توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 466005
دیدار وزیران دفاع ایران و برزیل پس از 40 سال
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۳
سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان و رائول پنیتو وزیران دفاع ایران و برزیل در دیداری که روز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست امنیت بین المللی در مسکو برگزار شد، بر لزوم بهره برداری از زمینه های گسترده برای توسعه همکاری ها و همگرایی های دو کشور تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، سردار حسین دهقان که برای شرکت در این نشست دو روزه و برنامه های جانبی در راس یک هیات دفاعی به مسکو سفر کرده است، در دیدار همتای خود که با حضور مهدی سنایی سفیر ایران برگزار شد، روابط دوجانبه، منطقه ای و بین المللی را بررسی کرد.

سردار دهقان در این نشست با اشاره به اینکه مذاکره امروز نخستین دیدار وزیران دفاع دو کشور پس از حدود 40 سال است، گفت: ظرفیت های بسیار خوب و مناسبی در حوزه های مختلف برای توسعه همکاری میان ایران و برزیل وجود دارد.

وی همچنین با تشکر از نقش سازنده برزیل در معادلات منطقه ای و جهانی و همچنین مواضع مثبت این کشور در حمایت از فعالیت های صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، بر ضرورت بهره گیری از فرصت های همگرایی و همکاری دو کشور در بخش های مختلف تاکید کرد.

رائول پنیتو وزیر دفاع برزیل نیز با ارزشمند خواندن فرصت دیدار و مذاکره با همتای ایرانی، روابط دو کشور را تاریخی خواند و ارتقای سطح همکاری ها در تمامی زمینه ها را خواستار شد.

وزیر دفاع برزیل همچنین با تاکید بر لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف پدیده تروریسم، خواهان تبادل اطلاعات و تجربیات دو کشور در این عرصه شد.

سردار دهقان افزون بر شرکت و سخنرانی در نشست مسکو، با سرگئی شویگو همتای روس و شماری از دیگر همتایان خود دیدار می کند و همچنین در نشست سه جانبه وزیران دفاع ایران، روسیه و سوریه آخرین اوضاع این کشور و تقویت همگرایی ها برای مبارزه با تروریسم بررسی می شود.

سردار دهقان تاکنون در حاشیه این نشست، دیدارهای دو جانبه ای با همتایان هندی، صربستانی و ونزوئلایی خود داشته و در باره مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی وتوسعه همکاری ها در حوزه های مرتبط مذاکره کرده است.

جریان تکفیری و تروریسم در سوریه و یمن و دامنه آن در خاورمیانه، تحولات جدید شکل گرفته در این منطقه و دیگر نقاط جهان و بحث فضای سایبری از جمله محورهای نشست بین المللی مسکو است.
 
کلمات کلیدی : مسکو، برزیل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.