کد مطلب: 503526
پشت صحنه مخالفتهای ظاهری اصلاحطلبان با وزرای پیشنهادی
بیژن مقدم، ۲۹ مرداد ۹۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۳۳
کابینه حجت الاسلام روحانی ترکیبی است از بیم و امید. گامی به پیش دارد و گامی به پس. بنابراین طبیعی است در مجلس و در میان نمایندگان مجلس نیز موافقان و مخالفانی داشته باشد؛ اما مهم خاستگاه و مبانی مخالفت و موافقت است. اگر روحانی پذیرفته جوانی از دهه 60 را به وزارتخانهای بزرگ و کلیدی بگمارد، مخالفان محترم باید در باب کارآمدی ، عدم تعهد و انقلابی نبودن وی سخن بگویند نه اینکه برخی تحت تأثیر رسانههای دشمن با سوابق انقلابی و متعهدانه وی به گونهای مواجه شوند که گویی کار کردن در وزارت اطلاعات جرمی است نابخشودنی که حالا باید از وزیر پیشنهادی توضیح بخواهند که چه کرده است و چه نکرده است. ظاهراً از دیدگاه اینان سرباز گمنام امام زمان ؟عج؟ فقط برای مقابله با داعش خوب است و بس.
کابینه معرفی شده حاصل توافق جریان اصلاحات و اعتدال است؛ اما چرا جریان اصلاحات در ظاهر به گونهای رفتار میکند که گویی هیچ نسبتی با آن ندارد، مسأله مهمی است. اصلاح طلبان که پیش از انتخابات هیچ انتقادی را به دولت به ویژه در بخشهای اقتصادی برنمی تافتند، از این پس تلاش خواهند کرد با نگاه به انتخابات ۱۴۰۰ سفرهای جداگانه برای خود پهن کنند.
بنابراین برخی مخالفتهای حتی ظاهری با وزرای پیشنهادی را نیز باید در همین مسیر ارزیابی کرد.
نیروهای این جریان در گام اول تلاش کردند تا کابینه روحانی را نه کابینه او بلکه حاصل فشارهای بیرونی (با اشاره به رأس نظام) معرفی کنند اما این پروژه در همان آغاز کار با واکنش به موقع دفتر رهبر معظم انقلاب شکست خورد و جمله صریح روحانی در مجلس برای معرفی کابینه که گفت: در جریان چینش کابینه تحت هیچ فشاری نبوده، نیز مهر پایانی بر این پروژه بود.
جریان اصلاحات در مجلس در عین مخالفت ظاهری به دنبال رأی نیاوردن آنها نیست بلکه بیشتر در تلاش است جمعی از آنان را با رأیی ضعیف راهی کابینه کند.
کابینه دوم روحانی از حیث میانگین سنی پیرتر از قبل شده است اما از حیث برخی وزرای اقتصادی هماهنگ ترو کارآمدتر نشان میدهد.
وزیر پیشنهادی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در صورت تاب آوردن در مقابل فشارها میتواند ضمن عمل به برنامههای دولت با پرهیز از توجه به حاشیهها و حاشیه سازی از آسیبهای وارده به این حوزه جلوگیری کند و این فرصتی است برای روحانی.
چالشهای بین وزارتخانهها باید ریشهایتر حل شوند و نه آتش زیرخاکستری که هر لحظه میتوانند شعله ورتر شوند؛ مانند آنچه بین وزارت بهداشت و وزارت تعاون و کار در جریان بوده و هست یا تعارضات احتمالی بین محیط زیست و جهاد کشاورزی و... .
وزیر پیشنهادی مسکن و شهرسازی با کارنامه غیر قابل قبول در چهار سال گذشته، در صورت رأی آوری حداقل با عمل به نگاه رئیس جمهور در حوزه مسکن، گره گشایی مشکلات مردم باشد و نه نمک بر زخم آنان.
مردم میخواهند از لجاجتها دست برداشته شود و مسکن مهر که چشم امید هزاران نفر به آن دوخته شده با کمک دولت به صاحبان آن تحویل شود. برنامه دولت برای صاحب خانه شدن مردم، شفاف اعلام و گزارش عملکرد سالانه ارائه شود. دیگر از هیچ وزیری پذیرفته نخواهد بود که مشکلات و ناکارآمدیها را به دولت قبل منتسب کنند چرا که دولت قبل، دولت جناب روحانی است نه جناب احمدی نژاد!
*صبح نو
کلمات کلیدی : کابینه روحانی+اصلاح طلبان+کابینه دولت دوازدهم
نوشته اید : اصلاح طلبان که پیش از انتخابات هیچ انتقادی را به دولت به ویژه در بخشهای اقتصادی برنمی تافتند، از این پس تلاش خواهند کرد با نگاه به انتخابات ۱۴۰۰ سفرهای جداگانه برای خود پهن کنند.
آقای مقدم شما هم که داری با همان عینک بدبینانه ای که طبق نظر شما اصلاح طلبان با آن وزیر پیشنهادی اطلاعات را می بینند به نمایندگان اصلاح طلب نگاه می کنی ؟ پس حق بده نمایندگان هم به اندازه جنابعالی نگران بروز هرگونه فساد باشند ! (4527157) (alef-2)
پیش بینی نویسنده درباره رای به کابینه و رای پایین به بعضی از وزرا علیرغم مخالفتهای ظاهری درست از اب درآمد . به نتایج رای اعتماد نگاه کنید (4527663) (alef-2)
بررسی صلاحیت وزرا در مجلس در پایینترین سطح در حال سپری شدن است، علیرغم کارنامه برخی از وزرای پیشنهادی و عملکرد مردود این افراد، نمایندگان مجلس با اظهارات نادرست وزرا، قانع میشوند! تجربه چنین مجلسی موضوعی است که 4 سال مردم ایران باید تاوان آن را بپردازند. در چنین وضعیتی نمایندگان انقلابی باید برای ایفای یک نقش تاریخی تصمیم بگیرند. (4527159) (alef-2)
بعد از سوژه سلفی حقارت برخی نمایندگان این بار سوژه بعدی در مورد وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم رخ داده است. چطور میشود نمایندهای به عنوان مخالف فرد پیشنهادی برای فلان وزارتخانه در جایگاه حاضر شود اما به جای موافق سخن بگوید؟ (4527160) (alef-2)
آقای زنگنه، 4 سال قبل را صرف چیدن میز پذیرایی و مذاکره با شرکتهای خارجی کرد اما دستاوردی ملموس نداشت. در حالی که اگر نسبت به پیریزی زیرساختها و اقتصاد دانشبنیان در حوزه نفت و پتروشیمی و جذب نیروهای بومی و مشارکت با شرکتهای بومی کار میکردند و در جهت ارتقای توان و محصولات متنوع برنامهریزی میکرد، آن وقت مشاهده میکردند که آفتاب تابان در دستان فرزندان ایران اسلامی است نه در امید به حضور بیگانگان. (4527161) (alef-2)
وقتی مجبور باشی از بین یک عده مشخص انتخاب کنی بهتر از این نمیشه. (4527236) (alef-2)
اولا که حق با اصلاح طلبان هست .تانیا شما چرا میخواهید نطر خود را دیکته کنید! (4527239) (alef-2)
روحانی وامدار اطلاح طلبانه....اگه اصلاح طلبان نبودند روحانی نبود که کابینه داشته باشه... (4527249) (alef-2)
شنطیا
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۰۳:۰۷
1400 عیار اصلاحات معلوم میشه...
عبور متقابل روحانی و اصلاحات از هم!!!
بشین و تماشا کن!!!!! (4527288) (alef-2)
واقعیت اینه که کابینه معرفی شده اصا اصلاح طلب نیست و پشتیبانی اصلاح طلبان را هم نباید داشته باشد دولت روحانی هم بدن حمایت اصلاح طلبان کاری از پیش نخواهد برد.دولت نباید خودش را از نیروهای اصلاح طلب محروم میکرد و کابینه را از نیروهای نزدیک به اصولگرا پر میکرد قطعا در انتخابات 1400 روحانی و اعدالگرایان جایگاهی دیگر نخواهند داشت (4527361) (alef-2)
پشت صحنه نداره .بخوایم رک و راست بگیم اصلاح طلبا سهم می خوان از وزرات خونه ها و روحانی هم زیر بار سهم خواهی نمیره (4527400) (alef-2)
بیطرف که وزیر قوی ، بی حاشیه و توانمند بود رای نیاورد ولی کرباسیان رای آورد. چه منطق سیاسی دارن این اصلاح طلب ها (4527487) (alef-2)
نتایج این نمايش های ناجوانمردانه و بدعت های خطرناک را خواهید دید .
آثار این معاملات ناثواب پشت پرده به زودی در جامعه ظاهر خواهد شد .
متاسفیم واقعاً (4527595) (alef-2)