردید که شهرستانی ها فکر می کنند تهرانی ها حقشون رو خوردند (692222) (moderator18)
 
hasan
Germany
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۴۱:۵۸
مطلبي كه به عمد مغفول مونده اينه كه هر ايراني در حال حاضر داراي كد ملي است كه با توجه به سيستماتيك بودن ثبت احوال در زمان كوتاهي واجدين حق راي در كل كشور قابل شمارش هستند (688944) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۱:۵۳:۰۱
خبرگزاري فارس: رئيس ستاد انتخابات استان تهران گفت: تعداد واجدين شريط رأي دادن در استان تهران 9 ميليون و 737 هزار و 565 نفر است.

ه گزارش خبرگزاري فارس به نقل از استانداري تهران صفرعلي براتلو صبح امروز سه‌شنبه در جلسه ستاد انتخابات استان تهران با بيان اينكه نامزدهاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي رعايت قانون را ملاك عمل خويش قرار دهند، از تمامي شهروندان استان تهران خواست تا براي سهولت و سرعت در امر رأي‌گيري و رأي‌دهي اسم نامزدهاي مورد نظر خود را همراه با كد مربوطه از قبل يادداشت نمايند و حتما براي انتخاب اصلاح به ملاك‌هايي كه مقام معظم رهبري فرموده‌اند توجه داشته باشند. براتلو با بيان اينكه فرمانداري تهران آمادگي اعلام نتايج انتخابات را تا 72 ساعت بعد از رأي‌گيري دارد، يادآور شد: شهروندان شهر تهران سعي نمايند به تمامي 30 نفر نماينده رأي دهند. رئيس ستاد انتخابات استان تهران از توزيع تمامي تعرفه‌ و برگه‌هاي رأي به تعداد 19 ميليون و 55 هزار عدد در تمامي شهرستانهاي استان تهران براي انتخابات ميان‌دوره‌اي خبرگان رهبري و مجلس شوراي اسلامي خبر داد و تصريح كرد: تعداد شعب قطعي اخذ رأي در استان تهران 5967 شعبه است. همچنين 39 شبعه نيز براي اقليت‌هاي مذهبي در نظر گرفته شده است. براتلو تعداد واجدين شرايط رأي دادن در شهر تهران را 6 ميليون و 403 هزار و 308 نفر و در استان تهران 9 ميليون و 737 هزار و 565 نفر اعلام كرد. انتهاي پيام/ي

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8612210435 (688975) (moderator18)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۴:۲۵:۴۸
كاش يه نگاهي هم به تاريخ اين خبري كه لينكش رو هم گذاشتي ميكردي! (689356) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۰۹:۲۴:۳۰
با سلام. دوست عزيز اتفاقا نگاهي به تاريخ اين لينك مساله را روشن تر مي سازد. چگونه در سال 86 جمعيت واجد راي شهر تهران 6 ميليون و 400 هزار نفر بوده است اما 4 سال بعد از آن به 5 ميليون و دويست كاهش پيدا كرده است؟؟؟؟ (690906) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۷ ۰۹:۲۵:۴۸
امار بیست .اعتماد به ملت بیست . (692861) (moderator18)
 
سرباز وطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۳:۱۸:۱۶
سلام،
مردم ایران،همیشه و در تمام روزگار ،حضور پرشور و دشمن شکن خود را چون شمشیری آخته در لحظه های نبرد به نمایش می گذارند،

حال هرفردی هرطور میخواهد به چرتکه انداختن بپردازد،مردم ایران پیروز این میدان مبارزه بوده و هستند. (689155) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۵ ۱۵:۲۷:۵۲
من سه روز هست دارم خبرهاي انتخاباتي رو چك ميكنم و با صدها عدد و امار مواجه شده ام.خبرگزاري فارس يه عدد ميگه مهر يه چيز ديگه الف يه چيز ديگه.مگه درصد تهران ٤٨ اعلام نشد؟پس شما چرا ميگيد ٤٢؟! (689548) (moderator18)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۰۰:۱۲:۱۰
لطفن نگاهی به این خبر بیاندازید از فارس نیوز در سال 1386 می باشد ، قضاوت با خود بینندگان سایت. از مسئولین محترم سایت تقاضا دارم این نظر را منعکس بفرمایید.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8612210435 (690504) (moderator22)
 
Russian Federation
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۰۹:۴۳:۴۴
این آماری هست که سایت خودتون از انتخابات ریاست جمهوری زده
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۱۹

http://alef.ir/vdcbs8ba.rhbawpiuur.html?44185

جمعیت تهران: 8796466
واجدین شرایط رای دادن: 8246675
شاید میشه یک خبر خوش داد که جمعیت تهران در حال کاهش است.
انسان باش تایید کن (690951) (moderator22)
 
Russian Federation
۱۳۹۰-۱۲-۱۷ ۰۸:۲۴:۱۵
این نظر بالایی را من نوشتم پس این اصلاحیه را هم درج کنید.استان البرز با یک و نیم میلیون جمعیت در اواسط 88 از تهران جدا شده (692777) (moderator18)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۱۶:۳۸:۲۱
این محاسبه شما هم که همش تقریبی شد .مهم تر اینه که وزیر کشور تعداد آرا ماخوذه کل کشور را در کنفرانس مطبوعاتی ‌‌٢٦ ميليون و ‌‌٤٧٢ هزار و ‌‌٧٦٠ اعلام کرده در حالی که تعداد واجدین شرایط کل کشور برای انتخابات ریاست جمهوری 88 به نقل از سایت وزارت کشور 46 میلیون و 199 هزار و 997 رای بوده واضحه که واسه مجلس واجدین شرایط دیگه حتما از این عدد بیشتر هست اما اگر حتی همین رو هم واسه واجدین شرایط کل کشور بگیریم درصد مشارکت برابر 26472760 تقسیم بر 46199997 مساوی 57 و 3 دهم در صد میشود.در حالی که ایشان 64 و 2 دهم درصد را اعلام کرده اند.اطمینان داشته باشید اگر درصد واقعی را اعلام کنند بسیار بسیار بهتر از این است که عدد سازی کنند و با شعور مردم بازی کنند.لطفا شما دیگه سانسور نکنید .متشکرم. (691877) (moderator22)
 
علی مرندی
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۱۷:۲۵:۱۱
این ها دنبال نمایندگانی میگردند که رد صلاحیت شده اند و از دعوت رئیس جمهور به مجلس خط قر مز خورده اند از شادی در پست شون نمی گنجند. (691981) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۶ ۲۳:۳۹:۱۳
امار تورم . بیکاری . رشد ناخالص ملی . خط فقر . کدامیک از این امارها درست و کارشناسی شده است؟ (692512) (moderator18)
 
۱۳۹۰-۱۲-۱۸ ۰۲:۰۴:۵۱
بازی و ریاضی همیشه برام جذاب بوده. میشه بپرسم مرکز آمار که حتی تعداد تلویزیونهای مردم رو هم اخذ فرموده و تعداد جمعیت تهران رو هم دقیق اعلام کرده، چرا به عنوان یک شاخص ازش نخواستین تا سن دقیق واجدین شرایط رو هم بهتون بگن(البته اگه محرمانه نباشه) ؟ ... و اینکه چرا 65 درصد؟!! این عدد رو چطور و طبق چه شاخصی به دست اوردین؟!! (694422) (moderator18)
 
تقوی
۱۳۹۴-۱۰-۲۴ ۱۸:۰۳:۵۰
منتخبین مجالس و رئیس جمهوری نمایندگان مردم هستند . انان ، وکیل مردم و از طرف مردم و بجای آنها نظر میدهند . قاعدتا" بایستی اراء آنها نسبت به کل جمعیت واجدین شرایط رای دادن در هر حوزه مقایسه شود . بر این اساس ، رای نمایندگان تهران بین 4 تا 20 در صد و سئوال این است " ایا افراد معرفی شده بعنوان نمایندگان مجلس شورا نمایندگان واقعی مردم هستند ؟" بنظر من خیــــــــــــــــــــــر !!؟؟ اینها رای کافی برای نمایندگی ندارد . ضمنا" توجه شود که حدود 10% جمعیت کشور هم خارج از کشور زندگی میکنند. چگونه باید مشکل را حل کرد. (1)-بایستی راه حلی بر ای شرکت حداکثری مردم در انتخابات اندیشید . مهمترین عامل تنوع و افزایش انتخاب شوندگان است . هذف فیلتر های غیر منطقی و غیره وجود دگر اندیشان بایستی پذیرفته شود (2)-اشتراک دگر اندیشان در کلیه مراحل انتخابات (3)- هذف کلمه خودی و غیر خودی و پذیرش تساوی بین همگان بطور منطقی (3467935) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.