توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 334425
افزایش حقوق مربیان فنی حرفه‌ای از این ماه
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۱۴
مهمترین رویداد هفته جاری به خبر افزایش حقوق مربیان فنی و حرفه‌ای، اشتغال ۱۱۰۰ نفری زنان در معادن کشور، تصویب ۴۵۰ میلیارد ریال ضمانت نامه تعاونی و آغاز ثبت‌نام دوره‌های MBA برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کارهای مختلف اختصاص داشت.

به گزارش ایسنا، مهدی حسین نژاد، مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون از تصویب بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال ضمانت نامه برای ۲۰ طرح تعاونی خبر داد.

او طرح‌های خرید تضمینی مرکبات، تامین نیاز مرغداران و ریسندگی را از جمله طرح‌های مورد حمایت صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری بخش تعاون برشمرد.

به گفته حسین نژاد، مجموع این طرح‌ها موجب حداقل ۱۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش تعاون خواهد شد.

این هفته رییس انجمن کسب و کار ایران در همایش کارآفرینان و فارغ التحصیلان دانش‌آموختگان موسسه ماهان از آغاز ثبت نام دوره‌های MBA و DBA از یکم اسفند برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کارهای مختلف خبر داد.

هادی سیاری با تاکید بر نقش موسسات آموزشی در بهبود فضای کسب و کار و اشتغال فارغ التحصیلان، ابراز امیدواری کرد: با همکاری آموزشگاه‌های مهارتی، صنایع و دانشگاه‌ها، مهارت گرایی به تدریج جایگزین مدرک گرایی شود.

به گفته وی آن دسته فارغ التحصیلانی که از آموزشهای مهارتی و کاربردی بهره مند شدند به عنوان نیروهای کار متخصص و ماهر سریعتر جذب بازار کار شده اند.

افزایش حقوق مربیان فنی و حرفه‌ای از اسفند ماه خبر دیگری بود که از سوی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تهران اعلام شد.

به گفته مجید تهرانیان، در حال حاضر حقوق مربیان حق التدریس فنی و حرفه‌ای به حداقل حقوق وزارت کار نمی رسد در حالی که حل مشکل معیشت کارمندان و مربیان حق التدریس فنی و حرفه‌ای یکی از دغدغه‌های اساسی سازمان است.

تهرانیان افزود: مربیان فنی و حرفه‌ای حقوق و دریافتی مناسبی ندارند در صورتی که هم اکنون نیروهای کار فنی در بازار کار درآمد بالایی دارند لذا با تصمیم اتخاذ شده از این ماه حقوق مربیان حق التدریس فنی و حرفه‌ای درصدی افزایش می‌یابد که نسبت به ماههای قبل تفاوت می کند.

در هفته ای که گذشت از رهبران کارآفرین اقتصادی و اجتماعی تجلیل شد.

محمدرضا زالی، رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران در سومین کنفرانس بین المللی کارآفرینی و جشنواره رهبران کارآفرین گفت: ارزش و اهمیت رهبران کارآفرین هنگامی بیشتر مشخص می‌شود که بدانیم در جامعه‌ای مانند ایران که محیط کسب و کار چندان مطلوب نیست، این رهبران نه‌تنها نان‌ آور سفره‌های مردم هستند و اشتغالزایی بیش از ۱۰۰۰ نفر داشته‌اند، بلکه موفق به صادرات هم شده‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد: دانشجویان کسب و کار با الگوبرداری از این رهبران کارآفرین ادامه ‌دهنده روش، منش و بینش آنها در زندگی و کسب و کار خود باشند.

یکی دیگر از خبرهای این هفته، به اشتغال ۱۱۰۰ نفری زنان در معادن اختصاص داشت.

معاون امور استانهای خانه معدن ایران این هفته از فعالیت ۱۱۰۰ زن در معادن سطح کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر سهم زنان از اشتغال در معادن ۱.۳ درصد است و از ۸۴ هزار شاغل بخش معدن، ۱۱۰۰ نفر زن هستند.

به گفته وی از ۸۰۰۰ پروانه صادره از سوی نظام مهندسی معدن، ۱۲۰۰ پروانه برای بانوان صادر شده است.

آنطور که عارف حامدی گفته وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال توانمند کردن و تفویض بسیاری از اختیارات این وزارتخانه به خانه معدن ایران است و در این راستا در تلاش است که بانوان حضور پررنگتری در عرصه کارآفرینی و سرمایه‌گذاری های اقتصادی داشته باشند.

افزودن شاغلان پاره وقت به جمع بیکاران از دیگر خبرهایی بود که این هفته انتشار یافت.

حسین راغفر، اقتصاددان و استاد دانشگاه، معتقد است: علاوه بر معضل بیکاران در حال حاضر با اشتغال ناقص هم مواجه هستیم و عده بسیاری از مردم به دلیل نداشتن شغل تمام وقت جزو بیکاران هستند از این رو شاغلان پاره وقت را هم باید جزو بیکاران به شمار آورد.

وی سهم بخش خدمات را بیشتر از دو بخش کشاورزی و صنعت دانست و گفت: افزایش سهم بخش خدمات به زیان بخش‌های کشاورزی و صنعت است زیرا این حوزه‌ها مولد شغل هستند.

راغفر افزایش درآمدهای نفتی را در بالا رفتن سهم بخش خدمات موثر دانست و گفت: هر زمان که دلارهای نفتی بیشتری نصیب کشور شده است به همان نسبت بخش خدمات گسترش پیدا کرده است.
 
کلمات کلیدی : فنی و حرفه ای، اشتغال، دستمزد
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.