نظر منتشر شده
۸۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 429907
افزایش وکیل دادگستری فرصت یا تهدید؟
بخش تعاملی الف - علیرضا حقیقت خواه
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۳۱


من به عنوان یک تحصیلکرده در دو رشته مالی و حقوقی که دارای شغل آزاد می باشم در سایت های اینترنتی تعداد زیادی درخواست فارغ التحصیلان رشته حقوق را دیده ام که از  کانون وکلا در جهت انحصار شغل وکالت و ظرفیت کم پذیرش کارآموز وکالت گله داشته اند  و با تدقیق در این نوشته ها حق را به فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق بنا بر نظر شخصی خود داده ام لذا با نوشتن این متن خواستم استدلال ها و نظراتم  را با خوانندگان محترم در میان بگذارم شاید سبب خیر شود.

خوانندگان این متن می توانند يك مهندس برق يا یک فارغ التحصیل رشته رياضي كاربردي را در نظر بگیرند، مثلا اگر در امور برقكاري  یا تدریس  ریاضی به فرزندانمان در مملكت انحصار بوجود مي آمد و این امر باعث افزایش برقكار با مدرس ریاضی نمي شد  آیا درآمد مهندسين برق یا مدرسین بسیار فزونی نمی یافت در سایر مشاغل نیز این فرض قابل تسری است اعضای محترم کانون وکلا چرا نمي خواهيد  مفهوم انحصار را از بابت افزایش هزینه های مردم مورد توجه قرار دهید؟

 دلیل دیگر این است که كانون وكلا يك صنف است مانند ساير صنوف نبايد آن را با قضات محترم، کارمندان اداره جات دولتي يا ... مقايسه كرد اگر تمامي صنوف مي توانستند مانند كانون وكلا در جذب وکیل با آینده نگری در جهت منافع صنفی عمل کنند  ولي  چون اعضای این صنوف اصطلاحا دست به قلم نبوده و اطلاعات قانونگذاري نداشته اند یا به خاطر اینکه منافع مردم را بر منافع صنفشان ترجیح نداده اند  لذا به صورت انحصار صنفی عمل نکرده اند  و باعث شده اند كه در صنف ساختمان يا برق و يا ... انحصار بوجود نيايد و در نتیجه  ميزان درآمد  افراد شاغل در این صنوف به نفع مردم ایران تعديل شده است.

مسئولان محترم کانون وکلا در خلوت خودتان كمي فكر كنید و دست از تعصب بردارید چه اشكالي دارد كه متولي پروانه وكالت فقط كانون شما نباشد چه اشكالي دارد كه ظرفيت تربیت وكيل بالا رود هر كس كه مانع افزایش حداکثری وکیل در کشور است به نظر من مقصر است همانگونه كه درآمد در ساير رشته ها تقسيم شده است ولی چون كانون وكلا مانع ازدياد حداکثری وكيل است بخش اعظم  درآمد وكلا حاصل ناراحتی فکری ناشی از بی کاری ساير فارغ التحصيلان رشته حقوق است كه مانع اشتغال آن ها  مي شويد.

ضمنا آیا درآمد این شغل را اگر سخت و پر مسئولیت  مي دانيد در مقابل زحمات يك مهندس ساختمان كه در گرما و سرما بايد سر كار باشد يا يك بنا يا يك دبير زحمتكش يا يك قاضي محترم و یا یک جان بر کف نیروی امنیتی ........ يكي مي دانيد كه اينگونه ادعاي انحصار گرایی در این حرفه را دارید  به وجدان خود رجوع كنيد من دوستان وکیلی داشته ام که اکثرا ضريب هوشيشان به نسبت ساير دوستانم كه رشته هاي رياضي - فيزيك و ... خوانده اند واقعا كمتر بوده ولي چون الان وكيل كانوند اکثرا سطح مالی و رفاه زندگيشان قابل قياس با آن ها نيست، علت اصلی آن فقط و فقط ممانعت كانون وكلا يا هر كس ديگر كه شما مي گوييد در ارائه مجوزحداکثری وكالت به ساير فارغ التحصيلان رشته حقوق مي باشد مطمئن باشيد نوشته های فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق که حاضرند با هزینه شخصی کارآموز وکالت شوند و با یک پنجم حق الوکاله مصوب وکلای کانون و همچنین با داشتن سقف درامد وکیل شوند مطابق با تئوری های اقتصادی و مدیریتی است و مسئولان در آینده نه چندان دور ناچارند به خواسته این عزیزان فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق توجه کنند چون بنا بر علم  اقتصاد و مدیریت  و با افزايش تعداد وكلا در جامعه كساني موفق خواهند شد كه به کارشان مسلط بوده و روابط عمومی خوبی داشته باشند  نه اينكه بیشترین درآمد خود را به علت ممانعت از افزايش وكيل بدست آورند.

 صنف وكلا حق ندارد  حرفه خود را با موسسات دولتي ، سيستم قضايي ، يا ... مقايسه كند چون دولت برای هر ردیف شغلی در این امور سرمايه گذاري كرده است ولی وكلای محترم سرمايه شان يك ليسانس و ..... مي باشد در نتیجه مقايسه حرفه آزاد وکالت با مشاغل دولتی و اينكه بگوييم چرا دولت  این عزیزان بی کار را جذب نمی کند قياس نابجايي است.

برای اشتغال فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق بهتر است همانند پزشكان عمل می شد نه اينكه اعضای صنف آزاد وکالت در کشور بهانه بياورند كه چون فارغ التحصيلان حقوق كار عملي نكرده اند همانند پزشكان نيستند خوب اجازه دهيد متوليان ديگري نيز همانند كانون وكلا که مستقل از دولت هستند براي تربيت وكيل بوجود آيند همانند ساير آموزشگاه ها و ... كه بتوانند وكيل تربیت كنند و استقلال حرفه ايشان نيز تضمين شود تا داوطلبان وکالت با هزينه خودشان كار عملي بياموزند كانون وکلا واقعا اگر نگران افزایش وکیل در جامعه است فقط علت نگرانیش می تواند از دست دادن منافع صنفی باشد آنهم به  به قيمت ناراحتی و ... جوانان و خانواده هاي داراي فارغ التحصيل بی کار رشته حقوق

مسئولان محترم کانون وکلا خواهش مي كنم بجز دروس مرتبط با رشته حقوق مقداري دروس اقتصاد، جامعه شناسي و ... مطالعه کنید چون برازنده شما نیست که حقوق خوانده های بی کار مملکت را از خود ناراضی کنید  و حق الوکاله های بیشتری را به علت عدم تناسب عرضه و تقاضای وکیل بر ملت ایران تحمیل نمایید پیشنهاد می کنم که هیچگاه منافع صنف خود را فدای منافع مردم ایران نکنید و همواره سپاسگزار مسئولین مملکت باشید که جامعه حقوق خوانده در ایران را گسترش داده اند شما قرار است دادخواه و مورد اعتماد مردم ایران باشید و براستی آیا شایسته شماست که هم رشته ای هایتان اینگونه از شما به مسئولین گله نمایند؟

خواهش می کنم به صورت کلان به قضايا نگاه كنيد تا بتوانيد متوجه منظور ساير افراد جامعه و حقوق خوانده ها و همچنین فارغ التحصیلانی که برایشان مانع شرط سنی بوجود آورده اید، شوید که حرف حسابشان این است که وکالت حرفه ای آزاد است و احتیاج به سرمایه گذاری دولتی ندارد پس نباید در آن انحصار، شرط سنی و ظرفیت باشد مانند تمام صنوف آزاد در کشور بگذارید در یک بازار رقابتی درآمد وکالت در ایران تقسیم شود و کسانی که تمایل به ادامه کار را ندارند خودبخود از گردونه رقابت خارج شوند، چون همانگونه که کانون وکلا مسئول اشتغال جوانان بی کار رشته حقوق نیست مسئول اشتغال وکلای دادگستری نیز نمی باشد پس افزایش وکیل دادگستری در کشور یک فرصت است که حقوق خوانده ها بتوانند بتوانند با کمترین هزینه برای مردم ایران امنیت حقوقی بوجود آورند یعنی افزایش وکیل در ایران برای عموم جامعه فرصت است نه تهدید هر چند که برای منافع صنفی احتمال دارد تهدید باشد.
کلمات کلیدی : علیرضا حقیقت خواه
 
امیر
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۸:۴۹:۴۴
واقعا جالب ترین مطلبی بود که تا به حال خوانده ام خیلی متین و جالب با دیدگاه حقوقی و اقتصادی نظرات اصولی را بیان کرده است (4092549) (alef-13)
 
فاطمه
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۰۰:۱۴
واقعا خداوند سایه اقتصاد دان عادل در مملکت جناب اقای دکتر توکلی را که همواره پشت و پناه مظلومین بوده و انحصاری فکر نکرده برای حقوق خوانده ها محفوظ نگه دارد ایشان تحصیلکرده اقتصاد است و بخوبی می داند درد فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق چیست (4092659) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۱۳:۳۰:۵۵
اين مطلب را كه بايد عرضه را در بازار مديريت (منحصر) كرد به صراحت سران وكلا و سردفتران و نظام مهندسي وو ميگويند...
اين يعني انحصار...
نكته اينه كه اگر كسي عبور كرد نظارتي برش ندارند
در صورتي كه درستش برعكسه...
هرحقوقداني بتونه وكالت كنه و با نظارت و امتيازدهي و نظرسنجي مشتري ووو مستمر، ارتقا پيدا كنه (4095045) (alef-11)
 
آبدارچی سیاسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۱۴:۱۹
منم کارشناس حقوقم ولی شما به کانون حق بدید هر کم سوادی وکیل بشه و مردم رو بدبخت کنه خوبه؟
میدونی چه بلایی سر ملت میاد و چه کلاهبرداری هایی میشه (4092686) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۳۸:۱۸
مگه الان وکلای دادگستری کم سر مردمو کلاه می گذارن من خودم یک پرونده داشتم در مورد یک اختلاف ملکی گیر یک وکیل افتادم کخ غارتم کرد اگه تعداد وکیل زیاد می شد مردم این مشکلاتو نداشتند (4092723) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۹:۴۸
انشأالله خداوند ظلم مافیای وکالت را که باعث بی کاری هزاران نفر در حرفه ازادی که احتیاج به سرمایه گذاری دولت ندارد از سر ما فارغ التحصیلان رشته حقوق برطرف نماید تا مردم ایران نیز ناچار به پرداخت حق الوکاله های گزاف به وکلای کانون نشوند (4092777) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۰۸:۵۷:۴۶
الان اکثر وکلا چنان حق الوکاله هایی از مردم می گیرند که انگار از پشت فیل افتاده اند با خواندن این متن متوجه شدم که چه دکان و بازاری برای خود درست کرده اند (4094505) (alef-3)
 
lمحمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۰۲:۳۸
باعث تاسف است! مگر همین وکلای مجوز گرفته لزوما ملت و موکلینشان را خوشبخت کرده اند! مگر هر پرونده ای را باید به یک وکیل خبره و نخبه سپرد؟ شما برای سرما خوردگی هم پیش فوق تخصص قلب می روید؟ یا همان پزشک عمومی کفایت دارد؟ به نظر من همه دانش آموختگان حقوق آزمون بدهند و رتبه بندی شوند.
مردم خود بر اساس رتبه و و اهمییت پرونده حقوقی وکیل خود را انتخاب کنند.چه لزومی دارد برای یک پرونده ساده اختلافی رقمی کلان به یک وکیل طراز اول بدهیم؟
باید کانون های متعدد به وجود بیاید و مردم بسته به وسع خود و اهمیت پرونده وکیل انتخاب کنند. (4092786) (alef-13)
 
محمود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۰۵:۵۵
به نظر من همه دانش آموختگان حقوق آزمون بدهند و رتبه بندی شوند. از رتبه یک تا 10
مردم خود بر اساس رتبه و و اهمییت پرونده حقوقی وکیل خود را انتخاب کنند.چه لزومی دارد برای یک پرونده ساده اختلافی رقمی کلان به یک وکیل طراز اول بدهیم؟
باید کانون های متعدد به وجود بیاید و مردم بسته به وسع خود و اهمیت پرونده وکیل انتخاب کنند. (4092790) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۳۰:۰۴
جناب کارشناس چه کسی گفته که هر بی سوادی وکیل بشه؟ اصلا سخت ترین امتحانات رو بگیرن. ولی گذاشتن سقف پذیرش چه ربطی به سواد و تخصص داره. این که تو این استان امسال فقط بیست نفر پذیرش داشته باشیم، و بیست نفر اول وکیل بشن، نشان سواد اون بیست نفر و بی سوادی بقیه است؟ یک کلام بگید نمی خواهیم تعداد وکلا زیاد بشه و این حاشیه درامدی امنی که دارن با رقابت خراب بشه. الکی حرف از سواد نزنید. (4092865) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۴۱:۵۱
الان دقیقا چه اتفاقی داره میوفته ؟
وضع یقینا بدتر که نمیشه بلکه فضای رقابتی باعث ارتقای سطح علمی و کیفیت کار وکلا و البته قضات و در درجه بعد عدالت اجتماعی میشه به عنوان مثال اگر بازار خودری ما به اقتصاد دنیا متصل بود قطعا کیفیت خودروهای ما بهتر بود اما حالا که انحصاری شده کیفیت پایین اومده (4092895) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۲:۵۲:۰۱
از قدیم گفته اند اگر تیشه از خود درخت باشد ان درخت می شکند کانون وکلا با ظلم در حق هم رشته ای هایش دارد تیشه به ریشه خود می زند چون تئوریهای اقتصادی منطبق با شرع همواره پیروز بوده است و انحصارگرایی جواب نمی دهد همانگونه که کانون مسئول اشتغال حقوق خوانده ها نیست حق ندارد به خاطر افزایش درامد وکلای فعلی باعث بی کاری ده ها هزار نفر فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق به خاطر اشتغال خوب و درامدهای کلان اعضای کانون شود (4092995) (alef-11)
 
شاهد
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۴۱:۳۵
واقعا نظرات عالیی مطرح شده ولی چون وکلای کانون با ثروت و نفوذی که کسب کرده اند و در مجلس و دولت نفوذ کرده اند داد فارغ التحصیلان رشته حقوق فکر نمی کنم به جایی برسد (4092733) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۵۱:۰۹
اوضاع پزشکی هم انحصاری است. نسبت پزشک به جمعیت ما حتی نصف تاجیکستان است. (4093255) (alef-3)
 
کمالوند
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۴۷:۱۴
در یک پرونده به یک وکیل دادگستری مراجعه کردم بیست ملیون از من خواست تا کارم را انجام دهم بعد با راهنمایی یک فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق که در کلیه مراحل به من کمک کرد با یک ملیون تومان مشکلم حل شد واقعا درست می گویند چون کار وکالت را انحصاری کرده اند اکنون وکلا به ناحق جزو مرفهین جامعه شده اند (4092740) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۲:۳۵
مقدمه درستی را انتخاب کرده اید ولی استدلال و نتیجه گیری را به گونه ای پیش برده اید که خیلی شاید درست نباشد .
بله شاید کمبود وکیل داشته باشیم . اما راهکار آن افزایش تعداد پروانه های صادره توسط کانون است نه اینکه تشکل های دیگری ایجاد شوند و آنها هم پروانه وکالت صادر کنند . ایراد اصلی شما به مرجع صدور پروانه یعنی کانون وکلا است . صحبت از تکثر نهادهای صادر کننده پروانه کرده اید و فرموده اید این انحصار در سایر حرف و صنوف نیست . اتفاقا هست . مگر ما چند نهاد نظام پزشکی یا نظام مهندسی در کشور داریم که برای صدور پروانه وکالت نیاز به مراجع موازی داشته باشیم ؟ مرجع صدور پروانه کار برای گروههای هدف آنها و همچنین نظارت بر حسن عملکرد و احیانا ابطال پروانه آنها همان نظام پزشکی و مهندسی است .
لذا اگر کانون وکلا یا متصدیان آن مطلوب طبع شما نیستند ، سعی در اصلاح آن داشته باشید نه تخریب آن . (4092755) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۸:۰۵
حیف که استاد توکلی الان در مجلس نیست تا که رسوا کند هر که در او غش باشد اقای توکلی هزاران بار به خاطر دفاع از حقوق جوانان بی کار رشته حقوق از شما متشکریم (4092770) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۱۸:۴۶
وافعا برای کشورم متاسفم واقعا که یک سری ادم برای منفعت شغلی خودشون این همه جوان را از رفتن به بازار کار محروم میکنن وباز هم متاسفم به از بابت مسولان که نه برای ما بازار کار فراهم میکنن و حتی حق داشتن کار ازاد را که نه هزینه ای برای دولت داره را از ما میگیرین باید بابت این پاسخگو باشن به مسولین کانون وکلام تبریک میگم و امیدوارم از بدبخت کردن این همه جوان لذت ببرن (4092825) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۵:۱۱:۴۳
واقعا متاسفم چون در تمام دنیا کانون وکلایش منشاء امید فارغ التحصیلان رشته حقوق است ولی سیاستهای صنفی کانون وکلا به گونه ای است که این همه مخالف دارد (4093296) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۸:۴۲:۱۳
درامد انحصاری وکالت توسط کانون وکلا با نفوذ این افراد در مجلس و دادن پروانه به قضات در دادگستری و ذینفع بودن هیات تعیین ظرفیت وکالت که در اینده وکیل می شوند برای مدت زیادی در ایران منافع صنف وکلا را تضمین کرده و صدها نوشته در این زمینه نمی. تواند از قدرت کانون و اغضایش در کسب درامد رانتی خللی وارد نماید (4093613) (alef-11)
 
کامران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۲۰:۳۴:۴۸
برای کاری وکیل گرقتم و فقط پیش پرداخت از من 50 میلیون گرفت بعد هم موفق نشد فهمیدم که سر من ....... گذاشته است به کانون وکلا شکایت کردم ولی حق را به او دادند انشالله خداوند حق جوانان بی کار حقوق خوانده را از ظالمین در هر لباس و صنفی بگیرد (4093841) (alef-11)
 
نیما
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۰۸:۴۸:۰۰
تعدادی از وکلای کانون هم حق الوکاله های زیادی می گیرند و هم تبانی می کنند من خودم شاهد بودم که چه بلایی سر یکی از فامیلهایم اوردند و جالب است که اکثرا وضع مالی ایده الی دارند این در صورتی است که در میان فامیلمان حدود ده نفر می شناسم که فارغ التحصیل بی کار رشته حقوقند (4094473) (alef-11)
 
کوروش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۱۴:۱۰:۵۳
بخدا چهل و پنج سالمه و لیسانس حقوق دارم ولی امان از شغلهای بی مرتبط با تحصیلاتم. (4095128) (alef-11)
 
م.م
Austria
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۸:۵۷:۱۶
آقای یا خانم دست به قلم سلام آواز دهل شنیدن از دور و صدا و سیما در مورد وضعیت وکلا خوش است. اما عملا اوضاع به این صورتی که ارز کردید در 95 درصد موارد نیست. (4092555) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۰۵:۰۵
کاملا بدین گونه است اکنون وکلای دادگستری و پزشکان متخصص در کاری که خدماتی و مولد نیست دارند پول پارو می کنند در همین تهران حدود 1000 وکیل دادگستری وجود دارند که حتی به کارخانه داران وام می دهند و اکثر مردم شاهد درامد کلان انها هستند انهم درامدی که با اه و ناله جوانان بی کار رشته حقوق همراه است که گروهی به خاطر دنیا دوستی مانع اشتغال این افراد در شغل ازاد وکالتند ولی باید بدانند در حکومت عدل علی افراد دلال نباید اینگونه خون مردم ایران را در شیشه نمایند و چشم افزایش وکیل در جامعه را به خاطر منافع صنفی نداشته باشند (4092670) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۰۹:۵۱:۱۴
من یک پرونده داشتم پیش وکیل رفتم حدود ده ملیون برای دو بار شرکت در دادگاه گرفت واقعا من هم از این به بعد می خوام حقوق بخوانم چون وکلا درامدهایی دارند که ادم را وسوسه می کنه رشته حقوق بخونه واقعا رشته پر درامدیه (4096548) (alef-11)
 
نكطه سنج
United States
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۲۲:۱۲
آقا يا خانم م. م. و ظاهرا وكيل: وقتي شما تفاوت بين عرض كردن و ارز كردن (اصلا چنين فعلي وجود خارجي ندارد) را نمي دانيد، بهتر است بجاي نظر دادن به تقويت زبان فارسي بپردازيد، چه بسا اشتباه نگارشي و املايي شما باعث تضييع حق موكل جنابعالي گردد. بماند كه فعل "عرض كردن" همواره بصورت اول شخص مفرد "عرض كردم" بكار ميرود. براي دوم شخص از عبارت "فرموديد"، يا "بيان نموديد" و در ساده ترين حالت "گفتيد" استفاده ميشود. (4092702) (alef-11)
 
ناشناس
Netherlands
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۰۲:۳۶:۳۴
خوب بود. (4096263) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۴ ۲۳:۴۷:۰۹
نکته سنج - نکطه سنج- (4099445) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۰۱:۰۵
اقای محترم مسول کانون وکلا شما که فقط میگید دانشگاه ها بی ضابطه پذیرش دارن شما به نمودار جمعیت کشور بد نیست نگاه کنید جمعیت ما در این دوره جوان هستش یعنی جویایی کار پس فقط بحث پذیرش بی ضابطه نیست جمعیت کشور جوان هستش و نیاز به کار دارد من واقعا نمیدونم چه خبره ولی اخه برادر بزرگ استاد بزرگوار خودت چه جوری وارد حرفه وکالت شدی ایا خودت این همه استرس و مشکل رو کشیدی طعم این رقابت ناعادلانه برای مانسل جوان تو این دوره بی کاری خیلی سخته اگه خودتون متصدی کانون وکلا نبودید فرزندتون متقاضی بود یکی این طوری محرومش میکرد والله چه حسی بهت دست میداد (4092780) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۲۵:۴۰
بله حق با شماست الان 90%وکلا کارتون خواب هستند!!!!! (4092850) (alef-3)
 
فوق لیسانس بی کار رشته حقوق
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۸:۵۹:۲۸
فرق يك فارغ التحصيل رشته حقوق با يك فرد در رشته پزشكي كه با جان مردم سروكار دارد چيست كه پزشك بعد از فارغ التحصيلي به راحتي مجوز طبابت مي گيرد ولي يك فارغ التحصيل رشته حقوق تا كانون وكلا مجوز ندهد نمي تواند وكالت كند مسئولان محترم بايد به حجم انبوه فارغ التحصيلان بيكار در درشته حقوق توجه نمايند كه ساليان سال به دليل انحصار كانون وكلا در محدود كردن جذب وكيل باعث بيكاري قشر عظيم فارغ التحصيل رشته حقوق شده اند تا بتوانند حق الوكاله هاي انچناني از مردم بگيرند وجود ماده 187 باعث اشتغال تعداد زيادي از جوانان شده است كه بسيار جاي تقدير و تشكر از رياست محترم قوه قضائيه در ادامه اين روند مي باشد به اميد اينكه اعضاي محترم كانون وكلا خود را برتر از ساير فارغ التحصيلان رشته هاي ديگر همچون اقتصاد - مهندسي و ..... در جامعه نبينند و مسئولان محترم مانع انحصار كانون در جذب كم وكيل شوند و به آه و ناله پدران و مادراني توجه نمايند كه فرزندشان فارغ التحصيل رشته حقوق است ولي به دليل جذب كم وكيل توسط كانون وكلا اكنون ليسانسيه بيكار هستند (4092558) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۵:۱۰
فارغ التحصیلان حرف پزشکی نیز پس از فراغت از تحصیل فقط پروانه اشتغال می گیرند اما اخذ مجوز تاسیس مطب ، داروخانه و ... خیلی سخت تر و توانفرسا تر از اخذ پروانه وکالت است . (4092761) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۹:۰۴:۵۲
مجوز مطب سخته ولی کار در بیمارستان ها و درمانگاه ها به وفور برایشان موجود است. (4093648) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۶:۳۲
دوستان اگر هزاران کامنت از این نوع بگذارید برای کانون وکلا مهم نیست چون انها صنف هستند و همه صنفها به دنبال منافع خود هستند و فکری به حال منافع جامعه نخواهند کرد مثل سازمان نظام پزشکی که با وجود کمبود پزشک متخصص منافع صنفیشان ایجاب می کند حتی با هزینه خود پزشکان عمو می نگذارند متخصص پزشکی زیاد شود حالا کانون وکلا بدتر چون به نماینده های حقوق خوانده مجلس و کارکنان دولت و قضات دادگستری در اینده بعد از بازنشستگی پروانه وکالت می دهد مسلما این افراد هم مایل نیستند رقیب اینده کاری یا به اصطلاح دست زیاد شود و در مجلس یا دولت به نفع کانون وکلا عمل خواهند کرد و چون کانون وکلا به دلیل انحصاری کردن دادن پروانه وکالت در کشور بسیار پر نفوذ است این دولت است که نباید اجازه انحصارگری را بدهد به اجرا گذاشتن دوباره ماده 187 و مشابه ان با پی گیری فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق مثمر ثمر است که باید به مسئولان بقبولانیم که اشخاص غیر ذینفع تعیین کننده تعداد کاراموز وکالت در کشور باشند دوستان اینده روشن است تعداد کثیر فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق بالاخره مسئولان دولت را ناچار به دخالت خواهدکرد لذا نامید نشوید چون حق با ما فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق است و شغل ازاد وکالت حق مسلم ماست مانند تمام صنوف ازاد (4092765) (alef-13)
 
صفر علی
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۰:۰۸
استقلال كانون وكلا در اصل بهانه اي در دست كانون وكلا مي باشد تا مانع ازدياد وكيل در جامعه شود عملكرد كانون وكلا قبل از اعمال ماده 187 گوياي انحصار كامل آنها در جذب وكيل مي باشد و براي توجيه به گونه اي امتحان مي گيرند كه اعضاي هيئت مديره كانون اگر در اين امتحانات مجددا شركت كنند احتمالا جزو نفرات آخر خواهند بود كه مجددا براي امر وكالت قبول نمي شوند
اصولا انحصار در هر كار يا صنفي قابل توجيه نيست مثلا چنانچه در شوراي امنيت چند كشور ديگر حق وتو نداشته باشند دنيا يك قطبي خواهد شد و اين به ضرر كل ملل جهان است
بهترين روش مرقومه سطوح بالاست كه جذب وكيل به حداكثر برسد و قضات شريف دادگستري از ميان وكيلان مثلا با ده سال سابقه كه خاك وكالت را خورده اند انتخاب شوند نظر به اينكه در عمل وكيلان ماده 187 خدمات شاياني به حرفه وكالت نموده اند و حتي اكنون كه اينجانب در مقطع ارشد حقوق خصوصي درس مي خوانم به وضوح شاهدم كه سطح نمرات دانشجويان وكيل ماده 187 بالاتر از وكلاي كانون مي باشد لذا توصيه مي كنم كه اين دو نهاد و يا ساير نهادهاي ديگر با حفظ استقلالشان متولي دادن پروانه وكالت به متقاضيان شوند و فقط براي جذب قضات سختگيري بيشتري به عمل آيد و اينگونه نباشد كه سطح زندگي و درآمد قضات محترم از وكلاي كانون به دليل انحصار كمتر شود كه اين امر ضربه بزرگي براي قوه قضائيه يك كشور خواهدبود كه قضات محترم از كارشان براي كسب پروانه وكالت انصراف دهند ( (4092560) (alef-13)
 
بی کار حقوق خوانده
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۰:۵۶
متاسفانه نگرانی از منافع صنفی چنان وکلای عضو کانون وکلا را نگران کرده اند که منافع صنف خود را بر منافع مردم ایران ترجیح داده و اکنون چنانچه به شهرهای مختلف مملکت سر بزنیم خواهیم دید که وکلای دادگستری در این شهرها اکثرا همسطح پزشکهای متخصص و بعضا بالاتر از لحاظ رفاه مادی هستند بدو اینکه حتی نصف یک پزشک متخصص و یا سایر تحصیلکرده های همتراز و بالاتر زحمت کشیده باشند و این امر باعث نامیدی و یاس در بین ده ها هزار نفر فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق شده است که می بینند گروهی به دلیل تشکیل انحصار و رانت شغلی که در این زمینه حادث کرده اند احیاگر نظام منسوخ طبقاتی در جامعه شده اند واقعا چکونه وجدان مسئولین کانون قبول می کنند که درامد انها به علت بی کار نگه داشتن مصنوعی هزاران جوان فارغ التحصیل رشته حقوق در شغل ازاد وکالت باشد ایا با این طرز تفکر و جلوگیری از رقابت کاری و انحصار وکلای کانون وقتی درحق هم رشته ای هایشان جفا روا می دارند چگونه ادعای دادخواهی مردم ایران را خواهند داشت (4092561) (alef-13)
 
حقیقت
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۱:۳۶
وقتی سخنگوی کانون وکلا می گوید این کانون وظیفه اشتغال جوانان فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق را برعهده ندارد پس چرا به خاطر اشتغال وکلای دادگستری مانع افزایش وکیل در جامعه می شود ایا وظیفه درآمد زایی برای وکلای کانون بر عهده کانون است؟ ایا این یک پاردوکس مضر به حال فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق نیست (4092562) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۷:۱۲
مشکل منحصر به این رشته نیست . همه رشته های دانشگاهی چندبرابر نیاز جامعه خروجی دارند . (4092768) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۲:۲۴
مشکل اینجاست که خیلی اوقات از خود وکیل ها باید به کجا پناه برد ؟ (4092564) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۷:۳۵
دادسرای انتظامی مستقر در کانون وکلا (4092769) (alef-13)
 
لیسانس حقوق دست فروش
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۲:۴۲
متاسفانه کانون وکلا نهادی است که با نفوذ انحصارگرایان در ان از رسالت اصلی خود منحرف شده است به گونه ای که خیل عظیم حقوق خوانده ها و مردم ایران که گذرشان به وکلای کانون افتاده است از ان راضی نیستند واقعا اگر وجود ماده 187 و موسسات حقوقی نبودند خدا می دانست که چه حق الوکاله های کلانی از مردم ایران می گرفتند انشالله مسولین محترم هر چه سریعتر جلوی انحصار این کانون را بگیرند (4092566) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۸:۱۵
با رای ندادن به وکیلان و پزشکان در انتخابات مجلس هرم پایینی حفظ انحصار انها را مردم می توانند به هم بزنند (4092574) (alef-13)
 
شیراز
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۰۹:۵۴
رياست محترم جمهوري اسلامي ايران

جناب اقاي حجت الاسلام دكتر روحاني

با سلام و احترام

و با عرض تبريك به ميمنت امضاء سند حقوق شهروندي كه خواسته هر انسان و هر شهروندي است و مطابق با منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری مولا و نور چشم مردم ایران است لازم دانستیم با استناد به اين منشور گلايه ايي كه خواسته صدها هزار نفر از فارغ التحصيلان رشته حقوق كه جنابعالی هم فارغ التحصيل همين رشته هستيد و از درد ما فارغ التحصيلان به خوبي اگاه هستيد و در رفع این مشکل کوشا هستید برايتان به نگارش درآوریم .

همينطور كه يقينا اين منشور با تلاش شبانه روزي پاره ايي از حقوق دانان که مواد منشور را با اگاهي تمام به نگارش درآورده اند و شما نسبت به تك تك مواد آن اشراف كامل داريد جا دارد ابتدا چند مواد را برايتان مجددا بازگو كنيم كه به استناد به همين مواد خواستار كاستن اين ظلمي كه به ما فارغ التحصيلان رشته حقوق مي شود هستيم ...

3-10 شهروندان از حق آزادي، امنیت فردي، روانی، شغلی، فرهنگی، اجتماعی، سرمایه گذاري، زندگی با ثبات، نظم وتمامی دیگر مصادیق قانونی و عرفی امنیت، برخوردار هستند. این حق قابل سلب شدن نیست و محدود شدن آن، تنها به موجب قانون امکان پذیر است.

3 -50 - تنظیم برنامه هاي عمومی کشور باید چنان باشد که هر شهروند علاوه بر تلاش شغلی، فرصت و توان کافی براي شرکت فعال در اداره امور کشور را داشته باشد

اشتغال و کار شایسته

- تمامی شهروندان ایرانی حق دارند شغلی را که بدان مایلند در صورتیکه برخلاف قانون و نافی حقوق دیگران نباشد، برگزیده و به آن اشتغال داشته باشند.

- دولت بایستی اقدامات لازم به منظوررسیدن به اشتغال کامل و قراردادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، با رعایت ضرورتهاي حاکم بر برنامه ریزي عمومی اقتصاد کشور از قبیل تشکیل تعاونی یا با استفاده از مشارکت بخش خصوصی، را انجام دهد.

- کلیه شهروندان از حق کار کردن، فرصت برابر در دسترسی به مشاغل و انتخاب آزادانه حرفه مورد نظر خود بر طبق موازین قانونی به گونه اي که قادر به تأمین معاش خود به صورت، منصفانه و آبرومندانه باشند برخوردارند. دولت موظف است با اتخاذ تدابیر لازم حسن اجراي این حق را تضمین نماید.

- هر شهروند حق دارد براي رسیدن به شرایط عادلانه کار آزادانه با دیگر شهروندان به تشکیل انجمنها و اتحادیه هاي صنفی و حرفه اي با رعایت قانون اقدام کند.

- هر شهروند حق دارد از حقوق تأمین اجتماعی برخوردار بوده و در برابر حوادث ناشی از کار از حداکثر حمایتهاي قانونی بهرهمند گردد.

- هر شهروند حق دارد از آموزش هاي لازم در رابطه با کار بهره مند گردد .

رياست محترم جمهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران



موادي كه خدمتتان در اين نامه انتخاب شده سخنان بسيار شيريني است كه در قانون اساسي جمهوري اسلامي هم قيد شده و من و ماي حقوق خوانده اولين موادي را كه بعد از شناخت ماهيت علم حقوق به تفسير مورد مطالعه قرارده ايم همين مواد قوانين اساسي است و به دفعات هم طي نامه و تجمع مسالمت آميز در مقابل مجلس و از هر گونه رسانه جمعي ظلمي كه به قشر فارغ التحصيلان حقوق شده را عنوان كرده ايم ...به رياست قوه قضاييه و رياست قوه مقننه و حتي شما بارها نامه نوشتيم و درد اين جمع كوچك كه با بي مهري مسئولين روز به روز بزرگتر ميشود اعلان نموديم ولي دريغ از يك پاسخ از يك مسئول ......تا كي اين ظلم بر سر قشري كه ميتواند كشور را به سوي آن عدالتي كه خداوند متعال با نور خود به رسول خدا و ديگر پيامبران رهنمود زندگيمان كرده اند و عدل علي سوق دهد ، باشد ... ما فارغ التحصيلان حقوق بعد از گرفتن مدرك كارشناسي و بعضا بالاتر بايد پشت سد كانون وكلا و مشاوران و قضات و حتي سد كارشناسان دادگستري بمانيم .از 80 هزار نفر متقاضي كانون وكلا فقط 1500 نفر را در حرفه آزاد وکالت که نیازی به بودجه بیت المال ندارد مي پذيرد
برادرم جناب آقای دكتر روحاني

شما خود از صنف حقوقدانان هستيد و خود ميدانيد طبق بند های منشور حقوق شهروندی که بر اساس قانون اساسی تنظیم شده است ما ميتوانيم با ميل شخصي و علاقه خود و بنا به تخصص و تحصيلات خود شغل آزاد وكالت را برگزينيم و طبق همين مواد مرتبط خواستار جلوگیری از انحصار و گذاشتن رقیب کاری برای كانون وكلا هستيم به عنوان مثال صنایع خودروسازی را در نظر بگیرید آیا رقابتی شدن امور در تولید خودرو به نفع مردم ایران نیست؟چرا كه این کانون با ایجاد انحصار و به بهانه استقلال وکیل سدي بزرگ در راستای رقابتی شدن امور براي رسيدن به هدف والايي كه انتخاب نموده ايم است چرا كه آزمون وكالت در هيچ كشوري وجود ندارد بلكه مانند تمام رشته ها يك فارغ التحصيل حقوق نباید اين حق را داشته باشد به شغل آزاد وكالت بپردازد و هيچ منعي نبايد داشته باشد .آیا در تمامی مشاغل آزاد مانند پزشکی، معماری ، آرایشگری و .... که نیاز به بودجه بیت المال برای اشتغال ندارد این انحصار وجود دارد؟

در اين راستا پيشنهادي هم داریم ...

به تمام فارغ التحصيلان متمایل به حرفه آزاد وکالت در مرحله اول پروانه وكالت پايه دو اهدا شود ما حاضریم با هزینه شخصی و پرداخت آن به مراجع ذیصلاحی که مشخص می فرمایید کارآموز پایه دو وکالت شویم با هزینه حداقلی و با حداقل سقف دریافتی که بسیار کمتر از وکلای کانون است به خدمت حقوقی به مردم ایران با حداقل هزینه بپردازیم آیا از این پیشنهادی بهتر سراغ دارید که ما حاضر نیستیم هیچ هزینه ای به بیت المال تحمیل کنیم و با حداقل هزینه گره گشای امور حقوقی مردم ایران باشیم و برای درآمدمان سقف بگذاریم تا به ناحق به نسبت به سایر رشته های تحصیلی همانند اقلیتی از وکلای کانون بسیار ثروتمند نشویم خواسته نابجایی است وآیا این امر به نفع مردم مملکتمان و ایجاد اشتغال برای ما نیست که خواستار توزیع عادلانه درآمد سرشار وکالت در ایران به نسبت سایر رشته ها ی دانشگاهی هستیم؟

در مرحله بعدی در صورت توانايي و كسب امتياز لازم آنهم نه با آزمون بلكه با تلاش و گرفتن يك حد نصاب موفق به اخذ پروانه وكالت پايه يك بشویم ..... با اين پيشنهاد ديگر ظلمي به فارغ التحصيلان رشته حقوق در حرفه آزاد وکالت نخواهد شد و ديگر اينكه هر فردي لياقت گرفتن پروانه پايه يك را داشته باشد با سعي و كوشش خود به ان هدف خواهدرسيد....ما به عنوان يك حقوق خوانده از شما برادر بزرگوار رياست محترم جمهور بي صبرانه خواستار رسيدگي به اين خواسته فارغ التحصيلان هستيم ریاست محترم جمهور عاجزانه خواهش می کنیم ما را از قفس انحصار بوجود آمده در شغل آزاد وکالت در کشور رها کنید و نگذارید کسانی که هیچ شغل مولدی در کشور ندارند و کارشان خدماتی است در سایه انحصار اکثرا جزو اقشار مرفه جامعه محسوب شوند تقسیم عادلانه درامد وکالت بین کلبه حقوق خوانده ها بیشتر مرضی باری تعالی و مسولان ارزشمند نظام است .



جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته حقوق دانشگاه شیراز (4092577) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۲۴:۱۱
از اين جمعي اسم دوتاشون رو مينوشتي لااقل (4092706) (alef-3)
 
ناشناس
Netherlands
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۰۲:۳۹:۴۱
نیازی به اسم نیست حرف دل اکثر فارغ التحصیلان محروم از عدالت در اثر ظلم مستمر کانونها و پارتی بازیها و امتیاز ویژه های نهانی برای بچه های وکلا و .... است. (4096265) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۸:۳۷:۵۱
وکلای دادگستری الان بیشترین درامد را بین فارغ التحصیلان دارند و امکان ندارد بگذارند در کارشان دست زیاد شود (4093609) (alef-11)
 
استفتائیه حقوق خوانده ها
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۱۶:۵۱
ضمن عرض سلام

با عنایت به اینکه در طول سالیان متمادی روحانیون عزیز همواره با رهنمودهای خود مشکلات مردم ایران را حل نموده اند خواهشمندیم به علت اینکه تعداد زیادی از ما فارغ التحصیلان رشته کارشناسی و به بالای رشته حقوق که قبلا دارای شغل آزاد بوده ا یم یا از شغل دولتی قبلی رضایت نداشته ایم با استناد به فرموده مولای متقیان حضرت (ع ) که روایت شده است "علم میراث انبیاست و مال و ثروت میراث قارون و فرعون و هامان و شدا " در سنین بالا و با اذعان به اشتباه قبلیمان در زمینه عدم کسب علم دانش موفق به اخذ مدرک دانشگاهی رشته حقوق شده ایم و می خواهیم با راهنمایی و وکالت مردم در این زمینه هزینه های متعارف یک زندگی آبرومند را برای خود و یا خانواده تحت تکلفمان با کمترین هزینه برای مردم ایران فراهم آوریم .

هم اکنون بر اساس مقررات کانون وکلا در کشورمان برای تهران شرط سنی حداکثر چهل سال و برای شهرستانها شرط سنی حداکثر پنجاه سال را برای ورود به حرفه آزاد وکالت در نظر گرفته شده و این شروط مانع اشتغال ما در این حرفه که سالیان زیادی از عمرمان را صرف اخذ مدرک در این زمینه نموده ایم شده است، از طرفی فیلتر آزمون وکالت مبنای قانونی دارد که مربوط به دوران قبل از انقلاب می باشد که شورای نگهبانی وجود نداشته است که مصوبات را با شرع تطبیق دهد

این کلام بدان معناست که گذاشتن فیلتر آزمون وکالت خلاف شرع مبین اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است و نمی توان کسانی که درس وکالت را خوانده اند به بهانه عدم قبولی در آزمون از این حق قانونی منع کرد مصداق آن دانش آموختگان رشته پزشکی هستند که با گذراندن طرح کارآموزی ( نه دادن آزمون ) موفق به طبابت می شوند .



مراجع بزرگوار عالیقدر،

اکنون بر اثر سیاستهای اعمالی توسط کانون وکلا علاوه بر ما که به خاطر شرط سنی مانع اشتغالمان در شغل آزاد وکالت هستند ده ها هزار نفر نفر فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق در کشور داریم که نمی توانند در شغل آزاد وکالت که نیاز به سرمایه دولتی ندارد مشغول کار شوند در حالیکه در کلیه مشاغل آزاد در کشور همانند حرفه رانندگی، بنایی ، لوله کشی ، حسابداری ، پزشکی و ... افراد به صرف اخذ مهارت یا اخذ مدرک تحصیلی به راحتی می توانند مشغول کار شوند

حتی ما با نوشتن نامه به کانون وکلا حاضر شده ایم چنانچه مدارک ما را برای ورود آسان به این حرفه قبول ندارند با هزینه شخصی و پرداخت آن به قوه قضائیه بتوانیم کارآموز وکالت شویم ولی متاسفانه به دلیل تضاد منافع که ازدیاد وکلا برای وکلای قبلی پیش می آورد ما و مردم ایران به شدت متضرر شده ایم به گونه ای که هم ما در زمینه رشته تحصیلی بی کار مانده ایم و هم مردم ایران ناچار به پرداخت حق الوکاله های گزاف می باشند

با مروری به میانگین سطح درآمد وکلای دادگستری با میانگین درآمد سایر اقشار تحصیلکرده همتراز این امر به راحتی قابل اثبات است لذا با درخواست این استفتائیه از آن مراجع محترم عالیقدر می خواهیم در این زمینه و چگونگی امرار معاش ما فارغ التصیلان سن بالا و سایر جوانان فارغ التحصیل بی کاررشته حقوق نظر شرعی خود را اعلام بفرمایند.

امیدواریم با راهنمایی شما مراجع محترم تقلید که ادامه دهنده راه اهل بیت(ع) می باشید، راهکاری پیدا شود تا جمع کثیری از تشنگان خدمت در عرصه دادخواهی ملت بنحو مقتضی و مطلوب مشغول کار شوند و دغدغده فکری و ناراحتی پیش آمده در این خصوص که چرا دانش آموختگان حقوق نمی توانند همانند سایر صنوف به راحتی در حرفه آزاد مرتبط با رشته تحصیلیشان مشغول به کار شوند رهایی یابند

.

جمعی از فارغ التحصیلان بالای چهل و پنجاه سال سن رشته حقوق (4092590) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۲:۴۲:۴۳
من دوستان وکیل دادگستری دارم که وکیل کانون دادگستری هستند و خودشان اعتراف می کنند چون تستی درس خوانده اند ساده ترین مسائل حقوقی را نمی توانند در دادگاه حل و فصل نمایند و این وکلا با رفتن به کلاسهای تستی وکیل شده اند و حتی هنر وکالت را فقط در تست زدن می دانند واقعا متاسفیم برای مملکتی که کانون وکلایش به جای دفاع و دادخواهی مردم ایران خود و اکثر اعضایش فقط به زر اندوزی می اندیشند به گونه ای که جوانان حقوق خوانده در کشور ناچارند از مراجع محترم کمک بگیرند (4092982) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۲۳:۴۱:۳۷
اونوقت اون 12 امتحان که 6 موردش مصاحبه و 6 موردش کتبی و تشریحیه چی؟! با این امتحانات فرد وکیل پایه یک میشه (4094103) (alef-3)
 
وکیل دادگستری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۲۳:۵۴:۳۲
فارغ التحصیلان حقوق میتونن در امتحانات قضاوت، سردفتری و وکالت شرکت کنن؛ قضاوت رو فاکتور میگیریم که نمیشه قضات خیلی زیاد استخدام کرد. فکر کنید که تعداد سردفتران جذب شده بیکباره چندین برابر بشه، چه اتفاقی میفته؟ مشخصا اتفاقی که میفته خروجی سند جعلی به تعداد زیاده چه اینکه بازار اشباعه و فرد سردفتر باید کاری بکنه که مراجعه کنندش زیاد بشه و یا حداقل کم نشه پس مجبوره کارهای فرا قانونی و یا غیر قانونی انجام بده. در مورد وکالت هم همینه. شما وکلای سابق رو با اون قانون مداریشون با وکلای حال حاضر (یک سری به نیازمندیهای روزنامه همشهری بزنید) مقایسه کنید، نتیجه همین میزان وکیل گرفتن اینه که میبینید پس وای بحال زمانی که تعداد وکلا چندین برابر بشه. نتیجه اضافه شدن بی ضابطه وکلا بدبخت شدن شما خوانندگان این مقاله هست. (4094128) (alef-11)
 
REZA
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۱ ۰۱:۱۹:۰۳
استاد الان 2 سال ازمون سردفتری برگزار نشده!دست به نقد همین ازمون وکالته!!ولی جهت اطلاع دوستانی با معدل 18 دانشگاه سراسری نتونستن در ازمون وکالت قبول شوند ولی در ازمون قضاوت پذیرفته شدند!!! (4109266) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۳۹:۵۳
ضمن تشکر چاره کار ایجاد یک تشکل صنفی غیر دولتی است، (4092622) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۵۷:۵۰
واقعا پیشنهاد خوبی است اگر دوستان فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق یک تشکل صنفی تشکیل دهند می توانند انحصار دنیا طلبان را به هم بزنند (4092658) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۹:۳۸
مشکل شما ینه که کانون غیر دولتیه وگرنه با تغییر کابینه میتونستید اونو تسخیر کنید (4092776) (alef-3)
 
سیامک
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۴۶:۱۷
جناب آقای دکتر توکلی بسیار ممنونیم که به فکر دویست هزار نفر فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق هستید و این متن جالب را در سایت منتسب به خودتان گذاشته اید انشالله باری تعالی همواره به تنتان سلامت و به مالتان برکت عنایت فرماید (4092635) (alef-13)
 
سوسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۰۸:۴۲:۰۱
تو هم حتما وکیلی میترسی درامدت از ماهی 20 میلیون کمتر بشه (4094455) (alef-3)
 
MOSLEM
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۵۰:۲۰
مثل خیلی از نظرهایی که در جامعه ما صورت می گیرد ایشان هم نظر سطحی و دور از واقعیتی را ارائه داده اند. (4092643) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۳۹:۵۶
وقتی که خود مدیران کانون نمی توانند دوباره با این پذیرش حداقلی دوباره وکیل شوند اتفاقا نظر خیلی خوبی داده و از نویسنده متشکریم (4092728) (alef-3)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۵۱:۳۸
دستت درد نکنه خیلی خوب و استدلالی به موضوع پرداختی. (4092646) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۰۹:۵۴:۰۳
سلام دوست عزیز
از منظر شما افزایش تعداد وکلا با کاهش هزینه وکالت برای مردم همراه خواهد بود. ولی بگذار از منظر دیگری هم به این مورد نگاه کنیم. با افزایش تعداد وکلا تعداد پرونده های در اختیار وکلا و درآمد آنها کاهش خواهد یافت. برای جبران این کسر درآمد مجبور هستند به ترفندهای جدیدی برای پرونده یابی ( کاریابی) دست یابند. لذا اختلاف های بسیار کوچک نیز با ترفندهای ایشان بزرگ شده و تبدیل به پرونده های دادگستری میشوند که خود معضلات اجتماعی بزرگتری را بدنبال خواهد داشت. این اتفاقی است که کم و بیش افتاده است . کاریابهای وکلا همواره در اطراف مراکزی که محل های تمرکز اختلاف هستند در حال پرسه زدن هستند. یکی از این مراکز بیمارستانها هستند. تعداد پرونده های شکایت پزشکی روزبروز در حال افزایش است. تعداد پرونده های کارگر و کارفرما و امثال ان نیز در حال افزایش است. (4092649) (alef-11)
 
پدر یک مهندس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۲۱:۵۹
عموما در این مملکت کانونها ونظام مهندسیها گویی برای بدست اوردن رانت در ان شغل برای عده ای خاص وجهت اجحاف وسخت گیری برای عده ای دیگر تاسیس گردیده در نظام مهندسی ساختمان اوضاع بدتر از این است زیرا عده ای که در صف اول هستند از تمام امکانات ودرامدهاو استفاده میکنند وانهایی که کسی ندارند باید سالها انتظار بکشند تا کار کوچکی بانها بخورد . (4092700) (alef-11)
 
دکتر داروساز بیکار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۰:۵۸:۵۰
احسنت به نگارنده این سطور همین طرز تفکر رانت جویانه در مورد رشته داروسازی نیز وجود دارد.بطوری که قوانین تاسیس داروخانه کاملا" انحصاری ،رانتی و حتی برخلاف آزادی انتخاب شغل بر اساس قانون اساسی است.برای صاحب داروخانه شدن همه داروسازان و ایجاد فضای کسب و کار آزاد بر اساس رقابت واحترام به حق برابری تمام فارغ التحصیلان داروسازی مجلس محترم شورای اسلامی بایستی قوانین تاسیس داروخانه را بررسی و همرنگ قانون اساسی کشور قرار دهد و از فروش امتیاز داروخانه به قیمت های میلیاردی جلوگیری کند (4092774) (alef-13)
 
بهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۳۷:۳۸
چي بگم كه دلم خونه ....تا كي اين كانون وكلا و قوه قضاييه ميخوان به ما فارق التحصيلان حقوق بي محلي كنند ايا اين ظلم رواست .... شما با حل نكردن اين مشكل جوانان را به سمت اعتياد و ديگر جرايم سوق ميدهيد وو.و. (4092885) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۰۱:۰۱:۴۴
هروقت فارغ التحصیل رو درست نوشتی (4094185) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۱:۵۰:۰۸
میخوام پروانه ام رو با 16 سال سابقه تودیع کنم و برم دنبال شغل دیگه ، این شغل دیگه از نظر اقتصادی توجیه نداره . (4092910) (alef-13)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۰۳:۳۰
ای بابا برید ببینید که موسسات حقوقی که برای آزمون وکالت فعالیت می کنند چه لابی های با کانون دارند مگه اجازه به من و شما برای فعالیت می دهند (4093130) (alef-3)
 
امين
Ukraine
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۱۳:۱۸
به جاي اينكه آقاي كشاورز بخواد درس ادبيات فارسي رو توو كنكور كانون وكلا اضافه كنه خودشون بشينن چنتا كتاب اقتصاد و جامعه شناسي بخونن تا اين صنف حقوق از اين انحصار و انحصارطلبي آقايان شايد رها شه (4093157) (alef-11)
 
مهدی مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۴:۴۶:۰۳
در این کانونها خیلی حق و ناحق میشود (4093245) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۶:۴۸:۵۰
چه کسی گفته هر لیسانسی باید وکیل شود بروند سردفتر بشوند اصلا بروند به دانشگاههایی که بی حد جذب دانشجو می کنند بگویند به ما کاردهید مطلب تان مورد دارد (4093451) (alef-11)
 
3
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۱۷:۲۸:۳۲
سلام ضمن تشکرازدوستانی که نظرات خودشو نو به اشتراک گذاشتن اصولا انحصاردرهرمسئله ایی خلاف قانون وموجب فسادو تحدیدحقوق شهروندی است امیدوارم این دغدغه به حق وبجای فارغ التحصیلان بیکاررشته حقوق مورد توجه تصمیم سازان وتصمیم گیران دراسرع وقت قرارگیرد. (4093512) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۲۱:۳۳:۵۷
کشور با اشباع وکیل روبروشده خود وکلا بیکا رشده اند درچه فکر هستید عزیران ؟
وکلا خطایشان به نسبت کم هست روزی بشه انصاف رعایت بشه (4093919) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۱ ۲۲:۰۵:۰۸
سلام بر دوستان عزيز وگرامى به نظر يك كارشناس حقوقى بيكار بهتر از وكيل بيكار است الان به عنوان يك وكيل عرض ميكنم اگر وكيل صادقانه انجام وظيفه كند و أهل تعاملات رايج در دادگسترى نباشد چندان درآمدى نخواهد داشت (4093971) (alef-3)
 
سوسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۰۸:۴۰:۴۱
6 ساله دارم برای پروانه وکالت درس میخونم از 4 هزار نفر متقاضی 70 نفر قبول میشوند برای خواندن حقوق چند میلیون تومان پول خرج کرده ام و 5 سال وقت گذاشتم حالا یک درس نخوانده از من جلوتره چون اون واسه تحصیل وقت و پول نگذاشته از من جلوتره (4094450) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۲۰:۱۰:۳۲
برای قبولی باید بالای 60 یا 62 درصد زد. چطور با 6 سال در خوندن نتونستید بالای 60 درصد بزنید؟؟؟ (4124599) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۱۳:۴۹:۰۰
تا جایی که بنده میدانم انحصار در هر شغلی مممنوع است و هیچ صنفی حق ندارد بخاطر اشباع بازار ، متقاضیان را ازآن شغل منع کند. کانون وکلا به بهانه همین عدم اشباع از ورود هزاران مشتاق کار وکالت جلوگیری میکند و در چند استان فقط 600 نفر بر میدارد. یعنی هزار برابر سخت تر از کنکور. حتی مشاهده میشود معدلین بالای 18 هم در این آزمون قبول نمیشوند. چون ظرفیت فوق العاده محدود است. معلوم است که این کانون بهر دلیلی نمیخواهد وکلای حاضر در خطر بیوفتند. جا دارد مجلس شورای اسلامی برای همیشه به این ظلم فاحش پایان دهد و از لابی کانون وکلا جلوگیری کند. (4095081) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۰۶:۲۰:۱۵
افزایش وکیل دادگستری: فرصت (4096322) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۱۶:۱۷:۱۰
با سلام - ظرفیت پذیرش وکلای جدید طبق قانون توسط یک کمیته انجام می شود که در آن، اکثریت با اشخاصی بجز کانون وکلاست، یعنی اینکه کانون وکلا به تنهایی نمی تواند ظرفیت پذیرش وکلای جدید را کم کند. ضمنا مرکز مشاوران قوه قضاییه هم بطور مستقل و مجزا، وکیل جذب کرده و می کند، فراموش نکنیم که مهمترین انحصار کشور مربوط به پزشکان (وحرفه های مربوط به پزشکی) است به طوری که بی دلیل، مدارک فارغ التحصیلی اشخاصی که در دانشگاههای معتبر خارجی تحصیل کرده اند را نمی پذیرند و بابت اموری مثل سونوگرافی و اکو که حاصل تلاش مهندسان است، دستمزدهای نجومی می گیرند. (4097215) (alef-13)
 
REZA
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۱ ۰۱:۱۲:۵۴
دوست عزیز مرکز مشاوران 2 سال است که پذیرش ندارد و تازه پذیرش ان بسیار اندک است!! (4109257) (alef-11)
 
حسين
Sweden
۱۳۹۵-۱۰-۱۴ ۰۰:۲۹:۴۴
به تعداد هر ١٠ نَفَر جمعيت كشور يك نَفَر وكيل بايد داشته باشيم بيكاري هم ريشه كن ميشه (4097782) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۱۳:۰۴:۱۷
اگر این طور باشه که دیگه اصلا نباید وکیل بگیرن. الان تهران 10 میلیون جمعیت داره و با حساب حرف شما باید فقط 1000 تا وکیل داشته باشه که خیلی بیش تر از این تعداد داره. (4103563) (alef-11)
 
رحمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۸ ۱۹:۴۳:۳۴
اقای باسواد اگر هزار رادر هزار ضرب کنیم می شود یک ملیون در اکثر کشورهای توسعه یافته به ازای هر هزار نفر حدود سه وکیل دارند که برای تهران با فرض ده ملیون جمعیت سی هزار وکیل می شود و برای کل کشور حدود دویست و چهل هزار وکیل این در حالتی است که کل وکلای کشور حدود چهل هزار نفر است و کانون وکلا در سال با انحصار هزار و پانصد نفر وکیل می گیرد و از طرف دیگر حدود دویست هزار نفر فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق داریم که انحصار کانون مانع اشتغال این عزیزان است تا از درامدشان کم نشود لذا درامد وکلای فعلی چون در اثر بی کار نگه داشتن جوانان حقوق خوانده است به نظرم اشکال شرعی دارد (4105795) (alef-11)
 
شهروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۱ ۲۱:۱۷:۱۰
اکنون وکیل زیاده وکلا هم بیکارن (4110369) (alef-11)
 
جلیلوند
۱۳۹۵-۱۰-۲۲ ۱۳:۴۴:۲۸
وکیل زیاد نیست حق الوکاله هایشان زیاد است که مردم به خاطر زیاد بودن حق الوکاله به انان مراجعه نمی کنند من دوست وکیلی دارم که وکیل مشاورین ماده 187 است چون حق الوکاله زیاد نمی گیرد از بس کار دارد که کارش را به دیگران می دهد ولی متاسفانه وکلای کانون بیش از حد انتظار حق الوکاله می گیرند و نمی خواهند وکیل زیاد شود تا بتوانند همچنان رانت شغلی را داشته باشند (4111151) (alef-11)
 
ایمان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۲ ۱۱:۴۰:۴۴
امیدوارم خودت هم وکیل بشی مثل من و صدها وکیل جوان دیگه شرمنده خانوادت بشی
بفهمی چه حرفهای بی اساسی زدی
مرکز مشاوران تو سالهای 84تا 88 به اندازه 15 سال وکیل گرفت ..
تو هر خیابونی ده تا وکیله ..
حداکثرشون هم همین وکلای 187 هستنند ..
شما فقط یه عده وکلا رو میبینی که تو سالهای قبل بارو بندیلش رو بستن ..
وکلای جوون رو نمیبینی ..
ورودی ما تو نصف بچه ها از کانون وکلا انصراف دادن ..
رفتن کارمندی با حقوق یک میلیون و دویست ..
وکالت خیلی وقت ÷یش ها نابود شد ..
علی الخصوص اگه به اخرت اعتقاد داشته باشی و بخوای سالم کار کنی ÷ول کرایه دفترت هم به زور در میاری .. (4169670) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.