نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 399866
 
جلوه گري در رقابت نوبل گيري
بخش تعاملی الف - ميرزا سعدين داورپناه
تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۱۱


باراك اوباما كه جايزه صلح نوبل را نيز دارد، طي سخنراني در گردهمايي حاخام هاي امريكا به مناسبت آغاز سال نو يهودي (روش هشانا) به جز چند كلمه براي ابلاغ تبريك سال نو، بيشتر از اسرائيل گفت و در اين فرصت شبيه مبلغان ديدگاهي رفتار كرد كه اسرائيل ستيزي را معادل يهودي ستيزي بر مي شمرند. 
 
هيلاري كلينتون نيز در تبريك خود به يهوديان جهان، آنچنان اين هماني يهوديت و اسرائيل را بديهي نماياند كه مرگ شيمعون پرز را هم بي مقدمه در پيام چند جمله اي خود گنجاند!
 
گويي او هم يهودي بودن را مساوي با اسرائيلي بودن پذيرفته است. 
 
متصل دانستن همه يهوديان جهان به اسرائيل مطلوب سياستمداران غرب مي باشد كه با رسميت دادن به هويت يهودي اسرائيل، زمينه اي براي كنترل فشار افكار عمومي بر عملكرد اسرائيل با ابزار تقبيح يهودستيزي را فراهم مي بينند...
 
در كنار انتساب همه يهوديان به اسرائيل، مسلمانان جهان بر مبناي تعدد كشورهاي اسلامي محكوم به تقبل مليت هاي متعدد هستند. اين تفارق فرصتي براي كشورهاي مهاجر پذير شده تا مسلمانان غريب را بر سر دو راهي نفي مظاهر اسلامي يا پذيرش تعريف ملي كشور ميزبان از اسلام قرار دهند. 
در اين راستا مدتهاست كه تعريف «اسلام فرانسوي» دغدغه سياستمداران و روشنفكران فرانسه شده و اخيرا زمزمه هاي «اسلام آلماني» نيز شنيده مي شود. 
 
اما از سوي ديگر پاپ واتيكان بي پروا بيرق وحدت مسيحيان جهان را بر افراشته است. رصد انسجام رفتاري پاپ فرانسيس با برخورداري از پشتيباني مراكز سياسي غرب، مويد جايگاه ويژه مسيحيت از منظر غربيان است. پاپ كاتوليك در كنگره سخن رانده، پس از هزار سال با اسقف اعظم كليساي ارتدوكس روسيه ديدار كرده و ضمن تاكيد بر تعدد ملت هاي مسيحي به مسافرت هاي وحدت افزا مي رود تا موعظه هايي سياسي در باب اهميت يكپارچگي مسيحيان و مزاياي حاكميت اخلاق مسيحي ارائه دهد. 
 
اگر چه در غرب سكولار، مشي جنجالي پاپ فرانسيس نا همسو با روند جاري "دامن زدن به پراكندگي مسلمين" و يا "در اسرائيل خلاصه كردن همه يهوديان" به نظر مي رسد اما با توجه به عمق تاريخي وحشت جهان مسيحيت از گسترش فرهنگ موسوي و اسلامي، خودنمايي پاپ مكمل سياستي شده كه تقويت دژ هويت غربي در برابر ديگر جوامع را اولويت مي داند. 
 
امروزه سياستمداران بسياري در غرب صراحتا از "ياداوري هويت مسيحي" جهت توجيه "اقدامات احتياطي در برابر بيگانگان" جانبداري مي كنند. علي رغم تبليغ ارزشهاي سكولار و اراده تهاجم فرهنگي، اين دفاع نيز جنبه اي ناگزير از سياست امروز غرب مي باشد و اينك چنان دقيق به تقويت و بزك كليسا با كارايي يك سپر اطمينان بخش مشغول شده اند كه بعيد نيست پاپ فرانسيس برنده جايزه صلح نوبل هم باشد. 
 
صلح اصطلاحي امنيتي است حتي اگر براي نوبل شاني فراتر از ورود به اين بازي ها تصور شود. 
پاپ فرانسيس به نوبه خود در تكميل نمايش صلح جويي، ميزبان شيخ الازهر شد و براي اثبات «برتري اخلاقي كليسا» در مراسم ديگري پاي مسلمانان پناهجو را در حضور رسانه ها شست و بوسيد!
پاپ اخيرا با نزديك شدن به موعد اعطاي جايزه صلح نوبل، در مسافرت به گرجستان ارتدوكس از شرمندگي خالي بودن محل نيايش، فرصت فروتن نمايي را ساخت و براي رفع اختلافات ميان گرجستان و روسيه و مسيحيان جهان دعا كرد. در ادامه با شعار «همه برادريم» به آذربايجان شيعه رفت كه تنها چند صد نفر كاتوليك دارد ولي با ارمنستان ارتدوكس در عداوت است!
 
علي رغم اينكه پاپ فرانسيس ستاره چيره دست صحنه سياست و رسانه ها شده است، تقديم جايزه صلح نوبل به او مي تواند بد گماني ها نسبت به نيات غرب را تقويت كند.
 
بد گماني هايي كه ضميمه تصوير غرب توسعه طلب از منظر يك خاورميانه اي است. 
 
کلمات کلیدی : ميرزا سعدين داورپناه
 
همایون
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۲۶ ۰۹:۰۱:۰۷
...
سفر پاپ سفر خوبي بود و غربي ها روي آن بمباران رسانه اي کردند تا تير خلاص به آن بزنند.
تنش در گرجستان به نفع غرب مخصوصا انگليس است. به نظر انگليس آرامش گرجستان هميشه بايد نيم بند باشد تا مطيع باشد. به نظر انگليسي ها گرجستان بايد مانند برگه باشد تا هر وقت خواستند با اين برگه هرجور خواستند بازي کنند.

لذا روي سفر پاپ جنجال رسانه اي کردند..علت آن است ... يک خبري که در اينترنت پخش مي شود آنهم از سوي بی بی سی و سی ان ان و رویترز و امثالهم پشتش يک سرويس اطلاعاتي انگليسي صهيونيستي خوابيده است. (3976075) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.